Νέα

Γιώργος Μαυρίδης ο μάγκας που μας ρεζίλεψε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.310
Γιώργος Μαυρίδης 2020 «να μη τα βάζει με Ευρωπαίους πολίτες». Μόνο που, κ. Μαυρίδη, το 2015 δήλωνε: << Την Κυριακή θα βάλω στο φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ και τα αρχ@δ@α μου και θα το στείλω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα...>>
Αυτός μπήκε στο Nomads, ενώ έκραζε τον Τανιμανίδη και το Survivor. Ότι έχει πει το έχει λουστεί !

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.570
Πόντοι
11.445
κλαιει ο κλαψομουνης στο Open τωρα και λεει ασυναρτησιες . Πλακωθηκε λεει και με τον μεξικανο δικηγορο του :headbang:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

"Βρε Γιωρίκα, καρντάσι μου, πολύ συμπαθής μου είσαι μπρε, ιδίως για την αγάπη σου στα ζώα (τα τετράποδα). Σε βλέπω στο θηριώδες σου Land Rover να περνάς από την Ιωαννίνων για να το πας στο συνεργείο της Αρχιμήδους και μια χαρά παλικαράκι είσαι, με τα σέα σου και τα μέα σου.
Αλά μπρε μπαγάσα, από τη μια να στέλνεις τα λιλιά σου στους Ευρωπαίους το '15 (τι έγινε, χόρεψες κι εσύ με τις μπουτούδες;) και από την άλλη να σκούζεις σαν παρθένα ανάμεσα σε Τζιχαντιστές, επειδή τα έκανες μούτι στο Μεξικό και σε μπουζουριάσανε και ΔΕΝ σου φέρθηκαν σαν γαλαζοαίματο Ευρωπαίο πολίτη, λίγο βαρύ μου πέφτει, πασάκα μου...
Τι νόμισες μπρε καρντάσι, ότι ζεις μόνιμα σε μια τηλεοπτική παραγωγή και πρέπει να είσαι ο σταρ όπου πας; Δεν γίνονται τέτοια πράγματα μπρε σερσέμη. Κι αν θέλεις να σε μεταχειρίζονται σαν Ευρωπαίο, να είσαι συνεπής με την Ευρωπαϊλα σου, γιαβρί μου!!
ΥΓ. Σου τον επέστρεψαν τον φάκελο μπρε, ή χάθηκε στο ταχυδρομείο;"

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.766
Πόντοι
26.141
για να μην δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις

το μεξικο στα τουριστικαα μερη και ειδικα στο cancun kai penisupa yucatan θεωρειται απο τα ασφαλη μερη για τουριστα και μαλιστα πολυ ευγενικοι οι αστυνομικοι και τα αεροδρομιια
τωρα ο μαυριδης κανενα μπαφο θα κουβαλουσε ή το επαιξ μαγκες οτι μεσω covid δε χρειαζεται κρατηση σε ξενοδοχειο και.....

κανενας μπατσος αεροδρομιου δεν εχει ορεξη να σε μπουζοθριασει αν εισαι καθαρος

πολλες φορες με εχουν ελεγξει κααι περου με σκυλια και κολομβια και κοστα ρικα και αν εισαι καθαρος και τυπικος ,δεν προκειτι να σε πειραξουν'

ολα τα αλλα που λεει ο μευριδης ειναι για γελια

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Το 2015 ο Μαυρίδης μας έλεγε να βγούμε απ’ την Ευρώπη, να τα χάσουμε όλα και να δώσουμε τα αρχιδια μας στους πουστηδες της ΕΕ.
Όταν το 2020 συνελήφθη στο Μεξικό, θυμήθηκε ότι είναι Ευρωπαίος και απαιτούσε ανάλογη αντιμετώπιση.

Κλασικός σύντροφος. Μασίφ.

Έτσι είναι όταν κάτι μας αφορά προσωπικά. Η ιδεολογία πάει περίπατο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.172
Πόντοι
9.931
Γιώργος Μαυρίδης: «Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί στο Μεξικό»

Μετά την περιπέτεια που έζησε ο Γιώργος Μαυρίδης στο αεροδρόμιο του Μεξικού βρίσκεται στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων. O παρουσιαστής του «Into the skin» και tattoo artist βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα όσα έζησε εκεί.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στο πλατό μαζί με τη δικηγόρο του, λέγοντας ότι στην αρχή, δεν ήθελε να βγει αλλά τελικά αποφάσισε να μιλήσει γιατί κάτι συνέβη… Μάλιστα έδειξε στην παρουσιάστρια τη φωτογραφία, με το λευκό κελί, στο οποίο πέρασαν αυτές τις δραματικές ώρες…

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε ότι άρχισε αυτό το ταξίδι για την εκπομπή του και είχε έναν φίλο στο Μεξικό να τον φιλοξενήσει κάτι που ήταν νόμιμο. «Πώς να έχω ξενοδοχείο αφού θα φιλοξενηθώ σε σπίτι», είπε στην υπάλληλο όταν τον ρώτησε γιατί δεν δήλωσε το ξενοδοχείο που θα μείνει.

«Δεν μίλησα σε κανένα, άσχημα», είπε και συνέχισε: «Γιατί ακούστηκε και αυτό». Μετά περιέγραψε ότι η υπάλληλος του πήρε το κινητό. Μετά ήρθε ένας κύριος από το τμήμα αλλοδαπών. Πήραν και τα κινητά των παιδιών και του είπαν να κρατήσουν μόνο τα λεφτά τους.

«Κάναμε ότι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένα Κολομβιανός. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται γιατί δεν έχουμε μιλήσει. Ζητάω το κινητό μου και συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν μιλάνε αγγλικά. Ήταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες δεν ξέραμε γιατί μας κρατούσαν. Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί.

Πήραμε τηλέφωνα ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη. Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος του είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1000 ευρώ που είχε ο καθένας.

Μετά το 12ωρο που μείναμε νηστικοί φάγαμε. Μας έφερναν φαγητό δεν θα πω ψέματα. Μετά μας είπαν ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω και να μην συνεχίσουμε το ταξίδι. “Από αυτό το κελί, συγγνώμη τη ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα όπως λέει η πρεσβεία” πέρασαν πολλοί άνθρωποι», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης αναφερόμενος στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού.

Σχετικά με τον κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Μείνανε για ώρες σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο, μέναμε σε κρεβάτια που πριν κοιμόντουσαν άλλοι και είχαμε κοινόχρηστη τουαλέτα. Και δεν υπήρχαν ούτε αντισηπτικά στο χώρο. Ευτυχώς δεν κόλλησα αλλά αν κολλούσα; Τι θα έλεγαν στην μητέρα μου»;

partagas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
238
Πόντοι
281
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Into the Skin - Μαυριδης

Ο μαγγας που γαμησε!Υπαρχει ηδη το πρωτο επεισοδιο στον κυβο.Οτι καλυτερο παρουσιασε η ελληνικη τηλεοραση μεσα στην απολυτη ξεφτιλα που διανυει,με την κυβερνηση να τροφοδοτει ολα τα καναλια με το υλικο που επιτρεπει.

Μαυριδαρος :headbang2::headbang2:

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Πάλι έμπλεξε το παιδί; Χάντρα θαλασσιά και γρήγορα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.155
Πόντοι
12.756

Πάει και αυτη...
Παντως το ποντικομουρης αρμεξε βυζαρες Ραλλης , ξεκωλιασε και αυτην και τωρα ειναι free ...
Δεν ηταν και για να πολλα πολλα .. την παντρευτηκε κιολας με παιδι αυτη .. ειπαμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.411
Πόντοι
9.297
Έβλεπα το μεσημέρι στην TV-100 την πρώην ,πλέον,σύζυγό του να μαγειρεύει με την Χριστίνα Κανατακη σε εκείνη την ωραία εκπομπή που συνδυάζει χαλαρή κουβεντουλα περισσότερο παρά συνέντευξη με μαγειρική ...
Απορώ πως αυτό το θεσπέσιο πλάσμα στραβωθηκε έστω και λίγο από αυτό το ναυάγιο που αν δεν έβλεπε λίγη δημοσιότητα θα κατέληγε σε κάνα ίδρυμα...βέβαια το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ακομα και αν είσαι πιο κάτω σε όλα από μια που γουστάρεις αν το πιστέψεις θα σου κάτσει έστω και για λίγο,για το παλμαρέ.
Ευτυχώς επέστρεψε στην κανονικότητα μετα από ένα διάλειμμα 9 μηνών...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.144
Πόντοι
3.656
Έβλεπα το μεσημέρι στην TV-100 την πρώην ,πλέον,σύζυγό του να μαγειρεύει με την Χριστίνα Κανατακη σε εκείνη την ωραία εκπομπή που συνδυάζει χαλαρή κουβεντουλα περισσότερο παρά συνέντευξη με μαγειρική ...
Απορώ πως αυτό το θεσπέσιο πλάσμα στραβωθηκε έστω και λίγο από αυτό το ναυάγιο που αν δεν έβλεπε λίγη δημοσιότητα θα κατέληγε σε κάνα ίδρυμα...βέβαια το ηθικό δίδαγμα είναι ότι ακομα και αν είσαι πιο κάτω σε όλα από μια που γουστάρεις αν το πιστέψεις θα σου κάτσει έστω και για λίγο,για το παλμαρέ.
Ευτυχώς επέστρεψε στην κανονικότητα μετα από ένα διάλειμμα 9 μηνών...

Έλα μωρέ,αν είσαι επώνυμος,δεν πα να'σαι και το μεγαλύτερο ναυάγιο;Αυτά γουστάρουνε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.411
Πόντοι
9.297
Έλα μωρέ,αν είσαι επώνυμος,δεν πα να'σαι και το μεγαλύτερο ναυάγιο;Αυτά γουστάρουνε
Φυσικά αν ο τύπος ήταν απλά ο τατουατζης της γειτονιάς της θα τον είχε αφοδευμενο...
Τουλάχιστον ας της αναγνωρίσουμε ότι ξύπνησε νωρίς....και φυσικά ας σπεύσει να την πλησιάσει μέλος μας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.144
Πόντοι
3.656
Φυσικά αν ο τύπος ήταν απλά ο τατουατζης της γειτονιάς της θα τον είχε αφοδευμενο...
Τουλάχιστον ας της αναγνωρίσουμε ότι ξύπνησε νωρίς....και φυσικά ας σπεύσει να την πλησιάσει μέλος μας.

Το πιο διάσημο μέλος είναι ο Δημητράκης.Λές να καθόταν σ'αυτόν;
:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.411
Πόντοι
9.297
Πεσ' τα ρε τύπε ... εδώ γαμούσε ο μπαρμπαΣτάθης ο ναυαγός ραδιο-σαπίλας :confused:
Με την αριστεροφροσυνη που πουλούσε έβρισκε πολλες πρόθυμες ομο'ι'δεατισσες για να βγάζει γούστα και αυτός.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το πιο διάσημο μέλος είναι ο Δημητράκης.Λές να καθόταν σ'αυτόν;
:tooth:
Μπα ,σιγά μην ασχολιόταν με αυτήν ο Δημητράκης....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.321
Πόντοι
3.556

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.172
Πόντοι
9.931
Αυτός ο κλαψομουνης έχει γαμησει Νικολέτα Ράλλη! Πώς τις ρίχνει;; Με την κλάψα του;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom