Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Τον τελευταιο μηνα ειναι πιο εμφανες απο ποτε πως ο ανθρωπος δουλευει καθαρα για βιοποριστικοους λογους κ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΤΑΙ.
αν ειχε χρημα,θα το ειχε παρατησει το αθλημα κ θα αραζε στο καφενειο στα πετραλωνα να παιζει μπαρμπουτι..

οσοι τον εχουν παρακολουθησει απο την αρχη της ραδιοφωνικης κ τηλεοπτικης του καριερας,καταλαβαινουν..

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ποιος τον χωνευει τον εξυπνακια τον γεωργιου?

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
ποιος τον χωνευει τον εξυπνακια τον γεωργιου?

Εγώ τον πάω, από παλιά. Πάνω από 15 χρόνια τον παρακολουθώ από τότε που έκανε τις εκπομπές στα καφενεία.

Πράγματι είναι ξερόλας και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Αλλά ξέρει από μπάλα και πολλές φορές βγάζουν γέλιο οι ατάκες του.

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Συμφωνώ με τον drclaw.

Παλιά τον έβλεπα και γούσταρα. Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια έχει χάσει αρκετά από την παλιά του λάμψη. Εδώ και χρόνια το έχει γυρίσει σε "μουσικός" κτλ. Εντάξει για την ηλικία του ξέρει αρκετά από μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω μουσική θα απευθυνθώ και σε νεότερους και σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη γνώση από τον Γεωργίου στην μουσική. Από τον Γεωργίου θέλω να ακούσω πράγματα για το ποδόσφαιρο.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
πριν από 20 χρονια επι εποχης σπριντ fm ηταν μπροστα για την εποχη του, πολυ καλος. Τον ακουγα φανατικα. Σήμερα εχει γινει ψιλογραφικός, του αναγνωρίζω ομως ότι είναι αυθόρμητος και προσπαθει να ειναι ειλικρινης. Στο κομματι της μουσικής πολυ καλός

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ με τον drclaw.

Παλιά τον έβλεπα και γούσταρα. Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια έχει χάσει αρκετά από την παλιά του λάμψη. Εδώ και χρόνια το έχει γυρίσει σε "μουσικός" κτλ. Εντάξει για την ηλικία του ξέρει αρκετά από μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω μουσική θα απευθυνθώ και σε νεότερους και σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη γνώση από τον Γεωργίου στην μουσική. Από τον Γεωργίου θέλω να ακούσω πράγματα για το ποδόσφαιρο.

Έτσι ακριβώς είναι. Καλή είναι η μουσική του αλλά για άλλη ώρα! Ειδικά στο real fm κάποιες μέρες που κάνει "μουσικές" εκπομπές γυρίζω σταθμό! Μέχρι και κάτι περίεργες από το "Εν Λευκώ" είχε φέρει σε κάτι εκπομπές για να παίξουν μαζί μουσική  :jerking:

πριν από 20 χρονια επι εποχης σπριντ fm ηταν μπροστα για την εποχη του, πολυ καλος. Τον ακουγα φανατικα. Σήμερα εχει γινει ψιλογραφικός, του αναγνωρίζω ομως ότι είναι αυθόρμητος και προσπαθει να ειναι ειλικρινης. Στο κομματι της μουσικής πολυ καλός

Σίγουρα είναι καλή η μουσική που παίζει ο Γεωργίου όμως το θέμα είναι ότι η εκπομπή του είναι για ποδόσφαιρο και κυρίως για να βγαίνουν οι ακροατές και να λένε απόψεις. Εγώ τουλάχιστον καθαρά για αυτό τον ακούω, για τις συζητήσεις που κάνει με τους ακροατές. Πχ πολύ θα μου άρεσε αν  τις μέρες που δεν έχει αθλητική κίνηση αντί για μουσική να έβγαζε κόσμο και να έλεγαν για πολιτικά όπως πχ στο Λαβίθη το βράδυ... Θα γίνονταν τρελές συζητήσεις πιστεύω και θα έβγαινε πολύ γέλιο. Τώρα, αν βγει κάποιος και πει πολιτικά συνήθως τον κόβει  :idiot:

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τον πάω, από παλιά. Πάνω από 15 χρόνια τον παρακολουθώ από τότε που έκανε τις εκπομπές στα καφενεία.

Πράγματι είναι ξερόλας και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Αλλά ξέρει από μπάλα και πολλές φορές βγάζουν γέλιο οι ατάκες του.
σε μια εκπομπη στον βυρωνα δεν αντεξε την εκοψε και γυρισε στο καναλι5. υπαρχουν στο youtube αυτα.
ειχε πει οτι θα εγραφε κι ενα βιβλιο αλλα δεν εχει γραψει κατι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
σε μια εκπομπη στον βυρωνα δεν αντεξε την εκοψε και γυρισε στο καναλι5. υπαρχουν στο youtube αυτα.
ειχε πει οτι θα εγραφε κι ενα βιβλιο αλλα δεν εχει γραψει κατι.

Ναι τότε που τις είχε φάει από τους δίδυμους, τρελαμένους παοκτζήδες από το Βύρωνα. Το ξύλο δεν υπάρχει στα video που είναι ανεβασμένα στο youtube, ακολουθεί αμέσως μετά

Συνημμένα

• kafeneio_georgiu.jpg
    kafeneio_georgiu.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 30

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καλα ρε,πιστευετε αυτα τα φιδια απο τους μπαοκτζηδες?
την εκπομπη τοτε την σταματησε γιατι εκαναν μπαφους μεσα στο καφενειο,βριζαν σαν μαλακες on air και γενικως υπηρχε μια ραστοφοριανη μπουρδελοκατασταση που παρεπεμπε σε ρειβ παρτυ
γεματο γαυρους ηταν το καφενειο(οπαδοι της Δοξας βυρωνα κ καλα)και γιαυτο ηταν μπουρδελε επιπεδου!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
καλα ο ξερολας παναθηναικος ειχε αφησει εποχη!
Πολυξεροπουλος επρεπε να λεγοταν στο επιθετο!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θρυλική η εκπομπή στο Βύρωνα - πράγματι και εγώ δεν είχα ακούσει τότε για ξύλο κλπ, απλώς δεν άντεξε ο φαφούτης τη μαλακία κάποιων θαμώνων του καφενείου. Θα ήταν περίεργο να βρεθούν 2 Παοκτζήδες μέσα σε καφενείο στο Βύρωνα και να κάνουνε τέτοια μανούρα  :think:

Επίσης θρυλική είναι και η εκπομπή σε καφενείο  της Ηλιούπολης με βάζελο φίλαθλο - ιδιοκτήτη βιντεοκλάμπ - πιο ξερόλα απο το Γεωργίου:
Το βιβλίο θα το γράψει όταν (και αν) πάρει σύνταξη  :woldman:

Άμα τους είχες γνωρίσει όπως εγώ θα άλλαζες γνώμη...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
φιλε οι περισσοτεροι ηταν στο ιδιο στυλακι:ο μαλακας ο ξερολας ο νεοελληνας που καθε 3 λεξεις πεταει αηδιες του Φιλαθλου, του Γεωργιου κ του Αποδυτηριακια του στυλ ¨Χου ρε" κλπ
ολοι οι κατεστραμενοι της κοινωνιας με καποιες εξαιρεσεις.
ο γεωργιου ειναι ο απδυτηριακιας αυτο πληροφοριακα

vaslag7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κανεις λαθος.ο αποδυτηριακιας στις ενδοξες εποχες καθημερινα γραφοταν απο τον Καισαρη και τα σεντονια του Σαββατοκυριακου ηταν του Καραγιαννιδη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τι επαθε με την βυζομπαλου μυγα τον τσιμπησε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories