apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιαυτο να μην πηγαινεις σε γαμους τυπε![]()
![]()
Ειναι η ωρα εκεινη, που το "θυμα" παραφυλαει τον "θυτη"
γιαυτο να μην πηγαινεις σε γαμους τυπε![]()
![]()
Ειναι η ωρα εκεινη, που το "θυμα" παραφυλαει τον "θυτη"
τυπε εγω πηγαινω για το τζαμπε φαγητογιαυτο να μην πηγαινεις σε γαμους τυπε![]()
Καθομαι εξω στα σκαλια και καπνιζω.........Προτιμω τον αργο θανατογιαυτο να μην πηγαινεις σε γαμους τυπε![]()
Καθομαι εξω στα σκαλια και καπνιζω.........Προτιμω τον αργο θανατο![]()
τυπε εγω τους αποφευγωτυπε εγω πηγαινω για το τζαμπε φαγητο
τυπε εγω τους αποφευγω
αισθανομαι εξω απτα νερα μου![]()
τυπε και στις κηδειες γινεται καμακι καλο
εδω γινετε καλο τυπετυπε και στις κηδειες γινεται καμακι καλο
εδω γινετε καλο τυπε![]()
![]()
το ριχνεις στο-μια ζωη την εχουμε,ολα περνανε και πρεπει τελικα να την ζησουμε....κλπ
στον γαμο ειναι ξενερωτα,ολες ειναι οι επομενες κυριες![]()
ετσι βαρας ενα μπουκαλι 3αστερο και γινετε της πουταναςστο κονιακακι μετα στη καφετερεια ετσι δεν ειναι?
δεν θελουν να χαλασουν και την φημη τυπε....στης κηδειες ολοι βλεπουμε το ματαιο της ζωης και παμε να προλαβουμε οτι μπορουμεσημαντικο στοιχειο τυπε. στο γαμο δε γαμας ευκολα στον τοπο γιατι δε θελουν να χαλασουν χτενισμα/βαφη/φορεμα. στις κηδειες ριχνεις ευκολα ενα γρηγορο πουτσουλο στο βεσε.
ετσι βαρας ενα μπουκαλι 3αστερο και γινετε της πουτανας![]()
τυπε τις βλεπεις μουναρες γιατι ριχνουν ενα τονο μακιγιαζ στην μουρη
φτιαχνουν μαλλια και κτλ
"γλυκαινουν" και "ομορφαινουν" οι γκομενες στον γαμο ρε μαλακες....κανουν ονειρα
τυπε εγω τους αποφευγω
αισθανομαι εξω απτα νερα μου![]()
Γενικά οι γάμοι είναι καλή φάση, έχει καλή μασα, πίνεις τσάμπα όσο θες, χορεύεις τα κλαρίνα σου, χαζεύεις τις κλαρινονύφες να κουνάν τα κωλαράκια τους, αλλά το παν είναι να κάθεσαι σε καλό τραπεζι με γκόμενες και οχι με καγκουρες.
Εδώ και χρόνια έχω μια μεγάλη αναπάντητη απορία. Όλες αυτές οι νάρες που βλέπουμε σε όλους τους γάμους (νομίζω ότι κάθε γάμος έχει τουλάχιστον 3 τέτοιες) που κρύβονται τον υπόλοιπο καιρό;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο πούτσος μου χτενίζεται, αλλά πιστεύω υπάρχει μια μεγάλη συνομωσία πίσω από αυτό το σοβαρότατο θέμα. Τόσο πολύ μακιγιάρονται και φτιάχνονται; Έτσι μας φαίνεται εμάς; Σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνουν; Καφέ δεν πίνουν; Και στην τελική ποιος τις γαμάει (εδώ είναι το ζουμί![]()
)