You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μουσική εκπομπή έκανε?Τι έπαιξε?Φοβερή εκπομπή η χθεσινή με τα βιντεοκλίπ.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Νάζλαααααααααα ρεεεεεεεεεε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σοφία!Κοίτα να δεις που στο κανάλι του Χέρι-Χέρι έχουν περάσει όλες οι μειονότητες.
Αλήθεια, ποιό είναι τ'ονοματάκι της γιατί δεν έπιασα από την αρχή την εκπομπή;
Το επώνυμο δεν το θυμάμαι...Αρμένικο είναι!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καμια φώτο δεν παίζει ρε απάτη???γιατί μας έχεις φλομώσει στις μπαζόλεςΣοφία!
Το επώνυμο δεν το θυμάμαι...Αρμένικο είναι!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν πιάνει στο μαντρί το tele city?Καμια φώτο δεν παίζει ρε απάτη???γιατί μας έχεις φλομώσει στις μπαζόλες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τα πάντα όλα πιάνουμε,απλά έχω καιρό να παρακολουθήσω τον φαφούτη και ήθελα να σου δώσω την ευκαιρία να ξαναποστάρεις φώτο από κανα μουνί της προκοπήςΔεν πιάνει στο μαντρί το tele city?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Στην αρχή είχε Βουλγάρα , μετά Κύπρια , μετά ψευτοΛιβανέζα και τώρα Αρμένισα!Και ύστερα λέτε ότι δεν θέλει τους μετανάστες ο Καρατζαφέρης!Τα πάντα όλα πιάνουμε,απλά έχω καιρό να παρακολουθήσω τον φαφούτη και ήθελα να σου δώσω την ευκαιρία να ξαναποστάρεις φώτο από κανα μουνί της προκοπής
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τους μετανάστες,όχι τις μετανάστριες αδερφέ...Στην αρχή είχε Βουλγάρα , μετά Κύπρια , μετά ψευτοΛιβανέζα και τώρα Αρμένισα!Και ύστερα λέτε ότι δεν θέλει τους μετανάστες ο Καρατζαφέρης!
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Από τους λίγους που δεν το κάνουν αυτό φίλε!Μπορεί να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες όπως όλοι μας και να είναι μεροληπτικός σε πολλές περιπτώσεις αλλά συμφέροντα δεν μπορείς να πεις ότι εξυπηρετεί!Δεν προκύπτει από πουθενά...κριμα που εχετε ως τιτλο αυτον τον βλακα. ειναι πουλημενο τομαρι οπως πολλοι του ειδους και εξυπηρετουν συμφεροντα φιλων και γνωστων. δεν ειναι ετσι η δημοσιογραφια.
capten-fos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κριμα που εχετε ως τιτλο αυτον τον βλακα. ειναι πουλημενο τομαρι οπως πολλοι του ειδους και εξυπηρετουν συμφεροντα φιλων και γνωστων. δεν ειναι ετσι η δημοσιογραφια.
Γιατί είναι πουλημένο τομάρι?
Καταρχάς έχω την αίσθηση οτι όλοι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα.Δουλευουν και πληρώνονται.
Μπορείς να μου πεις κάποιον που δεν είναι πουλημένο τομάρι?Αυτοί που γράφουν απόψεις που εσύ γουστάρεις δεν είναι μάλλον πουλημένα τομάρια.Ετσι?
λεει οτι εαν εισαι μπασμενος στα κυκλωματα , κανεις καριερα. εαν θελετε εχω να αντιπαραθεσω πολλα επιχειρηματα για αυτον τον γελοιο τυπο, χρονια πολλα πριν , αφου σταματησα να τον παρακολουθω απο τοτε που καταλαβα οτι μας κοροιδευει ολους μας. ανοιξτε ματια και αυτια και μην τους πιστευετε.