Νέα

Γκάλοπ για Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θα ψηφίσετε για Δημαρχο Αθηναίων?

• Γεώργιος Καμίνης (ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Άρης Σπηλιωτόπουλος (ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαβριήλ Σακελλαρίδης (ΣΥΡΙΖΑ)

Ψήφοι: 11 13,4%
  • Ηλίας Κασιδιάρης ( ΧΑ)

Ψήφοι: 48 58,5%
  • Νικήτας Κακλαμάνης (Ανεξ. ΝΔ)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ)

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Β. Καπερνάρος (ΑΝΕΛ)

• Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

• Νίκος Αβραμίδης (Παναθηναϊκό Κίνημα)

Ψήφοι: 5 6,1%
  • Αναποφάσιστος

• ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.777
Πόντοι
25.467
Αντιλαμβανεσαι πόσο λαθος ειναι το επιχειρημα σου ή να το εξηγησω?
Εγω θα ντρεπομουν στη θεση σου να μου εξηγουν αποριες για πενταχρονα.

Δεν υπάρχει "μπούλινγκ" στην ελλάδα κ. Άλεξ εβδομηκοστέ πρώτε, όπως δεν υπάρχουν κλώνοι στον παρόντα ιστότοπο, οπώς οι αρκούδες δεν αφοδεύουν στο δασος αλλά σε χημικές τουαλέτες και πάει λέγοντας...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κακως το συζηταμε εξαλλου.
Ζευγαρια ομοφυλοφιλων δεν θα υιοθετήσουν παιδι στην Ελλαδα ΠΟΤΕ.
Οποιος θελει, ας αλλαξει υπηκοοτητα και ας παει αλλου.

ναι καλα. ας ελεγες πριν τριαντα χρονια οτι καποτε η εκλογικη αναμετρηση στον δημο αθηνας θα ηταν φουστα μπλουζα στο 90%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι καλα. ας ελεγες πριν τριαντα χρονια οτι καποτε η εκλογικη αναμετρηση στον δημο αθηνας θα ηταν φουστα μπλουζα στο 90%
Εισαι βεβαιος οτι πριν ας πουμε 25 χρονια δεν ειχαμε το ιδιο θεματακι? :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να κάνω κι'εγώ μια προφητεία. Όταν κάποια μέρα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφασίσει ότι όλες οι χώρες της ΕΕ οφείλουν να θεσπίσουν τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφλίλων (για λόγους ίσης μεταχείρισης, κλπ.) τότε θα δούμε τον Αλεξάκο, τον Τράνυ και πολλούς άλλους θιασώτες του δόγματος Νόμος και Τάξη να ξεχνούν τι λέγανε και να απαιτούν τη μη συμμόρφωση της Ελλάδας με τη συγκεκριμένη απόφαση.
Ο λογος για τον οποιο δεν εχει γινει ως τωρα, ποιος ακριβως ειναι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φίλε μου δεν θέλω να μπω σε αυτή τη κουβέντα ...
Ούτε καν θα τον φηφίσω , δεν ψηφίζω εδώ , ετεροδημότης είμαι .

ρε φιλε λες εχει κανει πραγματα και δε ξερεις ποια ειναι? εγω να μαθω θελω καθοτι δεν ξερω, δεν το λεω ειρωνικα.

Επισκέπτης
ρε φιλε λες εχει κανει πραγματα και δε ξερεις ποια ειναι? εγω να μαθω θελω καθοτι δεν ξερω, δεν το λεω ειρωνικα.

Πως δεν έκανε ...
Έκανε το αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ.
Όπου πήγαινε το κάθε δροσερό αγόρι στο πνευματικό κέντρο του δήμου αθηναίων
ή στη νομική και πέραν του ότι του έκαναν τον κώλο φινιστρίνι
οι διάφοροι μαυριδεροί , αγόραζε νόμιμα και το μπάφο του και τον έπινε επί τόπου
χωρίς να φοβάται τίποτε.

Έτσι , για να πηγαίνουν κάτω τα γιαχαμπίμπικα χύσια ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ας αφησουμε να τα πει ο ιδιος.

Στον απολογισμό των πεπραγμένων της νυν δημοτικής αρχές προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σε ομιλία του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέπτυξε τους άξονες της πολιτικής του δήμου σε όλους τους τομείς.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμίνης, στη διάρκεια των τριών χρόνων της νυν δημαρχιακής αρχής έγινε προσπάθεια να υιοθετηθεί ένα σύγχρονο μοντέλο αυτοδιοίκησης, κατάλληλο για την επόμενη ημέρα της οικονομικής κρίσης στην Αθήνα.

Και τόνισε ότι «αν κάτι απέδειξαν περίτρανα τα τρία χρόνια στη δημαρχία είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να αναδειχθεί σε όργανο παραγωγής οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, αιχμή ενός ευρύτερου μεταρρυθμιστικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας, χωρίς να επιδιώκεται παρέμβαση στην κεντρική πολιτική σκακιέρα».

Αναφέρθηκε στην κοινωνική πολιτική του δήμου και τις προσπάθειες διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής με δομές, δράσεις και προγράμματα, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, το Δημόσιο, ΜΚΟ και εθελοντές. Ειδική αναφορά έκανε στις δομές για την υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων, όπως το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το πρόγραμμα Αλληλεγγύη στην Οικογένεια, τα γεύματα του Δημοτικού Βρεφοκομείου, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το «Πρόγραμμα Κοινωνικής Κατοικίας» κ.α.

Μίλησε για τον οικονομικό και διοικητικό εξορθολογισμό του δήμου και την αξιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα για 80 υπηρεσίες.

Εμμένοντας στις αλλαγές που έχουν επέλθει στον τομέα των υπηρεσιών, αναφέρθηκε στα Σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη στα επτά δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, στην ηλεκτρονική διακίνηση της εσωτερικής αλληλογραφίας κ.α..

Ανέλυσε το σχεδιασμό του ολοκληρωμένου Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο αστικό συγκρότημα του κέντρου της Αθήνας.

Αναφέρθηκε στις ανακατασκευές σχολείων, τη βιοκλιματική αναβάθμιση σχολικών συγκροτημάτων, την κατασκευή βρεφονηπιακών σταθμών, την ανακατασκευή του Σαράφειου Κολυμβητηρίου και το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ειδική αναφορά έκανε στα έργα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας με μια σειρά δομές που στόχο έχουν κυρίως την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ανέλυσε το σχεδιασμό για ανάδειξη της Αθήνας σε τουριστικό και συνεδριακό προορισμό, σημειώνοντας ότι το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου έχει ήδη ψηφισθεί ως το καλύτερο γραφείο συνεδρίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη από τους αναγνώστες του διεθνούς περιοδικού Mice Report.

Τέλος, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες για την τόνωση της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της πρωτεύουσας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κακως το συζηταμε εξαλλου.
Ζευγαρια ομοφυλοφιλων δεν θα υιοθετήσουν παιδι στην Ελλαδα ΠΟΤΕ.
Οποιος θελει, ας αλλαξει υπηκοοτητα και ας παει αλλου.
Kαποτε καποιος ελεγε τα ιδια για τον πολιτικο γαμο κτλ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και αλλο Γκαλλοπ αυριο στην Real News (ΜΡΒ) που δειχνει πρωτο Καμινη με 20%, δευτερο τον Αρουλη, τριτο τον Νικητα και ..... τεταρτο και καταιδρωμενο τον Κασιδιαρη με ποσοστο 11%

Τα ιδια ποσοστα σε γκαλοπ του πρωτου θεματος (ALCΟ)

Βρε λες ? :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Και αλλο Γκαλλοπ αυριο στην Real News που δειχνει πρωτο Καμινη με 20%, δευτερο τον Αρουλη, τριτο τον Νικητα και ..... τεταρτο και καταιδρωμενο τον Κασιδιαρη με ποσοστο 11%

Βρε λες ? :think:

είναι το ιδιο τυπε με 50 ερωτηθέντες το αναμασανε τα ΜΜΕ

Επισκέπτης
η ψυχασθενεια του νεοελληνα σε ολο της το μεγαλειο :uglystupid:
σε ενα σαιτ για τον πληρωμενο ερωτα οι ακροδεξιοι-ναζιστες
του πατρις θρησκεια (σατανισμου)  :2funny: οικογενεια περνουν 60%?
και οι φιλελευθεροι 5%?
αν δεν ειναι μουφα και προιον κλωνων
δεν υπαρχει πιο υποκριτης λαος απ τον νεοελληνα
πατρις θρησκεια οικογενεια
και πληρωμενες αλλοδαπες ιεροδουλες  :jerking:
ενας ανθρωπος που επιλεγει τον πληρωμενο ερωτα
(και καλα κανει)  :uglystupid: δικαιωμα του
ειναι φιλελευθερος εκ φυσεως  :uglystupid:
(κεντρωος, κεντροδεξιος η κεντροαριστερος) και δεν ειναι δυνατον να ακολουθει ακροδεξια
συμπλεγματα ηθικης η φυλετισμου
χιτλερικα αποβλητα
μονο το οτι εχετε υποστει λοβοτομη
δικαιολογει τετοια ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ συμπεριφορα  :jerking:

Κι εγώ τα έχω πει φίλε μου αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε αν λενε ψεματα είναι πολύ μαλακες που διωχνουν από τον κοσμο τον φοβο της νικης του Κασιδιαρη.. :sunglasses:

Εμενα μου φαινεται περιεργο να υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει Σπηλιωτοπουλο Νικητα και Καμινη
Ειμαστε αξιοι της τυχης μας τελικα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
2 εφημεριδες (REAL NEWS, 1 THEMA) βγαινουν με 2 γκαλοπ αυριο απο 2 διαφορετικες εταιριες (ΜRB, ALCO)

Βρε λες ?  :think:

Αμα είναι τεταρτος τι λυσανε τοτε και δευτερα βραδυ εχει ειδικη εκπομπή ο κατάπτυστος με ολη τη πανελικη κουστωδια με θεμα πως θα περιοριστεί η ΧΑ?  :uglystupid:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
τυπε αν λενε ψεματα είναι πολύ μαλακες που διωχνουν από τον κοσμο τον φοβο της νικης του Κασιδιαρη.. :sunglasses:

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Είπε και κάτι έξυπνο το, ομολογουμένως, μέτριο μυαλό σου.
Από την μία ρισκάρουνε να σπάσουνε τον φόβο αλλά από την άλλη ελπίζουνε να κόψουνε το ρεύμα νίκης και τον ντόρο γύρω από το πρόσωπο του Κασιδιάρη
κυρίως για να μην "υποχρεούνται" να τον αναφέρουνε συνέχεια. Νομίζουν ότι ακόμα μπορούν να επιρρεάζουν την κοινή γνώμη  :jerking:
Τέλος πάντων. Πρόκειται για ένα τρειντ οφφ πυ νομίζω, όπως όλα τα τρειντ οφφς, κάτι σου δίνει κάτι σου παίρνει στο τέλος αρχίδια στα ίδια καταλήγεις πάνω κάτω.

Επισκέπτης
Εμενα μου φενεται περιεργο να υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει Σπηλιωτοπουλο Νικητα και Καμινη
Ειμαστε αξιοι της τυχης μας τελικα
αυτό ξαναπες το αλλα και δήμαρχος Αθηνας με σβαστικα στο μπρατσο παραπαει ρε τυπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom