Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
κοιτάξτε τι ανακάλυψα
(το βάζω εδώ γτ έχετε υψηλή τηλεθέαση )
είναι απλό το θέμα....
αν σου αρέσουν παραπάνω οι πουτάνες ψάξε μια που να έχει τα πλεονεκτήματα γκόμενας....
αν σου αρέσουν παραπάνω οι γκόμενες ψάξε μια που να έχει τα πλεονεκτήματα πουτάνας....
δε το ειπα γ να κανεις κατι.απλα το ειπα.ενταξει. Και εγω τι να κανω τωρα? :S
αυτα καλυτερα να μην λεγονται... αλλα να αποδεικνυονται
ωστε να επικρατει η αποψη μου και να μην προσβαλλεται
και κανεις.
A ναι. Ειμαι πολυ ευελικτος σε αυτο.
Δεν μ αρεσουν οι "κολλητοι" . Σε περιοριζουν.
Ονειρο μου ειναι να κανω εχθρους φιλους
τοτε καταστρεφεις εναν εχθρο... κανοντας τον φιλο σου.
Απαντησούλα με αιτιολόγηση έχουμε μήπως;;;
ναι τα εχω δει τι λες συνηθως και εχω πολλα να πω αλλα βαριεμαι γιατι δεν γινεται ετσι κουβεντα για πολλους λογους.Ενας απο αυτους ειναι οτι υπαρχει μια συγχιση σε αυτα που λες, δηλαδη μπλεκεις εννοιες και αλλαζεις νοημα στις εννοιες. και ετσι ειναι δυσκολο αν οκαθενας εχει προσδιορισει διαφορετικα μια εννοια να συνεννοηθουμε. Αν εσυ ποτηρι λες το χερι σου και εγω το ποτηρι δηλαδηδεν παιζει να βρουμε ακρη .. Το σιγουρο ειναι οτι διαφωνω με τον προσδιορισμο που κανεις και την αντιμετωπιση σου γενικα σε αυτο το θεμα και αν καποτε εχουμε ορεξη και δεν ειναι περασμενη η ωρα ισως το συζητησουμε σε καποιο θρεντ.
Εσύ ή διαβάζεις πολύ,φιλοσοφία κυρίωςΑντι να το δεις σαν μια συγχυση . Δες το σαν μια αλλη αποψη και οπτικη
σε στιγμες κρισεις που θα αντιμετωπισεις προβληματα με φιλους.
Τιποτε δεν ειναι σταθερο... τα παντα ρει ειχε πει ο Ηρακλειτος.
Οι καλυτεροι φιλοι μπορει να γινουν οι χειροτεροι εχθροι. Δεν ειναι το προβλημα
οτι δεν ηταν εξαρχης φιλοι... το προβλημα εγκειται στον ανθρωπινο οργανισμο
που καμια φορα παρεκκλινει και αυτη η παρεκκλιση μπορει να επηρεασει σημαντικους θεσμους της ζωης του μεσα στους οποιους υπαρχει και η φιλια.
κοιτάξτε τι ανακάλυψα
(το βάζω εδώ γτ έχετε υψηλή τηλεθέαση )
Καλημερα αγαπητε....Πωs εισαι?????το βάλανε νωρίτερα στο ράδιο μπου
Παιδί μου, η ποίηση είναι ποίηση, άμα δεν την καταλαβαίνει κανείς. Άμα την καταλαβαίνουν όλοι δεν είναι ποίηση, είναι τσιφτετέλι. Κατάλαβες;Εσύ ή διαβάζεις πολύ,φιλοσοφία κυρίως
ή την έχεις πάθει χοντρά.
Καλημερα αγαπητε....Πωs εισαι?????
Δήλωσα πιο πάνω ότι δεν έχω λόγο να πιστέψω ή να μην πιστέψω τον Λάκη που δηλώνει ό,τι δηλώνει,εσύ όμως το προχώρεις κ παίρνεις σαφέστατη αρνητική θέση,δηλώνοντας μάλιστα πράγματα για τον Λάκη.εχεις λογο να μην με πιστεψεις σε αυτο που λεω ; και αν εχεις λογο για να μην πιστεψεις εμενα γιατι δεν εχεις λογο να μην πιστεψεις αυτα που λεει ο λακης;θελω να πω .. αιτιολογηση ζητας μονο απο μενα η απο ολους για οτι δηλωνουν; και αν το κανεις μονο σε εμενα δεν πρεπει να αναλογιστεις γιατι;
Απλα εχω διαβασει αρκετη ιστορια.
Και η ιστορια επαναλαμβανεται... δεν ειναι δικιες μου ιδεες αυτες
δεν μπορω να αγνοησω το παρελθον.
Χαίρε Συναγωνιστή
Νo News Good News
Eσείς?
Άντε να κανονίσουμε κανα μεζέ έρχονται κ γιορτές
το βάλανε νωρίτερα στο ράδιο μπου
Δήλωσα πιο πάνω ότι δεν έχω λόγο να πιστέψω ή να μην πιστέψω τον Λάκη που δηλώνει ό,τι δηλώνει,εσύ όμως το προχώρεις κ παίρνεις σαφέστατη αρνητική θέση,δηλώνοντας μάλιστα πράγματα για τον Λάκη.
Οπότε ναι,χρειάζεται αιτιολόγιση,εφόσον παίρνεις ανοικτά θέση.
Oh Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ....
Η ιστορία επαναλαμβάνεται ...
Πάμε για να γουστάρουμε !!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/NeuGes/Bio/Metaxas2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-2zt3hovMoHY/TltMK5YeaEI/AAAAAAAABZI/3P14AWhGWZI/s1600/-franco-.gif