Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για τον Κατσουράνη : Σέρνει τον κώλο του στο χορτάρι!  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κανούργιο μωρό...από Αρμενία!  :boobies:

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα ομορφη παρουσια και φαινεται σοβαρη και  πανω απο ολα σπουδαγμενη!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχει σπουδάσει Αθλητική Δημοσιογραφία...η Νάζλα δεν ήξερε ούτε τα βασικά! :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις που στο κανάλι του Χέρι-Χέρι έχουν περάσει όλες οι μειονότητες. :2funny:

Αλήθεια, ποιό είναι τ'ονοματάκι της γιατί δεν έπιασα από την αρχή την εκπομπή; 
Σοφία! :boobies:
Το επώνυμο δεν το θυμάμαι...Αρμένικο είναι!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν πιάνει στο μαντρί το tele city?  :birdman:
Τα πάντα όλα πιάνουμε,απλά έχω καιρό να παρακολουθήσω τον φαφούτη και ήθελα να σου δώσω την ευκαιρία να ξαναποστάρεις φώτο από κανα μουνί της προκοπής :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα πάντα όλα πιάνουμε,απλά έχω καιρό να παρακολουθήσω τον φαφούτη και ήθελα να σου δώσω την ευκαιρία να ξαναποστάρεις φώτο από κανα μουνί της προκοπής :grin:
Στην αρχή είχε Βουλγάρα , μετά Κύπρια , μετά ψευτοΛιβανέζα και τώρα Αρμένισα!Και ύστερα λέτε ότι δεν θέλει τους μετανάστες ο Καρατζαφέρης!  :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Στην αρχή είχε Βουλγάρα , μετά Κύπρια , μετά ψευτοΛιβανέζα και τώρα Αρμένισα!Και ύστερα λέτε ότι δεν θέλει τους μετανάστες ο Καρατζαφέρης!  :grin:
Τους μετανάστες,όχι τις μετανάστριες αδερφέ... :grin:

BOBIE

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κριμα που εχετε ως τιτλο αυτον τον βλακα. ειναι πουλημενο τομαρι οπως πολλοι του ειδους και εξυπηρετουν συμφεροντα φιλων και γνωστων. δεν ειναι ετσι η δημοσιογραφια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κριμα που εχετε ως τιτλο αυτον τον βλακα. ειναι πουλημενο τομαρι οπως πολλοι του ειδους και εξυπηρετουν συμφεροντα φιλων και γνωστων. δεν ειναι ετσι η δημοσιογραφια.
Από τους λίγους που δεν το κάνουν αυτό φίλε!Μπορεί να έχει συμπάθειες και αντιπάθειες όπως όλοι μας και να είναι μεροληπτικός σε πολλές περιπτώσεις αλλά συμφέροντα δεν μπορείς να πεις ότι εξυπηρετεί!Δεν προκύπτει από πουθενά...

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί είναι πουλημένο τομάρι?

Καταρχάς έχω την αίσθηση οτι όλοι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα.Δουλευουν και πληρώνονται.

Μπορείς να μου πεις κάποιον που δεν είναι πουλημένο τομάρι?Αυτοί που γράφουν απόψεις που εσύ γουστάρεις δεν είναι μάλλον πουλημένα τομάρια.Ετσι?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πρώτα απ' όλα μιλάμε για έναν δημοσιογράφο που γράφει στην ίδια εφημερίδα για 25-30 χρόνια!Αυτό από μόνο του λέει πολλά...

BOBIE

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λεει οτι εαν εισαι μπασμενος στα κυκλωματα , κανεις καριερα. εαν θελετε εχω να αντιπαραθεσω πολλα επιχειρηματα για αυτον τον γελοιο τυπο, χρονια πολλα πριν , αφου σταματησα να τον παρακολουθω απο τοτε που καταλαβα οτι μας κοροιδευει ολους μας. ανοιξτε ματια και αυτια και μην τους πιστευετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom