Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Καλα ρε φιλε πλακα μου κανεις?
Δεν εβλεπες την πορεια στα προκριματικα?
Νικησαμε και την Ισπανια εκτος εδρας.
Εσυ δηλαδη περιμενες να τον πιουμε?
Ξερεις απο μπαλα και κρινεις μονο απο τα ονοματα των ομαδων?
Εγω προσωπικα την μονη ομαδα που θεωρουσα σχεδον ακατορθωτο
να περασουμε απο αυτες που αντιμετωπισαμε ηταν η Τσεχια.
Η Γαλλια ηταν πολυ πεσμενη τοτε, η Ρωσια δεν ηταν τεραστια ομαδα,
την Ισπανια την ειχαμε νικησει, η Πορτογαλια πολυ δυνατη αλλα οχι υπερδυναμη.
Δεν μπορω να πω οτι περιμενα να το παρουμε αλλα θεωρουσα αρκετα πιθανο να περασουμε.
Εβγαλα και πολλα λεφτα απο το στοιχημα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλα ρε φιλε πλακα μου κανεις?
Δεν εβλεπες την πορεια στα προκριματικα?
Νικησαμε και την Ισπανια εκτος εδρας.
Εσυ δηλαδη περιμενες να τον πιουμε?
Ξερεις απο μπαλα και κρινεις μονο απο τα ονοματα των ομαδων?
Εγω προσωπικα την μονη ομαδα που θεωρουσα σχεδον ακατορθωτο
να περασουμε απο αυτες που αντιμετωπισαμε ηταν η Τσεχια.
Η Γαλλια ηταν πολυ πεσμενη τοτε, η Ρωσια δεν ηταν τεραστια ομαδα,
την Ισπανια την ειχαμε νικησει, η Πορτογαλια πολυ δυνατη αλλα οχι υπερδυναμη.
Δεν μπορω να πω οτι περιμενα να το παρουμε αλλα θεωρουσα αρκετα πιθανο να περασουμε.
Εβγαλα και πολλα λεφτα απο το στοιχημα.

σαφώς.Εμείς από αυτόν τον όμιλο που παίξαμε ήταν αρκετά πιθανόν να περάσουμε!Έλα αγόρι ξεκόλλα τώρα που περίμενες κάτι τέτοιο!Για να θεωρείς κάτι τέτοιο αρκετά πιθανό θα πρέπει στο παρελθόν κάποια φορά έστω και μία να έχεις κάνει κάτι αξιόλογο ώς χώρα σε μιά μεγάλη διοργάνωση και όχι μόνο σε προκριματικά και μάλιστα με μοναδικό ανώτερο αντίπαλο μία χώρα.Να μας δώ σε έναν δύσκολο όμιλο με γερμανία,αγγλία ας πούμε να σου πώ τί θα πάρουμε στα προκριματικά!έλα ρε να σοβαρευτούμε λίγο...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
σαφώς.Εμείς από αυτόν τον όμιλο που παίξαμε ήταν αρκετά πιθανόν να περάσουμε!Έλα αγόρι ξεκόλλα τώρα που περίμενες κάτι τέτοιο!Για να θεωρείς κάτι τέτοιο αρκετά πιθανό θα πρέπει στο παρελθόν κάποια φορά έστω και μία να έχεις κάνει κάτι αξιόλογο ώς χώρα σε μιά μεγάλη διοργάνωση και όχι μόνο σε προκριματικά και μάλιστα με μοναδικό ανώτερο αντίπαλο μία χώρα.Να μας δώ σε έναν δύσκολο όμιλο με γερμανία,αγγλία ας πούμε να σου πώ τί θα πάρουμε στα προκριματικά!έλα ρε να σοβαρευτούμε λίγο...

Η Δανια πριν να το παρει τι ειχε να επιδειξει?
Ασε ρε φιλε που θα μου πεις τι πιστευα εγω τοτε.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η Δανια πριν να το παρει τι ειχε να επιδειξει?
Ασε ρε φιλε που θα μου πεις τι πιστευα εγω τοτε.

η δανία τί είχε δείξει?μήπως θυμάσαι την ομάδα του 86 που είχε ρίξει 6 στην ουρουγουάη?μήπως θυμάσαι την ομάδα του ευρωπαικού του 84 που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την ισπανία?θυμάσαι ποιούς ποδοσφαιριστές είχε εκείνη την δεκαετία και σε ποιούς συλλόγους έπαιζαν?μήπως θυμάσαι πού έπαιζε ο soren lerby?(bayern munich).O Φοβερός Alan simonsen?(Borussia Monchengladbach) όπου είχε παίξει στον τελικό του πρωταθλητριών του 77 με την λίβερπουλ!Θυμάσαι μήπως τον έλκιερ?τους αδερφούς λάουντρουπ που έπαιξαν στον τότε καλό  άγιαξ και στην μπαρτσελόνα!μήπως θυμάσαι τον φράνκ άρνεσεν και πού έπαιζε?εν τέλει θυμάσαι τους παίκτες που είχε η δανία το 92 σε σχέση με τα δικά μας άμπαλλα που απλά τους έμαθε να αμύνονται καλά ο ο γερμανός?άσε μας τώρα που θα συγκρίνεις την ελλάδα με τη δανία!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μή συγκρίνεις άμα δεν έχεις γνώσεις για το ποδόσφαιρο.Τα πράγματα έτσι έχουν.Η ελλάς στον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι μιά πούτσα ξεκαύλωτη και εκεί θα παραμείνει ακόμα και 3 ευρωπαικά να παίρναμε γιατί είμαστε η χώρα του λαμόγιου και της καλοπέρασης!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η δανία τί είχε δείξει?μήπως θυμάσαι την ομάδα του 86 που είχε ρίξει 6 στην ουρουγουάη?μήπως θυμάσαι την ομάδα του ευρωπαικού του 84 που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την ισπανία?θυμάσαι ποιούς ποδοσφαιριστές είχε εκείνη την δεκαετία και σε ποιούς συλλόγους έπαιζαν?μήπως θυμάσαι πού έπαιζε ο soren lerby?(bayern munich).O Φοβερός Alan simonsen?(Borussia Monchengladbach) όπου είχε παίξει στον τελικό του πρωταθλητριών του 77 με την λίβερπουλ!Θυμάσαι μήπως τον έλκιερ?τους αδερφούς λάουντρουπ που έπαιξαν στον τότε καλό  άγιαξ και στην μπαρτσελόνα!μήπως θυμάσαι τον φράνκ άρνεσεν και πού έπαιζε?εν τέλει θυμάσαι τους παίκτες που είχε η δανία το 92 σε σχέση με τα δικά μας άμπαλλα που απλά τους έμαθε να αμύνονται καλά ο ο γερμανός?άσε μας τώρα που θα συγκρίνεις την ελλάδα με τη δανία!
γιατι ρε μαλακα ? εσυ τα θυμασαι ολα αυτα ??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Είχε να επιδείξει και μια περιποιημένη 7άρα επί του τιμημένου και ένδοξου αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!  :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Είχε να επιδείξει και μια περιποιημένη 7άρα επί του τιμημένου και ένδοξου αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος!  :2funny:

και να ήτανε μόνο αυτοί που μας έχουν ξεφτιλίσει έτσι χυδαία....μέχρι και από τους φιλανδούς το 2001 φάγαμε 5

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γιατι ρε μαλακα ? εσυ τα θυμασαι ολα αυτα ??

εσύ τί λές?από το μυαλό μου τα βγαλα ή τα βρήκα στο google earth?όταν έπαιζε μπάλλα ο μεγάλος άλαν σίμονσεν ήταν ο κορυφαίος επιθετικός στην ευρώπη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και να ήτανε μόνο αυτοί που μας έχουν ξεφτιλίσει έτσι χυδαία....μέχρι και από τους φιλανδούς το 2001 φάγαμε 5

Όταν μιλάς για εθνική Ελλάδος να έχεις στο μυαλό σου μια ομάδα επιπέδου Μολδαβίας, Αλβανίας, Λετονίας, Γεωργίας ( αν και η Γεωργία έχει και έναν Καλάτζε που παίζει στη Μίλαν).
Απλά τους έμαθε λίγο ταμπούρι ο Γερμανός και τσούκου τσούκου προχωράνε. Θέλω πολύ να ξαναδώ την εθνική μετά την αποχώρηση του Ρεχάγκελ... να ξαναθυμηθούμε τέτοιες παλιές τρισένδοξες εποχές! με 5 000 άτομα στο ΟΑΚΑ και τέτοια να ούμ!  :2funny:

spermcanon

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ομαδαρα η Δανια εκεινης της εποχης.
Με τον Γεωργιου τελικα ξερουμε τι ακριβως εγινε?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"To πιο δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο άρης ούτε η ΑΕΚ.Είναι η Καβάλα"

Γιώργος-Τζούλια Γεωργίου

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290