Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Πιο εύκολα μπαίνεις σε στοα μασονική παρά στην τσαρίνα
Θα της πω να στείλει φωτό με γλώσσα έξω να δω αν αξίζει θενξ
Βαρα και καμμια μαλακια να ξελαμπικαρεις..για να μην τις γραφεις και μας πεφτουν τα μαλλιαΟκ ....πάντως δεν είναι bdsm υπηρεσία......το γλειφωκολι είναι το τσιμπούκι του μέλλοντος
Έλα βρε κονδυλιαρα τώρα που θα μας κάνεις και τον μπάτσο .... πληρώνω και ζητάω ότι γουστάρω αν δεν σου αρέσει τραβα να ξεσκατιζεις κάναν παππού πατσαβούρα....τα μαλλιά πέφτουν επειδή είσαι κωλογριαΒαρα και καμμια μαλακια να ξελαμπικαρεις..για να μην τις γραφεις και μας πεφτουν τα μαλλια
Δεν δουλεύει με κάποια αγγελία δηλαδή??ούτε τρόπος επικοινωνίας??μεγάλο διαμαντακι η συγκεκριμένη θυμήθηκα τα παλιά..λαρύγγι champions LeagueΔυστυχώς δεν έχουμε κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Άντε πάλι αυτές τις μ@λ@κιες...Οχι..δεν ειμαι σκλαβα
Με ταυτότητα αδερφέΕδώ πως ψηφίζουμε
Είσαι μεγάλος αλήτης!Με ταυτότητα αδερφέ
Είσαι μεγάλος αλήτης!
Άντε πάλι με τις μαλακίες σου .Οκ ....πάντως δεν είναι bdsm υπηρεσία......το γλειφωκολι είναι το τσιμπούκι του μέλλοντος
Είσαι μεγάλος αλήτης!
Τι λες πάλι καλά που μου το είπες και εγω λέω μα γιατί τέλος πάντων απλά επειδή είμαι καινούργιος θα μπορούσες να ήσουν λίγο ποιο κύριος και ποιο εξυπηρετικόςΜε ταυτότητα αδερφέ
Κύριος σε γνώρισα, αλήτης χώρισα.Τι λες πάλι καλά που μου το είπες και εγω λέω μα γιατί τέλος πάντων απλά επειδή είμαι καινούργιος θα μπορούσες να ήσουν λίγο ποιο κύριος και ποιο εξυπηρετικός
Τι λεςΚύριος σε γνώρισα, αλήτης χώρισα.
Η νικολ του elegance είναι η γνωστή νικολ που έχει ανοίξει το νήμα εδω στο bou? Τι σπουδαία νέα είναι αυτά σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλτατε συναγωνιστή@panorama2007 μήπως να προσθέσεις και τη Nicole, την πρώην μασαζοκόρη του Elegance? Έχει δικό της χώρο με φουλ πρόγραμμα και πρόσφατα έπαψε να είναι πριβέ, όπως ανακοίνωσε στο forum.Έχουν γράψει πρόσφατα μερικοί τη θετική εμπειρία τους.