enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Κατά παραγγελια!Βάζεις παίζει.
Κατά παραγγελια!Βάζεις παίζει.
τυπε μπορει τουλαχιστον να φτιαξει δημοσιες τουαλετες στο μεταξουργειο να χεζει ο δημητρακης στην επερχομενη επιστροφη του στην πατριδα το καλοκαιρι.....
Δεκαετίες τώρα.Κατά παραγγελια!
Προστέθηκε και Γρηγόρης Βαλλιανάτος (Φιλελεύθερη Συμμαχία).
Αν ο Καμίνης περάσει σε β' γύρο θα κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
το πιο πιθανο ειναι να τον περασει μεχρι και ο νικητας τυπεΑν ο Καμίνης περάσει σε β' γύρο θα κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
το πιο πιθανο ειναι να τον περασει μεχρι και ο νικητας τυπε
εγω βλεπω για δευτερο γυρο κασσιδα και συριζαιο τυπεΠαντως τους 2 πρωτους κόντα στο 20% τους κόβω.
Να δούμε πως θα μοιραστούν οι ΝΔτες της Αθήνας....
εγω βλεπω για δευτερο γυρο κασσιδα και συριζαιο τυπε
Ο χειρότερος συνδιασμός τύπε, αλλά δεν νομίζω.
Ο Κασσίδας θα πιάσει 10%, ταβάνι το 15%.
Το πιθανό ζευγάρι για μενα θα είναι Αρης - Γαβριήλ.....
δημος της αθηνας
χαχαχαχααχαχα ανεκδοτο.......
Σε αυτην την περιπτωση θα ειχε τρομερο ενδιαφερον να δουμε τι θα πουν στους ψηφοφορους τους τα υπολοιπα κομματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).εγω βλεπω για δευτερο γυρο κασσιδα και συριζαιο τυπε
πασαρελα απο ρεταλια ειναι ρε τυπε.....ειδες σακακι που βγηκε ο Αρης? κοιτανε μηπως αυτους που ψαχνουν τα σκουπιδια η θα μας λενε για παντα για την πολιτιστικη κληρονομια που εχει ο δημος???? αντε γαμηθητε ρε!!!!!!!!!
εγω βλεπω για δευτερο γυρο κασσιδα και συριζαιο τυπε
Ο κ.Καμίνης τύπε αποτελεί καλή επιλογή για τον δήμοπασαρελα απο ρεταλια ειναι ρε τυπε.....ειδες σακακι που βγηκε ο Αρης? κοιτανε μηπως αυτους που ψαχνουν τα σκουπιδια η θα μας λενε για παντα για την πολιτιστικη κληρονομια που εχει ο δημος???? αντε γαμηθητε ρε!!!!!!!!!