feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.426
- Πόντοι
- 26.236
Ναι οκ μπαχαλακια γυρολόγε .Λυπάμαι αλλά απαξιώ καν να σου απαντήσω.
Το επίπεδό σου είναι πολύ περιορισμένο.
Ναι οκ μπαχαλακια γυρολόγε .Λυπάμαι αλλά απαξιώ καν να σου απαντήσω.
Το επίπεδό σου είναι πολύ περιορισμένο.
και οι δυο ειναι παλια accounts που ανοιξαν νεο(λογικα), ban δεν εφαγαν σαν τον φιλο σου τον fuck, αν και αυτος ειπαν ειχε κλωνους, δεν ξερω, στα εχω πει, ηθελε να σου ζητησει συγνωμη, τωρα ξερεις σε πιο site ειναι ............... κριμα γιατι προσεφερε εδω οτι μαλακια και να εγινεΤι λε ρε μεγαλε . Ποια ελευθερία λόγου ρε . Δε καταλαβαινεις ότι με τέτοιες κριτικές κ με προσωνύμια που του δώσατε τύπου <<δράκος της συγγρου >> μπορεί κάποιοι να τους δημιουργήσει περίεργες <<ιδέες >>
Λίγο υπερβολικός σου φανηκε έτσι ? Εσυ κανονικά δε πρέπει να λέγεσαι αναπουρνας αλλα κωλοτουμπας . Άντε γυρολόγε του site που πετάγεσαι όλα τα post σα τη πουτσα .
Άντε γιατί κούρασες κ εσυ κ το παρεάκι σου . Γυρολόγε ε γυρολόγε .
Ένα παιδί γουστάρει να γαμαει έτσι και καλως κάνει εάν τον αφήνουν η εάν γουστάρουν τα κορίτσια να τις πηδάει έτσι.
Όμως αυτοί που πηδανε σαν αυτόν είναι 1-2 στους 10 πελάτες του γραφείου.
Η ελευθερία του λόγου, της γραφής, παίκτη μου, όπως και κάθε άλλου είδους ελευθερία, έχει όρια. Και τα όρια της σταματάνε εκεί που αρχίζει η προσβολή, η χυδαιότητα, η υποτίμηση, η παραμύθα κλπ. Η υγιής ελευθερία οποιασδήποτε μορφής υπακούει σε κανόνες. Ελευθερία δεν σημαίνει λέω, γράφω και κάνω ότι γουστάρω.
Ανέβηκε η κριτική του συγκεκριμένου μέλους για την Patricia.
Σε ότι έχει να κάνει με τα σχόλιά του σε σχέση με το μέλος roughfucker ειλικρινά δεν με αφορά καθόλου.
Ας απαντήσει ο ίδιος ο roughfucker.
Ίσως ο roughfucker να είναι λίγο υπερβολικός στις κριτικές του αλλά ο καθένας πιστεύω είναι ελεύθερος να γράψει τη κριτική του όπως ακριβώς τη νοιώθει ο ίδιος χωρίς παρεμβάσεις.
Ελευθερία λόγου έχουμε άλλωστε και το φόρουμ διακρίνεται πρωτίστως γιαυτό.
Αναφορικά όμως με κάποια άλλα σχόλια που έχουν γίνει ειλικρινά λυπάμαι βαθιά διότι αποδεικνύεται ότι έχει σοβαρή έλλειψη χιούμορ και αγγίζει τα όρια του κομπλεξισμού.
Αυτό έχω να πω και τίποτα παραπάνω.
Αγαπητέ Τζίμη τα γαλακτομπούρεκα είναι απλώς χιούμορ και εάν εσύ δεν το καταλαβαίνεις ... θα στο υπενθυμίζω εγώ.
Αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς σου 《 ηλίθιοι αγαπούληδες και ζώα 》θα μου επιτρέψεις να μην τα σχολιάσω κάν ...
