loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι ειπαμε καλε!!!λυσσαξες!!!ολα οκ ειναι!!φτου βραδιατικα!και εχεις και ζαχαρο ειπαμε???
οχι ειπαμε καλε!!!λυσσαξες!!!ολα οκ ειναι!!φτου βραδιατικα!και εχεις και ζαχαρο ειπαμε???
Η φωτογραφία σου είναι χθεσινή.σουβλακια κ κρεπες ειπα ρε μπετον!!!οχι χαμπουργκερ.
δεν ειμαι γω!!!εχω αγορε μαλλι.Η φωτογραφία σου είναι χθεσινή.
τι θελω κ μιλαω ρε πουστη;!ειπα πριν μηνες οτι θα κανω εξετασεις γτ ηταν πριν το οριο και με εχει πριξει απο τοτε!!!αμαν ρε μπολντη!!!!!!!ε ρε Παναγια μου!!!
τι θελω κ μιλαω ρε πουστη;!ειπα πριν μηνες οτι θα κανω εξετασεις γτ ηταν πριν το οριο και με εχει πριξει απο τοτε!!!αμαν ρε μπολντη!!!!!!!ε ρε Παναγια μου!!!
κατα βαθος νοιαζεται για σενα γιαυτο μην εισαι αντιδραστικη και συ πες ενα ευχαριστω
εεε!το σωστο να λεγεται!!τοοοτε που ειχαμε τον διαλογο του ειχα πει ευχαριστω!!!κατα βαθος νοιαζεται για σενα γιαυτο μην εισαι αντιδραστικη και συ πες ενα ευχαριστω
Με γεματο στομα???? Ντροπη
εεε!το σωστο να λεγεται!!τοοοτε που ειχαμε τον διαλογο του ειχα πει ευχαριστω!!!
ας βγει να πει οτι λεω ψεμματα...ποση ωρα μιλουσαμε.
εγω ειμαι μαθημενη να τρωω τετοιες ωρες...θα κοιμηθω σε 5-6 ωρε ρε μορτη...θα τα καψω/...ρε ζωντανό. Οταν ο οργανισμος εχει μια προδιαθεση σε κατι
δεν τον γαμας τοσο ασχημα... παλαβωσες παντελως? στις 2 το πρωι θα φας
αυτα τα μπινελικια? Και πως θα μπορεσει ο οργανισμος να τα καψει?
Ολα ζαχαρο θα γινουν ... Και εγω αυτες τις μαγκιες εκανα παλια
και ειχα μια προδιαθεση στο στομαχι και τωρα μου χει αλλαξει την παναγια
μια σοκολατα αμα φαω το μηνα ειμαι ταβλα μετα για 3 μερες.
εγω ειμαι μαθημενη να τρωω τετοιες ωρες...θα κοιμηθω σε 5-6 ωρε ρε μορτη...θα τα καψω/...
εγω ειμαι μαθημενη να τρωω τετοιες ωρες...θα κοιμηθω σε 5-6 ωρε ρε μορτη...θα τα καψω/...
δε διαφωνω...απο θεμα υγειας ξερω τι κανω.ο μπολ εχει δικιο ακομα κι αν ειναι αποτομος
Πωs θα τα καψειs???? Mε ονειροβασια παραμενουν ακαυτα