Επισκέπτης
Θα τον ψηφίσει και ο Αλεξ !
Το κακό είναι ότι αυτός μετά ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ
δεν μπορεί να κυκλοφορεί πλέον ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Σαν τον ΓΑΠ.
Θα τον ψηφίσει και ο Αλεξ !
Κι εγω σου λεω οτι συγκεντρωνει σοβαρες πιθανοτητες να περασει δευτερο γυρο.
Κι εγω σου λεω οτι συγκεντρωνει σοβαρες πιθανοτητες να περασει δευτερο γυρο.
Εγω? Γιατι?Το κακό είναι ότι αυτός μετά ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΠΗ
δεν μπορεί να κυκλοφορεί πλέον ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
Σαν τον ΓΑΠ.
Εγω? Γιατι?
Αυτο λες εσυ?Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα πόνταρες σε Καμίνη ;
Για θυμιστε μου λιγο. Ο Αρης δεν ειχε παει καποτε να βγει απο σποντα αρχηγος της ΝΔ;
Για δύο ημερες. Μεχρι που του ειπανε να σοβαρευτει.Για θυμιστε μου λιγο. Ο Αρης δεν ειχε παει καποτε να βγει απο σποντα αρχηγος της ΝΔ;
Εμ τι να ψηφισω?
Τον Αρούλη ή τον...Νικητα?
Ελεος δηλαδη.
Αυτο λες εσυ?
Εγω βαραω το κεφαλι μου ακομη, που δεν ειχα παιξει στην unibet ενα απιστευτο στοιχημα τον...Μάιο του 2009, που ελεγε "ποιος θα ειναι αρχηγος της ΝΔ στις 31.12.2009" και ο Σαμαρας πληρωνε αποδοση 120. Και λεω δεν βαζω κατι? Και δεν εβαλα! Ακομη το φυσαω και δεν κρυωνει.
Δεν ειπα οτι θα κερδισει ο Καμινης, μαλλον ο Αρης θα κερδισει τελικα.
Στ΄αρχιδια μας. Οταν ερθει η ωρα θα προωθησουμε τον Χατζηδακη.Ειναι τυπαρα ο Αρης δικο μας παιδι
Κι ομως ρε φιλε. Κι ομως.Υπήρχε τέτοιο στοίχημα ;
Ε φανταζεσαι να ειχε βγει;who gives a shit ??????
Μετά τη μεθεπόμενη κάλπη
ΝΔ=ΠΟΛΑΝ ...
Τον Χατζηδακη να τον βαλεις να κανει την κυρα της Ρω , εκει του αξιζει να ειναι
Τον Χατζηδακη να τον βαλεις να κανει την κυρα της Ρω , εκει του αξιζει να ειναι
Mια εκδοχη ειναι οτι αποφασισε να μην παιξει το παιχνιδι στο γηπεδο της Χρυσης Αυγης.Παντως ενω περιμενα να διαλεξει η ΝΔ εναν πιο ακραιο, διαλεξε τον μετριοπαθη Αρη.
Mια εκδοχη ειναι οτι αποφασισε να μην παιξει το παιχνιδι στο γηπεδο της Χρυσης Αυγης.
Γιατι οταν ο καφρος σε κατεβασει στο επιπεδο του, εκεινος ως αυθεντικος τίποτας θα σε κερδισει.
Απο αυτην την αποψη ηταν καλη επιλογη, με την εννοια οτι δινει τον δικο της τονο στη διαμαχη.
Η εκπληξη δεν ειναι βεβαια τοσο ο Αρης, οσο η επιλογη ενος ανυπαρκτου απο το Συριζα.
Και μην μου πει κανενας οτι ο Σακελλαριδης ειναι αυτο και τουτο και εκεινο. Εγω ξερω οτι η μανα μου ΔΕΝ τον ξερει καν. Σας φαινεται γελοιο το κριτηριο? Αμ δεν ειναι. Και ψηφιζει Α Αθηνων κι εκεινη. Ονομα που δεν εχει ακουστεί ποτέ πουθενα δεν παιρνει το Δημο της Αθηνας.