παραιτηθηκε ο πατερας και αυτος ελεγε ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ,ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
καλα το συγκεκριμενο δεν το ειπε, αντιθετα λεει επεσα εξω στην εκτιμηση μου...
το παραδεχτηκε το λαθος του για οσφπ,κανεις λαθος!ελεγε πως η διαιτησια θα παιζει τον ολυμπιακο 100% και μετα ελεγε ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
ναι τα έχει κάνει χάλιακαλα φετος εχει γινει τελειως ρομπα!
ελεγε πως η διαιτησια θα παιζει τον ολυμπιακο 100% και μετα ελεγε ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
μας ελεγε οτι ο βγενοπουλος θα κυβερνησει και θα αγορασει τον παο και τωρα λεει πως φευγουν(οπως ειπε και στην ανακοινωση του ο βγενοπουλος)
τελειως γελειος!εχει ξεφτιλιστει στα 55 του..
καλα φετος εχει γινει τελειως ρομπα!
ελεγε πως η διαιτησια θα παιζει τον ολυμπιακο 100% και μετα ελεγε ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ
μας ελεγε οτι ο βγενοπουλος θα κυβερνησει και θα αγορασει τον παο και τωρα λεει πως φευγουν(οπως ειπε και στην ανακοινωση του ο βγενοπουλος)
τελειως γελειος!εχει ξεφτιλιστει στα 55 του..
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εκπομπές φίλε...όχι μόνο στον Γεωργίου!....Την εχει ψωνισει απο το πολυ χρημα.........ο κοσμος τον φτυνει και δεν το εχει καταλαβει ακομα........οι ιδιοι και οι ιδιοι τηλεφωνουν , ο Διονυσακης ο Τοτεναμ , ο Δωδεκαθεος , ο Πρυτανης και ο μπαρμπα-Θανασης..........απο τις 2 ωρες εκπομπη , η μιαμιση ειναι διαφημισεις για τραπεζες.......τον εχει ξεφτιλισει ο Χατζηνικολαου......κριμα.......
Τι να κράξουνε ρε συ?Ένας του έδωσε συγχαρητήρια και αυτός καμάρωνε ότι την Κυριακή μιλήσαμε για μπάλα!Κάνα κράξιμο για την άθλια εκπομπή της Κυριακής με τον Αλέ έφαγε ή το πέρασαν στο ντούκου οι ακροατές;
ναιΣε μένα απευθύνεσαι;
τοτε τυπε μου μιλαμε για τραγικες καταστασεις... :S :S :S :S :SΔιάβασε τις προηγούμενες σελίδες για τα χαϊλάιτς.
Μετά από κάνα μισάωρο εμετικού γλειψίματος στον Κόκκαλη έπιασαν να σχολιάσουν τον τελικό του Τσ.Λ. και ο κυρ-Νίκος άρχισε τα τρελά του. Έλεγε ότι έδινε συστήματα στον Φέργκιουσον και τον Κούπερ (όταν ήταν στην Ίντερ), σκότωσε όλα τα ονόματα που είπε, πέρασε μια σπάτουλα στον Μουρίνιο, κλπ.
Και ο Γεωργίου ο μαλάκας καθόταν και τον άκουγε αντί να φωνάξει τα παιδιά με τα άσπρα να του φορέσουν τον ζουρλομανδύα. [size=15pt]Αφού κάποια στιγμή δεν άντεξα και έβαλα ΜΕΓΚΑ να δω τον Θεοδωράκη. [/size]
ετσι ειναι....Την εχει ψωνισει απο το πολυ χρημα.........ο κοσμος τον φτυνει και δεν το εχει καταλαβει ακομα........οι ιδιοι και οι ιδιοι τηλεφωνουν , ο Διονυσακης ο Τοτεναμ , ο Δωδεκαθεος , ο Πρυτανης και ο μπαρμπα-Θανασης..........απο τις 2 ωρες εκπομπη , η μιαμιση ειναι διαφημισεις για τραπεζες.......τον εχει ξεφτιλισει ο Χατζηνικολαου......κριμα.......
ναι τα έχει κάνει χάλια
εδώ τον αλέφαντο είχε και απαντούσε λες και ήταν ο μουρίνιο
ΥΓ.55 και φαίνεται τόσο γέρος??
οχι,ισα ισα του εδωσαν συγχαρητηρια 2 γεροι σημερα στην ραδιοφωνικη εκπομπη του επειδη καλεσε τον αλεφαντοΚάνα κράξιμο για την άθλια εκπομπή της Κυριακής με τον Αλέ έφαγε ή το πέρασαν στο ντούκου οι ακροατές;
Ποιός γιορτάζει ρε παιδιά;