στο ινστα της εχει ανοιξει μεγαλυτερος πολεμος αποτι στο μπου
https://www.instagram.com/p/Bn0HhMZgmNT/?taken-by=katerina_bellamafia
"Για την κοπελα που δολοφονηθηκε στο ζαχαροπλαστειο, με ηθικοη φυσικο αυτουργο για λογους ερωτικης αντιζηλιας τη μανουλα που τωρα της ευχεστε καλο παραδεισο δεν βλεπω να ποναει κανεις σας. Ενταξει οι ληστειες, ειναι θεμιτες. Καπως πρεπει να πληρωθουν τα λουσα και η ακριβη ζωη. Ομως εδω δεν κρινεται για την επιδειξιομανια της αλλα για το οτι ηταν δολοφονος. Το οτι δεν καταδικαστηκε ποτε για τιποτα δεν καταδεικνυει αθωοτητα αλλα ελειψη αποδειξεων. Οσο ναναι και οι φιλοι της οι νονοι ηταν ιπποτες, σωστοι gentlemen και τα ειχαν παρει ολα πανω τους οπως καθε σωστος νονος που σεβεται τον εαυτο του. Απο κει κ περα δεν θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ για ενα ακαρδο ψωνιο που εφυγε απο τη ζωη πληρωνοντας με το ιδιο νομισμα τα εγκληματα της. Και μπορει καποιοι να νομιζετε οτι τα γραφω αυτα γιατι ζηλεψα την πασπαλισμενη με κλεμμενη χρυσοσκονη πολυτελη ζωη της αλλα κανετε λαθος. Ειμαι κι εγω μανα και σκεφτομαι το κοριτσακι της, που δεν θα του λειψουν ουτε οι πορσε ουτε οι πισινες ουτε τα σινις φορεματακια αλλα η μανουλα του. Για την οποια ποτε δεν θα νιωσει περηφανη οταν καποια στιγμη καταλαβει ποια ηταν, σε αντιθεση με τα δικα μου παιδια που αν πεθανω αυριο δεν θα ντρεπονται να λενε το ονομα μου"