Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
sorry καπου σε εχασα,ταυτίζεις τον 1ο γαμο και τον τζογο με την προχτεσινή φυγη του?

......οχι τον πρωτο γαμο........απλα  λεω οτι οι  λογοι που σε κανουν να  εξαφανιστεις  ξαφνικα  για να μην σε  βρισκει κανεις ειναι ........ειτε  σου λενε οτι εχεις σοβαρο θεμα  υγειας  οποτε λες "δεν γαμιουνται ολα" και τα τιναζεις στον αερα , ειτε  σε   κρατανε  στο χερι με καποια στοιχεια και  σε εκβιαζουν για καποια  μπλεξιματα  που  εχεις ,  ειτε  χρωστας  τα  μαλλιοκεφαλα  σου  σε   αδιστακτους  δανειστες και  εξαφανιζεσαι για να μην σε βρουν οι δικοι σου σε κανα χαντακι μετα απο χρονια...........οπως και να'χει η ολη φαση ειναι   πολυ  περιεργη....κι  ας  ελεγε ο Γεωργιου στην εκπομπη "ολα  ειναι οπως  πριν"........    

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
......οχι τον πρωτο γαμο........απλα  λεω οτι οι  λογοι που σε κανουν να  εξαφανιστεις  ξαφνικα  για να μην σε  βρισκει κανεις ειναι ........ειτε  σου λενε οτι εχεις σοβαρο θεμα  υγειας  οποτε λες "δεν γαμιουνται ολα" και τα τιναζεις στον αερα , ειτε  σε   κρατανε  στο χερι με καποια στοιχεια και  σε εκβιαζουν για καποια  μπλεξιματα  που  εχεις ,  ειτε  χρωστας  τα  μαλλιοκεφαλα  σου  σε   αδιστακτους  δανειστες και  εξαφανιζεσαι για να μην σε βρουν οι δικοι σου σε κανα χαντακι μετα απο χρονια...........οπως και να'χει η ολη φαση ειναι   πολυ  περιεργη....κι  ας  ελεγε ο Γεωργιου στην εκπομπη "ολα  ειναι οπως  πριν"........    

οκ.

θεμα υγειας αυτου και του γιου του δεν παιζει τελικα..κατι αλλο ηταν.οπως και να εχει [size=40pt]Γεωργίου is back![/size]

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
btw σε οσους πιστευουν οτι ολο αυτο ειναι διαφημιστικο τρικ, την απαντηση την εδωσε ο ιδιος  :2funny:

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
τον πετυχε η γυναικα του στο κρεβατι με τον χατζηνικολαου
να παιζουν τις κουμπαρες και λακισε  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
τον απειλεισανε με οπλα τον γεωργιου εξω απο το σπιτι του στην γλυφαδα.δεν μπορω να σας πω περισσοτερα.εχει σχεση με οπαδικα

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
....ρε  δεν μασαει ο Γεωργιου   απο  τζιτζιφιογκους   μεγαλοεκδοτες   και καναλαρχες.....κατι  αλλο  παιζει........θα  μου  λειψει  ο  Πρυτανης , ο μπαρμπα-θανασης  , ο captain , ο   Δωδεκαθεος και ο  Ολλανδος  :think:

δεν θα μου λε΄θψει κανένας από τους ελαφρούς ολους αυτούς, μονο ο ίδιος θα λείψει και αυτός για 5-10-15 λεπτά το πολυ,που θα μιλήσει για ουσιαστικά και εκ βαθέων πράγματα.ολα τα αλλα είναι για $^#%$^#$&*$^Θ&$^#*^%

arhidamos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σταματήσετε να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν!!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
loooooooooooooooooooooooooolll  πεθαναααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γι' αυτό λέει συνέχει ο πλε ότι δεν γαμάει στράκια?  :2funny:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
τον απειλεισανε με οπλα τον γεωργιου εξω απο το σπιτι του στην γλυφαδα.δεν μπορω να σας πω περισσοτερα.εχει σχεση με οπαδικα

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως δεν μένει στην Γλυφάδα. Αν θυμάμαι καλά από τις εκπομπές του κάτι για Πετράλωνα πρέπει να έχει πει πως μένει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η ανωνυμια στο ιντερνετ εχει τα καλα της εχει και τα κακα της.δηλαδη μπορει να βγει ο καθε πικραμενος που δεν του δινει κανενας σημασια στη ζωη του και να πει οτι πληροφορια του καυλωσει και να σου το παιζει και ιστοριας.
α ρε καταντια !!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
o athens13 ειναι παιδακι ρε, μην τον παρεξηγειτε

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
btw σε οσους πιστευουν οτι ολο αυτο ειναι διαφημιστικο τρικ, την απαντηση την εδωσε ο ιδιος  :2funny:
[move]Και εσυ τον πιστεψες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
Αν και εγω το βλεπω χοντρο να βγαινει σαν την Μεγαλη Παρασκευη και να λεει φευγω Για τον ντορο και μονο.

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως δεν μένει στην Γλυφάδα. Αν θυμάμαι καλά από τις εκπομπές του κάτι για Πετράλωνα πρέπει να έχει πει πως μένει.
Πετραλωνα,εκει μεγαλωσε
Γλυφαδα μενει τωρα ρε παπαρα ξερολα ετσι εχει πει

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
ρε φιλε θα μας τρελανει ο αλλος δηλαδη με αυτα που λεει
ακου εκει περα οποιος τον βλεπει ειναι για λυπηση
υγ.δεν ειμαι αριστερος κανεναν δεν γουσταρω αλλα η νδ ειναι πιο χαλια

Μαλλον εισαι νεος στο site και δεν εχεις προσεξει τα σχολια μου.
Οσον αφορα την φωτο, αυτη ειναι καθαρα ειρωνικη.
Πριν ειχα την φωτο σου Τραγακη. Διαβασες την ατακα κατω απο το αβαταρ μου?
Αν δεν εχεις τη νοημοσυνη να το αντιληφθεις αυτο τι να πω?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Τι εννοείς προγνωστικά για Μουντιάλ και Τσ. Λ.; Για δώσε παραδείγματα.
Και στο κάτω, κάτω, εσύ έχεις 100% επιτυχία στις προβλέψεις σου;

Εγω δεν ειμαι ξερολας ουτε βγαινω στη τηλεοραση να το παιζω παντογνωστης.
Για το 2002 ο Γεωργιου ελεγε οτι θα το παρει η Αγγλια.
Για την Εθνικη Ελλαδος ελεγε τα χειροτερα, ενω φαινοταν πριν το 2004 οτι θα τα παει καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom