Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Eσεις ισως θελησετε να το πειτε. Αμα τελικα παρετε 10-15%, δεν θα πρεπει να βρειτε και μια δικαιολογια;
Ισα που προλαβαινετε να προετοιμασετε απο τωρα μια καλη θεωρια συνομωσιας.
Όχι εσύ πες μου πως είναι δυνατόν τον λαθροδήμαρχο που τον στηρίζει το πεθαμένο πασοκ και η καταρρέουσα ρημαδ να εχει 21% και τον Σακελλαριδη που τον στηρίζει ο συριζα που Α' Αθηνων είναι στο 20% να παίρνει ενα 10%. Εγώ έχω συμβιβαστεί ότι δε πρόκειται να αφήσουν τον Ηλία να υψώσει τη γαλανόλευκη στο δήμο ότι και να γίνει θα το πετύχουν αυτό. Είτε με κάποια νομοθετική ρύθμιση απαγόρευσης του είτε με νοθεία θα βγάλουνε τον λαθροδήμαρχο γιατί ετσι θελουν τα αφεντικα. Ασε που θεωρω πως θα αποσυρθεί και ο ελαφρύς Νικήτας. Όπως και αν έχει είναι τεράστια η δυναμική της Χρυσής Αυγής αναλογιζόμενοι οτι προ 4ετιας εκλέξαμε μόνο ένα δημοτικό συμβουλο και τώρα γίνονται τα πάντα για να μη πάρουμε το δημο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι εσύ πες μου πως είναι δυνατόν τον λαθροδήμαρχο που τον στηρίζει το πεθαμένο πασοκ και η καταρρέουσα ρημαδ να εχει 21% και τον Σακελλαριδη που τον στηρίζει ο συριζα που Α' Αθηνων είναι στο 20% να παίρνει ενα 10%. Εγώ έχω συμβιβαστεί ότι δε πρόκειται να αφήσουν τον Ηλία να υψώσει τη γαλανόλευκη στο δήμο ότι και να γίνει θα το πετύχουν αυτό. Είτε με κάποια νομοθετική ρύθμιση απαγόρευσης του είτε με νοθεία θα βγάλουνε τον λαθροδήμαρχο γιατί ετσι θελουν τα αφεντικα. Ασε που θεωρω πως θα αποσυρθεί και ο ελαφρύς Νικήτας. Όπως και αν έχει είναι τεράστια η δυναμική της Χρυσής Αυγής αναλογιζόμενοι οτι προ 4ετιας εκλέξαμε μόνο ένα δημοτικό συμβουλο και τώρα γίνονται τα πάντα για να μη πάρουμε το δημο
Απλούστατο.
Επειδη πολυ απλα, δεν υπαρχει κομματικη πειθαρχια.
Κι εγω που ειμαι ΝΔ, Καμινη θα ψηφισω. Σε καλυψα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαριε, να και η νοθεια.
Ξεκινησαμε με τις στημενες δημοσκοπησεις. Οταν ειδαν οτι δεν τους βγαινει, αρχισαν να λενε για χαζο λαο που ψηφιζει παλι τους ιδιους. Οταν δεν θα πιανει ουτε αυτο, θα επικαλεστούν νοθεία, η οποια βεβαια ειναι αδυνατο να συμβει.
Ολα δηλαδη, εκτος απο το να σκεφτούν το αυτονοητο, οτι αυτο που περιμεναν ηταν αδυνατο να συμβει επειδη απλως δεν γινοταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι δικαιολογία ;;;;;;
Με αφετηρία το 7%
κάθε πολλαπλάσιο ποσοστό είναι ευπρόσδεκτο.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10%-15% ......

Σύντομα στις οθόνες σας .............

Κι εδώ που τα λέμε από 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2010
να χτυπάμε δημαρχία στην Αθήνα τώρα, στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2014
δεν είναι μικρό ..........................
Σορυ αδελφε, αλλά δεν χτυπατε τιποτα. Νομιζετε οτι χτυπατε.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Απλούστατο.
Επειδη πολυ απλα, δεν υπαρχει κομματικη πειθαρχια.
Κι εγω που ειμαι ΝΔ, Καμινη θα ψηφισω. Σε καλυψα?
οχι δε με κάλυψες διοτι προ 10ημερου ο λαθροδημαρχος συγκεντρωνε μολις και με τα βιας 8% δημοσκοπηση Πανα η οποια ειναι και η μονη ανεξαρτητη δημοσκοπηση και μεσα σε 3 μερες ξαφνικα ο λαθροδημαρχος εχει σε ολες ιδια ποσοστα. Και εφοσον δεν υπαρχει κομματικη πειθαρχεια ο απογοητευμενος απο τα ψεμματα του γκαβου νεοδημοκρατης θα παει στη Χρυση Αυγη και οχι στον λαθροδημαρχο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ο οροθετικός είπε λίγο πριν στην εκπομπή του θέμου ότι ο σβαστικάκιας ψυχάκιας θα είναι σίγουρα 1ος στο πρωτο γύρο...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
οχι δε με κάλυψες διοτι προ 10ημερου ο λαθροδημαρχος και οχι στον λαθροδημαρχο
γιατί τον λες έτσι τύπε; Αυτός έφερε τους μετανάστες στην Ελλάδα ή επειδή δεν έβγαλε τα τάγματα εφόδου να τους σκοτώσουν;

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μαριε, να και η νοθεια.
Ξεκινησαμε με τις στημενες δημοσκοπησεις. Οταν ειδαν οτι δεν τους βγαινει, αρχισαν να λενε για χαζο λαο που ψηφιζει παλι τους ιδιους. Οταν δεν θα πιανει ουτε αυτο, θα επικαλεστούν νοθεία, η οποια βεβαια ειναι αδυνατο να συμβει.
Ολα δηλαδη, εκτος απο το να σκεφτούν το αυτονοητο, οτι αυτο που περιμεναν ηταν αδυνατο να συμβει επειδη απλως δεν γινοταν.
Είναι αδυνατον να συμβει? Ολο το καθεστως απο καναλια απο νταβαντζηδες απο διορισμενους που δρουν ως κομματικος στρατος εχει αναπτυχθει ετσι ωστε να βγαινει μονιμα πασοκ-νεα δημοκρατια, εχει δυναμη η Χρυση Αυγη σε αυτους τους τομείς? Θα εχει νομίζεις πουθενα εκλογικούς αντιπροσωπους να ελεγχουν τις κάλπες ή θα παρευρισκονται στη σινγκιουλαρ για να δουν εαν θα γινει η οχι νοθεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οχι δε με κάλυψες διοτι προ 10ημερου ο λαθροδημαρχος συγκεντρωνε μολις και με τα βιας 8% δημοσκοπηση Πανα η οποια ειναι και η μονη ανεξαρτητη δημοσκοπηση και μεσα σε 3 μερες ξαφνικα ο λαθροδημαρχος εχει σε ολες ιδια ποσοστα. Και εφοσον δεν υπαρχει κομματικη πειθαρχεια ο απογοητευμενος απο τα ψεμματα του γκαβου νεοδημοκρατης θα παει στη Χρυση Αυγη και οχι στον λαθροδημαρχο
Ε αφου το ειπε ο Πανας τοτε τι σκας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, σιγα μην παει ο απογοητευμενος νεοδημοκρατης στους νεοναζι. Οι δεξιοι εχουν παιδεια αγαπητε μου. Οσοι πηγανε, πηγανε. Και πολλοι ηταν.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
γιατί τον λες έτσι τύπε; Αυτός έφερε τους μετανάστες στην Ελλάδα ή επειδή δεν έβγαλε τα τάγματα εφόδου να τους σκοτώσουν;
Γιατι είναι δημαρχος των λαθροορκ, γιατι βγηκε με το σκανδαλο των εκλογικων δικαωματων στους λαθρο ή ουτε αυτο το ξερεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι αδυνατον να συμβει? Ολο το καθεστως απο καναλια απο νταβαντζηδες απο διορισμενους που δρουν ως κομματικος στρατος εχει αναπτυχθει ετσι ωστε να βγαινει μονιμα πασοκ-νεα δημοκρατια, εχει δυναμη η Χρυση Αυγη σε αυτους τους τομείς? Θα εχει νομίζεις πουθενα εκλογικούς αντιπροσωπους να ελεγχουν τις κάλπες ή θα παρευρισκονται στη σινγκιουλαρ για να δουν εαν θα γινει η οχι νοθεια
Ειπαμε, οτι νοθεια δεν γινεται. Δεν μπορει να γινει. Εκτος αν πιστευεις οτι δικηγοροι, δικαστες, δημοσιοι υπαλληλοι, ολοι οι δικαστικοι αντιπροσωποι δηλαδη σε χιλιαδες τμηματα, θα σκιζουν τα ψηφοδελτια της χρυσης αυγης σε συνεννοηση με τους κομματικους αντιπροσωπους των αλλων κομματων. Ε πώς να το κανουμε, δεν γινεται. Οσο για την singular ειναι αδιαφορο. Απλα μεταδιδει τα αποτελεσματα. Οι σακοι ειναι στα δικαστηρια. οποιος θελει παει και τσεκαρει. Εξαλλου τα δικαστηρια βγαζουν το επισημο αποτελεσμα και οχι η singular.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ε αφου το ειπε ο Πανας τοτε τι σκας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι, σιγα μην παει ο απογοητευμενος νεοδημοκρατης στους νεοναζι. Οι δεξιοι εχουν παιδεια αγαπητε μου. Οσοι πηγανε, πηγανε. Και πολλοι ηταν.
Ε αφου το είπαν οι δημοσκοποι της συμφορας τι σκας εσυ? Είναι επιχειρημα τωρα αυτο που μου λες? Οσον αφορα τη παιδεια των δεξιων σας ειδα απο το αληστου μνημης "ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ" που βροντοφωναζατε εως τις μεταγραφες του λαος που κανατε για ν αυφαρπαξετε καμια πατριωτικη ψηφο, τους ιδιους που ο κουρασμενος απο τη Ραφηνα, φασιστες ανεβοκατεβαζε? Μηπως θες να σου θυμισω τη διαρροη που εχει το κομματακι σου προς τη Χρυση Αυγη? Και σου ξαναλεω επειδη εσυ θα ψηφισεις λαθροδημαρχο δε σημαινει οτι ολοι οι νεοδημοκρατες θα ψηφισουν Καμινη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ο οροθετικός είπε λίγο πριν στην εκπομπή του θέμου ότι ο σβαστικάκιας ψυχάκιας θα είναι σίγουρα 1ος στο πρωτο γύρο...
Εγω παντως δεν αμφισβητω οτι μπορει και να ειναι πρωτος. Αλλα αυτο θα ειναι διοτι θα μοιραστουν οι ψηφοι. Σιγουρα παντως δεν θα νικησει στον δευτερο γυρο.

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ειπαμε, οτι νοθεια δεν γινεται. Δεν μπορει να γινει. Εκτος αν πιστευεις οτι δικηγοροι, δικαστες, δημοσιοι υπαλληλοι, ολοι οι δικαστικοι αντιπροσωποι δηλαδη σε χιλιαδες τμηματα, θα σκιζουν τα ψηφοδελτια της χρυσης αυγης σε συνεννοηση με τους κομματικους αντιπροσωπους των αλλων κομματων. Ε πώς να το κανουμε, δεν γινεται. Οσο για την singular ειναι αδιαφορο. Απλα μεταδιδει τα αποτελεσματα. Οι σακοι ειναι στα δικαστηρια. οποιος θελει παει και τσεκαρει. Εξαλλου τα δικαστηρια βγαζουν το επισημο αποτελεσμα και οχι η singular.
Στο ξαναλεω. Θα εχει εκλογικους αντιπροσώπους η Χρυση Αυγη να ελέγχουν τα ψηφοδελτια της? Οχι. Εδω φυλακισατε ρε νουμερα τους πολιτικους σας αντιπαλους αυτο δε θα στησετε καυμενοι

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Εγω παντως δεν αμφισβητω οτι μπορει και να ειναι πρωτος. Αλλα αυτο θα ειναι διοτι θα μοιραστουν οι ψηφοι. Σιγουρα παντως δεν θα νικησει στον δευτερο γυρο.
αν είναι πρώτος είμαστε άξιοι της μοίρας μας, να ψηφίζουμε ένα κωλόπαιδο με σβάστικα στο μπράτσο....

Συνημμένα

• oi germanoi me thn svsika sthn akropolh.jpg
    oi germanoi me thn svsika sthn akropolh.jpg
    165,1 KB · Εμφανίσεις: 27

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στο ξαναλεω. Θα εχει εκλογικους αντιπροσώπους η Χρυση Αυγη να ελέγχουν τα ψηφοδελτια της? Οχι. Εδω φυλακισατε ρε νουμερα τους πολιτικους σας αντιπαλους αυτο δε θα στησετε καυμενοι
Γιατι να μην εχει εκλογικους αντιπροσωπους η Χ.Α;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ενταξει, προετοιμαστε το αλλοθι της ηττας.
Αφου θελετε να ξεφτιλιστειτε τοσο πολυ, καντε το...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom