You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Τον τελευταιο μηνα ειναι πιο εμφανες απο ποτε πως ο ανθρωπος δουλευει καθαρα για βιοποριστικοους λογους κ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΤΑΙ.
αν ειχε χρημα,θα το ειχε παρατησει το αθλημα κ θα αραζε στο καφενειο στα πετραλωνα να παιζει μπαρμπουτι..
οσοι τον εχουν παρακολουθησει απο την αρχη της ραδιοφωνικης κ τηλεοπτικης του καριερας,καταλαβαινουν..
αν ειχε χρημα,θα το ειχε παρατησει το αθλημα κ θα αραζε στο καφενειο στα πετραλωνα να παιζει μπαρμπουτι..
οσοι τον εχουν παρακολουθησει απο την αρχη της ραδιοφωνικης κ τηλεοπτικης του καριερας,καταλαβαινουν..
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ποιος τον χωνευει τον εξυπνακια τον γεωργιου?
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ποιος τον χωνευει τον εξυπνακια τον γεωργιου?
Εγώ τον πάω, από παλιά. Πάνω από 15 χρόνια τον παρακολουθώ από τότε που έκανε τις εκπομπές στα καφενεία.
Πράγματι είναι ξερόλας και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Αλλά ξέρει από μπάλα και πολλές φορές βγάζουν γέλιο οι ατάκες του.
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Συμφωνώ με τον drclaw.
Παλιά τον έβλεπα και γούσταρα. Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια έχει χάσει αρκετά από την παλιά του λάμψη. Εδώ και χρόνια το έχει γυρίσει σε "μουσικός" κτλ. Εντάξει για την ηλικία του ξέρει αρκετά από μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω μουσική θα απευθυνθώ και σε νεότερους και σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη γνώση από τον Γεωργίου στην μουσική. Από τον Γεωργίου θέλω να ακούσω πράγματα για το ποδόσφαιρο.
Παλιά τον έβλεπα και γούσταρα. Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια έχει χάσει αρκετά από την παλιά του λάμψη. Εδώ και χρόνια το έχει γυρίσει σε "μουσικός" κτλ. Εντάξει για την ηλικία του ξέρει αρκετά από μουσική, αλλά αν θέλω να ακούσω μουσική θα απευθυνθώ και σε νεότερους και σε άτομα που έχουν μεγαλύτερη γνώση από τον Γεωργίου στην μουσική. Από τον Γεωργίου θέλω να ακούσω πράγματα για το ποδόσφαιρο.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
πριν από 20 χρονια επι εποχης σπριντ fm ηταν μπροστα για την εποχη του, πολυ καλος. Τον ακουγα φανατικα. Σήμερα εχει γινει ψιλογραφικός, του αναγνωρίζω ομως ότι είναι αυθόρμητος και προσπαθει να ειναι ειλικρινης. Στο κομματι της μουσικής πολυ καλός
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ με τον drclaw.
Έτσι ακριβώς είναι. Καλή είναι η μουσική του αλλά για άλλη ώρα! Ειδικά στο real fm κάποιες μέρες που κάνει "μουσικές" εκπομπές γυρίζω σταθμό! Μέχρι και κάτι περίεργες από το "Εν Λευκώ" είχε φέρει σε κάτι εκπομπές για να παίξουν μαζί μουσική
πριν από 20 χρονια επι εποχης σπριντ fm ηταν μπροστα για την εποχη του, πολυ καλος. Τον ακουγα φανατικα. Σήμερα εχει γινει ψιλογραφικός, του αναγνωρίζω ομως ότι είναι αυθόρμητος και προσπαθει να ειναι ειλικρινης. Στο κομματι της μουσικής πολυ καλός
Σίγουρα είναι καλή η μουσική που παίζει ο Γεωργίου όμως το θέμα είναι ότι η εκπομπή του είναι για ποδόσφαιρο και κυρίως για να βγαίνουν οι ακροατές και να λένε απόψεις. Εγώ τουλάχιστον καθαρά για αυτό τον ακούω, για τις συζητήσεις που κάνει με τους ακροατές. Πχ πολύ θα μου άρεσε αν τις μέρες που δεν έχει αθλητική κίνηση αντί για μουσική να έβγαζε κόσμο και να έλεγαν για πολιτικά όπως πχ στο Λαβίθη το βράδυ... Θα γίνονταν τρελές συζητήσεις πιστεύω και θα έβγαινε πολύ γέλιο. Τώρα, αν βγει κάποιος και πει πολιτικά συνήθως τον κόβει
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σε μια εκπομπη στον βυρωνα δεν αντεξε την εκοψε και γυρισε στο καναλι5. υπαρχουν στο youtube αυτα.Εγώ τον πάω, από παλιά. Πάνω από 15 χρόνια τον παρακολουθώ από τότε που έκανε τις εκπομπές στα καφενεία.
Πράγματι είναι ξερόλας και έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Αλλά ξέρει από μπάλα και πολλές φορές βγάζουν γέλιο οι ατάκες του.
ειχε πει οτι θα εγραφε κι ενα βιβλιο αλλα δεν εχει γραψει κατι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
σε μια εκπομπη στον βυρωνα δεν αντεξε την εκοψε και γυρισε στο καναλι5. υπαρχουν στο youtube αυτα.
ειχε πει οτι θα εγραφε κι ενα βιβλιο αλλα δεν εχει γραψει κατι.
Ναι τότε που τις είχε φάει από τους δίδυμους, τρελαμένους παοκτζήδες από το Βύρωνα. Το ξύλο δεν υπάρχει στα video που είναι ανεβασμένα στο youtube, ακολουθεί αμέσως μετά
Συνημμένα
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
καλα ρε,πιστευετε αυτα τα φιδια απο τους μπαοκτζηδες?
την εκπομπη τοτε την σταματησε γιατι εκαναν μπαφους μεσα στο καφενειο,βριζαν σαν μαλακες on air και γενικως υπηρχε μια ραστοφοριανη μπουρδελοκατασταση που παρεπεμπε σε ρειβ παρτυ
γεματο γαυρους ηταν το καφενειο(οπαδοι της Δοξας βυρωνα κ καλα)και γιαυτο ηταν μπουρδελε επιπεδου!
την εκπομπη τοτε την σταματησε γιατι εκαναν μπαφους μεσα στο καφενειο,βριζαν σαν μαλακες on air και γενικως υπηρχε μια ραστοφοριανη μπουρδελοκατασταση που παρεπεμπε σε ρειβ παρτυ
γεματο γαυρους ηταν το καφενειο(οπαδοι της Δοξας βυρωνα κ καλα)και γιαυτο ηταν μπουρδελε επιπεδου!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Θρυλική η εκπομπή στο Βύρωνα - πράγματι και εγώ δεν είχα ακούσει τότε για ξύλο κλπ, απλώς δεν άντεξε ο φαφούτης τη μαλακία κάποιων θαμώνων του καφενείου. Θα ήταν περίεργο να βρεθούν 2 Παοκτζήδες μέσα σε καφενείο στο Βύρωνα και να κάνουνε τέτοια μανούρα
Επίσης θρυλική είναι και η εκπομπή σε καφενείο της Ηλιούπολης με βάζελο φίλαθλο - ιδιοκτήτη βιντεοκλάμπ - πιο ξερόλα απο το Γεωργίου:
Το βιβλίο θα το γράψει όταν (και αν) πάρει σύνταξη
Άμα τους είχες γνωρίσει όπως εγώ θα άλλαζες γνώμη...
actionathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το βιβλίο θα το γράψει όταν (και αν) πάρει σύνταξη
νομιζω οτι φοβαται και γι'αυτο δεν το γραφει.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
νομιζω οτι φοβαται και γι'αυτο δεν το γραφει.
Περιμένει να γεράσει πρώτα τόσο, ώστε να μην μπορεί πλέον κανείς να του κάνει κακό
ο γεωργιου ειναι ο απδυτηριακιας αυτο πληροφοριακαφιλε οι περισσοτεροι ηταν στο ιδιο στυλακι:ο μαλακας ο ξερολας ο νεοελληνας που καθε 3 λεξεις πεταει αηδιες του Φιλαθλου, του Γεωργιου κ του Αποδυτηριακια του στυλ ¨Χου ρε" κλπ
ολοι οι κατεστραμενοι της κοινωνιας με καποιες εξαιρεσεις.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τι επαθε με την βυζομπαλου μυγα τον τσιμπησε?