Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
1.  
ειναι λογικο αλλη γυναικα την ερεθιζουν οι κοιλιακοι αλλη το μυαλο αλλη το χρημα, δεν σημαινει οτι ανα κποια παει με εναν αντρα για τα λεφτα δεν μπορει και να τον ερωτευθει... αν ομως του λεει οτι ειναι ερωτευμενη και απλα του τα τρωει τοτε ειναι απατεωνισσα και οχι πουτανα διοτι η πουτανα δεντο κρυβει οτι το κανει για τα λεφτα
για τσολια μιλησα ... τις πορνες τις θεωρω εντιμες οταν κανουν σωστα την δουλεια τους και δεν προσπαθουν να φανε χρημα ή να εξαπατησουν ...  ;)

οσες ερεθιζονται με το χρημα καλα κανουν ... μπορει και εγω να ερεθιζομαι με την γατα μου ... δεν θα την πηδηξω  :sunglasses: ;)

2.  
Οταν ομως αντρες οι οποιοι λενε οτι πανε με πουτανες γιατι οι υπολοιπες δεν τους καταλαβαινουν η θελουν μονο πλουσιους για να τα μασανε εκτος απο το οτι κινουνται σε ενα οξυμωρο σχημα
καλη μου κατι δεν παει καλα με αυτους που λενε αυτες τις μαλακιες ... οταν ολη μερα λιωνουν στο μπου και ψαχνουν το επομενο μουνι να πληρωσουν λογικο ειναι να μην τους ερχεται ουρανοκατευατη η καλη η γκομενα ! ή στραβος ειν' ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε  ;) :cheesy:
ειναι επισης ανοητοι μια και δεν παραδεχονται το απλο : Ναι παω με πουτανες για να εχωτο κεφαλι μου ησυχο να πηδαω και να φευγω... Οταν δε πουλανε στην τανα ερωτα ειναι πιο καταπτυστοι και απο το τελευταιο τσουλί που ψαχνει τον φραγκατο μια και εκμεταλευονται μια γυναικα που ειναι θεσει μειονεκτικα απεναντι τους
εδω σχεδον συμφωνουμε  :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
2. Ναι αλλά οι κανόνες δημιουργούνται για να περιγράψουν φαινόμενα... ;)
3. Γιατί είναι άτοπο το παράδειγμα....?????  :think: :think:

2. 3. επικρατει συγχηση στο μυαλο σου ... deal with it  ;) !

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

γιατί κατάπτυστοι.... όταν πουλάνε έρωτα μάλλον έκπτωση θέλουν   :2funny:  :2funny: :grin: :grin:

και τον αληθινό έρωτα δεν μπορείς να τον προγραμματίζεις....οπως και ούτε με ποιά θα είναι   :grin:

έχουν δίκαιο τα παιδιά... μπακ του ριαλιτι...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε φιλε. Εγω θα θελα... αυτη που ειχα πρωτοερωτευτει στο γυμνασιο να ειμασταν μαζι  :rockon: :rockon: :rockon:

μακαρι να ερωτευτεις μια στα 25 σου πχ και να ειστε μαζι μεχρι τα γεραματα.....  :rockon: :rockon:

Οι πουτανες ειναι σαν τα φαστ φουντ μαν.... αν τρως συνεχεια απο αυτες στα 40 σου μπορει να χεις ζαχαρο πιεση η χοληστερινη

για 1 φορα την βδομαδα καλες ειναι.
:smitten: :smitten: :smitten:
μιλας ποιητικαααα ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αντε Μορτηηηη  σουφεξε παλι.............Με μονο μια φορα ξενοπηδημα την βδομαδα.....εγινεs ποιητηs :rockon: :rockon: :rockon:
Με  5  φορεs , θ ανακηρυχτειs αγιοs :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
2. Ναι αλλά οι κανόνες δημιουργούνται για να περιγράψουν φαινόμενα... ;)
3. Γιατί είναι άτοπο το παράδειγμα....?????  :think: :think:

2. οι κανονες υπαρχουν για να δηλωσουν την επικρατουσα κατασταση στην προκειμενη περιπτωση ... τα φαινομενα για τς εξαιρεσεις !
3. ο βιασμος μεσιε γινεται χωρις τη θεληση του θυματος ... οταν καποιος γινεται χορηγος το κανει με την θεληση του !

ειναι τοσο απλα που αυτα δεν θελουν εξηγηση  ... do you want νιανια...? οριστε ^^!

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γιατί κατάπτυστοι.... όταν πουλάνε έρωτα μάλλον έκπτωση θέλουν   :2funny:  :2funny: :grin: :grin:

και τον αληθινό έρωτα δεν μπορείς να τον προγραμματίζεις....οπως και ούτε με ποιά θα είναι   :grin:

έχουν δίκαιο τα παιδιά... μπακ του ριαλιτι...
Γιατι απλα οταν πουλας ερωτα με ιδιοτελεις σκοπους εισαι καταπτυστος απλα και λαμογιο ( αρσενικο η θυληκο)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ο ερωτας ειναι τυφλος αλλα μυριζει το χρημα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πηγα για ενα καφεδακι ερωωτααα  :smitten:
και σημερα μαζευτικαμε το σοι ειχαμε τραπεζι  :grin:
εσυυυυυυ ? :smitten:

με ειχαν καλεσει σε 2 παρτυ και για να μην προσβαλλω κανεναν
πηγα στον εναν μεχρι τη 1 και στον αλλον μετα.... 4 η ωρα πηγα σπιτι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

με ξενυχτισανε , καταραμμενες συμπαθειες....  :2funny: :2funny: :2funny:

αμα σε συμπαθουν αυτα παθαινεις  :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
2. οι κανονες υπαρχουν για να δηλωσουν την επικρατουσα κατασταση στην προκειμενη περιπτωση ... τα φαινομενα για τς εξαιρεσεις !
3. ο βιασμος μεσιε γινεται χωρις τη θεληση του θυματος ... οταν καποιος γινεται χορηγος το κανει με την θεληση του !

ειναι τοσο απλα που αυτα δεν θελουν εξηγηση  ... do you want νιανια...? οριστε ^^!

2.  φαινόμενο είναι το φαινόμενο που το βλέπεις να γίνεται και για αυτό λέγεται φαινόμενο από το φαίνεσθαι όπως για παράδειγμα το ότι αν αφήσεις μια πέτρα να πέσει τότε θα πέσει... και κανόνας είναι η περιγραφή του φαινομένου όπως για παράδειγμα η πέτρα αν την αφήσεις να πέσει θα πέσει με ΣF= m . a  ;) ;)

3. Δεν μίλησα για χορηγό... για αγαπούλη καψούρη μίλησα...

και ποιος σου είπε πως δεν υπάρχει οικονομικός βιασμός....

άρπα ενα παράδειγμα
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :happy: :happy: :happy:  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ο ερωτας ειναι τυφλος αλλα μυριζει το χρημα!

αγαπαγε η Μαρω το χορο βρηκε και αντρα χορευτη
με ειχαν καλεσει σε 2 παρτυ και για να μην προσβαλλω κανεναν
πηγα στον εναν μεχρι τη 1 και στον αλλον μετα.... 4 η ωρα πηγα σπιτι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

με ξενυχτισανε , καταραμμενες συμπαθειες....  :2funny: :2funny: :2funny:

αμα σε συμπαθουν αυτα παθαινεις  :2funny: :2funny:
αφουυυ εισαι γλυκουυυλης πως να μη σε συμπαθανε ??  :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αφουυυ εισαι γλυκουυυλης πως να μη σε συμπαθανε ??  :smitten:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απλα δεν τσακωνομαι με φιλους μονο με γκομενες τσακωνομαι  :2funny: :2funny: :2funny:

παντως αυτο που λεγανε παλια σε ενα θρεντ να βγουνε μονοι σε ενα μπαρ μου φανηκε πολυ περιεργο

ακομη και στις πιο χαλια περιοδους μου εναν τυπο για να βγω παντα τον ειχα  :-

πολυ περιεργο εκεινο το θρεντ πριν μερικους μηνες.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
2.  φαινόμενο είναι το φαινόμενο που το βλέπεις να γίνεται και για αυτό λέγεται φαινόμενο από το φαίνεσθαι όπως για παράδειγμα το ότι αν αφήσεις μια πέτρα να πέσει τότε θα πέσει... και κανόνας είναι η περιγραφή του φαινομένου όπως για παράδειγμα η πέτρα αν την αφήσεις να πέσει θα πέσει με ΣF= m . a  ;) ;)

3. Δεν μίλησα για χορηγό... για αγαπούλη καψούρη μίλησα...

και ποιος σου είπε πως δεν υπάρχει οικονομικός βιασμός....

άρπα ενα παράδειγμα
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :happy: :happy: :happy:  :2funny: :2funny: :2funny:

1. 2.παιξε με λογια ... απαντησεις με επιχειρηματα πηρες αντιλογο σοβαρο δεν εδωκες ... σοου δι εντ οβ δι κονβερσεισον  :grin:

μαμα ... μπαμπα ... ευχαριστω που με κανατε τοσο γαματη  :sunglasses:                     :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom