Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
...
μιας που θες ξηγα θα την εχεις ...
εναν απ τς λογους θα σου πω ...
οτι απλα ο ανθρωπος δεν ειναι μονο σαρκα ... εχει και μυαλο ...
αν δεν γαμας μυαλο απλα δημιουργεις κενα ...

αυτο ειναι τωρα ετσι μια απλη απαντηση ...
αυριο θα εχεις κανονικη απαντηση ...
την κανω τωρα , πρεπει να φυγω  :-* :-* :-*

φιλιααααααααα φιλοιιιιιιιιιιιι :boobies:

μπορεί μια ιερόδουλη να μην το καταφέρει και πολύ αλλά μια έσκορτ που το έχει μπορεί και παραμπορεί να σου γαμήσει το μυαλό

τα λέμε....

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
...

γαμωτω... και μπηκα με διαθεση να τα χωσω στο τελευταιο ποστ... και παρολο που δεν διαβασα τι λετε... συμφωνω... φακ!!!!!!!!!!!

γκ'ναιτ μειτ.  :kenny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
...

Aλλη μια που ζητωντας να την κατανοησουν θελει να την γαμησουν,αλλα απο το μυαλο.Κατα τα αλλα, οι αντρες εχουν το γαμησι στο μυαλο τους

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μπορεί μια ιερόδουλη να μην το καταφέρει και πολύ αλλά μια έσκορτ που το έχει μπορεί και παραμπορεί να σου γαμήσει το μυαλό

τα λέμε....

εαν ποτε εχεις ερωτευτει θα καταλαβαινες τι εννοω
Η μοναδικη πουτανα που μπορει να σου προσφερει αυτο το πραγμα ειναι αυτη που θα σε ερωτευτει καμια αλλη οσο καλη ηθοποιος και αν ειναι  ;).... 
... τα συναισθηματα μεσιε δεν αγοραζονται και μην πεις παλι για χορηγους και μαλακιες ... ο καθεις αξιος τς μοιρας του ...
+ οτι οσοι πεφτουν συνεχεια σε γυναικες που θελουν μονο χρημα ή γενικοτερα να τους εκμεταλευονται .... συμβαινει αυτο με τς μυγες και το σκατο  αν εχεις ακουστα ;)

γαμωτω... και μπηκα με διαθεση να τα χωσω στο τελευταιο ποστ... και παρολο που δεν διαβασα τι λετε... συμφωνω... φακ!!!!!!!!!!!

γκ'ναιτ μειτ.  :kenny:
ολοι συμφωνουν μαζι μου κατα βαθος ... αφου ειμαι η φωνη της λογικης  :sunglasses:
:tooth: :tooth: :tooth:
Aλλη μια που ζητωντας να την κατανοησουν θελει να την γαμησουν,αλλα απο το μυαλο.Κατα τα αλλα, οι αντρες εχουν το γαμησι στο μυαλο τους
Τωρα για να καταλαβω ...
απλα σε χαλασε τ ρημα ... ή απλα δεν με καταλαβες  :idiot: :P

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Σε καταλαβα απολυτα.Το ρημα που εχετε εφευρει τελευταια με εκνευριζει.. :huh: κανε δουλεια σου  :-*

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εαν ποτε εχεις ερωτευτει θα καταλαβαινες τι εννοω
Η μοναδικη πουτανα που μπορει να σου προσφερει αυτο το πραγμα ειναι αυτη που θα σε ερωτευτει καμια αλλη οσο καλη ηθοποιος και αν ειναι  ;).... 
... τα συναισθηματα μεσιε δεν αγοραζονται (εξαρτάταται πόσο παραδόπιστη είναι η άλλη  :grin:... αλλά έλα που εντελώς τυχαία οι πλούσιοι γκόμενοι είναι πιο περιζήτητοι από τους φτωχούς και μη διάσημους) και μην πεις παλι για χορηγους και μαλακιες ... (υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ψέματα είναι?... Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά και παραμυθένια πλασμένο! :grin:) ο καθεις αξιος τς μοιρας του ...
+ οτι οσοι πεφτουν συνεχεια σε γυναικες που θελουν μονο χρημα ή γενικοτερα να τους εκμεταλευονται .... συμβαινει αυτο με τς μυγες και το σκατο  αν εχεις ακουστα ;) (με βάση αυτό το σκεπτικό φταίει το θύμα που προκάλεσε το βιαστή με την εμφάνιση της και όχι ο βιαστής που έκανε το βιασμό... δεν λέω φταίει και ο άλλος που της δίνει το δικαίωμα αλλά έχει και εκείνη τη φωλιά της χεσμένη σίγουρα, ο άλλος ίσα έχει το ελαφρυντικό ότι ο έρωτας τον έκανε αφελή αν τον έκανε τρελό και παλαβό για αυτήν εάν είναι "τρελά" "αληθινά" ερωτευμένος... "Το κορίτσι μου να μου κάνει τέτοιο  :smitten:... Πότε!!") Το σωστό είναι να προσπαθείς να είσαι υποψιασμένος σε αυτή την συναισθηματική κατάσταση

απάντησα  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
1(εξαρτάταται πόσο παραδόπιστη είναι η άλλη  ... αλλά έλα που εντελώς τυχαία οι πλούσιοι γκόμενοι είναι πιο περιζήτητοι από τους φτωχούς και μη διάσημους)
2(υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ψέματα είναι?... Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά και παραμυθένια πλασμένο! )  
3(με βάση αυτό το σκεπτικό φταίει το θύμα που προκάλεσε το βιαστή με την εμφάνιση της και όχι ο βιαστής που έκανε το βιασμό... δεν λέω φταίει και ο άλλος που της δίνει το δικαίωμα αλλά έχει και εκείνη τη φωλιά της χεσμένη σίγουρα, ο άλλος ίσα έχει το ελαφρυντικό ότι ο έρωτας τον έκανε αφελή αν τον έκανε τρελό και παλαβό για αυτήν εάν είναι "τρελά" "αληθινά" ερωτευμένος... "Το κορίτσι μου να μου κάνει τέτοιο  ... Πότε!!") Το σωστό είναι να προσπαθείς να είσαι υποψιασμένος σε αυτή την συναισθηματική κατάσταση
απάντησα  :grin:

1. ναι ειναι γιατι τα ΠΟΛΛΑ τσουλακια συγκεντρωνονται γυρω απο ΛΙΓΟΥΣ πλουσιους ...  ;)
2. στα λογια μου ερχεσαι .... φαινομενα ... οχι κανονες ! Απλα ισως καποιοι εχουν αφεθει τοσο πολυ στν χωρο του πληρωμενου ερωτα που τους φαινεται αδυνατο να βρεθει κατι διαφορετικο ή απλα βαριουνται :sunglasses:
3.το παραδειγμα σου ειναι ατοπο μεσιε  ... σοου αντιλογο ορθο δεν εχω λαβει  :sunglasses:
Σε καταλαβα απολυτα.Το ρημα που εχετε εφευρει τελευταια με εκνευριζει.. :huh: κανε δουλεια σου  :-*
Οκ μαναρι θα βρω αλλο  :P :-*

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
H <<αγαπη>> και ο <<ερωτας>> εκδηλωνεται οταν συνανταει το χρημα αλλα και παλι δεν ειναι κατι το αληθινο,μαλακιες,οσο χρημα εχεις τοση ψευτοαγαπη θα παρεις.
Ολα ειναι χρημα και οι γυναικες το ξερουν πολυ καλα αυτο.

Γλεντηστε τα λεφτα σας με υπερμουναρες ρωσσιδες κλπ νιωστε το στιγμαιο συναισθημα του ερωτα και της αγαπης και η ζωη ειναι ωραια.
Οι ιεροδουλες με τις οποιες θα περασεις πολυ καλα και θα τα κανεις ολα δε θα σε ρωτησουν ουτε ποσα λεφτα βγαζεις ουτε τι αμαξι εχεις κλπ κλπ........
Μεσα σε 5 λεπτα εχεις οποια μουναρα αλλοδαπη θελεις και τα κανεις ολα και η ζωη ειναι ωραια.
Ετσι απλα.
Αυτο που θελει ο αντρας!

Σχεσεις κλπ ειναι μαλακιες.

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
1. ναι ειναι γιατι τα ΠΟΛΛΑ τσουλακια συγκεντρωνονται γυρω απο ΛΙΓΟΥΣ πλουσιους ...  ;)
ειναι λογικο αλλη γυναικα την ερεθιζουν οι κοιλιακοι αλλη το μυαλο αλλη το χρημα, δεν σημαινει οτι ανα κποια παει με εναν αντρα για τα λεφτα δεν μπορει και να τον ερωτευθει... αν ομως του λεει οτι ειναι ερωτευμενη και απλα του τα τρωει τοτε ειναι απατεωνισσα και οχι πουτανα διοτι η πουτανα δεντο κρυβει οτι το κανει για τα λεφτα
2. στα λογια μου ερχεσαι .... φαινομενα ... οχι κανονες ! Απλα ισως καποιοι εχουν αφεθει τοσο πολυ στν χωρο του πληρωμενου ερωτα που τους φαινεται αδυνατο να βρεθει κατι διαφορετικο ή απλα βαριουνται :sunglasses:
Οταν ομως αντρες οι οποιοι λενε οτι πανε με πουτανες γιατι οι υπολοιπες δεν τους καταλαβαινουν η θελουν μονο πλουσιους για να τα μασανε εκτος απο το οτι κινουνται σε ενα οξυμωρο σχημα ειναι επισης ανοητοι μια και δεν παραδεχονται το απλο : Ναι παω με πουτανες για να εχωτο κεφαλι μου ησυχο να πηδαω και να φευγω... Οταν δε πουλανε στην τανα ερωτα ειναι πιο καταπτυστοι και απο το τελευταιο τσουλί που ψαχνει τον φραγκατο μια και εκμεταλευονται μια γυναικα που ειναι θεσει μειονεκτικα απεναντι τους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
H <<αγαπη>> και ο <<ερωτας>> εκδηλωνεται οταν συνανταει το χρημα αλλα και παλι δεν ειναι κατι το αληθινο,μαλακιες,οσο χρημα εχεις τοση ψευτοαγαπη θα παρεις.
Ολα ειναι χρημα και οι γυναικες το ξερουν πολυ καλα αυτο.

Γλεντηστε τα λεφτα σας με υπερμουναρες ρωσσιδες κλπ νιωστε το στιγμαιο συναισθημα του ερωτα και της αγαπης και η ζωη ειναι ωραια.
Οι ιεροδουλες με τις οποιες θα περασεις πολυ καλα και θα τα κανεις ολα δε θα σε ρωτησουν ουτε ποσα λεφτα βγαζεις ουτε τι αμαξι εχεις κλπ κλπ........
Μεσα σε 5 λεπτα εχεις οποιο μουναρα αλλοδαπη θελεις και τα κανεις ολα και η ζωη ειναι ωραια.
Ετσι απλα.
Αυτο που θελει ο αντρας!

Σχεσεις κλπ ειναι μαλακιες.

οχι ρε φιλε. Εγω θα θελα... αυτη που ειχα πρωτοερωτευτει στο γυμνασιο να ειμασταν μαζι  :rockon: :rockon: :rockon:

μακαρι να ερωτευτεις μια στα 25 σου πχ και να ειστε μαζι μεχρι τα γεραματα.....  :rockon: :rockon:

Οι πουτανες ειναι σαν τα φαστ φουντ μαν.... αν τρως συνεχεια απο αυτες στα 40 σου μπορει να χεις ζαχαρο πιεση η χοληστερινη

για 1 φορα την βδομαδα καλες ειναι.

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε. Εγω θα θελα... αυτη που ειχα πρωτοερωτευτει στο γυμνασιο να ειμασταν μαζι  :rockon: :rockon: :rockon:

μακαρι να ερωτευτεις μια στα 25 σου πχ και να ειστε μαζι μεχρι τα γεραματα.....  :rockon: :rockon:

Οι πουτανες ειναι σαν τα φαστ φουντ μαν.... αν τρως συνεχεια απο αυτες στα 40 σου μπορει να χεις ζαχαρο πιεση η χοληστερινη

Σωστός!!!! .... Ετσι κι αλλοιως ολοι θελουμε και καλο ειναι να εχουμε την μυστικη μας ζωη... απλα για εμας ειναι λιγο πιο πολυπλοκο :s&m_1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστός!!!! .... Ετσι κι αλλοιως ολοι θελουμε και καλο ειναι να εχουμε την μυστικη μας ζωη... απλα για εμας ειναι λιγο πιο πολυπλοκο :s&m_1:

Ε νταξει τωρα καλα καναμε την πλακα μας
καλα μαλακιστηκαμε ας πουμε την αληθεια.

:2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Ο ρομαντικος τροπος σκεψης εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα!
Δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα.

Παραδειγμα:
Αν ειχες φραγκα ισως σου ελεγε ναι αυτη αλλα αν δεν ειχες σιγουρα θα ετρωγες σουτ!
Ετσι ειναι.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

μακαρι να ερωτευτεις μια στα 25 σου πχ και να ειστε μαζι μεχρι τα γεραματα.....  :rockon: :headbang3
Και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.Αντε να ριξουμε ενα υπνακο τωρα γιατι αυριο μας περιμενει η πραγματικοτητα...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
3.το παραδειγμα σου ειναι ατοπο μεσιε  ... σοου αντιλογο ορθο δεν εχω λαβει  :sunglasses: Οκ μαναρι θα βρω αλλο  :P :-*

2. Ναι αλλά οι κανόνες δημιουργούνται για να περιγράψουν φαινόμενα... ;)
3. Γιατί είναι άτοπο το παράδειγμα....?????  :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ρομαντικος τροπος σκεψης εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα!
Δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα.

Παραδειγμα:
Αν ειχες φραγκα ισως σου ελεγε ναι αυτη αλλα αν δεν ειχες σιγουρα θα ετρωγες σουτ!
Ετσι ειναι.

φιλε τι να σου πω.
ΠΟτε καμια δεν με γουσταρισε για τα λεφτα μου
γιατι δεν ειχα κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

μηπως εισαι ασχημος και κομπλεξικος??

αν ναι ελα να σε βαλω στην ψηφοφορια  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ιεροδουλεs παραλληλα με γκομενεs......Κανουμε την τριχα  τριχια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και τα δύο μια χαρά είναι και τα δυό προβλήματα έχουν."Πουτάνα" γκόμενα δεν είχα ποτέ.Σχέση με κοπέλα της δουλειάς είχα και μπορώ να πω πως δε διαφέρει,αν αφήσεις στην άκρη τη δουλειά,από τη σχέση με κάποια εκτός του χώρου αυτού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom