life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
γτ μπαμ κανει οτι εισαι αφου εχω δικιο ετσι ειστε κ απορω γτ εχετε το πανω κεφαλι αφου σκεφτεστε μονο με το κατω
Ειναι θεμα βαρυτηταs και ισορροπιαs
γτ μπαμ κανει οτι εισαι αφου εχω δικιο ετσι ειστε κ απορω γτ εχετε το πανω κεφαλι αφου σκεφτεστε μονο με το κατω
Λοιπον τωρα θα σου μιλησω σοβαρα.γτ μπαμ κανει οτι εισαι αφου εχω δικιο ετσι ειστε κ απορω γτ εχετε το πανω κεφαλι αφου σκεφτεστε μονο με το κατω
ειναι αχρηστο το πανω πιστεψε μεΕιναι θεμα βαρυτηταs και ισορροπιαs
τι λες ρε τυπε αληθειαγτ μπαμ κανει οτι εισαι αφου εχω δικιο ετσι ειστε κ απορω γτ εχετε το πανω κεφαλι αφου σκεφτεστε μονο με το κατω
Σε πιστεύω. Κι εμένα όλες για το καυλί μου με θέλουνε :-ειναι αχρηστο το πανω πιστεψε με
μπηκα για να πω τα πραματα ετσι οπως ειναι μας βριζετε ολο απαιτησεις εχετε μας μειωνετε κ εσεις δεν κανετε τπτ στ @@ σαςΛοιπον τωρα θα σου μιλησω σοβαρα.
1ον μπηκες στο σαιτ μια μερα πριν.
2ον Αφου δεν γουσταρεις τους ανδρες πες μας τις προτιμήση σου.
και 3ον ανοιξε δικο σου θεμα.
Σε πιστεύω. Κι εμένα όλες για το καυλί μου με θέλουνε :-
πολυ αληθειατι λες ρε τυπε αληθεια
Ακολουθουμε το ρητο αγαπητη: Η γυναικα μετα τον ερωτα απλα πιανει χωρο στο κρεβάτι!!!!!!!μπηκα για να πω τα πραματα ετσι οπως ειναι μας βριζετε ολο απαιτησεις εχετε μας μειωνετε κ εσεις δεν κανετε τπτ στ @@ σας
ειναι αχρηστο το πανω πιστεψε με
ασε τυπε με τις τριχες εχω θεμα ,μου κολανε στην γλωσσα συνεχεια :-Δεν πειραζει...Ετσι κι αλλοιωs την κυρια δουλεια την κανει το κατω
Το πανω....το πολυ πολυ να γλειψει...Ασε που φτυνει και τιs τριχεs σε περιπτωση αξυρισιαs
εισαι τσακαλι τελικα ,πρεπει να γνωρισεις την αντιγονη ,θα κανετε καλη παρεαπολυ αληθεια
ασε τυπε με τις τριχες εχω θεμα ,μου κολανε στην γλωσσα συνεχεια :-
ουυυυυυυυυυυυυυυστ ρε λεμεΔεν πειραζει...Ετσι κι αλλοιωs την κυρια δουλεια την κανει το κατω
Το πανω....το πολυ πολυ να γλειψει...Ασε που φτυνει και τιs τριχεs σε περιπτωση αξυρισιαs
Βάλε καπότα τύπεασε τυπε με τις τριχες εχω θεμα ,μου κολανε στην γλωσσα συνεχεια :-
οντως επρεπε να το χρεωνουμε εχτραΠραγματι ειναι θεμα.......Για τον μποτζον υπαρχει το προφυλακτικο
Αλλα για το αλλο..........τιποτα
Γμτ κανουμε ακαπωτα γλειφομουνια
Σε συντομη ψυχογραφηση που σου εκανα.....εβγαλα το συμπερασμα οτι η σε χυλοπιτιασε η σε απατησε.....Τι ισχυει απ τα δυο???ουυυυυυυυυυυυυυυστ ρε λεμε
πω μα τι τσακαλιΣε συντομη ψυχογραφηση που σου εκανα.....εβγαλα το συμπερασμα οτι η σε χυλοπιτιασε η σε απατησε.....Τι ισχυει απ τα δυο???
Ανοιξε την καρδια σου
πω μα τι τσακαλι