talladmirer σε είδα στον ύπνο μου...
παρακολουθούσα μια βράβευση και βραβεύτηκες για κάτι σχετικό δε θυμάμαι με τι πάντως ενδεικτικό της διάνοιας σου και γω είχα μείνει μαλάκας..
ήσουν πανύψηλος πενηντάρης καραφλός με μούσι πολύ μεγάλο γκρίζο και χαρούμενος... στον kubrick κάπως έφερνες και ανέβηκες και παρέλαβες το βραβείο σου
κι έλεγα κοίτα να δεις ο talladmirer
παρακολουθούσα μια βράβευση και βραβεύτηκες για κάτι σχετικό δε θυμάμαι με τι πάντως ενδεικτικό της διάνοιας σου και γω είχα μείνει μαλάκας..
ήσουν πανύψηλος πενηντάρης καραφλός με μούσι πολύ μεγάλο γκρίζο και χαρούμενος... στον kubrick κάπως έφερνες και ανέβηκες και παρέλαβες το βραβείο σου
talladmirer σε είδα στον ύπνο μου...(να μου πληρώσεις τα έξοδα παράστασης)
παρακολουθούσα μια βράβευση και βραβεύτηκες για κάτι σχετικό δε θυμάμαι με τι πάντως ενδεικτικό της διάνοιας σου (ε καλά τώρα μάλλον για κβαντική χρωμοδυναμική) και γω είχα μείνει μαλάκας..(εύκολο υποθέτω)
ήσουν πανύψηλος (υπερβολές μόλις 1,91) πενηντάρης (8 χρόνια πιο μικρός) καραφλός (έλεος απλά κοντοκουρεμένος τα τελευταία χρόνια) με μούσι πολύ μεγάλο γκρίζο (η ταχύτητα ανάπτυξης των μουστακομουσιών μου είναι τραυματισμένου σαλιγκαριού) και χαρούμενος (η χαρά της υπεροχής)... στον kubrick κάπως έφερνες (μπα απλώς στον Πολ Νιούμαν σε εξίσου δασύτριχο στήθος) και ανέβηκες και παρέλαβες το βραβείο σου (έχω περιοριστεί μόνο σε νομπέλ φυσικής)