Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
A ok πάντως και από Tina μην κάνεις τον κόπο...οχι ρε συ, το βραδυ την εχω κλεισει....απεκλεισα τη mila λογω ενστικτου
A ok πάντως και από Tina μην κάνεις τον κόπο...οχι ρε συ, το βραδυ την εχω κλεισει....απεκλεισα τη mila λογω ενστικτου
για πες, γιατι ο αλλος της εβαλε 9A ok πάντως και από Tina μην κάνεις τον κόπο...
Τα 500ευρα απο Βουλγαρια τα φερνεις ?Ωραία,
Επομένως θα αρχίσω να τις παίρνω δυο δυο εναλλάξ από κάθε πρακτορείο γιατί δεν θα προλάβω.
Θα ξεκινήσω με Natali και Megan, εάν επιβιώσω θα πάω στο επόμενο, με τα σε άλλο πρακτορείο άλλες δυο μετά άλλο πρακτορείο άλλες δυο.... εάν δε τα τινάξω μέχρι την Κυριακή θα φύγω και θα ακονίσω την όρεξη μου για το Δεκέμβριο.
Εάν τα τινάξω τουλάχιστον θα πέσω στο πεδίο τις μάχης....
Γιατί από ενημέρωση, όλο γρίφοι...
Όχι. 500 δεν τα αγγίζω εδώ και κάποια χρόνια. 200άρικα είναι εξίσου πρακτικά και ποιο ασφαλή.Τα 500ευρα απο Βουλγαρια τα φερνεις ?
Η Βουλγαρία που κολλάει;;;Τα 500ευρα απο Βουλγαρια τα φερνεις ?
Τιποτα αστωΗ Βουλγαρία που κολλάει;;;
Kάνε και duo με κοπέλες διαφορετικών γραφείων, θα έχει κι αυτό την (έξτρα) χάρη τουΩραία,
Επομένως θα αρχίσω να τις παίρνω δυο δυο εναλλάξ από κάθε πρακτορείο γιατί δεν θα προλάβω.
Θα ξεκινήσω με Natali και Megan, εάν επιβιώσω θα πάω στο επόμενο, με τα σε άλλο πρακτορείο άλλες δυο μετά άλλο πρακτορείο άλλες δυο.... εάν δε τα τινάξω μέχρι την Κυριακή θα φύγω και θα ακονίσω την όρεξη μου για το Δεκέμβριο.
Εάν τα τινάξω τουλάχιστον θα πέσω στο πεδίο τις μάχης....
Γιατί από ενημέρωση, όλο γρίφοι...
Γιατί όχι; βέβαια και έτσι κάπως να ξεκινήσει 1ος πόλεμος γραφείων συνοδών.... Δεν πάμε κάλα!Kάνε και duo με κοπέλες διαφορετικών γραφείων, θα έχει κι αυτό την (έξτρα) χάρη του
Αν τα φέρνεις πλαστά από Βουλγαρία ρωτάειΗ Βουλγαρία που κολλάει;;;
Δεν πάμε καλά.Αν τα φέρνεις πλαστά από Βουλγαρία ρωτάει
Παιδες δε γραφω για να παρω likes...Γραφω για να ξερουν εδω μεσα οι συναγωνιστες αν καποιες εχουν ερθει μονο για τουρισμο ή και για να προσφερουν υπηρεσιες...
Στα pm γινεται χαμος απο συναγωνιστες που ρωτανε να μαθουν λεπτομερειες, να τους προτεινω γκομενες κτλ κτλ..
Οσον αφορα τα "κοριτσια" οπως εγραψες, αυτες δεν σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο μ'αυτα που κανουν, και δε μιλαω μονο για το γεγονος οτι ειναι 20-25 κι εχουν πηδηχτει με 500 αντρες...Ξερεις τι εννοω....................
Απο μενα εχουν παρει ΟΛΕΣ απολυτο σεβασμο, παροτι ενα 20-30% έχει ερθει για τουρισμο και μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας........Δε θα πω πιο πολλα...
Νονε επιδηξα ένα 9αρι σήμερα .Αν τα φέρνεις πλαστά από Βουλγαρία ρωτάει
Και τι θες; Να σου πληρώσω τα γαμησιάτικα; Μου τέλειωσαν τα πεντακοσάρικαΝονε επιδηξα ένα 9αρι σήμερα .
αυτοι που εχουν περιεργες ιδεες, δεν περιμενουν εμενα να γραψω κριτικη..Εδωσα το παραδειγμα της Nadi, την οποια καποιος πηγε και χτυπησε χωρις καποιος συναγωνιστης στην κριτικη του να εχει δωσει το δικαιωμα...Και καλά κάνεις και ενημερώνεις τους συναγωνιστές.
Και είμαι σίγουρος ότι στα pm σου γίνεται χαμός.
Απλώς φιλικά να πω ότι καλό θα ήταν στις κριτικές να αποφεύγονται οι πολλές και ακραίες λεπτομέρειες καθότι μπαίνουν και περίεργες ιδέες σε κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι παρεξηγούν αυτά που γράφεις κλπ κλπ ...
Ας είμαστε όλοι λίγο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε.
Και δεν το λέω για κακό.
Το λέω με φιλική διάθεση και ξέρεις πολύ καλά ότι έχω αστειευτεί αρκετά μαζί σου.
Αναμένω με αγωνία τη κριτική σου.
200αρικα μόνο ...