Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ νομίζω ότι ο Γεωργίου πουλάει ακόμα και θα συνεχίσει να πουλάει για έναν πολύ σημαντικό λόγο.Είναι γοητευτική μορφή.Εχω κι εγώ κολήσει μαζί του χρόνια τώρα παρότι δεν είμαι και τόσο ποδοσφαιρικός τύπος.Νομίζω ότι αυτό ακριβώς βγαίνει κι από την εκπομπή της Ερτ.Ότι δεν τον ακούν όσοι παρακολουθούν μπάλα αλλά ακόμα και γυναίκες και διανοούμενοι και πιτσιρικάδες που δεν τον ήξεραν πριν το 2000 π.χ.
Γιατί παρότι ο Γεωργίου είναι λαϊκός τύπος και λίγο χύμα και λίγο μάγκας, δεν παύει συχνά πυκνά να πιάνει θέματα που ενδιαφέρουν ανθρώπους που έχουν λίγο πιο ψαγμένο μυαλό και πιο φιλοσοφημένη αντίληψη των πραγμάτων. Έχει δηλαδή καταφέρει χωρίς επιτήδευση να μιλήσει σε όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Για μένα ο Γεωργίου είναι σημαντική μορφή της κουλτούρας της σύγχρονης Ελλάδας, παρότι ενδεχομένως να μην το έχει αντιληφθεί ούτε ο ίδιος.......

εκεί καταντήσαμε.
να είναι μορφή ο γεωργίου....
με τον δωδεκάθεο

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Οταν έκανε τη μαλακία στο ραδιόφωνο κάθισε και ανακοίνωσε ότι σταματάει από όλα. Ηρθε σαν κλαμένο μουνί στην εφημερίδα και ανακοίνωσε ότι τέρμα η δημοσιογραφία. Εεεε μετά από δύο μέρες επέστρεψε. Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε καν ο Ταμπάκος και θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρω το Γεωργίου. Στην μάπα τον έχουμε φάει 11 ολόκληρα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εσύ να μην έχεις να φας την σήμερον ημέρα και να πλακώνεσαι για τη μπάλα και αυτός να κυκλοφορεί με μία καυλερή BMW που οι ζάντες τις κοστίζουν πιο πολύ από το αμάξι μου. Η γραφικότητα του Γεωργίου έκανε το θαύμα της. Από τις ιατρικές επισκέψεις και τις μπαρμπουτιέρες τον έκανε πλούσιο. Και είναι πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη.

Δεν τον κακοχαρακτήρισα ποτέ για το ταλέντο του είναι καλός σαν σχολιογράφος (πρόσεξε δεν κάνει ρεπορτάζ για να τον πεις δημοσιογράφο) Σχολιάζει όμως καλά και είναι εξαιρετικός σε αυτό. Εγώ σου λέω για τον Γεωργίου ως άνθρωπο έτσι όπως τον γνώρισα και η άποψη μου δεν είναι καθόλου καλή. Εσύ μπορεί να μην το δέχεσαι και είναι απολύτως σεβαστό. Σεβάσου όμως και τις άλλες γνώμες.   

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Οταν έκανε τη μαλακία στο ραδιόφωνο κάθισε και ανακοίνωσε ότι σταματάει από όλα. Ηρθε σαν κλαμένο μουνί στην εφημερίδα και ανακοίνωσε ότι τέρμα η δημοσιογραφία. Εεεε μετά από δύο μέρες επέστρεψε. Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε
γιατί είχε γίνει αυτό γνωρίζεις;

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
298
Πόντοι
26
στο τηλε αστυ ειχε πει σταματαει και τερμα ολα και τετοια
αυτο εννοειται η' ειχε πει και καμια μαλακια στο ραδιο?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
18 Μαρτίου 2010 είχε γίνει αν θυμάμαι καλά γύρισε και είπε στο τηλεάστυ ότι σταματάει από όλα εντελώς ξαφνικά μετά από μπρέικ. Επίσημα γύρισε και είπε ότι ήταν προσωπικοί λόγοι

Οπότε σκάμε εμείς το απόγευμα στο συγκρότημα το ακούμε και μας πιάνουν τα γέλια. Βγαίνει έξω ο Κωλοκοτρώνης και μας λέει χαρακτηριστικά ότι κάτι συνέβη με τον σωφέρ, ότι πήρε και απείλησε με μυνήσεις το REAL. Και πως δεν πρόκειται ο Γεωργίου να σταματήσει και μάλιστα τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί γύρισε και το είπε στον αέρα.

Οι λόγοι έμειναν για πάντα κρυφοί. Ακόμα και τώρα πολλοι αναρωτιόμαστε γιατί αφού είναι τόσο μάγκας δεν μίλησε live για αυτό. Ετσι και αλλιώς ο Αντρέας Κουρής με τον Χατζηνικολάου δεν είχαν κάποια προσωπική γνωριμία με τον βαρδινογιάννη  και στάνταρ θα μπορούσαν να καλύψουν το Γεωργίου.

Ο Φίλαθλος ήταν εμπορική εφημερίδα λόγω Γεωργίου και όχι λόγω Καραγιαννίδη που έτρωγε από δέκα μεριές

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
18 Μαρτίου 2010 είχε γίνει αν θυμάμαι καλά γύρισε και είπε στο τηλεάστυ ότι σταματάει από όλα εντελώς ξαφνικά μετά από μπρέικ. Επίσημα γύρισε και είπε ότι ήταν προσωπικοί λόγοι

Οπότε σκάμε εμείς το απόγευμα στο συγκρότημα το ακούμε και μας πιάνουν τα γέλια. Βγαίνει έξω ο Κωλοκοτρώνης και μας λέει χαρακτηριστικά ότι κάτι συνέβη με τον σωφέρ, ότι πήρε και απείλησε με μυνήσεις το REAL. Και πως δεν πρόκειται ο Γεωργίου να σταματήσει και μάλιστα τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί γύρισε και το είπε στον αέρα.

Οι λόγοι έμειναν για πάντα κρυφοί. Ακόμα και τώρα πολλοι αναρωτιόμαστε γιατί αφού είναι τόσο μάγκας δεν μίλησε live για αυτό. Ετσι και αλλιώς ο Αντρέας Κουρής με τον Χατζηνικολάου δεν είχαν κάποια προσωπική γνωριμία με τον βαρδινογιάννη  και στάνταρ θα μπορούσαν να καλύψουν το Γεωργίου.

Ο Φίλαθλος ήταν εμπορική εφημερίδα λόγω Γεωργίου και όχι λόγω Καραγιαννίδη που έτρωγε από δέκα μεριές

Μέγας αλήτης.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οταν έκανε τη μαλακία στο ραδιόφωνο κάθισε και ανακοίνωσε ότι σταματάει από όλα. Ηρθε σαν κλαμένο μουνί στην εφημερίδα και ανακοίνωσε ότι τέρμα η δημοσιογραφία. Εεεε μετά από δύο μέρες επέστρεψε. Τέτοιες κωλοτούμπες ούτε καν ο Ταμπάκος και θα μου πεις εμένα ότι δεν ξέρω το Γεωργίου. Στην μάπα τον έχουμε φάει 11 ολόκληρα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εσύ να μην έχεις να φας την σήμερον ημέρα και να πλακώνεσαι για τη μπάλα και αυτός να κυκλοφορεί με μία καυλερή BMW που οι ζάντες τις κοστίζουν πιο πολύ από το αμάξι μου. Η γραφικότητα του Γεωργίου έκανε το θαύμα της. Από τις ιατρικές επισκέψεις και τις μπαρμπουτιέρες τον έκανε πλούσιο. Και είναι πιο γραφικός και από τη Σαντορίνη.

Δεν τον κακοχαρακτήρισα ποτέ για το ταλέντο του είναι καλός σαν σχολιογράφος (πρόσεξε δεν κάνει ρεπορτάζ για να τον πεις δημοσιογράφο) Σχολιάζει όμως καλά και είναι εξαιρετικός σε αυτό. Εγώ σου λέω για τον Γεωργίου ως άνθρωπο έτσι όπως τον γνώρισα και η άποψη μου δεν είναι καθόλου καλή. Εσύ μπορεί να μην το δέχεσαι και είναι απολύτως σεβαστό. Σεβάσου όμως και τις άλλες γνώμες.   

Παει η μπεμπα, φιλε...
Εκτος κι αν πηρε καινουρια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο Γεωργίου συνήθιζε να ζητάει χρήματα από νέους δημοσιογράφους ως δανεικά και να μην τα επιστρέφει ποτέ!!!! Τεράστιος μαλάκας και ως γνωστόν οι μαλάκες είναι αήττητοι και σκατοχαρακτήρας.   

Φιλε,δεν ειναι μαλακας
Απλα φαινεται πως τα επαιζε ολα, και μετα εκανε τρακες για να ταϊσει το παιδι του
Ολοι οι χατροπαιχτες καταντανε ξεφτιλες
Φνταζομαι πως τωρα τα εχει κοψει αυτα

Οσο για τη μπεμπα, ειχε πει ο ιδιος στο Real οτι του την εκλεψαν μεσα απο το γκαραζ του σπιτιου του
Και μιλαμε για ΠΟΛΥ σοβαρο εργαλειο
Οχι απ' αυτες που εχει ο Σπανος στη βιτρινα του

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Δουλειά εκεί πέρα έπιασα τον Ιανουάριο του 2000 και έμεινα μέχρι πέρυσι που έκλεισε ο Φίλαθλος, οπότε τις φάσεις της τράκας της έπιασα στο τέλος ουσιαστικά, δλδ εμένα μου έχει πάρει ένα πεντοχίλιαρο και το έχει κάνει γαργάρα αν και θα ήθελα πολύ να τον πάρω στην εκπομπή και να του το ζητήσω έτσι για το γαμώτο.

Τέσπα δεν με νοιάζει τόσο ο Γεωργίου όσο με ενδιαφέρει να πάρω κάποια στιγμή τα λεφτά που μου χρωστάει ο Κουρής. Πιστεύω, πάντως πως ο Φίλαθλος θα ανοίξει πάλι κάποια στιγμή, αλλά όχι με το προσωπικό που είχε πιο παλιά.

Λέω πολλά όμως και η ανωνυμία είναι καλό να υπάρχει. Θα μου επιτρέψετε να αποσυρθώ από την συζήτηση σας όταν ακούω για Γεωργίου θέλω να ξεράσω περισσότερο γιατί μου έρχεται στο μυαλό η παλιά μου δουλειά και τα όσα έχουν συμβεί εκει πέρα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε,δεν ειναι μαλακας
Απλα φαινεται πως τα επαιζε ολα, και μετα εκανε τρακες για να ταϊσει το παιδι του
Ολοι οι χατροπαιχτες καταντανε ξεφτιλες
Φνταζομαι πως τωρα τα εχει κοψει αυτα

Οσο για τη μπεμπα, ειχε πει ο ιδιος στο Real οτι του την εκλεψαν μεσα απο το γκαραζ του σπιτιου του
Και μιλαμε για ΠΟΛΥ σοβαρο εργαλειο
Οχι απ' αυτες που εχει ο Σπανος στη βιτρινα του

την βρηκε μετα απο 2-3 μερες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.528
Πόντοι
9.931
Δουλειά εκεί πέρα έπιασα τον Ιανουάριο του 2000 και έμεινα μέχρι πέρυσι που έκλεισε ο Φίλαθλος, οπότε τις φάσεις της τράκας της έπιασα στο τέλος ουσιαστικά, δλδ εμένα μου έχει πάρει ένα πεντοχίλιαρο και το έχει κάνει γαργάρα αν και θα ήθελα πολύ να τον πάρω στην εκπομπή και να του το ζητήσω έτσι για το γαμώτο.

Τέσπα δεν με νοιάζει τόσο ο Γεωργίου όσο με ενδιαφέρει να πάρω κάποια στιγμή τα λεφτά που μου χρωστάει ο Κουρής. Πιστεύω, πάντως πως ο Φίλαθλος θα ανοίξει πάλι κάποια στιγμή, αλλά όχι με το προσωπικό που είχε πιο παλιά.

Λέω πολλά όμως και η ανωνυμία είναι καλό να υπάρχει. Θα μου επιτρέψετε να αποσυρθώ από την συζήτηση σας όταν ακούω για Γεωργίου θέλω να ξεράσω περισσότερο γιατί μου έρχεται στο μυαλό η παλιά μου δουλειά και τα όσα έχουν συμβεί εκει πέρα.

Καλά δάνεισες σε κάποιον που σου ήταν απλός ένας συνάδελφος ένα τέτοιο ποσό; :huh: Εγω εδώ χρειάστηκε να δανείσω σε κολλητούς 3 χιλιάρικα και το έκανα με χίλια ζόρια.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
πέντε χιλιάδες δρχ. λέμε έτσι όχι ευρώ εεεε λες ρε πούστη μου ο Γεωργίου είναι θα τα δώσει που να ήξερα χαχαχαχαχα απλά με πόνες γιατί ήταν λεφτά από όταν πρωτοξεκίνησα και τότε έπαιρνα 40χιλ το μήνα οπότε αισθανόμουν την έλλειψη

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Ο Αποδυτηριακιας και ο Παρασκευας ηταν οι κολωνες του Φιλαθλου.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ο γεωργιου μας εμαθε απο μπαλα εμας που ημαστε γυρο στα 30 και τον παρακολουθουσαμε φανατικα μεσο του μεγαλου αλεφαντου βεβαια αφου ειναι φιλοι και τον καθοδηγουσε οσον αφορα εντος του γηπεδου
στο παρασκηνιο δεν υπηρξε αλλως που να λεει τοσα πραγματα και να πεφτει συνεχως μεσα ειχε καλες πληροφοριες απο το θωμα
τα τελευταια χρονια βεβαια αρχισε να ασχολητε με αλλα πραγματα και απο που ηταν σουπερ καταντησε λιφ σταιλ και ντι τζει

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Nα προσθέσω κι εγώ ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και την εν γένει στάση του στους ανώνυμους, ενώ μάλλον αληθεύουν τα όσα ακούγονται για τζόγο και τρελές χασούρες σε χαρτιά και ζάρια.Ο Γεωργίου δεν αποτελεί πρότυπο ως τρόπος ζωής ή άνθρωπος, παρόλα αυτά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο.Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη για το πως είναι σαν συνεργάτης,σαν πατέρας, σαν σύζυγος, σαν φίλος.Εγώ κρίνω λοιπόν αυτά που λέει και τον αντίκτυπο που έχουν και δε νομίζω ότι έχουν αντίκτυπο μόνο σε ανθρώπους χαμηλού επιπέδου-το αντίθετο.Μπορεί βέβαια να είναι άλλος ένας από τους "θεωρητικούς" όπως τους λέω.Δηλαδή ανθρώπους που τα λένε ωραία, ή λένε μαύρο και κάνουν άσπρο.Άλλωστε το 90% των ανθρώπων έτσι δεν είναι??? Δεν υποστηρίζουν τις θεωρίες τους και αυτά που και καλά πιστεύουν. Επιμένω όμως ότι είναι μορφή και θα μείνει στην ιστορία.

Επισκέπτης

θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα.να προσθέσω ότι τον ξέρω λόγο του ότι μένουμε σχεδόν μια γειτονιά παρακάτω στα Πετράλωνα είχε φεσώσει τα καφενεία που πήγαινε και έπαιζε μπαρμπούτι και άλλες φορές χαρτιά μόνο και μόνο επειδή πουλούσε την παρουσία του.τωρα σαν άνθρωπος είναι μαλάκας αλλα στο μονο που τον δικαιολογώ είναι οτι πέρασε μεγάλο λούκι με το παιδί του που όμως τον βοήθησε πολύ ο κοκαλης ..αυτο ειναι γνωστό.απο εκει και πέρα κωλοτουμπας ηταν ανέκαθεν και σε αυτά που έλεγε κατά καιρούς..άλλωστε κολλητός του αλεφαντου είναι οπότε είναι λογικό :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ξερει κανεις τι μισθο παιρνει?  :s&m_3:

apolyto_arseniko