neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
κερασε την τυπε να μας πει τον πονο τηςΚαι μαλιστα, το δευτερο μπουκαλι δεν το ανοιξα ακομη
κερασε την τυπε να μας πει τον πονο τηςΚαι μαλιστα, το δευτερο μπουκαλι δεν το ανοιξα ακομη
Πραγματι ειναι θεμα.......Για τον μποτζον υπαρχει το προφυλακτικο
Αλλα για το αλλο..........τιποτα
Γμτ κανουμε ακαπωτα γλειφομουνια
αμα δν γουσταρεις μν τα κανειςΠραγματι ειναι θεμα.......Για τον μποτζον υπαρχει το προφυλακτικο
κερασε την τυπε να μας πει τον πονο της
Γυναικεία καπότα τύπε:Πραγματι ειναι θεμα.......Για τον μποτζον υπαρχει το προφυλακτικο
Για χαρη των γυναικων ρε γινονται ολααμα δν γουσταρεις μν τα κανεις
Μια απο τα ιδια κι εσεις αν το παμε ετσι ....αντρες σκατομπινεδες χυνετε και μετα σταρχιδια σας ολα να ψοφησετε να παθετε καρκινο κωλοζωα γαμημενα σκατοζωα μπινεδες πουστηδες ψοφηστε ψοφιμια βρωμιαρηδες ειστε σκατομπινεδεεεεεεεεεεεεες κωλοπαιδα πουστοπαιδα αχρηστα πλασματα
στο σεξ δεν ειμαστε εσεις μαλλον ειστε ζωα κανονικα ομως θελετε οπωσδηποτε να τελειωσετε μεσα μας στα 3 ειδη σεξ υπαρχουν μπουρδελα να πατε να γαμησετε υστερα τελος οπως κανουν τα ζωα γαμανε κ φευγουν μετα αυτο καντε κ εσεις αυτο ακριβως για εμας αυτα τα μπουρδελα δεν υπαρχουν για σας ναι γιατι κανετε εν μερει αυτο π κανουν κ τα ζωα ελπιζω να καταλαβες κατ ταλλα ναι ειμαστε ακριβως το ιδιοΜια απο τα ιδια κι εσεις αν το παμε ετσι ....
Συνελθε κοπελια ...
Δεν ειναι ολοι ετσι ........
Αν μιλάς όπως γράφεις,μόνο η Πάνια θα δώσει λύση στα προβλήματά σουστο σεξ δεν ειμαστε εσεις μαλλον ειστε ζωα κανονικα ομως θελετε οπωσδηποτε να τελειωσετε μεσα μας στα 3 ειδη σεξ υπαρχουν μπουρδελα να πατε να γαμησετε υστερα τελος οπως κανουν τα ζωα γαμανε κ φευγουν μετα αυτο καντε κ εσεις αυτο ακριβως για εμας αυτα τα μπουρδελα δεν υπαρχουν για σας ναι γιατι κανετε εν μερει αυτο π κανουν κ τα ζωα ελπιζω να καταλαβες κατ ταλλα ναι ειμαστε ακριβως το ιδιο
στο σεξ δεν ειμαστε εσεις μαλλον ειστε ζωα κανονικα ομως θελετε οπωσδηποτε να τελειωσετε μεσα μας στα 3 ειδη σεξ υπαρχουν μπουρδελα να πατε να γαμησετε υστερα τελος οπως κανουν τα ζωα γαμανε κ φευγουν μετα αυτο καντε κ εσεις αυτο ακριβως για εμας αυτα τα μπουρδελα δεν υπαρχουν για σας ναι γιατι κανετε εν μερει αυτο π κανουν κ τα ζωα ελπιζω να καταλαβες κατ ταλλα ναι ειμαστε ακριβως το ιδιο
χεστηκα στο καλο εγω λεω τα πραματα οπως εχουνEσυ ηθελεs να μεινει ε??? Ειναι ολοφανερο
Ετσι ειναι η ζωη....Κε σερα σερα
Αν καταλαβα καλα εχεις φαει απορριψη η κερατο.....στο σεξ δεν ειμαστε εσεις μαλλον ειστε ζωα κανονικα ομως θελετε οπωσδηποτε να τελειωσετε μεσα μας στα 3 ειδη σεξ υπαρχουν μπουρδελα να πατε να γαμησετε υστερα τελος οπως κανουν τα ζωα γαμανε κ φευγουν μετα αυτο καντε κ εσεις αυτο ακριβως για εμας αυτα τα μπουρδελα δεν υπαρχουν για σας ναι γιατι κανετε εν μερει αυτο π κανουν κ τα ζωα ελπιζω να καταλαβες κατ ταλλα ναι ειμαστε ακριβως το ιδιο
θα μας βαλεις καμια φωτογραφια σου?χεστηκα στο καλο εγω λεω τα πραματα οπως εχουν
χεστηκα στο καλο εγω λεω τα πραματα οπως εχουν
Αν καταλαβα καλα εχεις φαει απορριψη η κερατο.....
Συνελθε , δεξου το και προχωρα παρακατω χωρις να τσουβαλιαζεις
Το παραπανω ποστ μου ηταν γενικευμενο πανω στην δικη σου λογικη για να σου δωσω να καταλαβεις οτι τσουβαλιαζεις
Μην σκεφτεσαι πολλα και προχωρα στην ζωη σου.....
Καθε εμποδιο για καλο λενε...... πες πως δεν αξιζε η δεν ηταν για σενα.....
Σου ευχομαι μια καλυτερη τυχη !!!!!!!!!
Δεν καταλαβα........ που ειδες το γελοιο του θεματος ?
δεν ειδα γελοιο...αστειο ειδαΔεν καταλαβα........ που ειδες το γελοιο του θεματος ?
Το ιδιο ειναι ...δεν ειδα γελοιο...αστειο ειδα
Αν καταλαβα καλα εχεις φαει απορριψη η κερατο.....
Συνελθε , δεξου το και προχωρα παρακατω χωρις να τσουβαλιαζεις
Το παραπανω ποστ μου ηταν γενικευμενο πανω στην δικη σου λογικη για να σου δωσω να καταλαβεις οτι τσουβαλιαζεις
Μην σκεφτεσαι πολλα και προχωρα στην ζωη σου.....
Καθε εμποδιο για καλο λενε...... πες πως δεν αξιζε η δεν ηταν για σενα.....
Σου ευχομαι μια καλυτερη τυχη !!!!!!!!!
ρε μητσο η αλλη καθεται και κατεβαζει καντηλια κι εσυ της ευχεσαι καλη τυχη στη ζωη της...Το ιδιο ειναι ...
Για πες λοιπον το αστειο να γελασω κι εγω λιγο που δεν το καταλαβα....