Νέα

Γκομενα αρχινονου εκτελεστηκε στην Κηφισια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Να σαι παραλιακή και να ναι δίπλα σου στα φαναρια γκομενάκι με μερτσέντα μαλλιά νύχια νάζι με φούλ έξτρα και να πεις εδω είμαστε. Άβγαλτο μωρό,  αμάξι δώρο του νταντυ, ορμάμε, βουρ στον πατσά και στη πορεία να σου βγει ο αρχηγός της κόζα νόστρα με καλάζνικωφ κάτω απο το μαξιλάρι της. Γιαυτό
μάγκες προσοχή γιατι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν......
Σωστοοοος

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Βγηκε και ο αλλος ο φερεφωνος να κανει απειλες για σκυλεμα

Σε ποιους? Στα ΜΜε? Υθα τους περασουνε γενεες 14!

Οι αλλοι απο το ΜΑΤΙ ειδες οι αθρωποι με πονο και αξιοπρπεια ΖΗΓΤΗΣΑΝ ιδιωτικοτητα η οποια εγινε σεβαστη κατα 99% απο τα μμε.

Τουτος εδω τι απειλει? Αντι να κρεμασουνε μια μουρη μεχρι το χωμα για το κακο που εχουνε προξενησει στην κοινωνια σαν οικογενεια και να ζητησουνε σεβασμο (τον οποιο φυσικα και δικαιουνται και θα λαμβαναν) δινουνε εντολη στο βουκινο να στειλει γραπτες απειλες! Ουσσσσττττ !

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445

στο ινστα της εχει ανοιξει μεγαλυτερος πολεμος αποτι στο μπου

https://www.instagram.com/p/Bn0HhMZgmNT/?taken-by=katerina_bellamafia

"Για την κοπελα που δολοφονηθηκε στο ζαχαροπλαστειο, με ηθικοη φυσικο αυτουργο για λογους ερωτικης αντιζηλιας τη μανουλα που τωρα της ευχεστε καλο παραδεισο δεν βλεπω να ποναει κανεις σας. Ενταξει οι ληστειες, ειναι θεμιτες. Καπως πρεπει να πληρωθουν τα λουσα και η ακριβη ζωη. Ομως εδω δεν κρινεται για την επιδειξιομανια της αλλα για το οτι ηταν δολοφονος. Το οτι δεν καταδικαστηκε ποτε για τιποτα δεν καταδεικνυει αθωοτητα αλλα ελειψη αποδειξεων. Οσο ναναι και οι φιλοι της οι νονοι ηταν ιπποτες, σωστοι gentlemen και τα ειχαν παρει ολα πανω τους οπως καθε σωστος νονος που σεβεται τον εαυτο του. Απο κει κ περα δεν θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ για ενα ακαρδο ψωνιο που εφυγε απο τη ζωη πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα τα εγκληματα της. Και μπορει καποιοι να νομιζετε οτι τα γραφω αυτα γιατι ζηλεψα την πασπαλισμενη με κλεμμενη χρυσοσκονη πολυτελη ζωη της αλλα κανετε λαθος. Ειμαι κι εγω μανα και σκεφτομαι το κοριτσακι της, που δεν θα του λειψουν ουτε οι πορσε ουτε οι πισινες ουτε τα σινις φορεματακια αλλα η μανουλα του. Για την οποια ποτε δεν θα νιωσει περηφανη οταν καποια στιγμη καταλαβει ποια ηταν, σε αντιθεση με τα δικα μου παιδια που αν πεθανω αυριο δεν θα ντρεπονται να λενε το ονομα μου"

:hammer: :hammer:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
306
ΩΠΑ!
να προσεχουμε τοτες!
γιατι θα μας το κλεισει το σαιτ ο δικηγορος τουςςςςς......

δεν κοιτανε πουταχε βαλει η ΙΔΙΑ PUIBLICALLY ολα στη φορα και ανεβαζε τη ζωη της στο ινστα κλπ που ειναι ανοιχτα για τον καθενα
δεν κοιτανε που ητανε μπλεημενη εκει που ητανε
δεν κοιτανε που ητανε στα παπαρια τςη για το κορτσακι της με ολες αυτες τις συμνπεριφορες

κοιτυανε τους αλλους που (εαν!) σκυλευουν το θυμα.

οχι δεν το σκυλευουν , το ...γατευουν!

αει απο δω!

ΥΓ Εχουν κανει ή σκοπευουν να κανουν αναζητησ ευθυνων ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑ που αφησαν να συμβει ολο αυτο στην ιδια τους την κορη της οπιοας την ευθυνη στην αναπτυξη και διαπαιδαγωγηση ειχαν αυτοι ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ με την ιδια απο τα 20+ χρονια να τραβιεται με τετοιοες μαγκιες? δεν ηξεραν οτι το σκυλεμα θαρθει να τους χτυπησει την πορτα μια μερα ?

'Ασε που αν κάποιος έχει μερίδιο ευθύνης, είναι η οικογένειά της. 33 χρονών το θύμα και το 2007 είχε δεχθεί και άλλη απόπειρα δολοφονίας, Δηλαδή σε ηλικία 22 ετών. Αν 22 ετών έχεις φτάσει ήδη στο επίπεδο να υπογράφονται συμβόλαια θανάτου εις βάρος σου, πάει να πει ότι η "καριέρα" σου έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Κάπου εκεί υπάρχει η ευθύνη των γονιών και του στενού της κύκλου.

Υ.Γ. Την συγκεκριμένη έχει τύχει να την έχω δει να τσακώνεται με μία γειτόνισά της για ένα σκυλί που κατουρούσε την μάντρα του σπιτιού της. Φαντάζομαι ότι η γειτόνισα θα σταυροκοπιέται τώρα που δεν άδειασε κανένα ούζι επάνω της...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mπέλαμάφια ;Απορώ πως το σκέφτηκε !!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ειναι και το αλλο

4 χρονια εμεινε στην αμερικη

και να εχεις συγγενη να δουλεψεις στην αμερικη δεν σου δινουν βιζα πανω απο ενα χρονο  το οποιο για αυτους ισχυει ο ενας χρονος= 5 χρονια για να ξανακανεις αιτηση για βιζα

καποιο κονε ειχαν στην αμερικανικη πρεσβεια για να την κρυψουν εκει

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445
ειναι και το αλλο

4 χρονια εμεινε στην αμερικη

και να εχεις συγγενη να δουλεψεις στην αμερικη δεν σου δινουν βιζα πανω απο ενα χρονο  το οποιο για αυτους ισχυει ο ενας χρονος= 5 χρονια για να ξανακανεις αιτηση για βιζα

καποιο κονε ειχαν στην αμερικανικη πρεσβεια για να την κρυψουν εκει

εκτος αν ειχε υπηκοοτητα απο την μανα της ....

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
λενε οτι νονος της ηταν ο εσκομπαρ δεν ξερω αν αληθευει

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
μονο ετσι

ειδαλλως σε καμοια αλλη  των περιπτωσεων δεν δινεται βιζα 4 ετων σε ξενο υπηκοο

αν την ειχε γεννησει στην Αμερικη αν δεν κανω λαθος μπορει στα 16-17 να διαλεξει αν θελει να παρει την Ελληνικη η την Αμερικανικη υπηκοοτητα

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Υ.Γ. Την συγκεκριμένη έχει τύχει να την έχω δει να τσακώνεται με μία γειτόνισά της για ένα σκυλί που κατουρούσε την μάντρα του σπιτιού της. Φαντάζομαι ότι η γειτόνισα θα σταυροκοπιέται τώρα που δεν άδειασε κανένα ούζι επάνω της...
Το σκυλί ήταν της γειτόνισας ή της συχωρεμένης;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.962
Πόντοι
6.030

"Για την κοπελα που δολοφονηθηκε στο ζαχαροπλαστειο, με ηθικοη φυσικο αυτουργο για λογους ερωτικης αντιζηλιας τη μανουλα που τωρα της ευχεστε καλο παραδεισο δεν βλεπω να ποναει κανεις σας. Ενταξει οι ληστειες, ειναι θεμιτες. Καπως πρεπει να πληρωθουν τα λουσα και η ακριβη ζωη. Ομως εδω δεν κρινεται για την επιδειξιομανια της αλλα για το οτι ηταν δολοφονος. Το οτι δεν καταδικαστηκε ποτε για τιποτα δεν καταδεικνυει αθωοτητα αλλα ελειψη αποδειξεων. Οσο ναναι και οι φιλοι της οι νονοι ηταν ιπποτες, σωστοι gentlemen και τα ειχαν παρει ολα πανω τους οπως καθε σωστος νονος που σεβεται τον εαυτο του. Απο κει κ περα δεν θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ για ενα ακαρδο ψωνιο που εφυγε απο τη ζωη πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα τα εγκληματα της. Και μπορει καποιοι να νομιζετε οτι τα γραφω αυτα γιατι ζηλεψα την πασπαλισμενη με κλεμμενη χρυσοσκονη πολυτελη ζωη της αλλα κανετε λαθος. Ειμαι κι εγω μανα και σκεφτομαι το κοριτσακι της, που δεν θα του λειψουν ουτε οι πορσε ουτε οι πισινες ουτε τα σινις φορεματακια αλλα η μανουλα του. Για την οποια ποτε δεν θα νιωσει περηφανη οταν καποια στιγμη καταλαβει ποια ηταν, σε αντιθεση με τα δικα μου παιδια που αν πεθανω αυριο δεν θα ντρεπονται να λενε το ονομα μου"

Πολύ σωστή η γυναίκα που τα γράφει αυτά.  Έλεος ρε παιδιά με τους συγγενείς!Σεβασμό σε τι ζητάνε???Αφού η κοπέλα μόνη της τα έβγαζε όλα στη φόρα. Δεν πήγε κανένας παπαράτσι να την βγάλει φώτο στα κρυφά.
Εγω θα το πάω αλλιώς. Ας είναι αυτή αντιπαράδειγμα ώστε να μην γίνουν άλλες κοπέλες έτσι.
Δεν φταίει  το κάθε site που φιλοξενεί τις  απόψεις του κόσμου.
Μπροστά σε τέτοια προκλητικότητα, δεν θα πεί ο άλλος την άποψη του???

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αν την ειχε γεννησει στην Αμερικη αν δεν κανω λαθος μπορει στα 16-17 να διαλεξει αν θελει να παρει την Ελληνικη η την Αμερικανικη υπηκοοτητα
επειδη εχω ξαδερφες γεννημενες εκει αλλα μεγαλωμενες εδω  μπορουν να εχουν και τις 2 υπηκοοτητες

αλλα εγω υποστηριζω το σεναριο που ανεφερα πριν
δηλαδη καποιος με χρηματισμο απο την αμερικανικη πρεσβεια να εστειλε την κοπελια στην αμερικη με  τελεια ψευτικα χαρτια  για να μεινει εκει 4 η παραπανω χρονια 

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445
επειδη εχω ξαδερφες γεννημενες εκει αλλα μεγαλωμενες εδω  μπορουν να εχουν και τις 2 υπηκοοτητες

αλλα εγω υποστηριζω το σεναριο που ανεφερα πριν
δηλαδη καποιος με χρηματισμο απο την αμερικανικη πρεσβεια να εστειλε την κοπελια στην αμερικη με  τελεια ψευτικα χαρτια  για να μεινει εκει 4 η παραπανω χρονια 

γιατι να παει Αμερικη ? Ηταν πιο ασφαλης εκει απο Ευρώπη ? λες και το FBI θα ασχολιοταν με αυτο το υποκειμενο ...

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Μπήκα στο instagram και φρίκαρα. Πήγαινε γυρεύοντας.
Δεν φοβόταν τον θάνατο και παπαριές. Τώρα που άφησε το παιδάκι ορφανό είναι ωραία??
Έλεος.
Η μανα είναι αναντικατασταση, αλλα το  παιδι της, εχει και τον πατερα του να το φροντισει και να του συμπαρασταθεί.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.464
Πόντοι
216
Η σοβαροτητα και αξια του ατομου, κρινεται από τους ακολουθους στο ίνστραγκραμ?

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Συγκινητικο κειμενο.  :S :S :S
tenor.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom