Νέα

Γκόμενα σε ανταγωνιστικό μαγαζί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ακουστε τωρα τι γκαντεμια με δερνει!!!βγαινω χτες για ποτο σε ενα ροκαδικο!!παω με τα φιλαρακια,αρχισαμε να πινουμε,ολα ωραια και καλα!!και μετα απο λιγη ωρα σκαει μυτη στο μαγαζι μια παρεα γυναικων σκετη φωτια!!παρατηρω οτι μια απο αυτες ητνα μελαχροινη,πολλα ταττουαζ και γενικα το στυλ της γυναικας που μου αρεσει!!λεω στον σερβιτορα να κερασει την παρεα οτι πινουν  και μετα να στειλει στην συγκεκριμενη γυναικα ενα ποτο απο μενα!γνωριζομαστε και σκαει η πρωτη κεραμιδα!!κανουμε το ιδιο επαγγελμα!!!αυτη δηλαδη κανει πιρτσινγκ!σκαει η δευτερη κεραμιδα,δουλευει σε ενα μαγαζι που ο ιδιοκτητης ειναι πολυ μαλακας!!!και επειδη τον ξερω στανταρ θα μου παιξει πουστια να κανω κινηση για αυτην!!γαμω τη ψυχη μου γαμω!!α ρε θειε μερφυ!!!!!!!

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
δεν καταλαβα που είναι το πρόβλημα? Για το κορίτσι πάς, όχι για τον ανταγωνιστή!

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλά τα λέει ο φίλος , που κολλάς ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
κάνε μπάσιμο μεγάλε! και αν είσαι καλός στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις και βιομηχανική κατασκοπεια!

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Κι αν ο άλλος ισχυριστεί ότι την έπεσες στην κοπέλα για να την πάρεις από το μαγαζί του... είναι τόσο μαλάκας, που δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του!  Καλό βόλι! :)

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
αγαπητοί φίλοι. μια βασική αρχή. Ποτέ η γκόμενα δεν πρέπει να δουλεύει με εμας ή για μας. ΠΟΤΕ! Μην γαμάτε το ψωμί σας. Γιατι ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Κάνε ότι κάνεις αλλά οχι στην δουλειά σου!

Επισκέπτης
ξερω σε ποιον αναφερεσαι και εκει δουλευα πιο παλια!!!μην ψαρωνενερε με αυτον,διαφημηση ειναι ολα αυτα που λεγονται!!το θεμα με τη γκομενα ειναι οτι ο μαλακας το αφεντικο αν μαθει κατι σιγουρα θα βαλει λογια!!και θα το κανει γιατι εχουμε διαφορες απο παλια!ασε που ειναι ικανος να την διωξει για αυτο το λογο!εχει απολυσει κοπελλα για πολυ  αστεια γεγονοτα!εδω θα κολωσει!απλα ειμαι και γκαντεμης!με εναν δεν τα παω καλα και βρεθηκε να δουλευει εκει!

Επισκέπτης
και τωρα θα σας πω πως λειτουργει το θεμα διαφημηση!!παιρνω σαν παραδειγμα γνωστο μαγαζι τατουαζ στην αθηνα,πολυ γνωστο,ονοματα δεν λεμε ;)!!ο κυριος που το εχει οταν ξεκινησε ειχε σαν χωρο ενα πολυ μικρο μαγαζι!!μεχρι εδω καλα!επειδη ομως ειχε βοηθεια και απο τον πατερα του οτι εβγαζε τα εσπρωχνε σε διαφημηση!καταλαβε ομως οτι επρεπε να διχτυωθει!και ετσι ξεκινησε το τραγουδι!αρχισε να γραφει μουσικη και να εμφανιζεται σε διαφορα μαγαζια!εγινε γνωστος στους κυκλους αυτους,ολοι οσοι ακουγαν αυτη τη μουσικη αρχισαν να πηγαινουν εκει για ταττοο και σιγα σιγα το ονομα του ακουγοταν!!πολλη πελατεια=πολλα λεφτα!!και φτανουμε στην ημερα που τον εδειξε η τηλεοραση να ξυλοφορτωνει ενα τυπο!!πως εγινε η ιστορια αυτη?μηκε ενας τυπας στο μαγαζι του και για καποιον λογο τον πυροβολησε αλλα αστοχησε!πηρε τοτε ο κυριος που αναφερομαι ενα οπλο και πυροβολησε και αυτος αλλα αστοχησε και εκεινος!πετανε τα οπλα βγαινουν εξω και αρχιζουν να παιζουν ξυλο!!απο εκει ετυχε να περναει μια καμερα και τους τραβηξε!και βγηκε στα καναλια!!πολλοι αστοχοι ρε παιδια με τα οπλα δεν ηταν? :cheesy:!!εν τελει εγραψε ενα τραγουδι για το συμβαν και εμφανιζεται σε διαφορα κλιπ ελληνων τραγουδιστων,ο θεος να τους κανει!!ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ!!!τα σχολια δικα σας!ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!

Επισκέπτης
οποιος εχει παει στη ''μαμα'' Αμερικη ξερει καλα τι ειναι το μαρκετινγκ κ πως δουλευει κ το παληκαρι για το οποιο αναφερεσαι μεγαλωσε εκει....εχει μαθει να παταει σε ζωντανα ''πτωματα'' κ τωρα το συνεχιζει...Οσον αφορα τη δουλεια του καλα κανει γιατι απο 1ο χερι μπορω να πω πως ειναι αρκετα ως πολυ καλος....Οσον αφορα το τραγουδι...εκει χανει την μπαλα...αλλα εδω τραγουδα η καλομοιρα...Οσον αφορα τα φραγκα....δυστυχως η ευτυχως τα ειχε (κληρονομια μεν αλλα.....)κ τωρα τα κανει περισσοτερα....Οσον αφορα τη διαφημιση....τα παληκαρια που ειναι μεσα στο μαγαζι ως προσωπικο φτανουν μονο οι γνωριμιες τους για να διαφημιστει στη μιση Αθηνα....
Παντως καλα ειναι warhol να μην κανεις τπτ με την κοπελιτσα γιατι οντως το παληκαρι με τα tattoo δν ειναι κ πολυ οκ τυπος....
Κeep The Free Fights Alive...:):):):)

Επισκέπτης
θα διαφωνησω σε ενα θεμα!!ειναι απλα καλος στη δουλεια του!!!αλλα σκετο καλος!!και επειδη παντα το σωστο το λεω θα μιλησω ξεκαθαρα,ο καλυτερος αυτη τη στιγμη ειναι στην θεσσαλονικη!!και ο  τυπας που λεμε δεν κανει τατουαζ απλα καθεται στο μαγαζι για να φαινεται!εχει και εναν ξαδερφο του,κουμπαρο του σαν διευθυντη εκει μεσα!!τα ξερω επειδη δουλευα εκει παλια!οπως επισης ξερω οτι ζηταει παρα πολλα για αυτο που προσφερει!!ΥΓ.η γκομενα που λεω δεν δουλευει σε αυτον!!!

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Σε αυτον που κραζετε εκανα piercing στο φρυδι πριν κανα τριμηνο..Καθαρα αλλα ακριβα..60 euro το μαλλι..Γενικα παντως ειναι καθαρα και εχει κατι παλικαρια στο μαγαζι πολυ ψαγμενα(ειδικα το παλικαρι με τα τρελα tatoo ακομα και στο φρυδι για οσους ξερουν-δεν λεω ονοματα..)

Επισκέπτης
εννοεις αυτον με το ξυρισμενο καφαλι ε?δεν το κραζω καθολου τον...!!κοιτα γενιακ τα πιο πολλα μαγαζια καθαρα ειναι,το τονιζω τα πιο πολλα!εξυπακουεται αυτο!!και 60 ευρω ειναι πολλα για σκουλαρηκι στο φρυδι!!στο λεω εγω που ειναι και δουλεια μου κιολας!

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Τωρα που λες οτι εισαι και της δουλειας το σκεφτομουνα για κανα μικρο tatto  σε κανα ποδι..Καπου διακριτικα θελω παντως για να μην το μετανιωσω σε μερικα χρονια και κυκλοφορω σαν κωλογερος με 100 tatoo..τι με συμβουλευεις γενικα?  :grin: :grin:

Επισκέπτης
κοιταξε να δεις,μπορεις να κανεις ταττοο καπου να μην φαινεται!για να καταλαβεις,εγω εχω ενα ψηλα στο ποδι που μονο με το μποξερακι φαινεται!μια λυση ειναι αυτη,καπου που να μην φαινεται!ασε που θα λες στην εκαστοτε γκομενα,οτι μονο αυτη το βλεπει  :grin:!!τωρα αν θες κατι μικρο σκεψου καμια ιδεα και μου στελνεις να το συζητησουμε!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μεγάλε εξήγησε στην γκόμενα τι παίζει και γράψε στον πούτσο σου τον άλλο τυπα. Άν την απολύσει είναι πολύ μαλάκας και θα τον ξεχέσει και η ίδια...

Επισκέπτης
φιλε ροπαλοφορε εννοεις τον τζιμη που ειναι στον πειραια ???? Αν ναι η ποιοτητα γ@μ@ει πολυ καλο μαγαζι αλλα πολυ μεγαλη αναμονη ρε αδερφε...Για ενα tattoo μεγεθους 1/4 της ομωπλατης επρεπε να παρουμε σειρα για 20+ μερες...αυτο εγινε πριν κανενα χρονο..Παντως ηταν αψογη η συμπεριφορα μεσα στο μαγαζι.

Επισκέπτης
ειναι ο τζιμης στο μοναστηρακι και ο δημητρης στον πειραια!!!ποιος απο τους 2 εννοεις?στον πειραια ειναι καλος στη δουλεια του και καθαρος!!γενικα δεν μου αρεσει να σχολιαζω συναδελφους!!τη δουλεια τους εννοειται και το μαγαζι τους!!ειναι θεμα αρχης!!

Επισκέπτης
ειπαμε δεν σχολιαζω συναδελφους!!!γιατι με προκαλειτε να το κανω? :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
ειναι ο τζιμης στο μοναστηρακι και ο δημητρης στον πειραια!!!ποιος απο τους 2 εννοεις?στον πειραια ειναι καλος στη δουλεια του και καθαρος!!γενικα δεν μου αρεσει να σχολιαζω συναδελφους!!τη δουλεια τους εννοειται και το μαγαζι τους!!ειναι θεμα αρχης!!

Για το Μοναστηράκι λέω, τον Παύλο. Jimmy λέγαν τον πατέρα του με το tatoo Μητσοτάκη! Και έμεινε η φίρμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom