You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αστον να λεει μωρε ψωνιο ειναιειπε το ατομο οτι ειχε δωσει καποια συστηματα στον σερ τσιχλα?ακουσα καλα τυποι μου?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Επειδή δεν σκόραρε...μαλακίες!"Δεν έκανε σεφτέ χθες ο Ρόμπεν".
Ρε μεθυσμένος είναι ο Γεωργίου; Ο καλύτερος παίκτης της Μπάγερν ήταν ο Ολλανδός.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μπόμπελ,Βασναιγκερ!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δαλμας αντι νταλματΜπόμπελ,Βασναιγκερ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μόλις τώρα του την είπε κάποιος για το παραπάνω με μήνυμα και την έκανε γυριστή!Πάλι κουνιέται ότι δικαιώθηκε για τις εξελίξεις στον Παναθηναικό!Προχτές έλεγε ότι η παραίτηση του Πατέρα έγινε για διαδικαστικούς λόγους!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ναι του την είπε ωραίαΜόλις τώρα του την είπε κάποιος για το παραπάνω με μήνυμα και την έκανε γυριστή!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
καλα φετος εχει γινει τελειως ρομπα!
παραιτηθηκε ο πατερας και αυτος ελεγε ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ,ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ελεγε πως η διαιτησια θα παιζει τον ολυμπιακο 100% και μετα ελεγε ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
μας ελεγε οτι ο βγενοπουλος θα κυβερνησει και θα αγορασει τον παο και τωρα λεει πως φευγουν(οπως ειπε και στην ανακοινωση του ο βγενοπουλος)
τελειως γελειος!εχει ξεφτιλιστει στα 55 του..
ελεγε πως η διαιτησια θα παιζει τον ολυμπιακο 100% και μετα ελεγε ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
μας ελεγε οτι ο βγενοπουλος θα κυβερνησει και θα αγορασει τον παο και τωρα λεει πως φευγουν(οπως ειπε και στην ανακοινωση του ο βγενοπουλος)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το να πέφτεις έξω δεν είναι κακό...αλλά να λες "Το είπα εγώ"!!!καλα φετος εχει γινει τελειως ρομπα!
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
επισης για την αεκαρα μας δεν ελεγε πως θα ανακοινωσει κατι σημαντικο μεσα στον μαιο και αφηνε να ενοηθει πως ερχεται ο τιγρης?το θυμασαι?Το να πέφτεις έξω δεν είναι κακό...αλλά να λες "Το είπα εγώ"!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για τον τίγρη είχε πει ότι δεν σκέφτεται να μπει αλλά κάποια στιγμή άφησε ένα υπονοούμενο ότι κάτι πάει να γίνει!Εντάξει αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ ρευστές...δεν σημαίνει ότι το έβγαλε από το μυαλό του!επισης για την αεκαρα μας δεν ελεγε πως θα ανακοινωσει κατι σημαντικο μεσα στον μαιο και αφηνε να ενοηθει πως ερχεται ο τιγρης?το θυμασαι?