Mια εκδοχη ειναι οτι αποφασισε να μην παιξει το παιχνιδι στο γηπεδο της Χρυσης Αυγης.
Γιατι οταν ο καφρος σε κατεβασει στο επιπεδο του, εκεινος ως αυθεντικος τίποτας θα σε κερδισει.
Απο αυτην την αποψη ηταν καλη επιλογη, με την εννοια οτι δινει τον δικο της τονο στη διαμαχη.
Η εκπληξη δεν ειναι βεβαια τοσο ο Αρης, οσο η επιλογη ενος ανυπαρκτου απο το Συριζα.
Και μην μου πει κανενας οτι ο Σακελλαριδης ειναι αυτο και τουτο και εκεινο. Εγω ξερω οτι η μανα μου ΔΕΝ τον ξερει καν. Σας φαινεται γελοιο το κριτηριο? Αμ δεν ειναι. Και ψηφιζει Α Αθηνων κι εκεινη. Ονομα που δεν εχει ακουστεί ποτέ πουθενα δεν παιρνει το Δημο της Αθηνας.
Θα ξεπεσω στο επιπεδο να επικαλεστω Καρατζαφερη:
"Βαλανε το Σακελλαριδη για να βγει ο... Κασιδιαρης!"
Νομιζω πως, εν προκειμενω, ο αγραμματος/καραγκιοζης μεν, γατος δε, χοντρος, εχει πεσει διανα! Οι Συριζες αποφασισαν να βγαλουν Κασιδιαρη στο β' γυρο για να παθει καζο η ΝΔ (δηλαδη, να μην περασει καν στο β' γυρο ο δικος της!)
Τωρα που διαμορφωνεται και εσωκομματικη διασπαση, αυτο το σεναριο ενισχυεται ολο και περισσοτερο.
Αλλα ακομα κι αν περασει ο Κασιδιαρης εναντιον καποιου της ΝΔ (Κακλαμανη ή Αρουλη), ή και Καμινη, θα πρεπει οι κυβερνωντες να γλειψουν τ' αρχιδια του Τσιπρα για μια δημοσια δηλωση υποστηριξης (προκειμενου να αποφευχθει η ναζιστικη απειλη κλπ κλπ...)
Ενω αν ο Τσιπρας ειχε εναν ντουρο υποψηφιο, και κατεβαινε στο β' γυρο εναντιον του Κας, τοτε η χουντοδεξια του Αντωνη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Αρα, θα εβγαινε νομοτελειακα ναζι δημαρχος της ΑΘηνας!
Τωρα, ως προς την "συγκινητικη" κοινη καθοδο που αναφερεις... Δεν την αποκλειω, αλλα μην παιρνεις και ορκο πως μπορει να σωσει την κατασταση. Μες στην Αθηνα, η δυναμικη της ΝΔ ειναι πλεον αστεια!
Θυμήσου τα ποσοστα του '12.