TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
αλλες τον δινουν και ... τζαμπα σωσταΤζάμπα πράγμα για σένα.
Τυχερούλη.
αλλες τον δινουν και ... τζαμπα σωσταΤζάμπα πράγμα για σένα.
Τυχερούλη.
Jackie O
Μπα μην το λες ,ξερεις ποσο ειναι ο ενφια στο Μονακο?Τζάμπα πράγμα για σένα.
Τυχερούλη.
Μπα μην το λες ,ξερεις ποσο ειναι ο ενφια στο Μονακο?
ειναι αλλα μαλλον απεχει πολυ απο την πραγματικοτηταΠάντως αυτή η φωτογραφία είναι πολύ γαμάτη !!!
Δείχνει όμως λίγο ξεκωλο κι εγώ την πουτανα την θέλω... παρθένα! Πρόβλημα αυτό!Πάντως αυτή η φωτογραφία είναι πολύ γαμάτη !!!
φοβάμαι παρασάγγας...ειναι αλλα μαλλον απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα
φοβάμαι παρασάγγας...
Οχι, αλλα κραταω μικρο καλάθιΚαλησπέρα φίλτατε.
Κάτι θα ξέρεις εσύ ...
φοβαμαι πως
Οχι, αλλα κραταω μικρο καλάθι
Συνήθως ο μαθηματικός τύπος πάει κάπως έτσι:
ηλικία 25;;; Σε βάρος 60;;; ύψος 1.73;;;
Στο πρώτο +5. Στο δεύτερο +;; . Στο τρίτο -5
Η διαφορά τις θεωρίας με την πραγματικότητα + Νόμος του Μερφι + θεωρία της σχετικότητας....Με μαθηματικό μπλέξαμε ...
Ξέχασα και το κομπιουτερά με το φωτοσοπ...Η διαφορά τις θεωρίας με την πραγματικότητα + Νόμος του Μερφι + θεωρία της σχετικότητας....
Ξέχασα και το κομπιουτερά με το φωτοσοπ...
Φτάνει με αυτές γιατί καμιά μέρα θα τις πάρω και τις 3 μαζί και θα τις απλώσω στο πάγκο τις κουζίνας .....Πάντως υπάρχουν αρκετά κορίτσια που είναι ακριβώς όπως περιγράφονται στο site.
Κορίτσια όπως η Dia, η Olivia, η Ekaterina κάποια ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα από το current roster και έχω προσωπική άποψη.
Προχειροδουλειές με το φωτοσοπ...
έκανε γλουτογλιπτικη και λιποαναρρόφηση αλλά ξέχασε να λειαίνει αυτά που έσβησε (κάτι δεν πάει καλά και με την φωτογραφία με το μαύρο μίνι)
Το μαγικό χέρι με την φανέλα 10.....
Φτάνει με αυτές γιατί καμιά μέρα θα τις πάρω και τις 3 μαζί και θα τις απλώσω στο πάγκο τις κουζίνας .....
Αλήθεια με ζώνουν τα φίδια για ντουo με Dia και Olivia....Πάντως υπάρχουν αρκετά κορίτσια που είναι ακριβώς όπως περιγράφονται στο site.
Κορίτσια όπως η Dia, η Olivia, η Ekaterina κάποια ονόματα που μου έρχονται πρόχειρα από το current roster και έχω προσωπική άποψη.
Αλήθεια με ζώνουν τα φίδια για ντουo με Dia και Olivia....
Όλες γνωρίζονται μεταξύ τους, είμαστε ο μεζές στο πρωινό τους....Κοίταξε δεν ξέρω αν γνωρίζονται και πολύ αμφιβάλλω ότι γνωρίζονται.
Αν όμως έκαναν duo θα τις έπαιρνα με κλειστά μάτια.
Τις γουστάρω και τις 2.
Εσύ δε που τις παίρνεις μέχρι το πρωί καυλώνω μόνο και μόνο με την ιδέα να τις έχω και τις 2 όλο το βράδυ στο κρεβάτι μου.