Ναι, όπως ο Γκέκας και ο Σεϊταρίδης που ήθελε να καλέσει.
ο χαριστεας γιατι παιζει στην εθνικη???
Ναι, όπως ο Γκέκας και ο Σεϊταρίδης που ήθελε να καλέσει.
Δε έχει σχέση το ένα με το άλλο!Αυτοί είναι φτασμένοι ποδοσφαιριστές...αν και ειδικά για τον Γιούρκα που είναι τόσο καιρό στην Μύκονο για διακοπές το θεωρώ λάθος να καλείται!Απλά αυτή είναι η φιλοσοφία του Γερμανού στις κλήσεις...έχει φτιάξει ένα κλειστό κλαμπ!Ναι, όπως ο Γκέκας και ο Σεϊταρίδης που ήθελε να καλέσει.
Που το είδες?Εγώ είπα ας παίξει ο Νίνης πρώτα στην ομάδα του...δεν είπα καλώς καλεί τον Γιούρκα!Δεν το καταλαβαίνεις?Ε τι μου λες τότε ρε φίλε ότι δεν έβαλε το Νίνη επειδή δεν είχε παιχνίδια;
Φάσκεις και αντιφάσκεις.
ο χαριστεας γιατι παιζει στην εθνικη???
Ε που και που τρουπώνει και κανείς νέος!Μα αφού έχει κάνει την ομάδα κλειστό κλαμπ τότε τι σημασία έχει αν παίζει ο Νίνης στην ομάδα του;
Πόσο είναι το όριο;;; 27 για πάγκο και 30 για βασικός;;;Κάτσε ντε, δεν συμπλήρωσε ακόμη το όριο ηλικίας για να παίξει.
Πόσο είναι το όριο;;; 27 για πάγκο και 30 για βασικός;;;
Είσαι κάπως ταραγμένος. Από τον αγώνα ή από τη Sara Stone;;;μεγαλεφα ολοι ξερουμε την φωνη σου πια.
η ip σου ειναι ποια γνωστη.το που μενεις.το ιδιο και που γαμας.
καποιος ενδιαφερεται να μαθει.μου στελνει pm
Είσαι κάπως ταραγμένος. Από τον αγώνα ή από τη Sara Stone;;;
Ρουφιάνεψε τον!απλα καποιος μου στελνει pm και θελει να μαθει περισσοτερα για σενα.
ερε τι αντιμετωπιζω νυχτιατικα.
sharon stone λεγεται.
και οχι εγω δεν εχω λογο να ειμαι ταραγμενος.δεν ειμαι και μεγαλος φαν της εθνικης.
απλα καποιος μου στελνει pm και θελει να μαθει περισσοτερα για σενα.
ερε τι αντιμετωπιζω νυχτιατικα.
μόλις αρχισε.
χαχα ακούσατε που το πήρε ένας ότι αερίζεται??χαχαχα
ΗΗΗμαρτον ρεεεεεεε...........