Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η ερώτηση στο τέλος όλα τα λεφτά, στην ψύχρα.... ΣΙΛΙΚΟΝΗ ?  :2funny: :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ξεφτιληστικε για τα καλα ο γεροφαφουτης...η Αξια το γαμησε εντελως με τα χαζογελακια της

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ξεφτιληστικε για τα καλα ο γεροφαφουτης...η Αξια το γαμησε εντελως με τα χαζογελακια της

μονο για να λεει τα τηλ κανει.δεν πρεπει να ανοιγει το στομα της!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οχι για παρτυ του
αλλα για την κακομοιρα την κορη του εγινε αρχιμαλακας
απο απλος μαλακας

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πως κάνετε έτσι ρε σείς ? Έκανε ποτέ σικ εκπομπή ο γεωργίου ? όλα χύμα και όλα οτι να ναι είναι, τι θέλετε να κάνει ? την  αθλητική κυριακή η το σούπερ σάββατο ?
Μου θέλετε και σκηνοθεσία και δεν σας άρεσε όπως έβγαλε τα μουνιά, τι περιμένατε να δείτε κανένα υπερθέαμα ? η να βγάλει την ροζίτα σόκου να μας πεί για το εθνικό ?

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Πως κάνετε έτσι ρε σείς ? Έκανε ποτέ σικ εκπομπή ο γεωργίου ? όλα χύμα και όλα οτι να ναι είναι, τι θέλετε να κάνει ? την  αθλητική κυριακή η το σούπερ σάββατο ?
Μου θέλετε και σκηνοθεσία και δεν σας άρεσε όπως έβγαλε τα μουνιά, τι περιμένατε να δείτε κανένα υπερθέαμα ? η να βγάλει την ροζίτα σόκου να μας πεί για το εθνικό ?

Φιλε  και  η  παρακμη    εχει  την  γοητεια    της  ,  αλλά  αυτό  δεν  ηταν  παρακμη  ,  ηταν    ένα  μορφωμα    που  εβγαλε    ο  Γεωργιου . Γιατι  δεχεσαι  αμασητο    οτι    σου  πουλαει ?
Επειδη    τοσα  χρονια    κανει    διαφορετικες    εκπομπες  από  τους    αλλους  , πρεπει    εμεις    να  συμφωνουμε    και  να  βρισκουμε  οτιδηποτε  κανει , οτι  είναι  καλο ?  Αποκλειεται    να  εχει  κανει  την  πιο    μεγαλη    μαλακια  ( ανοιξε    εδώ  και  σχετικο  θρεντ  :grin: :grin:) .
Αν  θελω    να  δω  μουνια ,  θα  δω  με  1002    τροπους ,  δεν  εχω  αναγκη    τον  Γεωργιου .
Με  το  σκεπτικο  ότι    κανει  διαφορετικες  εκμπομπες  ,  από  τους  αλλους  πρεπει  να  δεχομαστε  ότι    οποιαδηποτε    κινηση    και  αν  κανει    ότι  είναι  η  σωστη .
Αν  αυριο  μεθαυριο  σου  φερει  στο  στουντιο ,  ταχυδακτυλουργους  και  σαλτιμπαγκους    και  την    γυναικα    με  το    μουσι  θα  λες  τα  ιδια ?
Αν  αυριο  μεθαυριο    σου  φερει    έναν    Προφητη    για  το    στοιχημα ,  θα  λες  τα  ιδια ?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε  και  η  παρακμη    εχει  την  γοητεια    της  ,  αλλά  αυτό  δεν  ηταν  παρακμη  ,  ηταν    ένα  μορφωμα    που  εβγαλε    ο  Γεωργιου . Γιατι  δεχεσαι  αμασητο    οτι    σου  πουλαει ?
Επειδη    τοσα  χρονια    κανει    διαφορετικες    εκπομπες  από  τους    αλλους  , πρεπει    εμεις    να  συμφωνουμε    και  να  βρισκουμε  οτιδηποτε  κανει , οτι  είναι  καλο ?  Αποκλειεται    να  εχει  κανει  την  πιο    μεγαλη    μαλακια  ( ανοιξε    εδώ  και  σχετικο  θρεντ  :grin: :grin:) .
Αν  θελω    να  δω  μουνια ,  θα  δω  με  1002    τροπους ,  δεν  εχω  αναγκη    τον  Γεωργιου .
Με  το  σκεπτικο  ότι    κανει  διαφορετικες  εκμπομπες  ,  από  τους  αλλους  πρεπει  να  δεχομαστε  ότι    οποιαδηποτε    κινηση    και  αν  κανει    ότι  είναι  η  σωστη .
Αν  αυριο  μεθαυριο  σου  φερει  στο  στουντιο ,  ταχυδακτυλουργους  και  σαλτιμπαγκους    και  την    γυναικα    με  το    μουσι  θα  λες  τα  ιδια ?
Αν  αυριο  μεθαυριο    σου  φερει    έναν    Προφητη    για  το    στοιχημα ,  θα  λες  τα  ιδια ?

Ο γεωργίου αυτός ήταν και αυτό το επίπεδο παραγωγής είχε πάντα και όσο αφορά τα μουνιά είμαι σίγουρος οτι κανενός μαλάκα απο την παραγωγή η το κανάλι ήταν η ιδέα. Αν θες να δείς πουρουπουπου και σακελαρόπουλο στα γνωστά κανάλια με καλεσμένους ηθοποιούς κλπ.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Γεωργιου  και  βλεπω    και  καποιες  φορες  τον  ακουω  και  στο  ραδιο . Σε  πολλα  που  λεει    συμφωνω  ,  αλλες    φορες    πουλαει  πνευμα  , αλλες    φορες    γελαω  αρκετα , αλλες    φορες  λεει  μαλακειες  , αλλη  φορα    μπορει  να  πεταξει  καποιο  σοφο ,αλλες    φορες  ειναι  δηθεν  , αλλες    φορες    δουλευει    πολυ  την  κωλοτουμπα  ,αλλες  φορες    θα  γειωσει  καποιον  που  του  αξιζει  να  γειωθει ,γενικως    τον  βλεπω .
Την  εμμονη  σου    δεν    μπορω    να  καταλαβω ,  να  υπερασπιζεσαι    μια  κινηση  καποιου , που  μπορει    να  αποδειχτει  οτι  δεν  πηγε  οπως  το  περιμενε .Αν  τις    επομενες  μερες    τον  κραξουν    και  τελικα    παραδεχτει    μονος    του  οτι  δεν  πετυχε    το  πειραμμα    που  επιχειρησε  και  το  αλλαξει ,επειτα εσυ    τι  θα  λες ?
Οσο    για  τα  μουνια  που  λες  οτι  μπορει  να  μην    το  ηξερε  και  να  το  προτεινε  το  καναλι ,  μου  φαινεται  οτι  δεν  παρακολουθεις  Γεωργιου . Ο  ιδιος  δεν  ελεγε  - Τι  με  περασες    κανενα  κιριζι  και  να  μην  ξερω  τι  θελει    ο  κοσμος ?-
Φιλε    μην  εχεις  ειδωλο  κανεναν .

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
σωστος,ουτε εμενα μου αρεσει αυτο το στυλ με τα στριπτιζ κτλ

Σοβαρευτείτε ρε. Κι εμένα καραγκιοζιλίκι μου φαίνεται αλλά παρ' όλ' αυτά είμαι ενθουσιασμένος γιατί ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΙΑ!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Απαράδεκτοι όσοι δεν αναγνωρίσατε τη ΜΟΥΝΑΡΑ που ακούει στο όνομα Άξια Ανδρεαδάκη ακόμη κι αν δεν ακούσατε το όνομά της στην αρχή. Όντως είναι πάλι ζουμερή όπως παλιά (προ κόκας) που καβλώναμε άσχημα με την πάρτη της & όντως οι βυζάρες της ΔΕΝ είναι σιλικονάτες... Ωραία & γλυκά τα κοριτσάκια που είχε συνοδεία στο Τηλεάστυ αλλά σαν αυτήν τη μουνάρα δε συγκρίνονται, ας ανοίγει το στόμα της να λέει μαλακίες, δε μας νοιάζει... Όσο για τα μουνιά που χόρεψαν στο τέλος του πρώτου μισαώρου της εκπομπής, αν όντως είπε ο Γιώργαρος πού δουλεύουν ας το γράψει εδώ κάποιος συναγωνιστής που το άκουσε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πάντως η καινούρια εκπομπή δεν είναι αυθεντική cult όπως στο Τηλεάστυ αλλά κιτσάτη, αυτό είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ τί ώρα αρχίζει τελικά; Εγώ έβαλα EXTRA 3 λίγα λεπτά πριν τις 12:00 όπως είχε αναγγείλει ότι θα είναι η ώρα έναρξης & έπεσα στο στριπτίζ, απ' ό,τι μαθαίνω μάλιστα λέτε ότι άρχισε λίγο μετά τις 11:30... Πάντως προσωπικά δεν ξέρω αν θα θυσιάσω τα μουνιά που καλεί ο Θέμος στο "ΟΛΑ" για το Γεωργίου τη Δευτέρα, μάλλον Τετάρτη κανονικά & Δευτέρα ζάπινγκ... Αυτή η αλλαγή της μέρας μας γάμησε...

Επισκέπτης
δεν παρακολούθησα την εκπομπή, δεν είδα τα στριπάκια αλλά αν σκεφτούμε οτι το κανάλι εδρεύει Περιστέρι..

οι ξεβράκωτες είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα είναι απο εκεί τριγύρω.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
o λεοτσακος και ο mr μπουτια λειπει..οσοι γουσταρετε να σας πω το απλο:παρακολουθω γεωργιου απο εποχη σπριντ φμ και καναλιου 29...
ΠΑΝΤΑ εκραζε οσους πανε μουνια στο στουντιο για να κερδιζουν τηλεθεαση..και τωρα το κανει..
πριν 2 εβδμαδες ελεγε οτι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ειναι σπιτι του και την επομενη εβδομαδα ανακοινωσε πως φευγει.οσο και να το κανουμε δεν ειναι ο παλιος ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ και σταθεροτερος -σε αποψεις και πραξεις- Γεωργιου..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
o λεοτσακος και ο mr μπουτια λειπει..οσοι γουσταρετε να σας πω το απλο:παρακολουθω γεωργιου απο εποχη σπριντ φμ και καναλιου 29...
ΠΑΝΤΑ εκραζε οσους πανε μουνια στο στουντιο για να κερδιζουν τηλεθεαση..και τωρα το κανει..
πριν 2 εβδμαδες ελεγε οτι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ ειναι σπιτι του και την επομενη εβδομαδα ανακοινωσε πως φευγει.οσο και να το κανουμε δεν ειναι ο παλιος ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΣ και σταθεροτερος -σε αποψεις και πραξεις- Γεωργιου..
ρε πλακα κανεις????για αυτο αγαπησαμε τον γεωργιου,γιατι ποτε δεν ηταν σοβαρος και σταθερος στις αποψεις του.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ωραιος ο γεωργιου χθες..και μουνακια στο στουντιο...και την μουνιτσα που πηδαει καποιος παραγοντας του καναλιου ειχε διπλα του..
αυτη η καργιολα βεβαια γαμουσε ολη την εκπομπη , αλλα τι να κανει το δεχθηκε προκειμενου κι εκεινος να κανει εκπομπη..

εξακολουθω να λεω..βαλτε αλεφαντο με γεωργιου μαζι ρεεεε....
και ενα γηπεδο subutteo να μας δειχνει ο αλεφας συστηματα ρεεεεεεε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom