Και να συνεχίσετε το βρισίδι,τουλάχιστον όπως είπε και κάποιος, να γίνεται χωρίς όλα CAPS και greeklish γιατί πονάνε τα μάτια μας... είμαστε και γέροι άνθρωποι....
Πίσω από ένα πληκτρολόγιο συνεχίστε να γράφετε ότι θέλετε... λες και θα αλλάξει κάτι...
Σεβασμός στη γνώμη του καθενός και σταματήστε να προσπαθείτε να αλλάξετε τους άλλους.. αν δεν θέλουν δεν θα γίνει ποτέ.
δωρο απο εμενα μια παρτουζα μπας και χαλαρωσετε λιγουλακι
χοροσο?
Γιατί μόνο σε αυτούς? εμείς δηλαδή δεν έχουμε ψυχή?
Βρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ δεν εγραψα ποτέ ότι ο σκληρός γαμιας γαμαει 2-3 λεπτα. Ο τύπος γαμαει αρκετή ώρα και την έχει αρκετά μεγάλη. Κάνει σκληρό γαμησι και κάποια κορίτσια δεν το αντέχουν.
Το παραμύθι που γράφει είναι ότι οι κοπέλες τον κάνουν κεφι και όταν τις γαμαει γυρνάνε και τον γλωσσοφιλιαζουν γεματες από καυλα και ότι άλλο γράφει ότι κάνουν κατά τη διάρκεια του σεξ επειδή είδαν το φως το αληθινό με τη ψολαρα του με και τον άγριο τρόπο σφυροκοπήματος του.
Αν σε ενδιαφέρει να ξερεις οι μονοι τύποι που ενδιαφέρθηκα να μάθω τι ρόλο βαρανε είναι ο YourLover (γιατί έγραφε μεγάλες ιστορίες και όλες ερωτεύονταν το μικρό του πουλάκι και του έδιναν το κωλαρακι τους τελικά ) και τώρα για τον Roughfucker (επειδή άκουσα επίσης οτι μια κοπέλα έβγαλε αίματα από το αιδοιο της και αποχώρησε από το ραντεβού της κακήν κακώς).
Όσο για τους αγαπουληδες που εγραψα πανηλιθιε όλοι ξέρουν ότι και εγώ αγαπουλης είμαι!!
ΔΕΝ είμαι σκληρός γαμιας ούτε σκληρός mouthfucker.
Να κάνω και εγώ κάποια σχόλια εδώ.
Το ότι ο άλλος γαμάει σκληρά δεν σημαίνει αυτομάτως ότι για αυτό το λόγο μάτωσε η κοπέλα.
Το ότι η Patricia στο 2ο ραντεβού δεν ήθελε να γίνει, δεν σημαίνει ότι φταίει αυτός.
Σταματήστε να βάζετε ταμπέλες στους άλλους λες και ξέρετε τι ακριβώς συνέβη ή ότι οι κοπέλες λένε αλήθεια.
Το ότι είσαι αγαπούλης ή σκληρός γαμιάς δεν σημαίνει τίποτα. ΕΑΝ δεν ξέρεις να γαμάς όσο αγαπούλης και να είσαι, ζημιά θα κάνεις. Άλλη ταμπέλα και αυτή.
Το γαμήσι που κάνεις... θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να προσαρμόζεται στη κοπέλα. Επειδή πληρώνεις δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τα ανεχτεί (φυσικά ανάλογα και με τις υπηρεσίες που προσφέρει, δεν είμαστε κορόιδα). Σκέψου και εσύ το γαμήσι που κάνεις σαν αγαπούλης σε μία κοπέλα μπορεί να είναι δυνατό σφυροκόπημα για τα στάνταρ της. πχ. κοπέλες μου έχουν παραπονεθεί αρκετές φορές για αγαπούληδες όσο και για σκληρούς γαμιάδες. Οι γαμιάδες γιατί απλά δεν νοιάζονται, θα γαμήσουν όπως θέλουν και θα φύγουν, ενώ οι αγαπούληδες νομίζουν ότι έτσι όπως γαμάνε είναι γεμάτο αγάπη και προδέρμ.
Τα παραπάνω τα έγραψα γιατί έφαγα και εγώ μία ταμπέλα ότι είμαι σκληρός γαμιάς, όχι ότι με νοιάζει τι θα πουν άτομα που δεν ξέρω, δεν πρόκειται να γνωρίσω ή γενικά για την άποψη τους για μένα. Πως μπορώ να το κάνω αυτό όταν ειμαι 170 κιλά, 1.50ύψος με μουτσούνα και ενα γαριδάκι 10 εκ. δεν το γνωρίζω.
Νόμιζα σε αυτό το φόρουμ συζητάμε για τις κορασίδες, τις υπηρεσίες τους και πως να αποφύγουμε φόλες. Κάτι που μάλλον πολλοί έχουν ξεχάσει και ενδιαφέρονται περισσότερο πως γαμάει ο συνάδελφος στο διπλανό δωμάτιο.