Νέα

Γκομενάρες στη Βουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MAMOYTA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια είναι η ομορφότερη Ελληνίδα πολιτικός (πρώην και νυν);

• Έφη Σαρρή

Ψήφοι: 30 6,8%
  • Μαίρη Ακριβοπούλου

Ψήφοι: 9 2,0%
  • Άντζελα Γκερέκου

Ψήφοι: 90 20,5%
  • Εύα Καϊλή

Ψήφοι: 173 39,3%
  • Λιλά Καφαντάρη

Ψήφοι: 18 4,1%
  • Κατερίνα Παπακώστα

Ψήφοι: 24 5,5%
  • Έλενα Ράπτη

Ψήφοι: 163 37,0%
  • Ευγενία Μανωλίδου

Ψήφοι: 63 14,3%
  • Μαρίνα Τσιντικίδου

Ψήφοι: 23 5,2%
  • Βάνα Μπάρμπα

Ψήφοι: 28 6,4%
  • Θεοδώρα Τζάκρη

Ψήφοι: 12 2,7%
  • Όλγα Κεφαλογιάννη

Ψήφοι: 152 34,5%
  • Έλενα Κουντουρά

Ψήφοι: 26 5,9%
  • Kατερίνα Διαμαντοπούλου

Ψήφοι: 5 1,1%
  • Ζέτα Μακρή

Ψήφοι: 8 1,8%
  • Τζούλια Αλεξανδράτου

Ψήφοι: 44 10,0%
  • Δήμητρα Λιάνη

Ψήφοι: 5 1,1%
  • Βίκυ Σταμάτη

Ψήφοι: 9 2,0%
  • Χριστίνα Χαλιλοπούλου

Ψήφοι: 2 0,5%
  • Σοφία Λουκέρη

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Άννα Ροκόφυλλου

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Λιάνα Γούτα

Ψήφοι: 4 0,9%
  • Άρια Αγάτσα

• Νάντια Γιαννακοπούλου

Ψήφοι: 13 3,0%
  • Ελένη Ανουσάκη

Ψήφοι: 3 0,7%
  • Ρένα Δούρου

• Λίνα Χατζή

• Βικτώρια (Βίκυ) Νικάκη

• Άννα Διαμαντοπούλου

Ψήφοι: 7 1,6%
  • Ελίζα Βόζεμπεργκ

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Άννα Βαγενά

• Μιλένα Αποστολάκη

Ψήφοι: 10 2,3%
  • Ντόρα Μπακογιάννη

• Αλεξία Μπακογιάννη

• Άννα Φόνσου

• Τάνια Ιακωβίδου

• Μαρία Μπεκατώρου

Ψήφοι: 16 3,6%
  • Πόπη Καλαϊτζή

• Σοφία Πολυχρονοπούλου

• Αφροδίτη Αλ-Σαλέχ

Ψήφοι: 28 6,4%
  • Φώφη Γεννηματά

• Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη

• Άννα Καραμανλή

Ψήφοι: 35 8,0%
  • Νατάσα Παζαΐτη

• Πέμυ Ζούνη

Ψήφοι: 13 3,0%
  • Νούκα Αριάδνη

• Σάρα Ράπτη

• Μαρία-Πόπη Κωττάκη

• Νατάσα Ράγιου

Ψήφοι: 15 3,4%
  • Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Ψήφοι: 7 1,6%
  • Βάγια Μούσα

• Αθηνά Μαλαγαρδή

• Τζοβάνα Λαρίσση

• Κατερίνα Καρέλα

• Άρτεμις Διαλυνά

• Άννα Νταλάρα

• Κατερίνα Μπατζελή

• Μελίνα Τσιλιμίγκρα

Ψήφοι: 14 3,2%
  • Γιώτα Τριγώνη

• Γκλόρια Μίκα Ντζίλα

• Μάγια Τσόκλη

• Ηρώ Διώτη

• Νίκα (Τσαμπίκα) Ιατρίδη

• Χριστίνα Βαληνάκη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    440

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Και δηλαδη κατα τη γνωμη σου η νομικη ειναι απο τις ευκολες  :think:  σοβαρολογεις? Το οτι η Νομικη Αθηνας εχει βαση πανω απο 18000 μορια (δηλαδη μπαινουν σε αυτη καλοι μαθητες) και παρολαυτα εχει μεσο χρονο αποφοιτησης πανω απο 6-7 ετη δηλαδη δε σου λεει κατι? Ή μηπως ολοι οσοι μπαινουν εκει ξαφνικα χαζευουν?

Δεν εχω σπουδασει νομικη, αλλα ειναι μαλακια να καθομαστε και να συγκρινουμε σχολες λες και ειμαστε παιδακια, ποιος την εχει μεγαλυτερη. Μου θυμιζεις κατι τυπακια στη σχολη μου που νομιζαν οτι επειδη μπηκαν ΕΜΠ ηταν οι θεοι της διανοησης  :idiot:

ΕΜΠ;;;;;;;;;;

δεν εχω τελειωσει πανεπιστημιο που ειναι 250-300ο παγκοσμιως, αλλα πανεπιστημιο που ειναι 70ο παγκοσμιως και 23ο ευρωπη

οποτε δεν ειμαι σαν τα τυπακια του ΕΜΠ..

για να μπεις πολυτεχνειο (με τις δεσμες τα ξερω και τα θυμαμαι εγω) εμπαινες καποιες εποχες και με 14 μαθηματικα και με 15..γιατι πολυ απλα ηταν αγγουρια και επρεπε να στυψεις το μυαλο σου..μ αποτελεσμα οι βασεις να ειναι χαμηλες συγκρτικα με αλλες σχολες

κ αυτο γιατι σ αλλες σχολες με παπαγαλια της ιστοριας πχ. επιανες 18-19

ελπιζω να σ ελυσα την απορια για τα 18000 μορια

οσο για υα 6-7 ετη αυτο δεν ειναι αναγκαια απο δυσκολια της σχολης..αλλα απο καταληψεις,απεργιες σε εξεταστικες, φραπεδες παραλληλη εργασια σε μπουατ κτλ

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
διαμαντω μανωλακου

getImage.do
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις σπουδασει;;;

εαν εχεις τοτε θα γνωριζεις οτι καποιες σχολες ειναι ευκολες και καποιες δυσκολες

σε καποιες σχολες πρεπει να δουλευει το μυαλο και σ αλλες να παπαγαλιζεις απλα βιβλια

και αυτο μετα στην αγορα εργασιας γινεται  Χ10

Δεν μπορεις να τα λες αυτα αν δεν εχεις δει τα θεματα των εξετασεων....
ακομη και ιστορικο να ειναι κάποιος μπορει να του βάλει ενα θεμα ο καθηγητης
το οποιο να μην ειναι φυσικα παπαγαλια αλλα να ζηταει συνδυασμο ιστορικων γνωσεων που ειναι στανταρ και γραμμενες στα βιβλια... μαζι με την κριτικη του ικανοτητα.

Και εγω στις εισαγωγικες στην Ιστορια ειχα γραψει πανω απο 19... μπορει να παπαγαλισα καποια πραγματα αλλα ειχε και πηγες οι οποιες δεν χωρανε παπαγαλιες ή εχεις διαβασει και εχεις καταλαβει ή οχι.

Οι σχολες που ειναι πολυ ψηλα παγκοσμιως.... ειναι και αυτες με το μεγαλυτερο εργο... εσυ λες μια χωρα που ειναι μπροστα στην τεχνολογια να μην ειναι και πρωτη στις σχολες της???? αφου ολη η ερευνα απο τα πανεπιστημια ξεκιναει.... μεχρι να καταληξει σε παραγωμενο προιον. Για να εχεις εσυ το σαιτ αυτο τωρα και να γραφεις καποιοι εχουν ψαξει πρωτυτερα απο ερευνες πανω στις τεχνολογιες του διαδικτυου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και να ειχε μπει στην βουλη
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/379875/Screenshot_43_1.jpg[/img[/URL]]
:bigdick:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• rapti.jpg
    rapti.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 49

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ΕΜΠ;;;;;;;;;;

δεν εχω τελειωσει πανεπιστημιο που ειναι 250-300ο παγκοσμιως, αλλα πανεπιστημιο που ειναι 70ο παγκοσμιως και 23ο ευρωπη

οποτε δεν ειμαι σαν τα τυπακια του ΕΜΠ..

για να μπεις πολυτεχνειο (με τις δεσμες τα ξερω και τα θυμαμαι εγω) εμπαινες καποιες εποχες και με 14 μαθηματικα και με 15..γιατι πολυ απλα ηταν αγγουρια και επρεπε να στυψεις το μυαλο σου..μ αποτελεσμα οι βασεις να ειναι χαμηλες συγκρτικα με αλλες σχολες

κ αυτο γιατι σ αλλες σχολες με παπαγαλια της ιστοριας πχ. επιανες 18-19

ελπιζω να σ ελυσα την απορια για τα 18000 μορια

οσο για υα 6-7 ετη αυτο δεν ειναι αναγκαια απο δυσκολια της σχολης..αλλα απο καταληψεις,απεργιες σε εξεταστικες, φραπεδες παραλληλη εργασια σε μπουατ κτλ

μην λες μαλακιες. αλλο πραγμα να μπεις στη νομικη (που ΙΣΩΣ ειναι κατι που θα μπορουσε να καταφερει ενας απλος-χαζος παπαγαλος) και αλλο να βγαλεις τη νομικη. αμα δε σου κοβει δεν τη βγαζεις ουτε στα ονειρα σου.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Αννουλα Καραμανλη,πανεμορφη και σεξυ! (αλλα πρεπει να κοψει το ποτο)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
μην λες μαλακιες. αλλο πραγμα να μπεις στη νομικη (που ΙΣΩΣ ειναι κατι που θα μπορουσε να καταφερει ενας απλος-χαζος παπαγαλος) και αλλο να βγαλεις τη νομικη. αμα δε σου κοβει δεν τη βγαζεις ουτε στα ονειρα σου.
Άλλο πανεπιστήμιο κι άλλο πολυτεχνείο  το οποίο τελείωσα τέλειωσα και μπήκα με απολυτήριο 13.2, το ΕΜΠ είναι απλά το παλαιότερο κι όχι το καλύτερο της Ελλάδας  και πολιτικός μηχανικός π.χ. έμπαινες στην ξάνθη με αστεία βάση κάτω κι από τη ΣΕΛΕΤΕ μηχανολόγων
Νομικές επίσης έχει κι είχε σε πολλές πόλεις με 500 εισακτέους η κάθε μια και το μεγάλο παλούκι το τρώνε όποιοι/ες πάνε μετά για δικαστές
Οι μονάδες δε λένε και πολλά γιατί όταν έδινα εγώ το άριστα με όλα τα γραπτά είκοσι ήταν 2000

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Άλλο πανεπιστήμιο κι άλλο πολυτεχνείο  το οποίο τελείωσα τέλειωσα και μπήκα με απολυτήριο 13.2, το ΕΜΠ είναι απλά το παλαιότερο κι όχι το καλύτερο της Ελλάδας  και πολιτικός μηχανικός π.χ. έμπαινες στην ξάνθη με αστεία βάση κάτω κι από τη ΣΕΛΕΤΕ μηχανολόγων
Νομικές επίσης έχει κι είχε σε πολλές πόλεις με 500 εισακτέους η κάθε μια και το μεγάλο παλούκι το τρώνε όποιοι/ες πάνε μετά για δικαστές
Οι μονάδες δε λένε και πολλά γιατί όταν έδινα εγώ το άριστα με όλα τα γραπτά είκοσι ήταν 2000

Φίλε κι εγώ του Μετσοβίου είμαι αλλά θα σε παρακαλούσα να συνεχίσετε την κουβέντα σας μέσω pm γιατί είναι εντελώς  :offtopic:  Άσε που λες και πολλές ανακρίβειες, οι Πολιτικοί μηχανικοί της Ξάνθης δεν είχαν ποτέ χαμηλότερη βάση απ' τη ΣΕΛΕΤΕ Μηχανολόγων, έλεος δηλαδή. Όσο για τους αποφοίτους Νομικής που πάνε για δικαστές ειλικρινά τους γράφω στ' αρχίδια μου όσο "παλούκι" κι αν τρώνε γιατί είναι τα πιο κομπλεξικά όντα που βγάζει η Νομική σχολή.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε κι εγώ του Μετσοβίου είμαι αλλά θα σε παρακαλούσα να συνεχίσετε την κουβέντα σας μέσω pm γιατί είναι εντελώς  :offtopic:  Άσε που λες και πολλές ανακρίβειες, οι Πολιτικοί μηχανικοί της Ξάνθης δεν είχαν ποτέ χαμηλότερη βάση απ' τη ΣΕΛΕΤΕ Μηχανολόγων, έλεος δηλαδή. Όσο για τους αποφοίτους Νομικής που πάνε για δικαστές ειλικρινά τους γράφω στ' αρχίδια μου όσο "παλούκι" κι αν τρώνε γιατί είναι τα πιο κομπλεξικά όντα που βγάζει η Νομική σχολή.
είχαν την περίοδο 1984-1985

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
την ειδα προχτες που ψηφιζε...τη γυναικαρα ειναι αυτη!

URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

Stories