Νέα

Γκομενα αρχινονου εκτελεστηκε στην Κηφισια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
και οσο για τους νονους σου που τολμας και τους λες κωλογερους, ΜΕΤΆ παρεξηγησεως εγω!, καλα θα κανεις να το σκεφτεις , αν μπορεις, κανα δυο τρεις χιλιαδες φορες πριν το ξαναπεις.

οπως μου λεγε η γιαγια μου οταν ημουν μικρος το 2009, ΠΟΤΕ μην μιλησεις ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ για τους γερους... ΑΝ εισαι τυχερος αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θα καταληξεις!
Και συνεχιζε για να δειξει το αυταποδειχτο (γιατι ημουνα μπουνταλας σαν και σενανε και δεν τοπιανα με την πρωτη)... Πες οτι θες για χοντρο, κουτσο, χαζο, ασχημο, αρρωστο κλπ κλπ γιατι αν εισαι τυχερος θα την γλυτωσεις να γινεις κι εσυ.

Τζαμπα τα χαρτζιλικια τους πηγανε.
Αχαχαχα Θαπρεπε να σε πνιγανε μεσα στην κολυμπηθρα - εκει να δεις ποσο αγρια ειναι η κοινωνια (που ανεφερθηκε σε αλλο ποστ).
Αλλα βλεπεις ταχανε καλα με τους γονεις σου και δεν θελανε εκεινους πρωτα απ ολα να τους στενοχωρησουν και να κουμπαριασουνε με χαρα για το γιοκα τους...
αρε βρεμμενη σανιδα που χρειαζεται... και μετα λενε για τις γυναικες και τις ελεηνιδες... κατι ξεφτυλισμενοι ελεηναντρες.

παρτο πισω αυτο πουγραψες αν εχεις τσιπα πανω σου.
και σβηστο τελειως αν μπορεις.
αλλιως ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ με πμ τον αλληδυναμη να το σβησει αυτος για σενα.

ειλικρινα αυτο το σχολιο και υφος στο ποστ σου ηταν απο τα πιο σιχαμερα.
εχουνε βριστει και βριστει εδω μεσα. εχουνε πει πουτανες μοντελα, παρουσαιστριεσ, αθλητριες, μανες αδερφες και κοπελιτσες. αλλα ρε μπαγλαμα ξεκουρντιστε (που αποκαλεισαι και μακεδονας παναθεμα σε) τι σου φταινε ρε τα γεροντια ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΙ ανθρωποι ρε οι νονοι σου να μιλας ετσι γι αυτους?

ουστ απο δω.

ζητα συγγνωμη και διαγραψου.

ή απλα ζητα μια ειλικρινη συγγνωμη.

τυπε τον απαξιωσες τον τυπο    :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
τυπε τον απαξιωσες τον τυπο    :S :S :S

δεν συνηθιζω λιβελους για αλλο μελος

αυτο το σχολιο του ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΚΥΡΟ ΟΜΩς!
ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΗΤΑΝ σε ενα θρεντ κιολας που δεν ειχε καμμια σχεση μεολο αυτο,
δεν ειχε κανενα λογο να αναφερθει ετσι σε ανθρωπους που προφανως μονο αγαπη ανιδιοτελη νιωσανε γι αυτον!

γιατι αν το σκεφτεις ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙς μπορεις να βρεις οτι καπου σε μια γωνια του μυαλου τους εχουν την ιδιοτελεια της αναπαραγωγης των γονιδιων τους (γενετικη πιεση). Οι ΝΟΝΟΙ ομως ειναι καθαρα μια ανιδιοτελης υποχρεσωη που αναλαμβανουν. Με αγαπη γι τους γονεις (ειναι φιλοι, συνγγενεις, θελουν να του προσφερουν χαρα) και για το βρεφος (να το φροντισουν , να βοηθησουν κι αυτοι να μεγαλωσει σωστα, να τσονταρουν σε μια αναγκη του!)

πως το σκεφτηκε, σε τετοιο ασχετο θρεντ να βγαλει την χολη του ολη.

Οχι! αυτοι οι ανθρωποι και συμπεριφορες πρπει once spotted να δαχτυλοδειχνονται με αρνητικο τροπο.
Πρπει στην κοινωνια μας να υπαρχουν καποιες βασικες γραμμες κατω απο τις οποιοες πρεπει να μαθουμε ολοι να μην κυλιομαστε προκειμενου να τις διαβουμε.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Ο δικος μου ο νονος ηταν καριολης τυπε....μονο στην βαφτιση μου τον ειδα.... :-(

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66

Συνημμένα

• c25.gif
    c25.gif
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.599
Πόντοι
11.445
και οσο για τους νονους σου που τολμας και τους λες κωλογερους, ΜΕΤΆ παρεξηγησεως εγω!, καλα θα κανεις να το σκεφτεις , αν μπορεις, κανα δυο τρεις χιλιαδες φορες πριν το ξαναπεις.

οπως μου λεγε η γιαγια μου οταν ημουν μικρος το 2009, ΠΟΤΕ μην μιλησεις ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ για τους γερους... ΑΝ εισαι τυχερος αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θα καταληξεις!
Και συνεχιζε για να δειξει το αυταποδειχτο (γιατι ημουνα μπουνταλας σαν και σενανε και δεν τοπιανα με την πρωτη)... Πες οτι θες για χοντρο, κουτσο, χαζο, ασχημο, αρρωστο κλπ κλπ γιατι αν εισαι τυχερος θα την γλυτωσεις να γινεις κι εσυ.

Τζαμπα τα χαρτζιλικια τους πηγανε.
Αχαχαχα Θαπρεπε να σε πνιγανε μεσα στην κολυμπηθρα - εκει να δεις ποσο αγρια ειναι η κοινωνια (που ανεφερθηκε σε αλλο ποστ).
Αλλα βλεπεις ταχανε καλα με τους γονεις σου και δεν θελανε εκεινους πρωτα απ ολα να τους στενοχωρησουν και να κουμπαριασουνε με χαρα για το γιοκα τους...
αρε βρεμμενη σανιδα που χρειαζεται... και μετα λενε για τις γυναικες και τις ελεηνιδες... κατι ξεφτυλισμενοι ελεηναντρες.

παρτο πισω αυτο πουγραψες αν εχεις τσιπα πανω σου.
και σβηστο τελειως αν μπορεις.
αλλιως ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ με πμ τον αλληδυναμη να το σβησει αυτος για σενα.

ειλικρινα αυτο το σχολιο και υφος στο ποστ σου ηταν απο τα πιο σιχαμερα.
εχουνε βριστει και βριστει εδω μεσα. εχουνε πει πουτανες μοντελα, παρουσαιστριεσ, αθλητριες, μανες αδερφες και κοπελιτσες. αλλα ρε μπαγλαμα ξεκουρντιστε (που αποκαλεισαι και μακεδονας παναθεμα σε) τι σου φταινε ρε τα γεροντια ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΙ ανθρωποι ρε οι νονοι σου να μιλας ετσι γι αυτους?

ουστ απο δω.

ζητα συγγνωμη και διαγραψου.

ή απλα ζητα μια ειλικρινη συγγνωμη.

ΥΓ σορρυ για το οφφτοπικ  :spam:

Ο συντονιστης ας διαγραψει το αρχινονου και να βαλει αρχιμαφιοζου γιατι μπορει να εχουμε  :uzi: :ak: εδω στο μπου ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Ο δικος μου ο νονος ηταν καριολης τυπε....μονο στην βαφτιση μου τον ειδα.... :-(

τυπε πρεπει να εχεις γερη μνημη για να τον θυμασαι απο τοτε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
εκτος και αν βαφτιστηκες φετος    :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οπως η Τζουλια Νοβα τυπε.
Με μια απλη συμμετοχη στην τηλεοραση, Μυκονος,Rolex, iphone και φρου φρου και αρωματα  :S :S :S

Ξεσκιστηκε στη δουλεια και αυτην  :S :S :S

Εδω τα δινουν σε ελλεηνιδες
Η Τζουλια τα αξιζει, τουλαχιστον πιο πολύ απο τις αλλες

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66

Συνημμένα

• godfather.jpg
    godfather.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 14

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Πόσο αναρχίδος μαλάκας πρέπει να είσαι να σκοτώσεις μια γυναίκα - μητέρα ανηλίκου ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πόσο αναρχίδος μαλάκας πρέπει να είσαι να σκοτώσεις μια γυναίκα - μητέρα ανηλίκου ?

Ξερω γω?
Αν, λεω ΑΝ πιστεψουμε οτι ειχε οντως σχεση με την δολοφονια του τύπου εξω απο το σχολειο του παιδιου του, μπροστα στα ματια του, μειωνεται η αγανακτηση σου?

Μαλλον το σχολιο σου ειναι λιγο ακυρο, προφανως δεν την σκοτωσαν επειδη απλωσε ρουχα στην ταρατσα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ξερω γω?
Αν, λεω ΑΝ πιστεψουμε οτι ειχε οντως σχεση με την δολοφονια του τύπου εξω απο το σχολειο του παιδιου του, μπροστα στα ματια του, μειωνεται η αγανακτηση σου?

Μαλλον το σχολιο σου ειναι λιγο ακυρο, προφανως δεν την σκοτωσαν επειδη απλωσε ρουχα στην ταρατσα.
Λίγους φάγανε δηλαδή επειδή ήταν απλώς συγγενής και σύντροφοι παραβατικών και ποινικών? Αν κοιτάξεις λίγο το προφίλ της στο Ινσταγκραμ περισσοτερο μου κάνει για ψώνιο παρά για εγληματίας

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Λίγους φάγανε δηλαδή επειδή ήταν απλώς συγγενής και σύντροφοι παραβατικών και ποινικών? Αν κοιτάξεις λίγο το προφίλ της στο Ινσταγκραμ περισσοτερο μου κάνει για ψώνιο παρά για εγληματίας

Τι ηθελες δηλαδη τυπε στο instagram να βαζει photos απο αποκεφαλισμενα πτωματα  :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom