σε 2 βδομαδες παντρευω ενα φιλο μου για πειτε κανα κολπο μπας και :knockinb: καμια παρανυφο
B baklavasgwnia Νέο Μέλος Εγγρ. 4 Οκτ 2013 Μηνύματα 4 Like 0 Πόντοι 0 4 Οκτ 2013 #41 σε 2 βδομαδες παντρευω ενα φιλο μου για πειτε κανα κολπο μπας και καμια παρανυφο
lustforlife Τιμημένος Εγγρ. 9 Σεπ 2010 Μηνύματα 19.248 Κριτικές 82 Like 43 Πόντοι 1.246 4 Οκτ 2013 #42 εμενα παλι η απορια μου εδω και χρονια ειναι αλλη γιατι δεν υπαρχουν γκομενες σε γαμους κ βαφτισια? καθε φορα που θα παω,περιμενω πως και πως να δω κανα μουνι της προκοπης και παντα απογοητευομαι,γιατι ποτε δεν υπαρχει καμια :S
εμενα παλι η απορια μου εδω και χρονια ειναι αλλη γιατι δεν υπαρχουν γκομενες σε γαμους κ βαφτισια? καθε φορα που θα παω,περιμενω πως και πως να δω κανα μουνι της προκοπης και παντα απογοητευομαι,γιατι ποτε δεν υπαρχει καμια :S
L loytsos Μέλος Εγγρ. 28 Απρ 2009 Μηνύματα 9.446 Like 3 Πόντοι 66 4 Οκτ 2013 #43 lustforlife έγραψε: εμενα παλι η απορια μου εδω και χρονια ειναι αλλη γιατι δεν υπαρχουν γκομενες σε γαμους κ βαφτισια? καθε φορα που θα παω,περιμενω πως και πως να δω κανα μουνι της προκοπης και παντα απογοητευομαι,γιατι ποτε δεν υπαρχει καμια :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... για δες σε τίποτα κηδείες ...έχω δεί αξιόλογα τεμάχια ! ...... ο απόλυτος ...θα σου πεί
lustforlife έγραψε: εμενα παλι η απορια μου εδω και χρονια ειναι αλλη γιατι δεν υπαρχουν γκομενες σε γαμους κ βαφτισια? καθε φορα που θα παω,περιμενω πως και πως να δω κανα μουνι της προκοπης και παντα απογοητευομαι,γιατι ποτε δεν υπαρχει καμια :S Κλικ για ολόκληρη προβολή... για δες σε τίποτα κηδείες ...έχω δεί αξιόλογα τεμάχια ! ...... ο απόλυτος ...θα σου πεί
jimmy_t Μέλος Εγγρ. 21 Αυγ 2013 Μηνύματα 44 Like 0 Πόντοι 0 4 Οκτ 2013 #44 Η απάντηση βρίσκεται στην παρακάτω ταινία
Μπαρμπαπήδουλας Τιμημένος Εγγρ. 10 Ιαν 2011 Μηνύματα 18.637 Κριτικές 78 Like 8.414 Πόντοι 2.786 4 Οκτ 2013 #45 Θα τις βρεις όλες μαζεμένες ένα τσούρμο πίσω από την νύφη, όταν είναι να πετάξει την ανθοδέσμη!!!
jimmy_t Μέλος Εγγρ. 21 Αυγ 2013 Μηνύματα 44 Like 0 Πόντοι 0 4 Οκτ 2013 #46 Από την ίδια ταινία μια ιδέα πως να κάνετε καμάκι σε κηδεία