enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
και οσο για τους νονους σου που τολμας και τους λες κωλογερους, ΜΕΤΆ παρεξηγησεως εγω!, καλα θα κανεις να το σκεφτεις , αν μπορεις, κανα δυο τρεις χιλιαδες φορες πριν το ξαναπεις.
οπως μου λεγε η γιαγια μου οταν ημουν μικρος το 2009, ΠΟΤΕ μην μιλησεις ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ για τους γερους... ΑΝ εισαι τυχερος αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θα καταληξεις!
Και συνεχιζε για να δειξει το αυταποδειχτο (γιατι ημουνα μπουνταλας σαν και σενανε και δεν τοπιανα με την πρωτη)... Πες οτι θες για χοντρο, κουτσο, χαζο, ασχημο, αρρωστο κλπ κλπ γιατι αν εισαι τυχερος θα την γλυτωσεις να γινεις κι εσυ.
Τζαμπα τα χαρτζιλικια τους πηγανε.
Αχαχαχα Θαπρεπε να σε πνιγανε μεσα στην κολυμπηθρα - εκει να δεις ποσο αγρια ειναι η κοινωνια (που ανεφερθηκε σε αλλο ποστ).
Αλλα βλεπεις ταχανε καλα με τους γονεις σου και δεν θελανε εκεινους πρωτα απ ολα να τους στενοχωρησουν και να κουμπαριασουνε με χαρα για το γιοκα τους...
αρε βρεμμενη σανιδα που χρειαζεται... και μετα λενε για τις γυναικες και τις ελεηνιδες... κατι ξεφτυλισμενοι ελεηναντρες.
παρτο πισω αυτο πουγραψες αν εχεις τσιπα πανω σου.
και σβηστο τελειως αν μπορεις.
αλλιως ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ με πμ τον αλληδυναμη να το σβησει αυτος για σενα.
ειλικρινα αυτο το σχολιο και υφος στο ποστ σου ηταν απο τα πιο σιχαμερα.
εχουνε βριστει και βριστει εδω μεσα. εχουνε πει πουτανες μοντελα, παρουσαιστριεσ, αθλητριες, μανες αδερφες και κοπελιτσες. αλλα ρε μπαγλαμα ξεκουρντιστε (που αποκαλεισαι και μακεδονας παναθεμα σε) τι σου φταινε ρε τα γεροντια ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΙ ανθρωποι ρε οι νονοι σου να μιλας ετσι γι αυτους?
ουστ απο δω.
ζητα συγγνωμη και διαγραψου.
ή απλα ζητα μια ειλικρινη συγγνωμη.
τυπε τον απαξιωσες τον τυπο :S :S :S