foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Και δηλαδη κατα τη γνωμη σου η νομικη ειναι απο τις ευκολες σοβαρολογεις? Το οτι η Νομικη Αθηνας εχει βαση πανω απο 18000 μορια (δηλαδη μπαινουν σε αυτη καλοι μαθητες) και παρολαυτα εχει μεσο χρονο αποφοιτησης πανω απο 6-7 ετη δηλαδη δε σου λεει κατι? Ή μηπως ολοι οσοι μπαινουν εκει ξαφνικα χαζευουν?
Δεν εχω σπουδασει νομικη, αλλα ειναι μαλακια να καθομαστε και να συγκρινουμε σχολες λες και ειμαστε παιδακια, ποιος την εχει μεγαλυτερη. Μου θυμιζεις κατι τυπακια στη σχολη μου που νομιζαν οτι επειδη μπηκαν ΕΜΠ ηταν οι θεοι της διανοησης
ΕΜΠ;;;;;;;;;;
δεν εχω τελειωσει πανεπιστημιο που ειναι 250-300ο παγκοσμιως, αλλα πανεπιστημιο που ειναι 70ο παγκοσμιως και 23ο ευρωπη
οποτε δεν ειμαι σαν τα τυπακια του ΕΜΠ..
για να μπεις πολυτεχνειο (με τις δεσμες τα ξερω και τα θυμαμαι εγω) εμπαινες καποιες εποχες και με 14 μαθηματικα και με 15..γιατι πολυ απλα ηταν αγγουρια και επρεπε να στυψεις το μυαλο σου..μ αποτελεσμα οι βασεις να ειναι χαμηλες συγκρτικα με αλλες σχολες
κ αυτο γιατι σ αλλες σχολες με παπαγαλια της ιστοριας πχ. επιανες 18-19
ελπιζω να σ ελυσα την απορια για τα 18000 μορια
οσο για υα 6-7 ετη αυτο δεν ειναι αναγκαια απο δυσκολια της σχολης..αλλα απο καταληψεις,απεργιες σε εξεταστικες, φραπεδες παραλληλη εργασια σε μπουατ κτλ