ενδιαφερον ποστ...
θα καταθεσω και εγω λοιπον με ειλικρίνια
Ναι ειμαι ''γκομενοπελατης'' μιας συγκεκριμενης και το χαιρομαι
Ειναι τουμπανο εμφανισιακα
Βγαζουμε γουστα μαζι, το σεξ ειναι 9 στις 10 αψογο
Δε ξερω αν πραγματικα γνωριζομαστε καλα αλλα παντα κουβεντιαζουμε και εχουμε γνωριστει εως ενος σημειου αλλα οχι εκτος στουντιο
Της δινω τα λεφτα μου και τα τιμαει με το παραπανω
Τωρα δε ξερω πως θα ακουστει αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να παω σε αλλη πουτανα γιατί τιμαει ΠΑΝΤΑ τα λεφτα μου και εχει ανεβασει τον πηχη τοσο πολυ που τουλαχιστον τωρα δεν με νοιαζει να παω αλλου
Δεν τσιμπηθηκα μαζι της και ουτε προκειται γιατι ειναι επαγγελματιας και ειναι μερος της δουλειας της να κραταει καλες σχεσεις και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος...ευτυχως δεν ειμαι πιτσιρικας, ειμαι στα 29. Αν ημουν 20+ θα ειχα δαγκωσει λαμαρινα
Παω σε τανες 4 χρονια σε στουντιο μονο. Εχω παρει βιζιτα 2-3φορες.
Καμια μα καμια δεν ηταν σαν αυτην αλλά πρεπει να σας πω οτι για εμενα προσωπικα τουλαχιστον το θεμα με τις τανες πρεπει να σταματησει γιατι καταλαβα οτι αποτελουν εθισμο
και ηρθε ο καιρος να βρω και καμια γκομενα γιατι εχω ξεκινησει και να ψιλοβαριεμαι τη φαση...και σας το λεω με απολυτη ειλικρινια. Και οσο ειναι και αυτη στη πιατσα ζοριζομαι να κόψω
Δε ξερω μπορει πολλοι απο εσας να γαμουν φουλ μουνακια και τανες αλλα εγω μετα απο 4 χρονια ''βολευτηκα'' και εχω χασει καπως με τα εξω γκομενακια την αυτοπεποιθηση μου και πρεπει σιγα σιγα να την ξαναβρω.
Αλλα ναι ειλικρινια πανω απολα ειμαι γκομενοπελατης!