You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
"Σαν γαζέλα είσαι...."
Χαχαχαχαχαχχα......
ασε τον φαφουτη εσυ.κανα καλο cg πηρες?
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ωραιο το μωρο στην εκπομπη
Επισκέπτης
Ερασιτέχνιδες της κακιάς ώρας!!!να και τα στριπτιζ, χαχαχ
[size=20pt]Γεωργίου...μάπα το καρπούζι![/size]
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
ολο αριστερες ματιες ριχνει......ξεκωλο τελειωςωραιο το μωρο στην εκπομπη
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ολο αριστερες ματιες ριχνει......ξεκωλο τελειως
σιγουρα κανει βιζιτες
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
οταν η μπαλα παει αριστερα γιατι ο τζορβας παει δεξια?
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Πάει χάλασε και ο Γεωργίου. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά
σωστος,ουτε εμενα μου αρεσει αυτο το στυλ με τα στριπτιζ κτλ
Ρε τον μαλακα τον Γεωργιου .Τον ειδα 10 λεπτα πριν λιγο και δεν ειχε καθολου αισθηση του χρονου και του μετρου . Χορευαν οι άλλες ποση ωρα .Αν θελεις να περασεις κατι τετοιο , επρεπε να τις βαλει να χορευουν , ελαχιστο χρονο , όπως στον θεμο . Να κανει περασματα δηλαδη ,γρηγορα με αυτές να χορευουν .
Το γενικοτερο σκηνικο και η ατμοσφαιρα που μου αποπνεει η νεα εκπομπη ( τα 10 λεπτα που ειδα ) , δειχνει φθηνο και γελοιο .
Πως τα φερνει καμια φορα η ζωη - Γιαουρτι με πετσα ελεγε - και κατι τετοιο νομιζω ότι χρειαζεται να του ρθει συστημενο .
Το γενικοτερο σκηνικο και η ατμοσφαιρα που μου αποπνεει η νεα εκπομπη ( τα 10 λεπτα που ειδα ) , δειχνει φθηνο και γελοιο .
Πως τα φερνει καμια φορα η ζωη - Γιαουρτι με πετσα ελεγε - και κατι τετοιο νομιζω ότι χρειαζεται να του ρθει συστημενο .
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Ρε τον μαλακα τον Γεωργιου .Τον ειδα 10 λεπτα πριν λιγο και δεν ειχε καθολου αισθηση του χρονου και του μετρου . Χορευαν οι άλλες ποση ωρα .Αν θελεις να περασεις κατι τετοιο , επρεπε να τις βαλει να χορευουν , ελαχιστο χρονο , όπως στον θεμο . Να κανει περασματα δηλαδη ,γρηγορα με αυτές να χορευουν .
αυριο στο ραδιο να δεις.θα του την πουν ασχημα.εκτος και αν παρει τηλ κανας νωντας!