Νέα

Γκόμενες με πολλές ελιές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xoxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xoxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναδελφοι. Να σας ρωτησω τη γνωμη σας σε κατι

Βλεπω καποιες, οχι μονο γριες, χοντρες και ασχημες, αλλα και ομορφες κοπελες, που για καποιο λογο το δερμα τους εχει την ταση να βγαζει απειρες ελιες, παντου σε ολο το σωμα, σαν το Σημίτη! Ξερουμε οτι καποιες εχουν κομπλεξ αλλα συνηθως δν φαινεται να εχουν προβλημα και το καλοκαιρι φορανε ξωπλατα, τιραντες και τετοια, και φαινονται ολες σε ωμους, στηθος. Εχω ακουσει μια τετοια γκομενα τιγκα στις ελιες, η οποια εχει μεγαλο σουξε στα αγορια, και μια φορα ειχε πει οτι της αρεσουν. Αυτο σας αρεσει οταν το βλεπετε η οχι;

Δν τα ειχα ποτε με γκομενα με τοσες ελιες οποτε δεν ξερω τι ρολο παιζει στισ ιδιαιτερες στιγμες της και αν εχει αλλο ενδιαφερον. Τα ειχατε ποτε με τετοια γκομενα και Πως ηταν; Ειχε κομπλεξ και σας τα πρηζε, η βρισκατε τροπο να παιζετε με αυτες οταν ησασταν μαζι; Η γνωμη μ ειναι πως εχει πιο ενδιαφερον μια γκομενα γεματη ελιες απο μια που ειναι εντελως καθαρη και αδιαφορη.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
με πολλες ελιες οχι ,
τα ειχα ομως με μια φουλ φακιδες...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ την πάτησα σε ένα προξενειό που μου έκαναν. μου είπαν ότι η νύφη έχει πολλές ελιές κι εγώ σκέφτηκα ότι έκανα την τύχη μου, αφού θα εξασφάλιζα το λάδι της χρονιάς. πού να το περίμενα ότι εννοούσαν ελιές στο δέρμα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εγώ την πάτησα σε ένα προξενειό που μου έκαναν. μου είπαν ότι η νύφη έχει πολλές ελιές κι εγώ σκέφτηκα ότι έκανα την τύχη μου, αφού θα εξασφάλιζα το λάδι της χρονιάς. πού να το περίμενα ότι εννοούσαν ελιές στο δέρμα.
:2funny: :2funny: :2funny: καλοοο.εμενα οι φακιδες μου ειναι το χειροτερο μου..πολλες που βγαζουν ελιες να ξερετε οτι δεν και το καλυτερο και γι αυτες γιατι θα πρεπει να παρακολουθουνται για τυχον κακοηθειες...εχω μια φιλη θεα...και πεταει συνεχεια στην πλατη..πουθενα αλλου...και καποιες τις κοβει αλλες οχι αλλες οταν μεγαλωνουν...παντως ειναι ταλαιπωρια και αν ειναι και στη μοστρα δεν ειναι και το καλυτερο ε?

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ελιες με τριχες ειναι οι καλυτερες!!Οσο για τις ιδιαιτερες στιγμες σκεψου να γλυφεις την ελια και να σου γαργαλανε οι τριχες τη γλωσσα, μιλαμε για πολυ ηδονη και απολαυση!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ελιες με τριχες ειναι οι καλυτερες!!Οσο για τις ιδιαιτερες στιγμες σκεψου να γλυφεις την ελια και να σου γαργαλανε οι τριχες τη γλωσσα, μιλαμε για πολυ ηδονη και απολαυση!!
χαχαχαχαχαχαχα.....ελεος!!

OP
OP
X

Xoxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω μια φιλη θεα...και πεταει συνεχεια στην πλατη..πουθενα αλλου...και καποιες τις κοβει αλλες οχι αλλες οταν μεγαλωνουν...παντως ειναι ταλαιπωρια και αν ειναι και στη μοστρα δεν ειναι και το καλυτερο ε?

Τι ακριβως την ενοχλει; Το θεμα υγειας, το οτι ειναι πολλες, η επειδη ειναι μονο σε αυτο το σημειο; Εγω βρισκω παραξενο που καποιες μαζευουν πολλες σενα σημειο και πουθενα αλλου.

Δεν ειναι παντα κακο ν ειναι στη μοστρα, εφοσον με καποιες προυποθεσεις καποιοι μπορει να τις βρουν σεξυ, πραγμα υποκειμενικο

GOTHIC TEAR

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως γενικά είναι αντιαισθητικό να χει κάποια/ος πολλές ελιές στο πρόσωπο ή το σώμα. :S

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπεροχο τοπικ... :rolleyes:
κ μετα εχει αδικο ο πλεζουρας που μπαινει κ κραζει..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Τι ακριβως την ενοχλει; Το θεμα υγειας, το οτι ειναι πολλες, η επειδη ειναι μονο σε αυτο το σημειο; Εγω βρισκω παραξενο που καποιες μαζευουν πολλες σενα σημειο και πουθενα αλλου.

Δεν ειναι παντα κακο ν ειναι στη μοστρα, εφοσον με καποιες προυποθεσεις καποιοι μπορει να τις βρουν σεξυ, πραγμα υποκειμενικο
δεν μιλαμε για απλες ελιες στη μοστρα σαν της σιντι κρωφορντ ας πουμε που χε μια ελιτσα...μιλαμε στη μοστρα σαν τον σημιτη ενα πραγμα...την ενοχλει γιατι οικρεατοελιες δεν κανει να σπανε...αν ας πουμε μου λεει τραβηξω το σουτιεν υπαρχει ο κινδυνος...και μιλαμε για αιμα ποταμι....πολλες τυχαινει να κρεμοντα σε πολυ ελαχιστο δερματακι και με το παραμικρο εφυγν...και οσον αφορα το θεμα υγιειας μιλαμε για κακοηθειες...τακτικα τις πανε για βιοψια...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν μιλαμε για απλες ελιες στη μοστρα σαν της σιντι κρωφορντ ας πουμε που χε μια ελιτσα...μιλαμε στη μοστρα σαν τον σημιτη ενα πραγμα...την ενοχλει γιατι οικρεατοελιες δεν κανει να σπανε...αν ας πουμε μου λεει τραβηξω το σουτιεν υπαρχει ο κινδυνος...και μιλαμε για αιμα ποταμι....πολλες τυχαινει να κρεμοντα σε πολυ ελαχιστο δερματακι και με το παραμικρο εφυγν...και οσον αφορα το θεμα υγιειας μιλαμε για κακοηθειες...τακτικα τις πανε για βιοψια...

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S σε 4 ωρες παιρνω το αεροπλανο θες να με κανεις να ξερασω;;;;;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τπτ δεν εχει.. ειναι καταπληκτικο κ γεματο νοημα

το επομενο να ειναι.. γκομενες με φακιδες ή οχι? γκομενες με μονιμο μακιγιαζ ή οχι? :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τπτ δεν εχει.. ειναι καταπληκτικο κ γεματο νοημα

το επομενο να ειναι.. γκομενες με φακιδες ή οχι? γκομενες με μονιμο μακιγιαζ ή οχι? :2funny:
bite ελα μη το ζοριζεις εδω εχουν αλλα  και αλλα....μην αρχισω να αραδιαζω τωρα τιτλους....τι κολλημα εφαγες?

OP
OP
X

Xoxos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν μιλαμε για απλες ελιες στη μοστρα σαν της σιντι κρωφορντ ας πουμε που χε μια ελιτσα...μιλαμε στη μοστρα σαν τον σημιτη ενα πραγμα...

Μα για αυτες που ειναι 'στη μοστρα' οπως λες ειναι το θεμα. Στο Σημιτη και σε γριες δεν ειναι ωραιο θεαμα, αλλα σε μια ωραια κοπελα μπορουν να δωσουν αλλο ενδιαφερον. Αντιθετα στη σιντι κροφορντ και τετοιες, που ειναι μια σκετη ελιτσα σε ενα καθαρο προσωπο, για μενα χαλαει την αρμονια του προσωπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom