Νέα

Γιώργος Μαυρίδης ο μάγκας που μας ρεζίλεψε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
μπάρμπα άστο.....καποιος άλλος βάζει στον κώλο κρέας εδω μέσα...πες αλεύρι...η άρτεμις σε γυρεύει.....χλιχλιχλιχλιχλι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχεις δίκιο... κι όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός. Με τον οποίο κάνετε παρέα!
Καλή διασκέδαση! :tooth:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
κούμπωσε τώρα κάνα χαπάκι για την πίεση γιατί δε σε βλέπω καλά. Για τους νεοδημοκράτες με τα πλαστά πτυχία τι έχεις να πείς; όξω ρε ταγάρι που θα μιλήσεις και για μόρφωση. Που την είδες εσυ τη μόρφωση; στο σινεμά;;; ανάμεσα γουέστερν κ γκέυ τσόντας;;;; έχεις πλακίτσα το ξέρεις;;; είπαμε βγάλε τη περικαιφαλαία απο τον πάτο που την έκρυψες γιατι ακουμπάει τις αιμοροίδες σου κ σου κάνει γκλιτσάκια στο μυαλό. αυτό το λίγο που σου έχει απομείνει ντε...άντε περαστικά σου τώρα κ να θυμάσαι. Μην μπερδεύεις τη σκιά με το μπόι σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
κούμπωσε τώρα κάνα χαπάκι για την πίεση γιατί δε σε βλέπω καλά. Για τους νεοδημοκράτες με τα πλαστά πτυχία τι έχεις να πείς; όξω ρε ταγάρι που θα μιλήσεις και για μόρφωση. Που την είδες εσυ τη μόρφωση; στο σινεμά;;; ανάμεσα γουέστερν κ γκέυ τσόντας;;;; έχεις πλακίτσα το ξέρεις;;; είπαμε βγάλε τη περικαιφαλαία απο τον πάτο που την έκρυψες γιατι ακουμπάει τις αιμοροίδες σου κ σου κάνει γκλιτσάκια στο μυαλό. αυτό το λίγο που σου έχει απομείνει ντε...άντε περαστικά σου τώρα κ να θυμάσαι. Μην μπερδεύεις τη σκιά με το μπόι σου.
Λαδάκι λαδάκι... σου έχει κάνει τον πάτο ΝΑ ο κούλης και δεν μπορείς να το χωνέψεις!
Α, και που ΄σαι... στις πορείες πλέον από το πεζοδρόμιο. Σαν τις πουτάνες! :grin:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σου θιξανε τον γαμια σου ρε ρουφιανομπαοκι χυσοκιπερ ? σταματα να σκουζεις αυριο θα ειναι εδω και θα του τον αρμεξεις, και εδω στα κρατητηρια τοσο σε κραταν σε γιορτες και αργιες και θα επρεπε να το ξερεις πουτροΠΑΟΚΙ και πανω απ ολα ΡΟΥΦΙΑΝΕ

θα το φας το κρεας αυριο πως κανεις ετσι μωρη μπαοκτσου :confused::confused::confused:

www.bourdela.com/forum/genika/9675999-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5?limitstart=75#post-9677759]Το αυτό[/url], και στο ρελαντί για να τα αφομοιώνεις, μια και σε κόβω βραδύκαυστο.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
μπάρμπα....άστο σου λέγω. εμένα ο κούλης δε με αγκίζει είμαι καβατζωμένος μέχρι δισέγγονα...ετοιμάσου να δεις στο πεζοδρόμιο γυναίκες κόρες και λοιπές συγγενείς σου ώστε να βγάλουν κ τις φετινές διακοπές στη μύκονο έτσι όπως τα έκανε το μπάσταρδο του τέρη χρυσού....σημάδεψέ τες να τις γνωρίσω και να τις τιμήσω κ γω με τον οβολό και τον πούτσο μου.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
ΥΓ....μόνο ένας φτηνιάρης ξεπλένης ψωμόλυσσας σαν εσένα μπαρμπαπήδουλα θα ψώνιζε πουτάνες απο το πεζοδρόμιο....τι να κάνουμε;;; καθείς κ τα όπλα του. εγω τις παραγγέλνω κ μου έρχονται ντιλίβερυ εις την οικίαν....πληρώνω κάτι τις παραπάνω αλλά δόξα τον αλλάχ λεφτά υπάρχουν. σύ ναυάγιο της ζωής πηδήξου στα πεζοδρόμια σα βρωμόσκυλο που είσαι.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
μπάρμπα;;; ζείς;;; δε πιστεύω να παθες κάνα εγγεφαλικό ε; στο είπα κ πιο πριν μη μπερδευεις τη σκια με το μπόι....δε με άκουσες.... τσίμπα κ μια αφιέρωση στη περίπτωση που ζείς ακόμη....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάρε τις αναφορές σου τώρα να στρώσεις μιας και μόνο με βρισίδια μπορείς να μιλήσεις! Γιατί? Γιατί είσαι ένα φτωχομπινεδιάρικο, ελεεινό τσογλανάκι που αν είσαι καβατζωμένος εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Κάτσε στο πεζοδρόμιο λοιπόν, στην άκρη, όπως ήσουν πάντα! Για βρισίδια μπορείς να συνεχίσεις να τα ρίχνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου... εξάλλου οι ίδιοι φταίνε που σε έκαναν αληταρά.

Καλή συνέχεια φτωχομπινέ! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.276
Πόντοι
1.056
Το νερό στ΄ αυλάκι.......................... Στην ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Έλληνα υπηκόου Γιώργου Μαυρίδη σε διάφορα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez", ότι "συνελήφθη" μαζί με τρεις άλλους Έλληνες υπηκόους, κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων και ότι μεταφέρθηκαν σε ένα "κελί" όπου παρέμειναν μέχρι την "απέλασή τους" στις 14 Σεπτεμβρίου, η Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα επιθυμεί να εκφράσει τη θέση της και να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού "Benito Juárez" ..............

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.950
Πόντοι
9.931
Αν μου λέγανε ποιος έκανε την μαλακια ο Έλληνας η οι Μεξικανοί η βαλτε διπλα οποια άλλη εθνικότητα θέλετε, πάντα θα ποντάριζα τα λεφτά μου στον Έλληνα.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
τον ξεφτιλισαν τον μαλακα οι Μαξικανοι . Τπτ απο οσα λενε για βιζα δεν ειχε ...:confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606
τον ξεφτίλισαν λίγο τον κλάψα ή μου φαίνεται...?:P :coffee:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
Πάρε τις αναφορές σου τώρα να στρώσεις μιας και μόνο με βρισίδια μπορείς να μιλήσεις! Γιατί? Γιατί είσαι ένα φτωχομπινεδιάρικο, ελεεινό τσογλανάκι που αν είσαι καβατζωμένος εγώ είμαι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων! Κάτσε στο πεζοδρόμιο λοιπόν, στην άκρη, όπως ήσουν πάντα! Για βρισίδια μπορείς να συνεχίσεις να τα ρίχνεις στη μάνα σου και στον πατέρα σου... εξάλλου οι ίδιοι φταίνε που σε έκαναν αληταρά.

Καλή συνέχεια φτωχομπινέ! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.187
Πόντοι
2.606

χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.

φίλε μια απορία: γιατί δε βάζεις τον μαυρίδη να κλάψει, που του αρέσει κιόλας και ενοχλείς τον σκύλο σου?:coffee:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Αυτό το μπαστάρδι ο βαρβατάνδρας πούλησε τον κώλο του φτηνά στον Τούκο Σαλαμάνκα και τώρα που μετάνιωσε άρχισε την κλάψα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ακομα ασχολειστε με τον ασπρομαυριδη;;; :vomit::vomit::vomit:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ο μπαρμπαπήδουλας γκαβλώνει με μπατσαρία και νομο και τάξη. κλασσικό δεξιό γκρουπόσκυλο.
Ενώ εσύ είσαι της επανάστασης (της πούτσας), του μπάχαλου και της ανομίας. Κλασσικό σκατοκούμουνο του κερατά.
Στην άκρη λοιπόν κι απο το πεζοδρόμιο πλέον στις πορείες... σαν τις πουτάνες! :grin:
Αφού λατρεύεις τις πουτάνες τότε θα λατρεύεις και τον ντεμοσμετ :confused:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εγω σκεφτομαι τον αντρα της , οταν συνειδητοποιησει οτι πηδουσε τη γυναικα του αυτος ο μπινες :headbang::headbang:
θα τη χωρισει τυπε αμα το συνειδητοποιησει

Για το θεαθήναι ήταν αυτό. όλες οι αδερφές της σόουμπιζ το κάνουν.
κουτσομπολια τυπε ,ολους πουστηδες τους εχουν βγαλει και για τον Γκικιλια τον μορφωμενο τα ιδια λένε
με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά (δικά του λόγια) τύπε :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom