Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.357
Πόντοι
506
Θυμάμαι ήμουν μαθητής και είχε κάνει μια φωτογράφηση στο Max αν θυμάμαι καλά με τιγρέ μαγιό, πρέπει να τον είχα ξεφλουδίσει τότε για την πάρτη της :grin:
αν σου πω ότι το έχω το συγκεκριμένο τεύχος...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αν σου πω ότι το έχω το συγκεκριμένο τεύχος...

Μεγάλε! Με το τιγρέ μαγιό και το κλουβί αν θυμάμαι καλά για ντεκόρ, έτσι; Και βυζιά - κώλος τούμπανο... Εμένα κάποιος φίλος μου πρέπει να το είχε πάρει και να το είχα ξεφυλλίσει γιατί δεν το έχω στη συλλογή μου :(

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.357
Πόντοι
506
Βέβαια το κορυφαίο με τον Γεωργίου ήταν αυτό:
το είχα δει live και είχα πέσει από τον καναπέ από τα γέλια...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
εισοδματιας τυπε  :sunglasses:

παντως κοιτα, ειναι λιγο κοινωνικα αδικο καποιος να παιρνει τα κερατα του για 1.5 ωρα εκπομπη στο ραδιοφωνο, και να γραψει μια πραγραφο στην εφημεριδα..

δεν ξερω εσεις πως το βλεπετε, εγω χεστηκα, δεν ζηλευω κανεναν, αντιθετα, με ενοχλει απιστευτα η δημοσιοτητα

αλλα οσοι ριχνουν κραξιμο θα ηθελαν πολυ να ειναι στην θεση του, με την αμαξαρα , τα λεφτα , και τον φακο  ;)

:thumbsup: :thumbsup:

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Τσεκαρετε το παλικαρι στο 3:54  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η εκπομπη απο Βυρωνα εχει ανεβει αλλα οχι οι καρεκλιες μετα το τελος του τεταρτου part.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Τσεκαρετε το παλικαρι στο 3:54  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η εκπομπη απο Βυρωνα εχει ανεβει αλλα οχι οι καρεκλιες μετα το τελος του τεταρτου part.

Στο 2:35 ο ένας εκ των δύο διδύμων :rockon: :rockon: :rockon: Δε θα ξεχάσω ποτέ ένα βράδυ Παρασκευής τότε που ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ήταν στο Μεταξουργείο όπου τον κλείσαμε μαζί (είχαμε μείνει 3-4 άτομα) στις 2:30 τη νύχτα πιωμένοι με τον ψηλό να φωνάζει "Και μην ξεχνάτε ποτέ! Π.Α.Ο.Κ. και το μ... της μάνας τους"!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μιλάμε ο τύπος είναι για τα ΚΑΠΗ..έχει τελειώσει σαν δημοσιογράφος..Εδώ και 2 εβδομάδες κάνει μόνο μουσικές εκπομπές επειδή και καλά είναι κουρασμένος απο όλη την χρονιά και δεν έχουμε κάτι αθλητικό να συζητήσουμε στις εκπομπές του..
τι κούραση να έχεις ρε Γεωργιου?Κανεις 2 ωρες δουλεια σε στουντιο με ζεστη τον χειμωνα και δροσια το καλοκαιρι!τι να πουν και οσοι δουλευουν 14ωρα σε δουλειες με πραγματικα δυσκολες συνθηκες?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μιλάμε ο τύπος είναι για τα ΚΑΠΗ..έχει τελειώσει σαν δημοσιογράφος..Εδώ και 2 εβδομάδες κάνει μόνο μουσικές εκπομπές επειδή και καλά είναι κουρασμένος απο όλη την χρονιά και δεν έχουμε κάτι αθλητικό να συζητήσουμε στις εκπομπές του..
τι κούραση να έχεις ρε Γεωργιου?Κανεις 2 ωρες δουλεια σε στουντιο με ζεστη τον χειμωνα και δροσια το καλοκαιρι!τι να πουν και οσοι δουλευουν 14ωρα σε δουλειες με πραγματικα δυσκολες συνθηκες?
+1

Επισκέπτης
αυτό είναι το βίντεο που τρωει τις καρεκλιές αλλα δυστυχώς δεν το δείχνει.ο γεωργιου καλά κάνει και τους τα παίρνει χοντρά πουλώντας παραμύθι.για μένα απο μπάλα δεν γνωρίζει απλά ηταν μέρος του συστήματος γραφικός και πέτυχε.δε είναι τυχαίο οτι έχει ακροαματικότητα η τηλεθέαση...από τι στιγμή που τα φέρνει καλως και τα παίρνει αυτός είναι ο νομος αγοράς και ζήτησης.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
αυτό είναι το βίντεο που τρωει τις καρεκλιές αλλα δυστυχώς δεν το δείχνει.ο γεωργιου καλά κάνει και τους τα παίρνει χοντρά πουλώντας παραμύθι.για μένα απο μπάλα δεν γνωρίζει απλά ηταν μέρος του συστήματος γραφικός και πέτυχε.δε είναι τυχαίο οτι έχει ακροαματικότητα η τηλεθέαση...από τι στιγμή που τα φέρνει καλως και τα παίρνει αυτός είναι ο νομος αγοράς και ζήτησης.

Τις καρεκλιες τις ειχε φαει live η ειχανε κλεισει οι καμερες?

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ειχε πει καμια μαλακια η χωρις λογο τις εφαγε? Παντως περιεργο που δεν το εχει ανεβασει κανενας στο ιντερνετ

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εχω βαρεθεί ν'ακούω ότι ο Γεωργίου δε ξέρει μπάλλα! Ξέρει πολύ μπάλλα απλά λέει και πολλές μαλακίες για να κάνει την διαφορά!! Το δυνατό του σημείο πάντως είναι το παρασκήνιο.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εχω βαρεθεί ν'ακούω ότι ο Γεωργίου δε ξέρει μπάλλα! Ξέρει πολύ μπάλλα απλά λέει και πολλές μαλακίες για να κάνει την διαφορά!! Το δυνατό του σημείο πάντως είναι το παρασκήνιο.
1000% δικαιο εχεις παρασκηνιο και μπαλα ειναι θεος οποιος λεει το αντιθετο ειναι της πλακας
αντε βρειτε αλλον που να ξερει τη μπαλα που ξερει αυτος τωρα οσον αφορα την ιδιωτικη του ζωη και τις συναλλαγες του δεν μπορω να εκ φερω αποψη δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο απο κοντα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• kafeneio_georgiu.jpg
    kafeneio_georgiu.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 17

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
μονο λιγδα και ψευτομαγκια απο τα Πετραλωνα πουλάει ο γερασμένος πλέον Χορχε..
αηδία έχει καταντήσει!
βέβαια υπάρχουν και χειρότεροι(πχ Καρπετόπουλος) αλλά αυτό δεν αλλάζει πως ραδιοφωνικά έχει πεθάνει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κάτω Πετράλωνα πρός Ταύρο ήταν ή γειτονιά του;

Stories