Νέα

Γκόμενες ανά πολιτικό κόμμα/ ιδεολογία: με ποιές έχετε περάσει καλύτερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Οι γκόμενες από ποιον πολιτικό χώρο/κόμμα /ιδεολογία είναι οι καλύτερες;

• Άκρα δεξιά /ΛΑΟΣ /ΧΑ/ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ/ΝΙΚΗ/ΕΠΕΝ/ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ

Ψήφοι: 5 10,2%
  • ΝΔ/ΠΟΛΑΝ/ΔΗΑΝΑ

Ψήφοι: 22 44,9%
  • ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ/ΕΛΙΑ/ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 3 6,1%
  • ΣΥΡΙΖΑ/Παλιός Συνασπισμός/ΕΑΡ/ ΚΚΕ Εσωτερικού/ΠΛΕΥΣΗ/ΜΕΡΑ 25/ΚΟΔΗΣΟ/ΛΑ.Ε.

Ψήφοι: 5 10,2%
  • ΚΚΕ/ΟΑΚΚΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΚΚΕΜΛ/ΜΛΚΚΕ

Ψήφοι: 4 8,2%
  • Αναρχικές/Αντιεξουσιάστριες

Ψήφοι: 10 20,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.134
Πόντοι
446
Απάντηση: μετά από 45 χρόνια εμπειρίας έχω να πω:

1. Δεξιές με διαφορά

2. Άκρη αριστερά / αναρχία / τρελοροκατζούδες / φρικιά κλπ κωλάρες αλλά μέχρι εκεί, δε νιώθουν ιδιαίτερα...

Μετά από κει το χάος, ειδικά οι σοσιαλο-συριζαίες για τα βάζα!!!

Σημείωση: ιδεολογικά δεν υπάγομαι σε κανέναν από τους παραπάνω χώρους

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Μια φορα τραβιόμουν με ένα πιτσιρίκι το οποίο ανήκει στον πολύ συντηρητικό χώρο έχοντας μεγαλώσει με αρχές πατρίς θρησκεία οικογένεια από τους γονείς της. Δεδομένου ότι ήτανε της άποψης ότι ο άντρας μου είναι ο αφέντης μου ήτανε προγραμματισμένο να μου κάνει όλα τα χατίρια. Κατά συνέπεια ότι ζητούσα για εκείνη ήτανε εντολή και το εκτελούσε κατευθείαν.
Τι κελεπούρι βρήκες ρε τύπε ? , το αφησες και έφυγε ? , εγώ στην θέση σου θα την κατοχύρωνα με χίλιους τρόπους :sunglasses:.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.421
Πόντοι
736

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.958
Πόντοι
1.346

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.236
Πόντοι
3.846
Πάντως. σύμφωνα με τη δική μου σχετικά μικρή εμπειρία, οι γκόμενες του αναρχοαριστερού χώρου μια χαρά ξυρίζουν το μουνί τους και σκυλογαμιούνται και ας λένε ότι φεμινιστική σαχλαμάρα θέλουν. Αιντε στη χειρότερη να το τριμάρουν στις άκρες. Μουνί-θάμνος δεν παίζει πλέον πουθενά.
Δε ζούμε στο 1980 ρε τύπε. Οι φοιτήτριες που είναι ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτική αριστερά δεν είναι ότι δεν ξυρίζονται, απλά έχουν σαν ιδελογία ότι η γυναίκα δεν πρέπει να είναι "σκεύος ηδονής". Δηλαδή όχι δίαιτα, όχι γυμναστήριο, όχι θηλυκό ντύσιμο, όχι βάψιμο.
ΠΑΣΟΚτζούδς - ΣΥΡΙΖαίες μια χαρά βάφονται και ντύνονται σαν τις υπόλοιπες. Οι συριζαίες θα σου βγουν και εντεχνοκουλτουριάρες οπότε θα φας στη μάπα Μποφίλιου και Μπομπ Ντίλαν.

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.317
Πόντοι
2.356
Σκέψεις που μου γέννησε το πολύ πλούσιο ποστ του @xamenos xamenos :
1 και 2: έχω εμπειρίες με δεξιές του Κυρίου και με βασιλόφρονες (πρόσθεσα και την κατηγορία ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ στο πολ). Μία θυμάμαι ήταν στο ΥΠΕΞ και είχε μπει επί Κωστάκη Καραμανλή, άλλη ήταν βασιλική κατά δήλωσή της και σχεδόν ερωτευμένη με Νικόλαο Γλίξμπουρκ!
Και οι δύο της εκκλησίας και του Χριστούλη, σε φάση όμως ο δονητής στην ντουλάπα και το Ευαγγέλιο στο κομοδίνο!
Τη μία εκ των δύο την έβαλα να μου γλείψει κώλο και γούσταρε! :cheesy::cheesy::cheesy:
6 Γενικά αποφεύγω ΚΚΕδες αλλά υπάρχουν και πολύ ωραίες γυναίκες εκεί, με ωραία κορμιά και καλοντυμένες. Όντως είναι για πιώμα και για χαλαρή κουβέντα, δεν ακουμπάς σοβαρά πολιτικά θέματα μαζί τους. Αν το γυρίσουν οι ίδιες εκεί, τις αφήνεις να μιλάνε μόνες τους μέχρι να τις αρχίσεις στα γλωσσόφιλα ή στα τσιμπούκια!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
750
Πόντοι
81
Στατιστικα όλο κουμούνες μου τύχαιναν, κκε και συριζα φοβερα γαμήσια. Νδ και κεντρώος χώρος παίζεται,

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Παλιότερα ήταν αλλιώς. Όσες γνωρίζω τώρα, ούτε κουβέντα για πολιτική. Ντεκαβλέ το θέμα με τις σχετικά νεαρές.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.849
Πόντοι
3.556
Άμα μιλάμε όμως για μεγαλύτερες ηλικίες, από 35 και άνω, οι πιο κρυφομανιακές είναι οι Συριζαίες. Έχασαν τη ζωή τους, νιώθουν ότι τα νιάτα τους φεύγουν, και κάνουν ό,τι να ´ναι μήπως και πιάσουν την καλή.:grin:

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.317
Πόντοι
2.356
Άμα μιλάμε όμως για μεγαλύτερες ηλικίες, από 35 και άνω, οι πιο κρυφομανιακές είναι οι Συριζαίες. Έχασαν τη ζωή τους, νιώθουν ότι τα νιάτα τους φεύγουν, και κάνουν ό,τι να ´ναι μήπως και πιάσουν την καλή.:grin:
Κάνουν καλά γαμήσια αυτές τύπε;

OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.317
Πόντοι
2.356
Γιατί πίνουν τόσο πολύ αυτές ρε πούστη μου;
Είχα γνωρίσει πρόπερσι μια ΚΚΕ, καθίσαμε να φάμε, και αντί για κρασάκι ή μπίρα, κατέβασε τρεις βότκες!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Δεξιές όσο πιο δεξιά τόσο πιο μουναρα. Legit υπάρχουν ναζίστριες υπερμουνα.
" Σκίσε με φύρερ μου".

Αριστερές αν και έχει και αρκετές συμπαθητικές αλλά έχουν μερικές ιδιαίτερα κακές συνήθειες π.χ. να μη ξυρίζονται. Θα μου πεις δικαίωμα τους. Φυσικά ! Αλλά και δικαίωμα μου να μη με καυλώνει.

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Μια φορα μου εχει τυχει φλερτ και να παει η συζητηση στο πολιτικο, η τυπισσα να μου αναφερει "ειμαι δεξια εγω" δεν παω εκει, χωρις να εχει αναφερθει τιποτα για πολιτικα. Σε φαση να τις εχω πει πει πηγα στην καλυτερη παραλια του νησιου και ολο αυτο επειδη ηταν ανοργανωτη ενω πηγα και σε ολες τις οργανωμενες.

Μιλουσε με επαρση, εκραζε παρτακια που ηταν πιο χαλαρης φασης και ελεγε την εχετε δει ολοι φασαιοι και αν δεν ηταν vip η ξαπλωστρα στην παραλια δεν εκανε μπανιο. Εννοειται μακρια οτιδηποτε απο ταλαιπωρια, πεζοπορια και εξερευνηση γιατι δεν ηταν της φασης της και απαγορευεται μια δεξια να παει εκει. Που απλα ηταν μια γνωστη παραλια που ειχε 10 λεπτα δυσκολης προσβασης και οχι αλλο τροπο να πας.

Σε συζητησεις για νησια, εκραζε τους κατοικους αναλογα με τα ποσοστα που ψηφιζουν. Δηλαδη με τα πολιτικα τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι ακομα και καποιος να ειναι ταιριαστος μαζι της. Αντε βγαλε ακρη μετα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.968
Πόντοι
3.506
Μια φορα μου εχει τυχει φλερτ και να παει η συζητηση στο πολιτικο, η τυπισσα να μου αναφερει "ειμαι δεξια εγω" δεν παω εκει, χωρις να εχει αναφερθει τιποτα για πολιτικα. Σε φαση να τις εχω πει πει πηγα στην καλυτερη παραλια του νησιου και ολο αυτο επειδη ηταν ανοργανωτη ενω πηγα και σε ολες τις οργανωμενες.

Μιλουσε με επαρση, εκραζε παρτακια που ηταν πιο χαλαρης φασης και ελεγε την εχετε δει ολοι φασαιοι και αν δεν ηταν vip η ξαπλωστρα στην παραλια δεν εκανε μπανιο. Εννοειται μακρια οτιδηποτε απο ταλαιπωρια, πεζοπορια και εξερευνηση γιατι δεν ηταν της φασης της και απαγορευεται μια δεξια να παει εκει. Που απλα ηταν μια γνωστη παραλια που ειχε 10 λεπτα δυσκολης προσβασης και οχι αλλο τροπο να πας.

Σε συζητησεις για νησια, εκραζε τους κατοικους αναλογα με τα ποσοστα που ψηφιζουν. Δηλαδη με τα πολιτικα τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι ακομα και καποιος να ειναι ταιριαστος μαζι της. Αντε βγαλε ακρη μετα.
Γατομανα τη βλέπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom