Νέα

Γιώργος Μαυρίδης ο μάγκας που μας ρεζίλεψε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.
Ναι αμέ και μόλις έφαγες και δεύτερη, αλητάκι. Και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί κάτι αλητάκια σαν κι εσένα θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε. Όχι όπως έμαθες στο σπίτι σου αλητάκι (το οποίο τρόγλη θα ήταν φαντάζομαι κι ακόμα σε τρόγλη θα μένεις). Κατάλαβες αλητάκι? Μια ζωή αλητάκι θα είσαι, για τις κλωτσιές και θα πουλάς μούρη από το πληκτρολόγιο σε κάποιον που στo real life θα του μίλαγες στον πληθυντικό! :grin:

Φτωχομπινεδιάρικο αλητάκι, σε κλάνω δυνατά στην μούρη μέχρι να φύγει η πρώτη τσίρλα μέσα στο λαρύγγι σου! :tooth:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Κατάπινε! Φτωχαλητάκι! :grin:

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχαχ μου έκανες αναφορά ρε ραμολιμέντο;;;; όοοοοχι ρε πούστη μου....θα ρίξει μαύρο κλάμα ο σκύλος κ κλαίει κ φάλτσα...χαχαχαχαχαχαχ.... τί έγινε μπάρμπα;;; άγγιξα ευαίσθητη χορδή κ σου φυγε καμιά πορδή;;;; πιο προβλέψιμος πεθαίνεις... πού σαι ξεφτίλα; στείλε πμ να δώσουμε ραντεβού να σου δώκω ενα 3χίλιαρο γιούρια να στήσεις πάτο να στον χώσω μπάς κ σκάσεις μια για πάντα. Αν δε είσαι παντρεμένος +2000 να φέρεις κ τη γυναίκα σου να κοιτάει. μαλάκα ελληνάρα στο ξαναλέω ο μαυρίδης σε γαμάει.
Ναι αμέ και μόλις έφαγες και δεύτερη, αλητάκι. Και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί κάτι αλητάκια σαν κι εσένα θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε. Όχι όπως έμαθες στο σπίτι σου αλητάκι (το οποίο τρόγλη θα ήταν φαντάζομαι κι ακόμα σε τρόγλη θα μένεις). Κατάλαβες αλητάκι? Μια ζωή αλητάκι θα είσαι, για τις κλωτσιές και θα πουλάς μούρη από το πληκτρολόγιο σε κάποιον που στo real life θα του μίλαγες στον πληθυντικό! :grin:

Φτωχομπινεδιάρικο αλητάκι, σε κλάνω δυνατά στην μούρη μέχρι να φύγει η πρώτη τσίρλα μέσα στο λαρύγγι σου! :tooth:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Κατάπινε! Φτωχαλητάκι! :grin:
;έχεις θεματάκι με το χρήμα ε;;; σου λείπει ε; η προσφορά μου ισχύει πάντως αν θες να κονομήσεις ενα 5χηνο να μπαλώσεις καμιά τρύπα....μόνο που θα γίνει η δικιά σου σα ξεχειλωμένο γκροβεράκι. έχεις θέμα κ με την αλητία ε;;;; τι έγινε;;;; αααα το πιασα....κλασσικό φλωράκι δαπιτάκι θα ήσουνα κ θα είχες απωθημένα με τα αλάνια απο μικρό. δε πειράζει έτσι είν αυτά.....πάντα σας πηδάγαμε τις γκόμενες....ξυδάκι.Ρουφιανάκο, κάνε αναφορές όσες θες το πολύ πολύ να πιάσω τσουγκράνα να ξύσω τα παπάρια μου που με τρώνε αν κ με ένα 50ευρω είμαι σίγουρος οτι θα κάνεις κωλοτούμπες για να μου τα ξύσεις εσύ. Αντε βλακα μαζέψου αρκετά ασχολήθηκα με τη μίζερη ύπαρξή σου. Τράβα καμιά μαλακία με χρυσοχοίδη να γουστάρεις και όποτε ζοριστείς....ξέρεις...πμ....στήνεις πατούρα....στην ανοίγω κ κονομάς. πούλο τώρα.

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
αμα το αποθυμένο σου είναι να σου μιλάω στο πλυθηντικό ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...πμ κ οταν στον χώνω θα σε ρωτάω: σας αρέσει κύριε; σας τον εφαρμόζω καλώς;;;; χλιχλιχλιχλιχλι

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
φάτε ρε έναν μαλάκα γαμιά του 10ευρου που θέλει να του μιλάνε και στο πλυθηντικό....έλα μουνί στον τόπο σου......μπάρμπα.....τράβα σε κάνα γιατρό να σε κωλοβυθομετρήσει.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια στο Μεξικό: «Καταπάτησαν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας» Μπου-χου-χου!

Την περιπέτεια που έζησε στο αεροδρόμιο «Σίτι Χουάρες» του Μεξικού, μαζί με τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του, περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist και παρουσιαστής μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τα όσα συνέβησαν κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, μετά την άφιξή τους στο Μεξικό, αλλά και γιατί αρνήθηκε ο ίδιος και οι συνεργάτες του να επιβιβαστούν σε πτήση της Lufthansa για την επιστροφή τους. «Κατεβήκαμε σαν όλους τους τουρίστες και εγώ είχα φίλο που θα με φιλοξενούσε κι ένα παλικάρι από το συνεργείο μας είχε συγγενείς εκεί. Αναφέραμε στην ταξιδιωτική φόρμα που μας έδωσαν την διεύθυνση του σπιτιού που θα μας φιλοξενούσαν. Οι υπάλληλοι όμως στον έλεγχο δεν το δέχτηκαν και μας ζήτησαν όνομα ξενοδοχείου. "Δηλαδή δεν έχετε κλείσει ξενοδοχείο"; μας ρώτησαν. "Μα αφού σας δίνουμε το όνομα του ανθρώπου που θα μας φιλοξενήσει" τους απαντήσαμε», περιέγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης, μιλώντας στην εφημερίδα από τη Φρανκφούρτη, τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού επιστροφής στην Ελλάδα.

«Μας είχαν κρύψει 3 μέρες από τον κόσμο»

«Καταπάτησαν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας...

Πηγή:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φάτε ρε έναν μαλάκα γαμιά του 10ευρου που θέλει να του μιλάνε και στο πλυθηντικό....έλα μουνί στον τόπο σου......μπάρμπα.....τράβα σε κάνα γιατρό να σε κωλοβυθομετρήσει.....

Αληταρά άνοιξε και κατάπινε
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Μαυρίδης κατά Μεξικού: Έχω φωτογραφίες - Μην μπαίνετε σε πόλεμο με Ευρωπαίο πολίτη

Η περιγραφή της εφιαλτικής περιπέτειας από τον Γιώργο Μαυρίδη στο αεροδρόμιο του Μεξικού προκάλεσε τη διάψευση των γεγονότων από τη πρεσβεία του Μεξικού, η οποία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση. Στο σίριαλ αυτό της αντιπαράθεσης, έρχεται να προστεθεί και νέα δήλωση, αυτή τη φορά από τον γνωστό παρουσιαστή.

Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αυθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα".

Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ηθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα".
Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.

Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσισουμε τα λεφτά από τα εισητηρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.

Αντ'αυτου αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα" σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρειασ θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρωπου!

ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανακια χουντινι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.

ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζης τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα!

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6

Αληταρά άνοιξε και κατάπινε
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
έλα βλάκα τραβήξου λέμε. τα υποτασικά σου μη ξεχάσεις.

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
Χασου σε λεω ρε μαλακα που συνεχιζεις την πιπα σου......ακομα και σενα που διψας για γαργαλημα κωλοτρυπιδας απο γυφτικες ψωλες θα πιστευα σε αντιπαραθεση με μεξικανους ..τι σχεση εχουν τα αεροδρομια βλακαμα....μυριστηκε μιζουλα ο μεξικανος (κοτζαμ παραγωγη θα ειπε) και ξεκινησε νταραβερι....το να εφερε ταλλο και το θεμα στραβωσε....αντε γαμησου τωρα μπινε που θα υπερασπιστεις μεχρι και μεξικανους μπατσους μαλακα,επειδη ο ενας στην παρεα ειναι παοκ.....εχεις ξυσει και τρυπησει τον πατο χρονια τωρα....τραβα ψοφα και χασου κομπλεξικε τραβελε!!
Βρε ψωμολυσσα Τουρκογυφτε της Μενεμένης όντως δεν εχει πατήσει ποτέ σου σε αεροδρόμιο!
Το κράτος των Αθηνών φταίει για την ταλαιπωρία του αμόρφωτου Βουλγαρου!
Εσύ πού τις ξέρεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες ανύπαρκτη τσιμπουκλου του Τσίπρα?
Στις ειπε ο Σαμπιντι ή τις άκουσες στο σύνδεσμο που είσαι γραμμένος ΣΦ ΠΑΟΚ Gypsy?
Ρε γυφτογυφτουλα ενα αεροδρόμιο δεν είναι η Τούμπα!
Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τους ακολουθούν όλοι, ακομα και τα καθυστερημένα αγραμματα μπαοκια!
Τι στόκος!

τι απαντας στον κλασσικο πανηλιθιο γαυρο με σκατα αντι για εγκεφαλο. ο τυπος ειναι ικανος να τσιμπουκωσει ολο το αστυνομικο σωμα του Μεξικο ενω τον γαμαει ο βαγγελας απο πισω γιατι ο μαυριδης ειναι παοκτσης, κ εσενα σου κανει εντυπωση που πιστευει τους μεξικανους μπατσους που συναγωνιζονται σε διαφθορα το σιχαμενο του σωματειο? οσο αντιπαθητικος κ να ειναι ο μαυριδης εχει πλακα που κατι σκουπιδια αλβανοπακιστανια του μενιδιου σαν αυτον που τους εχουν πεσει τα δοντια απο την πεινα και την πρεζα, βγαζουν χολη για εναν αμορφωτο τυπο που στη ζωη τους εχει κατουρησει, εχει τσιμπησει τοσα φραγκα που φτανουν για να τον αγορασει αυτον κ να τον κανει δουλο αμα θελει και γαμαει μουνια με τα οποια ο κακομοιρος αυτος ζακιας τον παιζει πισω απο την οθονη του. ο ενας κανει τη ζωαρα του κ ο αλλος ο πουθενας κανει αυτο που μπορει, τον κραζει πισω απο μια οθονη σαν καημενος. κλασσικος καραβλαχος

locoenelcoco

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2018
Like
621
Πόντοι
81
ρε μαλακιζμένα ανθρωπάκια....δε βαρεθήκατε να στάζετε χολή;;;; η κακία θα σας μείνει στο τέλος. Δε κοιτάτε τον Κούλη που σας έχει αγαπήσει τις μανούλες εδω και ένα χρόνο και σας φταίει ο Μαυρίδης...για τον πούτσο καβάλα είσαστε. Τέτοια μικροπρεπή σκατοψυχιά μόνο στο μέσο νεοελληναρά μπορεί να βρεθεί... τραβάτε κοιταχτήτε σε κάνα καθρέφτη καλύτερα. Οσο για τις ψευτομαγκιές κ τα νταηλίκια του πληκτρολογίου, γειώνονται με κάιρο αυτόματα απο αλγόριθμο. Μόνοι σας τα λέτε μόνοι σας τα ακούτε. ο Μαυρίδης σας γαμάει.
καημενα ανθρωπακια. το ναυαγιο της ζωης τους τους εφτασε το εσχατο σημειο να σταζουν χολη γιατι ειναι το μονο οπυ ειναι ικανοι να κανουν. αστους πλακα εχει η καταντια τους

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.876
Πόντοι
9.931
Το 2015 ο Μαυρίδης μας έλεγε να βγούμε απ’ την Ευρώπη, να τα χάσουμε όλα και να δώσουμε τα αρχιδια μας στους πουστηδες της ΕΕ.
Όταν το 2020 συνελήφθη στο Μεξικό, θυμήθηκε ότι είναι Ευρωπαίος και απαιτούσε ανάλογη αντιμετώπιση.

Κλασικός σύντροφος. Μασίφ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το 2015 ο Μαυρίδης μας έλεγε να βγούμε απ’ την Ευρώπη, να τα χάσουμε όλα και να δώσουμε τα αρχιδια μας στους πουστηδες της ΕΕ.
Όταν το 2020 συνελήφθη στο Μεξικό, θυμήθηκε ότι είναι Ευρωπαίος και απαιτούσε ανάλογη αντιμετώπιση.

Σωστό κι αυτό! Όπως τώρα με τα κονδύλια τς ΕΕ για τον κορονοϊό και την κρίση, έχει την απαίτηση να μάθει ο τσίριζας που θα τα ξοδέψει η κυβέρνηση!!! Που σε αντίθετη περίπτωση θα κοιτάζαμε πως να μοιράσουμε ρούβλια, δηνάρια ή τα δελτία για κάνα ψωμί!

This is left!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ανεξάρτητα τι έγινε, αυτό το ύφος "μη τα βάζετε με ευρωπαίο πολίτη" δείχνει μεγαλειώδη ευρωπαία μαλακία. :confused:

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Θα τον ειδανε εκει με τα τατου θα ηταν και ταλαιπωρημενος απο το ταξιδι θα τους μιλησε και λιγο αποτομα ,κοκακιας ειπανε ειναι αυτος νταλαβεριτζης

Snadier

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
842
Πόντοι
300
Ήταν πάντα για εμενα αχωνευτος!! Τώρα απλα το τερμάτισε!

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Ενταξει ρε παιδια τι εκανε ο ανθρωπος και τον σταυρωσατε ; Δεν καταλαβαινω τετοιο μισος

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.269
Πόντοι
1.056

Γιώργος Μαυρίδης 2020 «να μη τα βάζει με Ευρωπαίους πολίτες». Μόνο που, κ. Μαυρίδη, το 2015 δήλωνε: << Την Κυριακή θα βάλω στο φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ και τα αρχ@δ@α μου και θα το στείλω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα...>>

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Και απο την EE να βγαιναμε παλι ευρωπη θεωρείτε η Ελλαδα δλ τωρα η Αγγλία δεν ειναι ευρωπαικη χωρα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom