GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 506
γιατί έχουν καταργηθεί;Εδω δεν εχει πλεον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, θα εχει η ΧΑ?
γιατί έχουν καταργηθεί;Εδω δεν εχει πλεον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, θα εχει η ΧΑ?
Ποιος παει να χασει τη μερα του? Εδω δεν βρισκουμε εφορευτικη επιτροπη που στο κατω κατω ειναι και υποχρεωτικο.γιατί έχουν καταργηθεί;
Κατσε ρε τυπε. Εδω στο χωριο μου ολα το κομματα εχουν και απο εναν εκλογικο αντιπροσωπο. Σιγουρα θα καλυπτουν ενα μεγαλο μερος της Αθηνας οι εκλογικοι αντιπροσωποι.Εδω δεν εχει πλεον το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, θα εχει η ΧΑ?
Νομιζα οτι ησουν σοβαρος συνομιλητης αλλα εισαι σαν τη ψοφοδεξια ακριβως σαν το πρωθυπουργευων γκαβαδι που τον κανει οτι θελει ο παχυσαρκος. Πραγματικα δικηγορος ανθρωπος δεν εχεις λιγο τσιπα να απαντας με επιχειρηματα, ανταυτου το παιζεις τρελλιτσα.Ενταξει, προετοιμαστε το αλλοθι της ηττας.
Αφου θελετε να ξεφτιλιστειτε τοσο πολυ, καντε το...
Σου εξηγησα για ποιο λογο δεν μπορει να γινει νοθεια, αναλυτικοτατα.Νομιζα οτι ησουν σοβαρος συνομιλητης αλλα εισαι σαν τη ψοφοδεξια ακριβως σαν το πρωθυπουργευων γκαβαδι που τον κανει οτι θελει ο παχυσαρκος. Πραγματικα δικηγορος ανθρωπος δεν εχεις λιγο τσιπα να απαντας με επιχειρηματα, ανταυτουτο παιζεις τρελλιτσα.
Μα καλα πιστευεις οτι θα παει καποιος εκλογικος αντιπροσωπος της Χρυσης Αυγης και δε θα γινει της πουτανας απο αναρχοαπλυτους?Κατσε ρε τυπε. Εδω στο χωριο μου ολα το κομματα εχουν και απο εναν εκλογικο αντιπροσωπο. Σιγουρα θα καλυπτουν ενα μεγαλο μερος της Αθηνας οι εκλογικοι αντιπροσωποι.
Ειστε το 30% και φοβαστε εκατο αναρχοαπλυτους?Μα καλα πιστευεις οτι θα παει καποιος εκλογικος αντιπροσωπος της Χρυσης Αυγης και δε θα γινει της πουτανας απο αναρχοαπλυτους?
Ξυπνιτζη την ειπες και παλι τη παρολα σου. Δε τους φοβαται κανεις αλλα πες μου εαν εχεις μπεσα υποθετικα βλεπεις 10 ατομα Χρυσαυγιτες σαν εκλογικους αντιπροσωπους. Ποσο δινει στο στοιχημα οτι θα γινει της πουτανας σε καποιο εκλογικο κεντρο, γιατι εγω νομιζω πως ειναι φραγμενοΕιστε το 30% και φοβαστε εκατο αναρχοαπλυτους?
E ποτε σας αποτρεψε κατι τετοιο δηλαδη; Αλλωστε εσυ μιλας για νοθεια αρα οφειλεις να την αποτρεψεις. Για ενα καθαρο δημο ρε γαμωτο.Μα καλα πιστευεις οτι θα παει καποιος εκλογικος αντιπροσωπος της Χρυσης Αυγης και δε θα γινει της πουτανας απο αναρχοαπλυτους?
Και εκλογικοι αντιπροσωποι της ΧΑ θα υπαρξουν (οχι πολλοι, οπως δεν θα υπαρχουν πολλοι για κανενα κομμα) και φυλλο δεν θα κουνηθει.Ξυπνιτζη την ειπες και παλι τη παρολα σου. Δε τους φοβαται κανεις αλλα πες μου εαν εχεις μπεσα υποθετικα βλεπεις 10 ατομα Χρυσαυγιτες σαν εκλογικους αντιπροσωπους. Ποσο δινει στο στοιχημα οτι θα γινει της πουτανας σε καποιο εκλογικο κεντρο, γιατι εγω νομιζω πως ειναι φραγμενο
Ναι τυπε. ΠαντουΣτο ξαναλεω. Θα εχει εκλογικους αντιπροσώπους η Χρυση Αυγη να ελέγχουν τα ψηφοδελτια της? Οχι. Εδω φυλακισατε ρε νουμερα τους πολιτικους σας αντιπαλους αυτο δε θα στησετε καυμενοι
+1Και εκλογικοι αντιπροσωποι της ΧΑ θα υπαρξουν(οχι πολλοι, οπως δεν θα υπαρχουν πολλοι για κανενα κομμα)και φυλλο δεν θα κουνηθει.
Ναι, σιγα μην παει ο απογοητευμενος νεοδημοκρατηςστους νεοναζιστη ΧΑ. Οι δεξιοι εχουν παιδεια αγαπητε μου. Οσοι πηγανε, πηγανε. Και πολλοι ηταν.
ολοι αυτοί θα ψηφίσουν συνασπισμόΕίσαι εκτός πραγματικότητος.
Κάθε μέρα το κόβω όλο και πιο απίθανο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας δικηγόρος.
Έχεις υπόψη σου τις κατηγορίες
ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ (όχι μεγάλος)
ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (ιατρός, μηχανικός κτλ)
;;;;;
Από αυτούς ξέρεις τι ποσοστό ψήφιζε ΝΔ ...
ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
ολοι αυτοί θα ψηφίσουν συνασπισμό
για να βάλει φόρο 75%
να καίει κάθε μέρα την αθήνα όπως το 2008
και να αφήσει ελεύθερους του Πάκηδες
να πουλάνε τα πάντα στο σεντόνι σε όλους τους δρόμους .....
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΡΧΙΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ
του αλητό-κόμματος των Μολότωφ .........
Στις επομενες εκλογες θα συγκροτηθει ψηφοδελτιο για Δημαρχεια Αθηνων .... ΕΝΩΣΗ.ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΩΝ.ΚΕΝΤΡΟΥ ...
για ελευθερο ανεξαρτητο κεντρο με την δικια μας προταση για αναπτυξη