Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Χθες το βράδυ μάγκες είχε την Καϊλή στο Μακεδονία TV - την είχα βάλει στο mute και απλά έπαιρνα μάτι μλάμε.
Εκανες και παιχνίδι ταυτόχρονα?
Χθες το βράδυ μάγκες είχε την Καϊλή στο Μακεδονία TV - την είχα βάλει στο mute και απλά έπαιρνα μάτι μλάμε.
[move][size=18pt]Μαίρη - Πόπη Κωττάκη - Υποψήφια Βουλευτής Β' Αθηνών ΛΑΟΣ[/size][/move]
Η μιλφάρα Παπακώστα πήρε τον μπούλο...
Όχι - ήτανε δίπλα η μαμά μου...Εκανες και παιχνίδι ταυτόχρονα?
βιτσιοζοςα
ακουω τον μλακα τονκαραγιανιδη στον real fm. και λεει οτι βρισκει πολυ ερωτικη γυναικα την μαριλιζα ξενογιανακοπουλου.τι ανωμαλια ρε πουστη μου...
Στο τρέιλερ λέει ότι μια γυναίκα 60-70 χρονών μπορεί να είναι σέξυ ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά...α
ακουω τον μλακα τονκαραγιανιδη στον real fm. και λεει οτι βρισκει πολυ ερωτικη γυναικα την μαριλιζα ξενογιανακοπουλου.τι ανωμαλια ρε πουστη μου...
σε αυτη ρε τυπε δεν πουλαγε ζιγκολικι σε μια τηλεσειρα ο παπακαλιατης?Εγω παντως θα συμπεριλαβω και την βουλευτινα πια κα Ζουνη
Η οποια ειναι πια σοσιαλιστρια ψυχη τε και σωματι
Λεγεται οτι δεν ξεχωριζει κοινωνικες θεσεις στους παρτενερ .
Διαλεγει δηλαδη τους εμφανισιακα Αρεστους αλλα και τους τεχνικα Αριστους !!
Πιστευω οτι πολλοι θα χτυπησουν την πορτα του πολιτικου της γραφειου με την 2πλη ελπιδασ και να τους διορισει ή/και να τους παρενοχλησει σεξουαλικά !!!
σε αυτη ρε τυπε δεν πουλαγε ζιγκολικι σε μια τηλεσειρα ο παπακαλιατης?
καλα θυμομουν αυτην την παπακαλιατικη μαλακιαναι το ειχε ο θεμος προχθες !!!(στην πραγματικοτητα βαβαια θα πληρωνε ο Παπακαλιατης 200€ την ωρα αλλα τεσπα)
Η ξανθιά Ράπτη νομίζω ότι βγήκε!ναι το ειχε ο θεμος προχθες !!!(στην πραγματικοτητα βαβαια θα πληρωνε ο Παπακαλιατης 200€ την ωρα αλλα τεσπα)
Η ραπτη τελικα δεν βγηκε ???? Μεχρι και εκει τον ο Καραμανλης που διαλεξε την εδρα της Θεσσαλονικης !!!