Εγώ να χαλαστώ ? Από τι κ από ποιον . Απλά γελαω για το πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι .και οι δυο ειναι παλια accounts που ανοιξαν νεο(λογικα), ban δεν εφαγαν σαν τον φιλο σου τον fuck, αν και αυτος ειπαν ειχε κλωνους, δεν ξερω, στα εχω πει, ηθελε να σου ζητησει συγνωμη, τωρα ξερεις σε πιο site ειναι ............... κριμα γιατι προσεφερε εδω οτι μαλακια και να εγινε
μην ασχολεισαι και χαλιεσαι, αυτο ηταν το κατω κομματι της κριτικης μου για Ksenia, αλλα δεν αξιζε στην κοπελα και το διεγραψα
Τα ιδια ειπα και σε μελος τιμημενο εδω μεσα, που ορθως του την ειπε, με "εγραψε", ε και εμενα στα @@ μου
ειδικα το Δρακος και τα κολλητιλικια με γαλακτομπουρικα, δεν ειναι του στυλ μου, οπως το ειπες ..... βαζετε ιδεες .....(και μην ακουσω οτι ηταν αστειο και παπαριες)
Πουρνα, γλυκες με τις πουτανες και κολλητιλικια με δρακους δεν κολλανε
Σε εχω για πιο σοβαρο ανθρωπο και στο λεω φιλικα, συνελθε
Κατι ειπε και ο Τζιμης αλλα περασε στα ψιλα προημερων
προχωραμε, γαμαμε και προσφερουμε
δεν θα ασχοληθω αλλο παρα μονο αν χρειαστει
τελος
και οι δυο ειναι παλια accounts που ανοιξαν νεο(λογικα), ban δεν εφαγαν σαν τον φιλο σου τον fuck, αν και αυτος ειπαν ειχε κλωνους, δεν ξερω, στα εχω πει, ηθελε να σου ζητησει συγνωμη, τωρα ξερεις σε πιο site ειναι ............... κριμα γιατι προσεφερε εδω οτι μαλακια και να εγινε
μην ασχολεισαι και χαλιεσαι, αυτο ηταν το κατω κομματι της κριτικης μου για Ksenia, αλλα δεν αξιζε στην κοπελα και το διεγραψα
Τα ιδια ειπα και σε μελος τιμημενο εδω μεσα, που ορθως του την ειπε, με "εγραψε", ε και εμενα στα @@ μου
ειδικα το Δρακος και τα κολλητιλικια με γαλακτομπουρικα, δεν ειναι του στυλ μου, οπως το ειπες ..... βαζετε ιδεες .....(και μην ακουσω οτι ηταν αστειο και παπαριες)
τελος
Η ελευθερία του λόγου, της γραφής, παίκτη μου, όπως και κάθε άλλου είδους ελευθερία, έχει όρια. Και τα όρια της σταματάνε εκεί που αρχίζει η προσβολή, η χυδαιότητα, η υποτίμηση, η παραμύθα κλπ. Η υγιής ελευθερία οποιασδήποτε μορφής υπακούει σε κανόνες. Ελευθερία δεν σημαίνει λέω, γράφω και κάνω ότι γουστάρω.
Και το σάιτ γνωρίζει πότε παραβιάζονται αυτοί οι κανόνες και «μπανάρει». Το έπραξε στο προηγούμενο προφίλ του συγκεκριμένου και θα το πράξει και στο τωρινό. Κοντά είναι.
Συγνωμη αλλά αυτό που εγραψες οτι ο άλλος πελάτης "παίζει" με τα δικά σου χρηματα ειναι εντελώς αστοχο.Θα ήθελα να ξεκινήσω μια καλοπροαίρετη κουβέντα που πιστεύω ότι σίγουρα έχει ξαναγίνει σε αυτό το φόρουμ
Το θέμα είναι ο φίλτατος roughfucker και ίσως οποιος άλλος είναι «roughfucker”.
Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένα καλό παιδί και σέβομαι τις προτιμήσεις του στο σεξ.
Επιθυμεί υπηρεσίες PSE και λόγω των διαθέσεων του «ταλαιπωρεί» τα «προϊόντα» του γκλαμουρα που προορίζονται και επιθυμούν GFE υπηρεσίες.
Το glamour τι κάνει γιαυτο;;;;
Κάθεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις σαν κοιμώμενος Βούδας;;;
Ένα παιδί γουστάρει να γαμαει έτσι και καλως κάνει εάν τον αφήνουν η εάν γουστάρουν τα κορίτσια να τις πηδάει έτσι.
Όμως αυτοί που πηδανε σαν αυτόν είναι 1-2 στους 10 πελάτες του γραφείου.
Αφήνει λοιπόν το γραφείο τα «προϊόντα» του στα χέρια 1-2 πελατών επειδή πληρώνουν και επειδή είναι συχνοί πελάτες να καθορίζουν την πορεία των ραντεβού των κοριτσιών;;
Να καθορίζουν την διάθεση τους;;
Να παίζουν με τα δικά μου χρήματα και με την δίκη μου ευχαρίστηση;;
Την Patricia την πηδαγα για 30 λεπτά πριν λίγο, χωρίς να της χαλάσω τη διάθεση, χωρίς να της παρω το χαμόγελο από τα χείλη, χωρίς να της προκαλέσω ασχημα αισθήματα που θα έχουν επίπτωση στο επόμενο ραντεβού.
Χωρίς να την «ματωσω».
Ο roughfucker τα έγραψε όλα μόνος του με τις δυο κριτικές του για την Patricia.
Στο πρώτο ραντεβού το κορίτσι τον ανέχτηκε, είτε φοβούμενο τις κριτικές, είτε επειδή είναι φρεσκια, είτε επειδή δεν ήθελε να διακόψει το ραντεβού.
Στο δεύτερο ραντεβού έκανε τον roughfucker με τον τρόπο της να φύγει σε 15 λεπτά μακριά της.
Απορώ πως δεν το κατάλαβε ο ίδιος ότι δεν είναι επιθυμητός απο κάποια κορίτσια εξαιτίας του τρόπου που ερωτοτροπεί και επιστρέφει ξανά να τις ξαναδεί.
Και γράφει για διπολική διαταραχή της Patricia ενώ τα πράγματα ειναι τόσο ξεκάθαρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτή στο ψυγειο είναι μόνο δικια μου φίλε
ο fuck δεν ειχε κανεναν κλωνο και αμεσως ηξερες πιος ηταν απο τις τελιτσες και μονο...και οι δυο ειναι παλια accounts που ανοιξαν νεο(λογικα), ban δεν εφαγαν σαν τον φιλο σου τον fuck, αν και αυτος ειπαν ειχε κλωνους, δεν ξερω, στα εχω πει, ηθελε να σου ζητησει συγνωμη, τωρα ξερεις σε πιο site ειναι ............... κριμα γιατι προσεφερε εδω οτι μαλακια και να εγινε
τελος
Συγνωμη αλλά αυτό που εγραψες οτι ο άλλος πελάτης "παίζει" με τα δικά σου χρηματα ειναι εντελώς αστοχο.
Τι θα πει,οτι ο προηγούμενος δηλαδη της χάλασε τη "ζαχαρενια" και μετά σε εσενα η κοπέλα δεν ηταν ευδιαθετη?
Δηλαδη ο προηγουμενος πελατης πρέπει να γαμησει συμφωνα με τα δικα σου γουστα για να ειναι η κοπέλα ετοιμη μετα για εσενα,αυτο μας λες
Σορρυ αλλά χεστηκαμε τι κανει ο προηγουμενος ή ο επόμενος πελάτης.
Πηγαινουμε σε μια κοπέλα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ μας οτι εχει πολλούς και κάθε καρυδιάς πελάτες κάθε μερα!
νεοςΣαν νέος στο site θα πω και εγώ μία γνώμη...
Δεν με νοιάζει καν τι έγινε, με ποιον και γιατί, όμως ο κομπλεξισμός μεταξύ χρηστών στο full.
Λες και έχει χωριστεί to forum στους αγαπούληδες και στους γαμιάδες... Μάλιστα.
Δεν χρειάζονται γαμιάδες και κριτικές για να πάρει κάποιος περίεργες "ιδέες".
Πως ξέρετε τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του με συναρπάζει... και ότι οι κοπέλες φυσικά θα ανοίγονται και θα λένε αλήθεια σε εμάς.. εκείνη τη μαγική στιγμή... γιατί είμαστε μοναδικοί. Μάλιστα....
Μπορώ να γράφω σεντόνια κάτω για το τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες, πως να το κάνετε κλπ κλπ., όμως πολύ απλά ανοίξτε κανά βιβλίο να διαβάσετε που λέγεται αυτοβελτίωση.
Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή, όμως αρκετοί εδώ μέσα το έχουν δει "ιππότες" για να προστατέψουν τις κορασίδες. Προσπαθώντας να πείσουν ότι η άποψη τους είναι και η σωστή, όμως ξεχνάνε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και απαιτούν να την ενστερνιστούν όλοι.
Δεν χρειάζεται ένας "σκληρός γαμιάς" για να καταστρέψει μία κοπέλα ψυχολογικά. Απλά βρίσκετε την εύκολη λύση που είναι να πετάτε το μπαλάκι στους άλλους.
Και τώρα ήρθε η ώρα για μία αποκάλυψη.... ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ.... καθώς το επάγγελμα αυτό φθείρει ψυχολογικά και εφόσον υπάρχουν άτομα σαν εμάς να πληρώνουν... θα υπάρχουν και γυναίκες που θα κάνουν αυτή τη δουλειά...
Ξεφύγαμε και από το θέμα.... Peace Out.
Έχεις ματώσει από το πολύ σκληρό γαμησι μια κοπέλα;Συγνωμη αλλά αυτό που εγραψες οτι ο άλλος πελάτης "παίζει" με τα δικά σου χρηματα ειναι εντελώς αστοχο.
Τι θα πει,οτι ο προηγούμενος δηλαδη της χάλασε τη "ζαχαρενια" και μετά σε εσενα η κοπέλα δεν ηταν ευδιαθετη?
Δηλαδη ο προηγουμενος πελατης πρέπει να γαμησει συμφωνα με τα δικα σου γουστα για να ειναι η κοπέλα ετοιμη μετα για εσενα,αυτο μας λες
Σορρυ αλλά χεστηκαμε τι κανει ο προηγουμενος ή ο επόμενος πελάτης.
Πηγαινουμε σε μια κοπέλα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ μας οτι εχει πολλούς και κάθε καρυδιάς πελάτες κάθε μερα!
Τι πρόβλημα να έχω μαζί σου ??? Για πες μας . Εδώ έλεγες ότι έκαψα κοπελα κ μίλησα ασχημα γι αυτήν κ οταν σε ρώτησα στα ίσα πια κοπελα ούτε καν βγήκες να πεις … όταν είπες ότι το glamour ξερει ποιος είσαι κ σου είπα στοχοποιήθηκες πάλι κωλοτούμπες εκανες κ το γύρισες σε αστειάκια . Άσε μωρε .Συγνώμη αλλά το κολλητιλίκια που τα είδες ???
Επειδή αστειεύτηκαμε σε κάποια φάση με τη λέξη δράκος ?
Δεν γνωρίζω κανένα σας και δεν είναι σκοπός μου να κάνω φιλίες εδώ μέσα.
Οι περισσότεροι γνωριζόσαστε εδώ μέσα και κάνετε κλίκες υποστήριξης.
Ναι το δράκος είναι άστοχο προσωνυμίο αλλά και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να λερώσει την ακέραιη ηθική μου.
Συμπέριφερομαι άψογα τόσο απέναντι σε όλα τα κορίτσια όσο και στα μέλη του φόρουμ.
Αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς.
Ο feragamo έχει πρόβλημα μαζί μου γιαυτό και πετάγεται σε ότι γράφω και σε παρακαλώ stay out of it.
Μαζί σου δεν έχω κάτι.
Τόσο μυαλό έχεις μαλακα τόσα καταλαβαίνεις!Τι δεν καταλαβαίνεις ???
Ο Τζίμης είναι ο super sweet γαμιάς των 40' που όλα τα κορίτσια το ευχαριστιούνται μαζί του ... και εγώ που γαμάω 10' του χαλάω τα κορίτσια γιατί είμαι ο αγαπούλης με το γαλακτομπούρεκο ...
Όταν δε αστειεύομαι με τη κριτική του ραφάκερ γίνομαι και στόχος στους υπόλοιπους οι οποίοι βρίσκουν αφορμή για να με ξεσκίσουν.
Κάποιοι αλλοι γράφουν βλακα για το ποσες φορές χύνουν οι κοπέλες στα ραντεβού τους…Ο Τζίμης είναι ο super sweet γαμιάς των 40' που όλα τα κορίτσια το ευχαριστιούνται μαζί του ... και εγώ που γαμάω 10' του χαλάω τα κορίτσια γιατί είμαι ο αγαπούλης με το γαλακτομπούρεκο ...
Και πολύ καλά κανει.@antisthenis το μέλος @Jim25jim βρίζει επανειλημμένα.