Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
o γκαγκατσης ειναι πια ορκισμενος εχθρος του κοκκαλη.

η επιλογη του πιλαβιου καθοριστικη.

αν επεμβει ομως ενας αλλος παραγοντας..μπορει να παρει το πρωταθλημα ο ολυμπιακος λεει ο γεωργιου.. ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οντως παιρνει εκδικηση για το 2004...,εχουμε γεμισει με μαλακες δημοσιογραφους κυριως αθλητικους, ειδικα τα πουστονεα που τη διδασκουν αναφερομαι στον sport-fm...
...sport day!!!
οι αταλαντοι στο μυαλο ειναι σαν το ρηγμα της αταλαντη-ς
αμ οι αλλοι στην αθλητικη κυριακη θα μας τρελανουν μεχρι και ελεγχο προοδου καθε βδομαδας βγαζουνε για τον εκαστοτε παικτη...
εχουμε ξεφυγει τελειως... και το κυριοτερο στην ΕΡΤ ειναι οτι τους πληρωνω μεσω των λογαριασμων ΔΕΚΟ...
με ρωτησανε??? τους αμπαλους και μετα μου λενε να παω να ψηφισω να πανε να γαμηθουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι μωρό έχει ο Γιώργαρος!  :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα χώνει στο troktiko τώρα...κάποιον Γκιόλια, Τζόλια δεν κατάλαβα!  :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σας παω ρε μαγκες δω μεσα γιατι το χετε ριξει στο χαβαλε οχι οπως στο αλλο με τους πανιωνιους που βριζουν,το χουν γαμησει το θεμα...
keep walking παληκαρια

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τον ντιογκο τον ειχε θαψει απο την αρχη ο γεωργιου.νομιζω ειχε πει οτι ειναι  ενα
ντυμμενο κοντρα πλακε, χαχαχαχα, και επεσε μεσα ο ξεδοντιαρης.δωσανε 10εκ ευρω οι γαυροι για τον σαλπιγγιδη της βραζιλιας
χαχαχαχ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πές μου ότι έχεις μέσα και pamela prati.Ξέρεις πόσο αδυναμία της έχω αυτής της απίστευτα σεξουαλικής γυναίκας... :fuck2:
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι...αλλά θα ξανακάνουμε μια επανάληψη σύντομα...δεν είναι κακή ιδέα! :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον πήρε μία από Βόλο και την ρώτησε "Πόσο πάει το φιρίκι?"  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Του έστειλε μήνυμα κάποιος ότι φοράει ωραίο πουκάμισο και απάντησε "Να στο δώσω ρε μάγκα να πας να κοινωνήσεις?"  :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Του έστειλε μήνυμα κάποιος ότι φοράει ωραίο πουκάμισο και απάντησε "Να στο δώσω ρε μάγκα να πας να κοινωνήσεις?"  :2funny:

εσενα τι να σου δωσω να μου βαλεις μια στο italian celebs σαν την alessia ventura?

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
"O Σισέ είναι για να βάλει μια προβιά στην πλάτη και να πάει στην Αμαλιάδα να παλέψει με τον Τρομάρα για τη φασολάδα!".

:2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΩΧ θεέ μου θα πεθάνω απόψε στα γέλια δεν αντέχω άλλο...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
"O Σισέ είναι για να βάλει μια προβιά στην πλάτη και να πάει στην Αμαλιάδα να παλέψει με τον Τρομάρα για τη φασολάδα!".

:2funny:

δεν εχει κι αδικο..

ειχε την μπαλα μονος του για σουτ..

και βγηκε μονος του εξω απο το γηπεδο....

δεν ξερει ουτε να χειριζεται την μπαλα..

αναπροσαρμογη συμβολαιου αμεσα θελει..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πήρε ένας γαύρος και είπε ότι καταδικάσανε τώρα τον Μάκαρο επειδή σε 2 εβδομάδες παίζει με τον Παναθηναικό η Καβάλα!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom