Νέα

Γκοθάδικα και μπουζούκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
το 99% των ελληνιδων συχναζει σε σκυλαδικα ή οπουδηποτε αλλου υπαρχει τραπεζι για κλεισιμο.....μαλιστα....το μαθαμε κι αυτο.....εγω που βγαινω στο dark sun υπαρχει κανας χριστιανος να με κυκλοφορησει εκει περα να μου τα πλερωκει ολα να μου κλεισει και τραπεζι και να μου κανει σκερτσα? :grin:

Μουνίτσα εννοείς το Dark Sun στο Περιστέρι;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω επειδη περιδιαβαινω το σκοτεινο χωρο μπορω να πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο απο τις gothoudes ψαχνετε αντρα στα πρωτυπα ville vallo (τραγουδιστης των him) σα να λεμε ο ρουβας του gothic η κατι τετοιο,μηπως θα με διαψευσεις κ σ'αυτο μουνιτσα?

Επισκέπτης
Καλά κι εγώ ήξερα μια αναρχοαυτόνομη γκοθο-γκόμενα (καράμπαζο) με κολλητά μαύρα, καρφιά, ταγάρια , μπάφους κτλ που σύχναζε σε πορείες ,ντεκαντάνς αποκλειστικά και Καλλιδρομίου κτλ ...

Κάποια στιγμή γνώρισε φραγκάτο 50άρη (30 πλέον αυτή) ο οποίος την καψουρεύτηκε και την παντρεύτηκε. Ο γάμος έγινε σε κτήμα Β.Π. , η τύπισσα τώρα κυκλοφορεί με τσάντες Σανέλ και Λουί Βιττόν, μένει Κηφισιά και πάει για ψώνια με μερσεντέ !!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνίτσα εννοείς το Dark Sun στο Περιστέρι;

Ναι αυτο εννοω...........

Οι ΗΙΜ θεωρουνται "γκοθικ"?????????? λοοοοοοολ αυτοι εινια τραγικοι............οπως και τα μετροσεξουαλ-τρανσεξουαλ-ασεξουαλ μελη του συγκροτηματος..........δεν ξερω τι κανουν τα αλλα γκοθικ κοριτσακια εμενα οι πιο πολλοι φιλοι μου δυστυχως ειναι αυστηρως σκυλαδες (με λαμπρη εξαιρεση 2 ατομων) οποτε τα γουστα τους μαλλον διαφερουν απο τον τραγουδιστη των ΗΙΜ.......και οχι θεωρω πολυ θηλυπρεπεις τους "αυστηρα γκοθικ στυλ" αντρες.......δεν ειμαι 15 για να ψαρωνω με σκουλαρικια, μακρυ μαλλι και νεκροφιλη φατσα........

με τους λοιπους δεν ασχολουμαι :) εχετε πλακα ομως......κατι ειναι κι αυτο.........:)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά κι εγώ ήξερα μια αναρχοαυτόνομη γκοθο-γκόμενα (καράμπαζο) με κολλητά μαύρα, καρφιά, ταγάρια , μπάφους κτλ που σύχναζε σε πορείες ,ντεκαντάνς αποκλειστικά και Καλλιδρομίου κτλ ...

Κάποια στιγμή γνώρισε φραγκάτο 50άρη (30 πλέον αυτή) ο οποίος την καψουρεύτηκε και την παντρεύτηκε. Ο γάμος έγινε σε κτήμα Β.Π. , η τύπισσα τώρα κυκλοφορεί με τσάντες Σανέλ και Λουί Βιττόν, μένει Κηφισιά και πάει για ψώνια με μερσεντέ !!!

Με το συμπαθειο αλλα αυτη δεν ηταν γκοθικ γκομενα..........ηταν γκοθικ wannabe γκομενα.........καρφια......πορειες..........ντεκαντανς..........ελεος...........λοοοοοοοοοοολ

OP
OP
K

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά από τα άτομα που κόβω έξω από το Dark Sun συνήθως και  μερικές φορές και μέσα αλλά και από  άλλα από το αντίστοιχο Underworld, μαγαζιά που πάω όταν θέλω να πεθάνω στα γέλια και εσύ δεν πας πίσω σε στύλ. Μιλάμε για μεγαλεία. Λοοοολλλλλ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω λιωνω στα γελια με κατι καραγκιοζηδες στις μπουζουκλερι και κατι τελειωμενους 30αρηδες που τρεχουν στο πλας σοντα και τα βενιου αλλα δεν το κανω θεμα :):):):)

OP
OP
K

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά το γέλιο που πέφτει στα Gothadika της Αθήνας δεν το ρίχνεις αλλού. ʼντε στις μεγάλες πίστες και στα σκυλάδικα ολκής αλλά και πάλι, όχι σε τέτοιο βαθμό...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μη συγκρινεις το Dark Sun με το Underworld καταρχας.......να σου πω? συντακτικο δεν εχεις μαθει εκει με τους φιλους σου που κοροιδευετε τα φρικια του Underworld? μαλλον με τις απεργιες δεν προλλαβατε...... :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Και εγω λιωνω στα γελια με κατι καραγκιοζηδες στις μπουζουκλερι και κατι τελειωμενους 30αρηδες που τρεχουν στο πλας σοντα και τα βενιου αλλα δεν το κανω θεμα :):):):)

Συγγνώμη για το θάρρος,

Gothάκι 25άρι είσαι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ειναι γκοθαδικα αυτα στην αθηνα........παρωδιες ειναι αλλα τι να κανουμε............αυτο εχουμε και με αυτο πορευομαστε..........οπως και πολλοι απο αυτους που μαζευονται εκει ειναι οντως για γελια αλλα υπαρχει λογος να το απευθυνεις αυτο και σε μενα? μπορεις να το απευθυνεις στο κοριτσακι με τα καρφια, πορειες, ντεκαντανς που ανεφερε ο λακης πριν........

στις μεγαλες πιστες και στα βενιου-πλας σοντα με τους τελειωμενους και τις τελειωμενες που κανουν τα παντα προκειμενου να γαμησουν ή να γαμηθουν ή εστω να κανουν αισθητη την παρουσια τους προσωπικα ριχνω πολυ περισσοτερο γελιο......πιο δηθεν ατομα δεν εχω δει στη ζωη μου.......

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μουνιτσα εισαι οντως ξεχωριστο κομματι γιατι ξερω πολλες γκοθουδες που θα διαφωνουσαν μαζι σου βεβαια παιζουν κ πολλα fake ατομα στη φαση κακα τα ψεματα....

kmoyle τι βρισκεις τοσο αστειο στα γκοθαδικα δε μας λες να γελασουμε κ μεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνώμη για το θάρρος,

Gothάκι 25άρι είσαι?

26 φρεσκα φρεσκα και οχι δε με θεωρω γκοθακι αποκλειστικα.......ακουω τα παντα απλα μου αρεσουν καποια ειδη μουσικης περισσοτερο.......δε μου αρεσουν τα ταμπελακια :) παω και σε μπουζουκια δεν εχω προβλημα και χορευω και τσιφτετελια επισης δεν εχω προβλημα........καλα να περναμε......και φυσικα δε θα παω στην μπουζουκλερι ντυμενη οπως θα παω στο dark sun ουτε θα παω στο dark sun ντυμενη μαυρη νυφη και κατι αλλα κουλα που βλεπω......

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
παιδια

μια παροιμια λεει οτι οι αποψεις ειναι σαν τα οπισθια. κανενα δεν μοιαζει με καποιο άλλο οπισθιο.

το ιδιο ισχυει και στα μουσικά ακουσματα.
αλλος θελει το ενα ειδος μουσικης άλλος καποιο άλλο .

μην τρελαινεστε.......οκ......

Επισκέπτης
τα καλυτερα γελια ειναι στα μπουζουκερι!!!διασκεδαζουν με στιχους του στυλ,αμα πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι!!χαχαχα!!!απο δε ντυσιμο σκιζουν!!οι γυναικες  ντυνονται σαν λατερνες και οι αντρες αστο καλυτερα!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα εισαι οντως ξεχωριστο κομματι γιατι ξερω πολλες γκοθουδες που θα διαφωνουσαν μαζι σου βεβαια παιζουν κ πολλα fake ατομα στη φαση κακα τα ψεματα....

kmoyle τι βρισκεις τοσο αστειο στα γκοθαδικα δε μας λες να γελασουμε κ μεις?

Το κακο ειναι οτι υπαρχει τοση υπερπροσπαθεια να "δειξουν" οτι ειναι "απολυτα" γκοθικ ή μεταλ ή ροκ ή δεν ξερω και εγω τι αλλο που καταναταει γελοιο........αν μπεις σε καποιο γκοθικ φορουμ και μιλησεις με κοσμο θα δεις οτι γενικοτερα δεν ισχυει αυτη η αντιληψη στο εξωτερικο και στην ελλαδα ειναι πολλα τα ατομα που δεν σκεφτονται κατ αυτον τον τροπο επισης......

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εχεις κανενα καλο φορουμ να προτεινεις?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ειστε γρηγοροι δε μπορω να πω........... :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αληθινοί μάγκες είναι σε όλες τις φάσεις απο σκυλάδες μέχρι πάνκηδες. Και υπάρχουν και οι 'περαστικοί'. Τώρα στα γκοθάδικα σίγουρα υπάρχουν βλήματα που νομίζουν ότι είναι μετενσάρκωση του Gille de Rays και μαλακισμένες που νομίζουν ότι είναι η Elizabeth Bathory. Αλλά γέλια έχει παντού και σε ένα σκυλάδικο με τους τρελοκαψούρηδες 'ελληνάρες' που τα σκάνε μέχρι τελικής πτώσης για να κάνουν εντύπωση στην κάθε πατσαβούρα ότι έχουν χρήμα και 'γαμάνε' και 'δέρνουν'. Η εμφάνιση απο ρόλεξ και bmw και οι πιστωτικές και τα δάνεια στην τράπεζα να βγαίνουν στο σφυρί. Και αυτή η φάση έχει σίγουρα γέλιο. Αλλά υπάρχουν και σκυλάδες που γουστάρουν αυτή τη φάση για διασκέδαση.

Μα και εγω εχω παει σε μπουζουκια (και παω και συχνα ενεκα των φιλων) και εχω περασει τελεια!!! διασκεδασα δηλαδη δεν το βλεπα κοροιδευτικα.......εχω γυρισει ο,τι πιστα υπαρχει και δεν υπαρχει..........αλλα δε δεχομαι να ισοπεδωνουμε ολους τους γκοθαδες ή ολους τους σκυλαδες ή ολους τους ρεηβερ ξερω γω.......ας κοροιδευουμε μονο τους τελειωμενους :):):):):

(το μονο που εχω βρει εν ελλαδι και ειναι αξιολογο αρκετα)
(σε αυτο ειχα διαβασει το απιστευτο......εγραφε ενα πιτσιρικι "ειμαι μαυρος......μπορω να γινω γκοθας αφου δεν εχω ασπρο δερμα?" ζντουπ.............)

Επισκέπτης
ακου και αλλο στιχο!!στο δικο μου το τερεν προηγησαι ενα μηδεν  :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom