Νέα

Γκομενοπελάτης {μόνο για ειλικρινείς}

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;

• Ναι ρε μάγκα. Το παραδέχομαι!

Ψήφοι: 32 26,2%
  • Όχι {ε, μην το δέσεις και κόμπο}

Ψήφοι: 12 9,8%
  • Είμαι σε διαδικασία ένταξης

Ψήφοι: 9 7,4%
  • Όχι. Οι τάνες με ικανοποιούν αλλά μέχρι εκεί

Ψήφοι: 69 56,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    122

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Πιστευω οτι οταν μπαινεις στο δωματιο με την κοπελα ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνας τα αισθηματα* και να εχεις ΕΠΙΓΝΩΣΗ του τι πας να κανεις.

Για να μην παρεξηγηθω, εξηγω τον αστερισκο (*):

Φυσικα και ΔΕΝ εννοω να της φερθεις σαν ζωο, ισα ισα που εκει φαινεται ο χαρακτηρας και η διαθεση του αλλου για μια αμοιβαια ικανοποιηση.

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα αισθήματα δεν είναι αντικείμενα. Τα βάζω στο ράφι, τα ακουμπάω στο τραπέζι, τα ρίχνω στο υπόγειο κλπ
Πιστεύω πως (καλώς ή κακώς) αυτά μας κατευθύνουν κι όχι εμείς αυτά.

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
θες να ξεκινησουμε οι δυο μας , να παρουν ματι και οι υπολοιποι ?  ;)
ωραιο αυτο  ;)
απλα θελω να προσθεσω κατι,
οτι το 99% αυτων των κορασιδων επιδιωκουν να ψωνιζονται και ειναι περηφανες για τον εαυτο τους οταν το καταφερνουν σε μεγαλο βαθμο ,αλλα δεν ξερω γιατι πρεπει να εισαι ή να μην εισαι περηφανος , αυτο που ευχομαι και σε σενα αλλα και σε ολους τους συναθλητες ειναι να φευγουμε ανακουφισμενοι και χαρουμενοι μετα την πραξη-τοσο απλα  ;)

δεν νομιζω κ οι ιδιες σιχαινονται τα σκατα που ειναι κ το ξερουν απλα θα παραμεινουν εκει παρολες τις ευκαιριες που θα παρουσιαστουν για να ξεκολλησουν

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
αυτο που ευχομαι και σε σενα αλλα και σε ολους τους συναθλητες ειναι [size=16pt]να φευγουμε ανακουφισμενοι και χαρουμενοι μετα την πραξη-τοσο απλα[/size]  ;)
αυτό τείνει να είναι πλέον το μότο μου...
καλοί οργασμοί και όλα μια χαρά...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κατά την ταπεινή μου άποψη τα αισθήματα δεν είναι αντικείμενα. Τα βάζω στο ράφι, τα ακουμπάω στο τραπέζι, τα ρίχνω στο υπόγειο κλπ
Πιστεύω πως (καλώς ή κακώς) αυτά μας κατευθύνουν κι όχι εμείς αυτά.

* εχεις δικιο, δεν ειναι αντικειμενα αλλα μπορεις να διαχωρισεις και να διακρινεις αν αξιζει να τα αφησεις να ξεδιπλωθουν

σε αυτο το σημειο δειχνεις κατα ποσο γνωριζεις και μπορεις να συγκρατησεις τον εαυτο σου...

πας για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου...τις βιολογικες...δεν υπαρχει χωρος για αισθηματα διοτι δεν ειναι ο χωρος καταλληλος...εκει εγκειται το λαθος...και μια λανθασμενη κινηση μπορει να οδηγησει σε κατι που δεν επιθυμεις...γι'αυτο εξ αρχης θετεις ορια στον εαυτο σου.. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οχι. >:(
δεν μαρεσει να με παιρνουν ματι. :tickedoff: :grin:
ωπ επεσες στην παγιδα μου ,
απλα ηθελα να σε τεσταρω αν εισαι ιεροδουλη ή οχι , δεν θα σε αντιμετωπιζα οπως τις αλλες που συχναζω ,ειμαι πιο αβροφρων  ;)

wolfakis σωστο το Post σου , απλα μια παρατηρηση , οτι η "επιγνωση" που αναφερεις αποκταται μετα απο επωδυνες εμπειριες , ή μπορει και ποτε  πχ για πολλους κρεας μπαινει κρεας βγαινει  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αυτό τείνει να είναι πλέον το μότο μου...
καλοί οργασμοί και όλα μια χαρά...
ακριβως  ;)
δεν νομιζω κ οι ιδιες σιχαινονται τα σκατα που ειναι κ το ξερουν απλα θα παραμεινουν εκει παρολες τις ευκαιριες που θα παρουσιαστουν για να ξεκολλησουν
αφου σιχαινονται γιατι μενουν?
αλλο το τι λεμε στα λογια και αλλο το τι κανουμε
ας πουμε οτι τους ελκει περισσοτερο το γρηγορο και ευκολο χρημα , γι'αυτο μενουν  ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
* εχεις δικιο, δεν ειναι αντικειμενα αλλα μπορεις να διαχωρισεις και να διακρινεις αν αξιζει να τα αφησεις να ξεδιπλωθουν

σε αυτο το σημειο δειχνεις κατα ποσο γνωριζεις και μπορεις να συγκρατησεις τον εαυτο σου...

πας για να ικανοποιησεις τις αναγκες σου...τις βιολογικες...δεν υπαρχει χωρος για αισθηματα διοτι δεν ειναι ο χωρος καταλληλος...εκει εγκειται το λαθος...και μια λανθασμενη κινηση μπορει να οδηγησει σε κατι που δεν επιθυμεις...γι'αυτο εξ αρχης θετεις ορια στον εαυτο σου.. ;)

Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα; (πρόσεξε είναι ερώτηση παγίδα  :cheesy:)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
wolfakis σωστο το Post σου , απλα μια παρατηρηση , οτι η "επιγνωση" που αναφερεις αποκταται μετα απο επωδυνες εμπειριες , ή μπορει και ποτε  πχ για πολλους κρεας μπαινει κρεας βγαινει  ;)

+1

κανεις δεν γεννηθηκε με την εμπειρια στο τσεπακι ;)

* να σου πω κατι για το τελευταιο με το κρεας:

μπορει αυτοι τελικα να ειναι οι πιο "ακινδυνοι"/ ανεπηρεαστοι στις γκομενοφασεις...πανε κανουν την δουλεια τους...τελος!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
+1

κανεις δεν γεννηθηκε με την εμπειρια στο τσεπακι ;)
κανεις δεν γεννηθηκε γεννημενος

η εμπειρια ειναι το συνολο των λαθων που εχουμε κανει στο παρελθον και οσο τα θυμομαστε πορευομαστε αναλογα στο μελλον  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εμενα μου ζητησε μια του χωρου να βγουμε οταν γυρησει απο της διακοπες της τωρα....

τι να κανω???

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα; (πρόσεξε είναι ερώτηση παγίδα  :cheesy:)

οχι...μπορει επειδη δεν εχω ζησει κατι τετοιο ακομη...ΑΛΛΑ πιστευω στον ενθουσιασμο...και δη στους ανθρωπους...τα παντα ειναι πιθανα..αρκει ομως να υπαρχει η βαση για μια ανασκοπηση και μετα το πορισμα...ελπιζω να με καταλαβες...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
η εμπειρια ειναι το συνολο των λαθων που εχουμε κανει στο παρελθον και οσο τα θυμομαστε πορευομαστε αναλογα στο μελλον  ;)

μ'αρεσε, το κραταω..

διαβασες το * στο προηγουμενο ποστ μου, σε σενα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εμενα μου ζητησε μια του χωρου να βγουμε οταν γυρησει απο της διακοπες της τωρα....

τι να κανω???
σε προτρεπω να το απαντησεις εσυ το ερωτημα , εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις και οχι οι αλλοι
απλα εμεις ειπαμε καποιες εμπειριες μας...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε προτρεπω να το απαντησεις εσυ το ερωτημα , εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις και οχι οι αλλοι
απλα εμεις ειπαμε καποιες εμπειριες μας...

ναι ρε φιλε...

μια αποψη ηθελα...  ;) ;) ;) ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
* να σου πω κατι για το τελευταιο με το κρεας:

μπορει αυτοι τελικα να ειναι οι πιο "ακινδυνοι"/ ανεπηρεαστοι στις γκομενοφασεις...πανε κανουν την δουλεια τους...τελος!
σωστα
απλα νομιζω οτι αν δεν σε εχει αγγιξει ο "πονος" εστω και για μια στιγμη στη ζωη σου δεν εισαι ανθρωπος...νομιζω οτι ο "πονος της μνημης" μας ξεχωριζει απο τα ζωα , αλλιως μονο θα ικανοποιουσαμε τα ενστικτα μας εφορου ζωης...

Επισκέπτης
ίσως λόγω του ότι γενικά δεν είμαι και πολύ περήφανος για όλο αυτό που κάνω το να πληρώνω για σεξ

Όταν πληρώνεις για να σου πλύνουν το αυτοκίνητο νοιώθεις τύψεις;
Επειδή θα μπορούσες να μην πληρώσεις άλλους να στο πλύνουν ...
αλλά να το έπλενες μόνος σου !!!!

Όταν πληρώνεις για να φας ψητές μπριζόλες, νοιώθεις τύψεις;
Γιατί κι αυτές θα μπορούσες να πας να τις αγοράσεις από το χασάπη,
να πάρεις κάρβουνα , να τις ψήσεις μόνος σου και να τις φάς.
Πληρώνεις όμως για να στις σερβίρουν έτοιμες ψημένες.

Προσωπικά δεν νοιώθω καμία τύψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom