pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πετραλωνα,εκει μεγαλωσε
πλατεία ηούς
Πετραλωνα,εκει μεγαλωσε
Τί φαινότανε?
Καλα ρε φιλε πλακα μου κανεις?
Δεν εβλεπες την πορεια στα προκριματικα?
Νικησαμε και την Ισπανια εκτος εδρας.
Εσυ δηλαδη περιμενες να τον πιουμε?
Ξερεις απο μπαλα και κρινεις μονο απο τα ονοματα των ομαδων?
Εγω προσωπικα την μονη ομαδα που θεωρουσα σχεδον ακατορθωτο
να περασουμε απο αυτες που αντιμετωπισαμε ηταν η Τσεχια.
Η Γαλλια ηταν πολυ πεσμενη τοτε, η Ρωσια δεν ηταν τεραστια ομαδα,
την Ισπανια την ειχαμε νικησει, η Πορτογαλια πολυ δυνατη αλλα οχι υπερδυναμη.
Δεν μπορω να πω οτι περιμενα να το παρουμε αλλα θεωρουσα αρκετα πιθανο να περασουμε.
Εβγαλα και πολλα λεφτα απο το στοιχημα.
σαφώς.Εμείς από αυτόν τον όμιλο που παίξαμε ήταν αρκετά πιθανόν να περάσουμε!Έλα αγόρι ξεκόλλα τώρα που περίμενες κάτι τέτοιο!Για να θεωρείς κάτι τέτοιο αρκετά πιθανό θα πρέπει στο παρελθόν κάποια φορά έστω και μία να έχεις κάνει κάτι αξιόλογο ώς χώρα σε μιά μεγάλη διοργάνωση και όχι μόνο σε προκριματικά και μάλιστα με μοναδικό ανώτερο αντίπαλο μία χώρα.Να μας δώ σε έναν δύσκολο όμιλο με γερμανία,αγγλία ας πούμε να σου πώ τί θα πάρουμε στα προκριματικά!έλα ρε να σοβαρευτούμε λίγο...
Η Δανια πριν να το παρει τι ειχε να επιδειξει?
Ασε ρε φιλε που θα μου πεις τι πιστευα εγω τοτε.
γιατι ρε μαλακα ? εσυ τα θυμασαι ολα αυτα ??η δανία τί είχε δείξει?μήπως θυμάσαι την ομάδα του 86 που είχε ρίξει 6 στην ουρουγουάη?μήπως θυμάσαι την ομάδα του ευρωπαικού του 84 που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την ισπανία?θυμάσαι ποιούς ποδοσφαιριστές είχε εκείνη την δεκαετία και σε ποιούς συλλόγους έπαιζαν?μήπως θυμάσαι πού έπαιζε ο soren lerby?(bayern munich).O Φοβερός Alan simonsen?(Borussia Monchengladbach) όπου είχε παίξει στον τελικό του πρωταθλητριών του 77 με την λίβερπουλ!Θυμάσαι μήπως τον έλκιερ?τους αδερφούς λάουντρουπ που έπαιξαν στον τότε καλό άγιαξ και στην μπαρτσελόνα!μήπως θυμάσαι τον φράνκ άρνεσεν και πού έπαιζε?εν τέλει θυμάσαι τους παίκτες που είχε η δανία το 92 σε σχέση με τα δικά μας άμπαλλα που απλά τους έμαθε να αμύνονται καλά ο ο γερμανός?άσε μας τώρα που θα συγκρίνεις την ελλάδα με τη δανία!
Είχε να επιδείξει και μια περιποιημένη 7άρα επί του τιμημένου και ένδοξου αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!
γιατι ρε μαλακα ? εσυ τα θυμασαι ολα αυτα ??
εσυ ?Γιατί, εσύ ζεις σε καμιά σπηλιά; Δεν έχεις βίντεο και DVD στο σπίτι σου;
ασε μας ρε σάλια....εσύ τί λές?από το μυαλό μου τα βγαλα ή τα βρήκα στο google earth?όταν έπαιζε μπάλλα ο μεγάλος άλαν σίμονσεν ήταν ο κορυφαίος επιθετικός στην ευρώπη
και να ήτανε μόνο αυτοί που μας έχουν ξεφτιλίσει έτσι χυδαία....μέχρι και από τους φιλανδούς το 2001 φάγαμε 5