Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
δε βγαζουν ,ολες τα ιδια λεφτα.οπως εγραψα και πριν παντα το νομισμα εχει 2 οψεις.μερικες πεφτουν πολυ συχνα θυματα εκμεταλλευσης.αρχικα,δε μπορω να δεχτω πως καποια με τη σχετικη οικονομικη ανεση θα εκανε αυτο το επαγγελμα.ομως στην πορεια καποιες παραμενουν διοτι κρινουν οτι αυτο τις συμφερει καλυτερα.και καλα κανουν δε βλεπω κατι το ανηθικο σε αυτο.στη ζωη,εξω κυκλοφορουν πολυ χειροτερες πουτανες,στην ψυχη.αυτη ειναι η μεγαλυτερη πουτανια,οχι η εκδιδομενη.
RESPECT !!!!!
:thumbsup:

Waaam

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η ειλικρίνεια κολλάει η τρέλλα όχι  :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
δε χρειαζεται να πω κατι,τα εγραψες ολα εσυ.σαφως και με βλεπεις υποτιμητικα και μαλιστα τι ρολο παιζω εδω μεσα,σκεφτεσαι; :2funny:
Απλά απάντησα όπως μιλάς και το βρήκες προσβλητικό.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Επειδή το καθεστώς του λεγόμενου "γκομενοπελάτη", αρχίζει να παίρνει ανησηχυτηκές διαστάσεις, ας δώσουν οι πιο έμπειροι τον κατάλληλο ορισμό για να ξέρουμε που βρικόμαστε και σε ποιό σημείο μπορεί να φτάσουμε...

Επίσης, τρόποι αποφυγής, συμπεριφορικά πρότυπα, ενδείξεις, αντενδείξης, τρόποι πρόληψης και αποφυγής, μέθοδοι ελέγχου της αλληθοφάνειας της κάθε τάνας {αναπάντητες, ντεμέκ sms από συμπαίκτες κτλπ}...

Επειδή έχω την αίσθηση ότι η συμμετοχή θα είναι ελάχιστη, να ένας τρόπος να παραδεχτεί ο καθένας από μας μερικές αλήθειες...
θα καταθεσω την δικη μου εμπειρια....πριν απο δυομιση περιπου χρονια ημουν γκομενοπελατης οπως το θετεις καποιων κοριτσιων του χωρου με την εννοια οτι

-πηγαινα πολυ τακτικα μαζι τους(σχεδον καθε βδομαδα)
-Με ηξεραν και τις ηξερα καλα
-βγαζαν μαζι μου και γω μαζι τους τα γουστα που ηθελα
-ειχαμε αν θες και μια κουβεντουλα λιγο παραπανω μετα το πηδημα
-λεγαμε τα νεα μας

λογικο να αναπτυσσονται τετοιες καταστασεις εστω και ως ψευδαισθηση αναπληρωσης μιας σχεσης οταν δεν εχεις ή εστω και σε ανθρωπινο επιπεδο καθως και οι ιεροδουλες ειναι ανθρωποι και πολλες με ψυχολογικα προβληματα και ανασφαλειες....ετσι και αυτες πολλες φορες οταν βρουν προσφορο εδαφος και μπορει να βρουν καποιον να μιλησουν σιγουρα το κανουν....απο την αλλη εστω και ψυχρα να το δεις σαν σχεση πελατη-επαγγελματια ειναι φυσικο να αναπτυσσεται μια καλη ανθρωπινη σχεση και μια οικειοτητα και ειναι στα πλαισια μιας πολιτικης pr....
τωρα για αυτα που ρωτας

ενδειξεις: οταν καποια σε τρελαινει εμφανισιακα,σου βγαζει γουστα,ειναι μαζι σου ενταξει και οχι για μασημα των χρηματων σου.....μονο...
αντενδειξεις:οι σκροφες που κοιταν μονο να σου τα μασανε χωρις μπεσα και τα ομορφα κομοδινα
τροποι προληψης: να μην πηγαινεις πανω απο μια φορα με την ιδια πουτανα απο ιδεολογια
τροποι αποφυγης:να μην πηγαινεις συχνα εστω με την ιδια πουτανα....
ελεγχος αληθοφανειας της τανας:υπαρχουν σιγουρα αλλα γενικα να ξερεις οι περισσοτερες ψευδονται σε οτι σου πουν και το χουν πει στανταρ και στον προηγουμενο ,οποτε κανε τις αναγωγες σου....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν μπειτε στα θρεντ των στουντιο και των ρδελων θα δειτε ποσους γκομενοπελατες εχει.
ειναι τετοια μαλιστα η καψουριαση τους που αν γραφτει κατι αρνητικο γινονται ολοι κουγιες με τη μια. :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αν μπειτε στα θρεντ των στουντιο και των ρδελων θα δειτε ποσους γκομενοπελατες εχει.
ειναι τετοια μαλιστα η καψουριαση τους που αν γραφτει κατι αρνητικο γινονται ολοι κουγιες με τη μια. :sunglasses:
στο 104 ειδικα...... ;) :cheesy:

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
θα καταθεσω την δικη μου εμπειρια....πριν απο δυομιση περιπου χρονια ημουν γκομενοπελατης οπως το θετεις καποιων κοριτσιων του χωρου με την εννοια οτι
επιτέλους, και ένας ειλικρινής...  :thumbsup:
δεν τολμώ να υποθέσω πόσοι αποφεύγουν να καταθέσουν τις απόψεις τους και κρύβονται πισω από την κουρτίνα....  :shower:

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11

-πηγαινα πολυ τακτικα μαζι τους(σχεδον καθε βδομαδα)
-Με ηξεραν και τις ηξερα καλα
-βγαζαν μαζι μου και γω μαζι τους τα γουστα που ηθελα
-ειχαμε αν θες και μια κουβεντουλα λιγο παραπανω μετα το πηδημα
-λεγαμε τα νεα μας

λογικο να αναπτυσσονται τετοιες καταστασεις εστω και ως ψευδαισθηση αναπληρωσης μιας σχεσης οταν δεν εχεις ή εστω και σε ανθρωπινο επιπεδο καθως και οι ιεροδουλες ειναι ανθρωποι και πολλες με ψυχολογικα προβληματα και ανασφαλειες....ετσι και αυτες πολλες φορες οταν βρουν προσφορο εδαφος και μπορει να βρουν καποιον να μιλησουν σιγουρα το κανουν....απο την αλλη εστω και ψυχρα να το δεις σαν σχεση πελατη-επαγγελματια ειναι φυσικο να αναπτυσσεται μια καλη ανθρωπινη σχεση και μια οικειοτητα και ειναι στα πλαισια μιας πολιτικης pr....
τωρα για αυτα που ρωτας

ενδειξεις: οταν καποια σε τρελαινει εμφανισιακα,σου βγαζει γουστα,ειναι μαζι σου ενταξει και οχι για μασημα των χρηματων σου.....μονο...
αντενδειξεις:οι σκροφες που κοιταν μονο να σου τα μασανε χωρις μπεσα και τα ομορφα κομοδινα
τροποι προληψης: να μην πηγαινεις πανω απο μια φορα με την ιδια πουτανα απο ιδεολογια
τροποι αποφυγης:να μην πηγαινεις συχνα εστω με την ιδια πουτανα....
ελεγχος αληθοφανειας της τανας:υπαρχουν σιγουρα αλλα γενικα να ξερεις οι περισσοτερες ψευδονται σε οτι σου πουν και το χουν πει στανταρ και στον προηγουμενο ,οποτε κανε τις αναγωγες σου....

ενδιαφερον ποστ...

θα καταθεσω και εγω λοιπον με ειλικρίνια

Ναι ειμαι ''γκομενοπελατης'' μιας συγκεκριμενης και το χαιρομαι  :)
Ειναι τουμπανο εμφανισιακα
Βγαζουμε γουστα μαζι, το σεξ ειναι 9 στις 10 αψογο  :rockon:
Δε ξερω αν πραγματικα γνωριζομαστε καλα αλλα παντα κουβεντιαζουμε και εχουμε γνωριστει εως ενος σημειου αλλα οχι εκτος στουντιο
Της δινω τα λεφτα μου και τα τιμαει με το παραπανω

Τωρα δε ξερω πως θα ακουστει αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να παω σε αλλη πουτανα γιατί τιμαει ΠΑΝΤΑ τα λεφτα μου και εχει ανεβασει τον πηχη τοσο πολυ που τουλαχιστον τωρα δεν με νοιαζει να παω αλλου
Δεν τσιμπηθηκα μαζι της και ουτε προκειται γιατι ειναι επαγγελματιας και ειναι μερος της δουλειας της να κραταει καλες σχεσεις και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος...ευτυχως δεν ειμαι πιτσιρικας, ειμαι στα 29. Αν ημουν 20+ θα ειχα δαγκωσει λαμαρινα
Παω σε τανες 4 χρονια σε στουντιο μονο. Εχω παρει βιζιτα 2-3φορες.
Καμια μα καμια δεν ηταν σαν αυτην αλλά πρεπει να σας πω οτι για εμενα προσωπικα τουλαχιστον το θεμα με τις τανες πρεπει να σταματησει γιατι καταλαβα οτι αποτελουν εθισμο  :2funny: και ηρθε ο καιρος να βρω και καμια γκομενα γιατι εχω ξεκινησει και να ψιλοβαριεμαι τη φαση...και σας το λεω με απολυτη ειλικρινια. Και οσο ειναι και αυτη στη πιατσα ζοριζομαι να κόψω  :grin:
Δε ξερω μπορει πολλοι απο εσας να γαμουν φουλ μουνακια και τανες αλλα εγω μετα απο 4 χρονια ''βολευτηκα'' και εχω χασει καπως με τα εξω γκομενακια την αυτοπεποιθηση μου και πρεπει σιγα σιγα να την ξαναβρω.

Αλλα ναι ειλικρινια πανω απολα ειμαι γκομενοπελατης!

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ενδιαφερον ποστ...

θα καταθεσω και εγω λοιπον με ειλικρίνια

Ναι ειμαι ''γκομενοπελατης'' μιας συγκεκριμενης και το χαιρομαι  :)
Ειναι τουμπανο εμφανισιακα
Βγαζουμε γουστα μαζι, το σεξ ειναι 9 στις 10 αψογο  :rockon:
Δε ξερω αν πραγματικα γνωριζομαστε καλα αλλα παντα κουβεντιαζουμε και εχουμε γνωριστει εως ενος σημειου αλλα οχι εκτος στουντιο
Της δινω τα λεφτα μου και τα τιμαει με το παραπανω

Τωρα δε ξερω πως θα ακουστει αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να παω σε αλλη πουτανα γιατί τιμαει ΠΑΝΤΑ τα λεφτα μου και εχει ανεβασει τον πηχη τοσο πολυ που τουλαχιστον τωρα δεν με νοιαζει να παω αλλου
Δεν τσιμπηθηκα μαζι της και ουτε προκειται γιατι ειναι επαγγελματιας και ειναι μερος της δουλειας της να κραταει καλες σχεσεις και σιγουρα δεν ειμαι ο μονος...ευτυχως δεν ειμαι πιτσιρικας, ειμαι στα 29. Αν ημουν 20+ θα ειχα δαγκωσει λαμαρινα
Παω σε τανες 4 χρονια σε στουντιο μονο. Εχω παρει βιζιτα 2-3φορες.
Καμια μα καμια δεν ηταν σαν αυτην αλλά πρεπει να σας πω οτι για εμενα προσωπικα τουλαχιστον το θεμα με τις τανες πρεπει να σταματησει γιατι καταλαβα οτι αποτελουν εθισμο  :2funny: και ηρθε ο καιρος να βρω και καμια γκομενα γιατι εχω ξεκινησει και να ψιλοβαριεμαι τη φαση...και σας το λεω με απολυτη ειλικρινια. Και οσο ειναι και αυτη στη πιατσα ζοριζομαι να κόψω  :grin:
Δε ξερω μπορει πολλοι απο εσας να γαμουν φουλ μουνακια και τανες αλλα εγω μετα απο 4 χρονια ''βολευτηκα'' και εχω χασει καπως με τα εξω γκομενακια την αυτοπεποιθηση μου και πρεπει σιγα σιγα να την ξαναβρω.

Αλλα ναι ειλικρινια πανω απολα ειμαι γκομενοπελατης!

Ποια ειναι και που την βρισκουμε? Θελω να σου γαμισω τη γκομενα για αυτο  :2funny:

Επισκέπτης
ποτέ μου δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα και δεν ξέρω κατά το πόσο είμαι σε θέση να ανοιχτώ τόσο πολύ και τελικά να γίνει κάτι τέτοιο... {χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη γκόμενα του ξαδερφού μου ~οφθαλμίατρο~, και τον ίδιο βέβαια, και μου 'λεγε διάφορα αληθινά πράγματα για τις σχέσεις κτλπ... και μου'πε ότι μπορεί να'μαι και αν/ηδονιστής...  }
======================================================================
και είναι προφανές ότι δεν έχει καμία σχέση με το παρόν νήμα...
απλά μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι "γκομενο~πελατειακή σχέση" έχει εξαπλωθεί ευρέως...

1) Το να γαμάει κάποιος περισσότερες της 1 φοράς μια τάνα,
δεν τον κάνει γκομενο-πελάτη.
2)Ο όρος που χρησιμοποιείς "γκομενο-πελάτης"
δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην πιάτσα και πιασάρικος.
Το "αγαπούλης" είναι επικρατέστερο , imho ...
3)Ο ξάδελφος που είχε γκόμενα οφθαλμίατρο,
με δεδομένο ότι η οφθαλμίατρος έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι καραμπαζο
(αν είχε αποφοιτήσει από ελληνική ιατρική που είχε εισαχθεί κανονικά ,
οι πιθανότητες είναι 80% , αν αποφοίτησε από ελληνικη ιατρική και ήρθε με μεταγραφή , οι πιθανότητες είναι 60% , αν είχε σπουδάσει στο εξωτερικό οι πιθανότητες είναι μικρότερες 30% - 35%)
οπότε οι συμβουλές του , μετράνε όσο και η γκόμενά του ...
Οι συμβουλές της γκόμενας ,
όπως και κάθε γκόμενας , είναι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αν είναι και μπάζο , τότε είναι και για    :shit:  :shit:

Επισκέπτης
για εμενα προσωπικα τουλαχιστον το θεμα με τις τανες πρεπει να σταματησει γιατι καταλαβα οτι αποτελουν εθισμο  :2funny: και ηρθε ο καιρος να βρω και καμια γκομενα γιατι εχω ξεκινησει και να ψιλοβαριεμαι τη φαση...

Δεν κόβεται.
Και 3 γκόμενες να έχεις ,δεν κόβεται.
Προσωπικά την πρέζα αυτή,
την έπαιρνα μπάκουρος,
την έπαιρνα όταν είχα ψευτο-γκόμενες και αρπαχτο-πηδήματα,
την έπαιρνα όταν είχα "σοβαρή σχέση"
την έπαιρνα νιόπαντρος,
την παίρνω και τώρα παντρεμένος και με γκόμενα.
Δεν βλέπω να την κόβω πριν τα 80.
Και δεν θέλω να την κόψω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι γινονται??? :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν κόβεται.
Και 3 γκόμενες να έχεις ,δεν κόβεται.
Προσωπικά την πρέζα αυτή,
την έπαιρνα μπάκουρος,
την έπαιρνα όταν είχα ψευτο-γκόμενες και αρπαχτο-πηδήματα,
την έπαιρνα όταν είχα "σοβαρή σχέση"
την έπαιρνα νιόπαντρος,
την παίρνω και τώρα παντρεμένος και με γκόμενα.
Δεν βλέπω να την κόβω πριν τα 80.
Και δεν θέλω να την κόψω.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom