You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Μαυρίδης ο μάγκας που μας ρεζίλεψε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Έχεις δίκιο... κι όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός. Με τον οποίο κάνετε παρέα!
Καλή διασκέδαση!
Καλή διασκέδαση!
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
κούμπωσε τώρα κάνα χαπάκι για την πίεση γιατί δε σε βλέπω καλά. Για τους νεοδημοκράτες με τα πλαστά πτυχία τι έχεις να πείς; όξω ρε ταγάρι που θα μιλήσεις και για μόρφωση. Που την είδες εσυ τη μόρφωση; στο σινεμά;;; ανάμεσα γουέστερν κ γκέυ τσόντας;;;; έχεις πλακίτσα το ξέρεις;;; είπαμε βγάλε τη περικαιφαλαία απο τον πάτο που την έκρυψες γιατι ακουμπάει τις αιμοροίδες σου κ σου κάνει γκλιτσάκια στο μυαλό. αυτό το λίγο που σου έχει απομείνει ντε...άντε περαστικά σου τώρα κ να θυμάσαι. Μην μπερδεύεις τη σκιά με το μπόι σου.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Λαδάκι λαδάκι... σου έχει κάνει τον πάτο ΝΑ ο κούλης και δεν μπορείς να το χωνέψεις!κούμπωσε τώρα κάνα χαπάκι για την πίεση γιατί δε σε βλέπω καλά. Για τους νεοδημοκράτες με τα πλαστά πτυχία τι έχεις να πείς; όξω ρε ταγάρι που θα μιλήσεις και για μόρφωση. Που την είδες εσυ τη μόρφωση; στο σινεμά;;; ανάμεσα γουέστερν κ γκέυ τσόντας;;;; έχεις πλακίτσα το ξέρεις;;; είπαμε βγάλε τη περικαιφαλαία απο τον πάτο που την έκρυψες γιατι ακουμπάει τις αιμοροίδες σου κ σου κάνει γκλιτσάκια στο μυαλό. αυτό το λίγο που σου έχει απομείνει ντε...άντε περαστικά σου τώρα κ να θυμάσαι. Μην μπερδεύεις τη σκιά με το μπόι σου.
Α, και που ΄σαι... στις πορείες πλέον από το πεζοδρόμιο. Σαν τις πουτάνες!
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Σου θιξανε τον γαμια σου ρε ρουφιανομπαοκι χυσοκιπερ ? σταματα να σκουζεις αυριο θα ειναι εδω και θα του τον αρμεξεις, και εδω στα κρατητηρια τοσο σε κραταν σε γιορτες και αργιες και θα επρεπε να το ξερεις πουτροΠΑΟΚΙ και πανω απ ολα ΡΟΥΦΙΑΝΕ
θα το φας το κρεας αυριο πως κανεις ετσι μωρη μπαοκτσου
www.bourdela.com/forum/genika/9675999-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5?limitstart=75#post-9677759]Το αυτό[/url], και στο ρελαντί για να τα αφομοιώνεις, μια και σε κόβω βραδύκαυστο.
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
μπάρμπα....άστο σου λέγω. εμένα ο κούλης δε με αγκίζει είμαι καβατζωμένος μέχρι δισέγγονα...ετοιμάσου να δεις στο πεζοδρόμιο γυναίκες κόρες και λοιπές συγγενείς σου ώστε να βγάλουν κ τις φετινές διακοπές στη μύκονο έτσι όπως τα έκανε το μπάσταρδο του τέρη χρυσού....σημάδεψέ τες να τις γνωρίσω και να τις τιμήσω κ γω με τον οβολό και τον πούτσο μου.
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
ΥΓ....μόνο ένας φτηνιάρης ξεπλένης ψωμόλυσσας σαν εσένα μπαρμπαπήδουλα θα ψώνιζε πουτάνες απο το πεζοδρόμιο....τι να κάνουμε;;; καθείς κ τα όπλα του. εγω τις παραγγέλνω κ μου έρχονται ντιλίβερυ εις την οικίαν....πληρώνω κάτι τις παραπάνω αλλά δόξα τον αλλάχ λεφτά υπάρχουν. σύ ναυάγιο της ζωής πηδήξου στα πεζοδρόμια σα βρωμόσκυλο που είσαι.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πάρε τις αναφορές σου τώρα να στρώσεις μιας και μόνο με βρισίδια μπορείς να μιλήσεις! Γιατί? Γιατί είσαι ένα φτωχομπινεδιάρικο, ελεεινό τσογλανάκι που αν είσαι καβατζωμένος εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Κάτσε στο πεζοδρόμιο λοιπόν, στην άκρη, όπως ήσουν πάντα! Για βρισίδια μπορείς να συνεχίσεις να τα ρίχνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου... εξάλλου οι ίδιοι φταίνε που σε έκαναν αληταρά.
Καλή συνέχεια φτωχομπινέ!
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.276
- Πόντοι
- 1.056
Το νερό στ΄ αυλάκι.......................... Στην ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
Όσον αφορά τις δηλώσεις του Έλληνα υπηκόου Γιώργου Μαυρίδη σε διάφορα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez", ότι "συνελήφθη" μαζί με τρεις άλλους Έλληνες υπηκόους, κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων και ότι μεταφέρθηκαν σε ένα "κελί" όπου παρέμειναν μέχρι την "απέλασή τους" στις 14 Σεπτεμβρίου, η Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα επιθυμεί να εκφράσει τη θέση της και να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez" ..............
Όσον αφορά τις δηλώσεις του Έλληνα υπηκόου Γιώργου Μαυρίδη σε διάφορα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez", ότι "συνελήφθη" μαζί με τρεις άλλους Έλληνες υπηκόους, κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων και ότι μεταφέρθηκαν σε ένα "κελί" όπου παρέμειναν μέχρι την "απέλασή τους" στις 14 Σεπτεμβρίου, η Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα επιθυμεί να εκφράσει τη θέση της και να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez" ..............
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.950
- Πόντοι
- 9.931
Αν μου λέγανε ποιος έκανε την μαλακια ο Έλληνας η οι Μεξικανοί η βαλτε διπλα οποια άλλη εθνικότητα θέλετε, πάντα θα ποντάριζα τα λεφτά μου στον Έλληνα.
demosmet
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2016
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.Πάρε τις αναφορές σου τώρα να στρώσεις μιας και μόνο με βρισίδια μπορείς να μιλήσεις! Γιατί? Γιατί είσαι ένα φτωχομπινεδιάρικο, ελεεινό τσογλανάκι που αν είσαι καβατζωμένος εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Κάτσε στο πεζοδρόμιο λοιπόν, στην άκρη, όπως ήσουν πάντα! Για βρισίδια μπορείς να συνεχίσεις να τα ρίχνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου... εξάλλου οι ίδιοι φταίνε που σε έκαναν αληταρά.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.187
- Πόντοι
- 2.606
χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.Πάρε τις αναφορές σου τώρα να στρώσεις μιας και μόνο με βρισίδια μπορείς να μιλήσεις! Γιατί? Γιατί είσαι ένα φτωχομπινεδιάρικο, ελεεινό τσογλανάκι που αν είσαι καβατζωμένος εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Κάτσε στο πεζοδρόμιο λοιπόν, στην άκρη, όπως ήσουν πάντα! Για βρισίδια μπορείς να συνεχίσεις να τα ρίχνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου... εξάλλου οι ίδιοι φταίνε που σε έκαναν αληταρά.
φίλε μια απορία: γιατί δε βάζεις τον μαυρίδη να κλάψει, που του αρέσει κιόλας και ενοχλείς τον σκύλο σου?
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ακομα ασχολειστε με τον ασπρομαυριδη;;;
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Ακομα ασχολειστε με τον ασπρομαυριδη;;;
το emoji ξερασμα εχει γινει μαλακια σαν τον κλαψα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Αφού λατρεύεις τις πουτάνες τότε θα λατρεύεις και τον ντεμοσμετΕνώ εσύ είσαι της επανάστασης (της πούτσας), του μπάχαλου και της ανομίας. Κλασσικό σκατοκούμουνο του κερατά.ο μπαρμπαπήδουλας γκαβλώνει με μπατσαρία και νομο και τάξη. κλασσικό δεξιό γκρουπόσκυλο.
Στην άκρη λοιπόν κι απο το πεζοδρόμιο πλέον στις πορείες... σαν τις πουτάνες!
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά (δικά του λόγια) τύπεθα τη χωρισει τυπε αμα το συνειδητοποιησειεγω σκεφτομαι τον αντρα της , οταν συνειδητοποιησει οτι πηδουσε τη γυναικα του αυτος ο μπινες
κουτσομπολια τυπε ,ολους πουστηδες τους εχουν βγαλει και για τον Γκικιλια τον μορφωμενο τα ιδια λένεΓια το θεαθήναι ήταν αυτό. όλες οι αδερφές της σόουμπιζ το κάνουν.