Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κι εγώ τα έχω πει φίλε μου αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους.
πατρις θρησκεια οικογενεια το πρωι και αλλοδαπες ιεροδουλες το βραδυ  :jerking:
καταλαβαινεις για τι ατομα μιλαμε  :uglystupid:
αυτος ειναι ο νεοελληνας
ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Στις προηγούμενες εκλογές είχα μιλήσει μάλλον απαξιωτικά για τον Καμίνη ... λάθος μιας και δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο . Με ενόχλησαν οι εναγκαλισμοί του με κάποια τομάρια .
Ομολογώ όμως πως έκανε δουλίτσα στην Αθήνα , έφτιαξε κάποια πράγματα , έκοψε μερικών το κώλο .
Απλά ένιωθα πως έπρεπε να το πω .
Έτσι, να τα λέμε αυτά! :rockon:

Επισκέπτης
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Είπε και κάτι έξυπνο το, ομολογουμένως, μέτριο μυαλό σου.
Από την μία ρισκάρουνε να σπάσουνε τον φόβο αλλά από την άλλη ελπίζουνε να κόψουνε το ρεύμα νίκης και τον ντόρο γύρω από το πρόσωπο του Κασιδιάρη
κυρίως για να μην "υποχρεούνται" να τον αναφέρουνε συνέχεια. Νομίζουν ότι ακόμα μπορούν να επιρρεάζουν την κοινή γνώμη  :jerking:
Τέλος πάντων. Πρόκειται για ένα τρειντ οφφ πυ νομίζω, όπως όλα τα τρειντ οφφς, κάτι σου δίνει κάτι σου παίρνει στο τέλος αρχίδια στα ίδια καταλήγεις πάνω κάτω.
Συμφωνω με ολο το ποστ σου.
Γιατι είναι μετριο το μυαλο μου; γιατι είμαι κοντα σας αλλα σκεπτομενα;
Θα επρεπε να μιλαω για αρχαιοελληνικες σβαστικες και κρεμάλες για να είμαι νορμαλ;

Επισκέπτης
Εμενα μου φενεται περιεργο να υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει Σπηλιωτοπουλο Νικητα και Καμινη
Ειμαστε αξιοι της τυχης μας τελικα

Ενώ το να βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης, που όταν τον βλέπεις νομίζεις ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο, δεν θα είναι καθόλου περίεργο.  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι είναι μετριο το μυαλο μου; γιατι είμαι κοντα σας αλλα σκεπτομενα;
Θα επρεπε να μιλαω για αρχαιοελληνικες σβαστικες και κρεμάλες για να είμαι νορμαλ;

Όχι ρε καμία σχέση.
Καλός είσαι μέχρι τις 4000χιλ, μετά κόβεις αρκετά όμως.
Ντίζελ. Καλό ντίζελ αλλά ντίζελ. 3.28d πχ

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Εμενα μου φαινεται περιεργο να υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει Σπηλιωτοπουλο Νικητα και Καμινη
Φίλε! η μεγάλη ηλικία έβγαλε τον Σαμαρά και Βενιζέλο, και μας γαμανε. Το ίδιο και τώρα, μια από τα ίδια. Τα τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα βγαλουνε. Είμαστε ο ποιο μαλακισμενος λαός! Καλά να πάθουμε.  Τα ίδια θα γίνουν και στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!!  :tickedoff: :hammer: :bounce: :bounce:

Επισκέπτης
πατρις θρησκεια οικογενεια το πρωι και αλλοδαπες ιεροδουλες το βραδυ  :jerking:
καταλαβαινεις για τι ατομα μιλαμε  :uglystupid:
αυτος ειναι ο νεοελληνας
ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Τι ψάχνεις ρε τύπε τώρα... Αφού πάνε και γαμάνε τις πουτάνες και μετά ευχαριστούνε το θεό που δεν είναι οι γυναίκες τους και οι αδερφές τους σαν αυτές.   :idiot:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τι ψάχνεις ρε τύπε τώρα... Αφού πάνε και γαμάνε τις πουτάνες και μετά ευχαριστούνε το θεό που δεν είναι οι γυναίκες τους και οι αδερφές τους σαν αυτές.   :idiot:

Άρα να υποθέσω ότι εσύ πηγαίνεις και γαμάς τις πουτάνες και μετά ευχαριστείς το θεό που η γυναίκα σου και η αδερφή σου είναι σαν αυτές;;  :dunno: :dunno: :dunno:

Επισκέπτης
Άρα να υποθέσω ότι εσύ πηγαίνεις και γαμάς τις πουτάνες και μετά ευχαριστείς το θεό που η γυναίκα σου και η αδερφή σου είναι σαν αυτές;;  :dunno: :dunno: :dunno:

Όχι, λυπάμαι που δεν έγιναν πουτάνες. Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία στα μπουρδέλα για όλες τις Ελληνίδες για να γίνονται ΟΛΕΣ πουτάνες.  :sunglasses:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Όχι, λυπάμαι που δεν έγιναν πουτάνες. Ο νόμος του Picker προτείνει υποχρεωτική θητεία στα μπουρδέλα για όλες τις Ελληνίδες για να γίνονται ΟΛΕΣ πουτάνες.  :sunglasses:

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Όχι ρε φίλε μου μαύρισες την ψυχή τώρα. Αρνήθηκε πεισματικά να γίνει η αδερφή σου πουτάνα;  :'( και εμείς τι θα γαμάμε τώρα; Μήπως δεν προσπάθησες αρκετα;  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Όχι ρε φίλε μου μαύρισες την ψυχή τώρα. Αρνήθηκε πεισματικά να γίνει η αδερφή σου πουτάνα;  :'( και εμείς τι θα γαμάμε τώρα; Μήπως δεν προσπάθησες αρκετα;  :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Ρε, Μάγκες! μήπως το παρατραβάτε λίγο? Τη ψάχνεται όλες οι γυναίκες είναι πουτανες, εκτός  από την μάνα μας….  :argue: :blahblah1: :argue: :blahblah1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εμενα μου φαινεται περιεργο να υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει Σπηλιωτοπουλο Νικητα και Καμινη
Τι εγινε παιδια? Στην αρχή λεγαμε οτι ειναι στημενες οι δημοσκοπησεις, κι επειδη τελικα ολες λενε το ιδιο και δεν μπορουμε να συνεχισουμε αυτο το τροπαρι, θα αρχισουμε να λεμε οτι "ειμαστε αξιοι της τυχης μας"?
Γιατι ρε φιλε? Τι πρεπει να ψηφισει ο κοσμος δηλαδη? Ημίτρελους νεοσταλινικους και νεοναζι? Μια  χαρα ειναι τα αποτελεσματα και οι τρεις πρωτοι θα ανεβουν κι αλλο με τελικο νικητη παντα τον Καμινη.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν θα τον ψηφίσω αλλά σίγουρα έχει παράσταση νίκης ο Καμίνης.
Πιστεύω Καμίνης με Κασιδιάρη στον Β γύρο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κακως το συζηταμε εξαλλου.
Ζευγαρια ομοφυλοφιλων δεν θα υιοθετήσουν παιδι στην Ελλαδα ΠΟΤΕ.
Οποιος θελει, ας αλλαξει υπηκοοτητα και ας παει αλλου.
φυσικα και ειναι απιστευτα δυσκολο να γινει κατι τετοιο.
η ελληνικη κοινωνια ειναι βαθυτατα μικροαστικη,απαρτιζεται απο μια αγελη υποκριτικων προβατων
που αυτοπροσδιοριζονται με βαση τον ταγο και εναν καθωσπρεπισμο βασισμενο σε ενα μανιουαλ του προηγουμενου αιωνα.

ταξις και ηθικη μικροαστουλη μου..τι θα πει η γειτονια.
τις κυριακες μετραμε κομποσκοινια,αλλα μεσοβδομαδα την τριζουμε αμα λαχει στα κρυφα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
φυσικα και ειναι απιστευτα δυσκολο να γινει κατι τετοιο.
η ελληνικη κοινωνια ειναι βαθυτατα μικροαστικη,απαρτιζεται απο μια αγελη υποκριτικων προβατων
που αυτοπροσδιοριζονται με βαση τον ταγο και εναν καθωσπρεπισμο βασισμενο σε ενα μανιουαλ του προηγουμενου αιωνα.

ταξις και ηθικη μικροαστουλη μου..τι θα πει η γειτονια.
τις κυριακες μετραμε κομποσκοινια,αλλα μεσοβδομαδα την τριζουμε αμα λαχει στα κρυφα.
Ε ναι, βεβαια. Ενω ο καθωσπρεπισμος του 22ου αιωνα, για να μην μας λετε μικροαστους, ειναι να τουρλοκωλιαζομαστε οι αντρες και να τον παιρνουμε. Και μετα να πηγαινουμε οι δυο μπαμπαδες αγκαλια να κουναμε το μωρακι μας.
Ουστ ρε εμετοί που εχετε και αποψη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ε ναι, βεβαια. Ενω ο καθωσπρεπισμος του 22ου αιωνα, για να μην μας λετε μικροαστους, ειναι να τουρλοκωλιαζομαστε οι αντρες και να τον παιρνουμε. Και μετα να πηγαινουμε οι δυο μπαμπαδες αγκαλια να κουναμε το μωρακι μας.
ανοιξε τα παραθυρα στο ρετιρε αλεκο,40αρησες.

πρεπει να ναι αποπνικτικα τοσα χρονια εκει μεσα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε
αυτα τα πραγματα στη δυτικη ευρωπη ειναι αυτονοητα  :uglystupid:
στη σκανδιναυια δε εδω και 50 χρονια  :uglystupid:
τι επιπεδο ζωης εχει ο ελληνας που εχει κλειστει στο μικροαστισμο του
και τι ο ολλανδος ο νορβηγος ο σουηδος ο ελβετος
που αποδεχετε ολες τις κοινωνικες ομαδες με καθε ιδιαιτεροτητα
και δεν τους στερει τα δικαιωματα τους  :uglystupid:
προφανως η κοινωνικη προοδευτικοτητα
πηγαινει μαζι με την οικονομικη  :idiot:

Stories

Νέο!