Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Μόνο αυτές έχει η Θεσσαλονίκη μας?
Στο 35 βαλε +10..οτι βλεπεις στις φωτο ακριβωςΚαλημέρα. Περισσότερες πληροφορίες ή και κάποιο link για Μαρίνα (Καλαμαριά) έχουμε; είμαι κοντά στην περιοχή και με βολεύει...
Σε ευχαριστώ φίλε μου, για την ενημέρωση.Στο 35 βαλε +10..οτι βλεπεις στις φωτο ακριβως
GOLDEN SPA MASSAGE
Χαλαρωστε και εκτονωθειτε στον πολυτελη μας χωρο στο κεντρο της θεσ/νικης με διαφορα full body και body προγραμματα μασαζ που σας προσφερουν οι εμφανισημες αισθητικοι μας !!! Ο χωρος μας προσφερει spa jacuzzi και Relax θερμαινομενες πολυθρονες σε συνδιασμο με τα προγραμματα μασαζ !!! Δευτερα -...kanesex.com
Στο 35 βαλε +10..οτι βλεπεις στις φωτο ακριβως
φιλε addict βυζι εχει καθολου? απο συμμετοχη καλη ηταν?GOLDEN SPA MASSAGE
Χαλαρωστε και εκτονωθειτε στον πολυτελη μας χωρο στο κεντρο της θεσ/νικης με διαφορα full body και body προγραμματα μασαζ που σας προσφερουν οι εμφανισημες αισθητικοι μας !!! Ο χωρος μας προσφερει spa jacuzzi και Relax θερμαινομενες πολυθρονες σε συνδιασμο με τα προγραμματα μασαζ !!! Δευτερα -...kanesex.com
Που είναι αυτή ρε μάγκες... Αυτη μας μεγαλωσεΞεχασες την τσαρινα.
Δουλευει ακομα σε κλειστο κυκλοΠου είναι αυτή ρε μάγκες... Αυτη μας μεγαλωσε
Πως και δεν την έχει αποκαταστήσει κάνας αγαπούλης;Δουλευει ακομα σε κλειστο κυκλο
20 χρόνον μουναρα για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη
Περιγραφή ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ Είμαι η Σοφί 20 ετών και ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία. Είμαι όμορφη, έμπειρη, καθαρή, διακριτική και πολύ απολαυστική. Είμαι αυτές που βλέπεις τις φωτογραφίες Έρχομαι στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο Δουλεύω μόνη μου χωρίς γραφεία Πάρε με στο 6937564008kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτή? Στις φωτο φαίνεται τίμια
Έχω γράψει για αυτήν στις αναζητήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι που το κάναν. Γενικά είναι για τσόντα η κοπέλα. Είναι κοντούλα με μικρά λίγο πεσμένα βυζάκια και πόδια κοντά στο 35 με 36. Δεν λέει όχι εύκολα σε ό,τι της ζητήσεις.για Μαρινα τελικα τι ξερουμε;
Μήπως θα ήταν εύκολο να ανεβάσετε την αγγελία της ή γενικότερα κάποιον τρόπο επικοινωνίας με την κοπέλα ? Επίσης σε ποια περιοχή είναι ?Έχω γράψει για αυτήν στις αναζητήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι που το κάναν. Γενικά είναι για τσόντα η κοπέλα. Είναι κοντούλα με μικρά λίγο πεσμένα βυζάκια και πόδια κοντά στο 35 με 36. Δεν λέει όχι εύκολα σε ό,τι της ζητήσεις.
Μην ξεχαστείς και αρχίσεις κουβεντούλες. Δεν την ενδιαφέρουν.
Δες hardcore τσόντα πριν πας και ετοιμάσου να της κάνεις τα ίδια.
Εγώ όταν πήγα τέλειωσα στο στόμα της και τα κατάπιε... Δίνει και κωλαράκι αν γουστάρεις.
100ευρώ η ώρα +30 κωλαράκι. Όταν μπορέσω θα ξαναπάω.
Έχει γραφτεί πάντως ( όχι εδώ ) πως έχει θέμα καθαριότητας και είναι επίφοβη για παράσημο . .... ισχύει???Έχω γράψει για αυτήν στις αναζητήσεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι που το κάναν. Γενικά είναι για τσόντα η κοπέλα. Είναι κοντούλα με μικρά λίγο πεσμένα βυζάκια και πόδια κοντά στο 35 με 36. Δεν λέει όχι εύκολα σε ό,τι της ζητήσεις.
Μην ξεχαστείς και αρχίσεις κουβεντούλες. Δεν την ενδιαφέρουν.
Δες hardcore τσόντα πριν πας και ετοιμάσου να της κάνεις τα ίδια.
Εγώ όταν πήγα τέλειωσα στο στόμα της και τα κατάπιε... Δίνει και κωλαράκι αν γουστάρεις.
100ευρώ η ώρα +30 κωλαράκι. Όταν μπορέσω θα ξαναπάω.
Κατάλαβα μούφα φασηΦύλλο άντρας...κ ψάχνει για γυναικα.. όνομα προφιλ αλβανικό..