Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Επισκέπτης
Απο προσωπική εμπειρία ,
θεωρώ δύσκολο να γίνει κάποιος γκομενοπελάτης.

Προσωπικά αυτό που εξιτάριζε στις βίζιτες από όταν το ξεκίνησα (και εξακολουθεί)
είναι το ότι όταν χτυπάει η πόρτα , μπαίνει μια άγνωστη ,
η οποία είναι σίγουρα νέα σε ηλικία και γαμήσιμη
και έχει αρκετές πιθανότητες να είναι και σούπερ,
την οποία δεν έχω ξαναδεί ,
δεν την γνωρίζω
και θα τη γαμήσω χωρίς να πούμε καμία κουβέντα.
Αυτό με φτιάχνει.

Από την άλλη όμως,
στις πολλές,
όταν τυχαίνει κάποια περίπτωση τεμαχίου
τέτοιας εμφανίσεως που αν έμπαινε σε βαγόνι μετρό γεμάτο άνδρες,
θα καύλωναν όλοι και θα προσπαθούσαν να κρύψουν τις μπετόβεργες στον καβάλο του παντελονιού και θα έτρεχαν σάλια στο δάπεδο ....

τέτοιες περιπτώσεις , που είναι μάλλον λίγες,
δεν με χαλάει να τις πάρω και να τις ξαναπάρω και να τις ξαναπάρω ....

Εννοείται ότι δεν τις ερωτεύτηκα,
δεν φαντάστηκα σχέση μαζί τους κτλ
αλλά τις ξαναπροτίμησα για να δώσω κάποια από τα λεφτά που έχω αποφασίσει να ξοδευτούν σε πουτάνες.

Θυμάμαι μια Όλγα Ρωσίδι γύρω στο 2000 , μία Άννα ελληνο-ρωσίδι το 2001 ,
μια Έρικα το 2002 και μια Ρουμάνα Κλαούντια , μία Μιράντα το 2005 και κάτι άλλες λίγες με τις οποίες έγινε αυτό.Κανένας δεν το έμαθε για να με σχολιάσει.
'Ετσι κι αλλιώς αυτές οι εμπειρίες μένουν κρυφές.

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Εννοείται ότι δεν τις ερωτεύτηκα,
δεν φαντάστηκα σχέση μαζί τους κτλ
αλλά τις ξαναπροτίμησα για να δώσω κάποια από τα λεφτά που έχω αποφασίσει να ξοδευτούν σε πουτάνες.
αυτό δε σε κάνει "γκ/τη" σε καμιά περίπτωση...
btw, η φωτό σου σκίζει....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επειδή το καθεστώς του λεγόμενου "γκομενοπελάτη", αρχίζει να παίρνει ανησηχυτηκές διαστάσεις, ας δώσουν οι πιο έμπειροι τον κατάλληλο ορισμό για να ξέρουμε που βρικόμαστε και σε ποιό σημείο μπορεί να φτάσουμε...

Επίσης, τρόποι αποφυγής, συμπεριφορικά πρότυπα, ενδείξεις, αντενδείξης, τρόποι πρόληψης και αποφυγής, μέθοδοι ελέγχου της αλληθοφάνειας της κάθε τάνας {αναπάντητες, ντεμέκ sms από συμπαίκτες κτλπ}...

Επειδή έχω την αίσθηση ότι η συμμετοχή θα είναι ελάχιστη, να ένας τρόπος να παραδεχτεί ο καθένας από μας μερικές αλήθειες...
αν και εχουμε ασχοληθει με το ιδιο θεμα απο διαφορετικες οπτικες ( σχεση με ιεροδουλη , τακτικος πελατης , αλλαζει η πουτανα, προσωπικη ζωη ιεροδουλων κτλ) σ'αυτο το θρεντ μ'αρεσει πολυ ο τιτλος [size=15pt]γκομενοπελατης[/size] και αν καταλαβαινω καλα μιλαμε για φαση , οπου η τανα σου πουλαει ερωτες και συ σα μαλακας ακολουθεις
αλλα τιθενται καποια ερωτηματα
1)η τανα το κανει το ιδιο σε ολους?
2)σε μερικους?
3)μονο σε μενα , επειδη νιωθει κατι , αλλα παρολαυτα παραμενει "επαγγελματιας πουτανα" και θελει να την πληρωνω μονο?
υπαρχει και μια αλλη εκδοχη του "γκομενοπελατη" , αντικειμενικα η τανα να μην σου εχει δωσει καποιο ιδιαιτερο ερεισμα , αλλα εσυ επειδη εισαι πουτανοαγαπουλης πηγαινεις συχνα στο δελο , νομιζοντας οτι εισαι γκομενος της ( οικτρη και γελοια περιπτωση ατομων)

aggelakas80

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω αν θεωρουμαι γκομενοπελατης αλλα προσωπικα με την τανα εγω θελω να με κανει να νιωθω σαν να τα κανει μονο με μενα ολα αυτα... να μην μου λεει ιστοριες δηλαδη για αλλους και την δουλεια της και να μου δειχνει οτι το γουσταρει μαζι μου ιδιαιτερα!!! μαλλον θεωρουμε ε? γιατι αν τα βρω κολλαω :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν ξερω αν θεωρουμαι γκομενοπελατης αλλα προσωπικα με την τανα εγω θελω να με κανει να νιωθω σαν να τα κανει μονο με μενα ολα αυτα... να μην μου λεει ιστοριες δηλαδη για αλλους και την δουλεια της και να μου δειχνει οτι το γουσταρει μαζι μου ιδιαιτερα!!! μαλλον θεωρουμε ε? γιατι αν τα βρω κολλαω :rockon:

Εσυ εισαι κλασσικη περιπτωση μαλακα.

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
στους 94 οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία!
μιλάμε τίγκα ειλικρίνεια!!!!!  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στους 94 οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία!
μιλάμε τίγκα ειλικρίνεια!!!!!  :2funny:
ρε συ πες λιγο
τι ακριβως εννοεις με τον ορο "γκομενοπελατης"
για να μπορεσω να πω τη γνωμη μου...

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
τι ακριβως εννοεις με τον ορο "γκομενοπελατης"
πρόκειται για "αθλητές", οι οποίοι "την πατάνε" με επαγγελματίες, και μπαίνουν στη λογική της ερωτικής/πελατειακής σχέσης μαζί τους... πάντως, για να σου είναι τελείως άγνωστη η λέξη, είσαι στο 4!  ;)  :thumbsup:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
πρόκειται για "αθλητές", οι οποίοι "την πατάνε" με επαγγελματίες, και μπαίνουν στη λογική της ερωτικής/πελατειακής σχέσης μαζί τους... πάντως, για να σου είναι τελείως άγνωστη η λέξη, είσαι στο 4!  ;)  :thumbsup:

[size=14pt]Δεν την "πατάνε" αυτοί. Η καρδιά τους, τους διατάζει να το κάνουν...[/size]

Υ.Γ. Κι όπως όλοι ξέρουμε, η καρδιά έχει δικούς της νόμους και δική της λογική...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σιγουρα αν καταλαβω οτι καποιος με κοροιδευει και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πουτανα , προσπαθω να τον αποφυγω...

υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο μια εν'ενεργεια πουτανα οντως να νιωσει κατι, το ιδιο να εχεις νιωσει και συ , αλλα σιγα-σιγα καποιος απο τους δυο θα συνειδητοποιησει το ασυμβιβαστο της καταστασης και θα ληξει η ολη ιστορια
εμενα με εχει πονεσει μια τετοια περιπτωση , αλλα ξερεις ο πονος χαρασσεται στη μνημη, ωστε να προφυλασσεσαι στο μελλον...

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
εμενα με εχει πονεσει μια τετοια περιπτωση , αλλα ξερεις [size=16pt]ο πονος χαρασσεται στη μνημη, ωστε να προφυλασσεσαι στο μελλον[/size].
συνήθως έτσι λειτουργεί, αλλά σε πολλές περιπτωσεις είναι δύσκολη η απεμπλοκή από την όλη κατάσταση...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
συνήθως έτσι λειτουργεί, αλλά σε πολλές περιπτωσεις είναι δύσκολη η απεμπλοκή από την όλη κατάσταση...
εννοειται συμφωνω
αλλα τα βιωματα του παρελθοντος οσο τα θυμασαι, σε προστατευουν
εχω φαει το κεφαλι μου 1-2 φορες σιγουρα , και οποτε βλεπω σε καποιο δελο μια ομορφουλα νεαρα κατι σφιγγεται μεσα μου...γιατι θυμαμαι οτι η ωραια της εμφανιση κρυβει σκατα μεσα (σορυ για τη λεξη αλλα συνηθως ετσι ειναι) οποτε συνηθως εκει πηγαινω μονο για να αδειασω το πλεοναζον σπερμα κατι σαν την ουρηση ή την αφοδευση , μπορει να ακουγεται κυνικο ,αλλα ειναι η πραγματικοητα...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εννοειται συμφωνω
αλλα τα βιωματα του παρελθοντος οσο τα θυμασαι, σε προστατευουν
εχω φαει το κεφαλι μου 1-2 φορες σιγουρα , και οποτε βλεπω σε καποιο δελο μια ομορφουλα νεαρα κατι σφιγγεται μεσα μου...γιατι θυμαμαι οτι η ωραια της εμφανιση κρυβει σκατα μεσα (σορυ για τη λεξη αλλα συνηθως ετσι ειναι) οποτε συνηθως εκει πηγαινω μονο για να αδειασω το πλεοναζον σπερμα κατι σαν την ουρηση ή την αφοδευση , μπορει να ακουγεται κυνικο ,αλλα ειναι η πραγματικοητα...
και τωρα θα πεσουν να σε φανε.

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
γιατι θυμαμαι οτι η ωραια της εμφανιση κρυβει σκατα μεσα (σορυ για τη λεξη αλλα συνηθως ετσι ειναι) οποτε [size=16pt]συνηθως εκει πηγαινω μονο για να αδειασω το πλεοναζον σπερμα κατι σαν την ουρηση ή την αφοδευση[/size]
σε μένα συμβαίνει το εξής:
το Σάββατο ήμουν στη Βάθη/Amnesia, και ψώνισα μια κοπελίτσα...
μετά την επιστροφή μου στο καφέ, δεν μπορούσα ούτε καν να την κοιτάξω...
ίσως λόγω του ότι γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για όλο αυτό που κάνω {το να πληρώνω για σεξ}, μετά με πιάνει μια κρίση ηθικής και αποφεύγω την οπτική επαφή...
{το ίδιο συνέβη και την Κυριακή με ένα κορίτσι σε μασάζ...}

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απορω πως δεν ξεκινησαν ακομα.
:grin:
θες να ξεκινησουμε οι δυο μας , να παρουν ματι και οι υπολοιποι ?  ;)

σε μένα συμβαίνει το εξής:
το Σάββατο ήμουν στη Βάθη/Amnesia, και ψώνισα μια κοπελίτσα...
μετά την επιστροφή μου στο καφέ, δεν μπορούσα ούτε καν να την κοιτάξω...
ίσως λόγω του ότι γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για όλο αυτό που κάνω {το να πληρώνω για σεξ}, μετά με πιάνει μια κρίση ηθικής και αποφεύγω την οπτική επαφή...
{το ίδιο συνέβη και την Κυριακή με ένα κορίτσι σε μασάζ...}
ωραιο αυτο  ;)
απλα θελω να προσθεσω κατι,
οτι το 99% αυτων των κορασιδων επιδιωκουν να ψωνιζονται και ειναι περηφανες για τον εαυτο τους οταν το καταφερνουν σε μεγαλο βαθμο ,αλλα δεν ξερω γιατι πρεπει να εισαι ή να μην εισαι περηφανος , αυτο που ευχομαι και σε σενα αλλα και σε ολους τους συναθλητες ειναι να φευγουμε ανακουφισμενοι και χαρουμενοι μετα την πραξη-τοσο απλα  ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πιστευω οτι οταν μπαινεις στο δωματιο με την κοπελα ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνας τα αισθηματα* και να εχεις ΕΠΙΓΝΩΣΗ του τι πας να κανεις.

Για να μην παρεξηγηθω, εξηγω τον αστερισκο (*):

Φυσικα και ΔΕΝ εννοω να της φερθεις σαν ζωο, ισα ισα που εκει φαινεται ο χαρακτηρας και η διαθεση του αλλου για μια αμοιβαια ικανοποιηση.

Επιπλεον, ΔΕΝ πρεπει υπαρχει χωρος για "παιχνιδια" γκομενικης φυσεως... μηνυματα που δεν προσδιδουν επαγγελματικο μοτιβο αμεσως αμεσως δειχνουν μη επαγγελματικη συμπεριφορα και απο τις 2 πλευρες. Στο ιδιο πλαισιο κυμαινονται και οι αναπαντητες.

Σε αυτο το σημειο, εντασσεται η επιγνωση, οπου ειμαστε συνειδητοποιημενοι και ξερουμε οτι σε αυτο το δωματιο και με αυτην την  κοπελα παμε για να ικανοποιησουμε τις βιολογικες κι οχι τις κοινωνικες μας αναγκες.

Η "παρεα" επι πληρωμη ποτε δεν πρεπει να χανει αυτο καθ'αυτο το νοημα της. Υπαρχει μονο για να "εξαγνισουμε" τους δαιμονες που μας διακατεχουν. Εαν, παρατηρουμε οτι η διαθεση και των δυο μεριων ( γκομενο-φαση δεν γινεται οταν θελει μονο ο ενας...παντα συμμετεχουν και εχουν προδιαθεση και οι 2 ) κατευθυνει σε κατι διαφορετικο απο αυτο που εχουμε ξεκινησει καλυτερα να σταματαμε και να αλλαζουμε ροτα αμεσως..

τα σημαδια κε Τυραελ, κατα την ταπεινη μου γνωμη, ειναι οπως με την γκομενα που γνωρισαμε στην παρεα, τα βρηκαμε, πηδηχτηκαμε και εν συνεχεια μας κανει να χαμογελαμε μολις την σκεφτουμε. Η σκεψη της ερχεται και φευγει 24/7, εχουμε συνδιασει ενα τραγουδι/μερος/φαγητο με αυτην, θελουμε να την ξαναδουμε οτι ωρα να'ναι ακομη κι αν ειχαμε βρεθει για 2, 3 και 4 ωρες...η αχορταγια ειναι δυνατο σημαδι...οπως και η αισθηση του ενθουσιασμου οπως οταν ημασταν πιτσιρικια που βλεπαμε παγωτο μολις ζεσταινε ο καιρος...εν ολιγοις οτι εγραψα παραπανω ειναι ο ορισμος της καψουρας...

Αυτα απο την ελαχιστη, μπροστα στην δικη σας, εμπειρια μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom