You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ τι μουνάρα είναι αυτή....??
...Γεωργιου πριν λιγο στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ..
1) "Αν πετυχω πουθενα σε κανενα πανελ την ψηλη Μαγγιρα , θα της ριξω γιαουρτι με πετρες"
2) "με παιρνει τηλ. ενα κοριτσακι απο την Λαμπιρη του ΣΤΑΡ και μου ζητα να σχολιασω το γεγονος της χρονιας......την ρωταω τι εννοει και μου απαντα 'την Γιουροβιζιον'...... "
ο Γεωργιου συνεχιζει " εγω κοριτσακι μου θα παω στους AC/DC"
Ρωταει το μαλακισμενο συμφωνα με τα λεγομενα του Γεωργιου " τι ειναι αυτο , τρολευ ?"
Οποτε λεει ο φαφουτης "κλεισε το τηλ. γιατι θα βαλω τον Ρακιντζη να σε απολυσει"
1) "Αν πετυχω πουθενα σε κανενα πανελ την ψηλη Μαγγιρα , θα της ριξω γιαουρτι με πετρες"
2) "με παιρνει τηλ. ενα κοριτσακι απο την Λαμπιρη του ΣΤΑΡ και μου ζητα να σχολιασω το γεγονος της χρονιας......την ρωταω τι εννοει και μου απαντα 'την Γιουροβιζιον'...... "
Ρωταει το μαλακισμενο συμφωνα με τα λεγομενα του Γεωργιου " τι ειναι αυτο , τρολευ ?"
Οποτε λεει ο φαφουτης "κλεισε το τηλ. γιατι θα βαλω τον Ρακιντζη να σε απολυσει"
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
...Γεωργιου πριν λιγο στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ..
εχει κολλημα με την γιουρο-βυζιον ρε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον εχουνε ρωτησει γιατι δεν βαζεινα παει να βαλει δοντια και μετα να μιλαει.
και λεει αν βαλει θα τους δαγκωνει στην πλατη
θα τους κλασει τα αρχιδια.δεν βαζει για να γλυφει καλυτερα ο μαλακας.τον εχουνε ρωτησει γιατι δεν βαζει
καλα ρε ποτε προλαβαινεις κ γραφεις σε ολα τα θεματα?θα τους κλασει τα αρχιδια.δεν βαζει για να γλυφει καλυτερα ο μαλακας.
τα δικα σου τα διαβασες καμια φορα?Αν κρίνουμε από τα γραφόμενα σου...
ρε φιλε δεν γαμαω εγω την γκομενα σου να ξερεις.αλλος την κανει την δουλεια.μην την πεφτεις σε εμενα.ψαξου αλλου.Τι να σου πω.
Με αποστόμωσες πάλι με τα ακλόνητα επιχειρήματα σου.
αλλη μια πουσταρα στο προσκηνιο.και εσυ το σακη ονειρευσε μου φαινετε.αντε καληνυχτα αυριο ο πυριοχος θα σας τα εξηγηση ολα.στο στο ιδιο σωματειο ειστε γραμμενοι.Ναι, στεναχωρέθηκα που υπάρχουν πάπάρες σαν εσένα και πιάνουν χώρο.
Δεν πας καλύτερα να συζητήσεις για τον Σάκη που είναι η ειδικότητα σου κούκλα μου;
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η Αγγελικουλα που λεει και ο γεωργιου?Ποιο σωματιο ρε τυπε?Το αδελφατο της γιουροβιζιον?αλλη μια πουσταρα στο προσκηνιο.και εσυ το σακη ονειρευσε μου φαινετε.αντε καληνυχτα αυριο ο πυριοχος θα σας τα εξηγηση ολα.στο στο ιδιο σωματειο ειστε γραμμενοι.
αυτο ηταν πολυ αστειο! με τον αλλον που του ελεγε οτι ειναι σαν χελωνα με κρανος! ειχα πεθανει στα γελια!!!!τον εχουνε ρωτησει γιατι δεν βαζει
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.952
- Πόντοι
- 42.697
για τον Τεβες ¨"αντε στο καλό ρε γορίλα!"
για τον Φεργιουσον:"Σερ τσίχλας"!!!
για τον Φεργιουσον:"Σερ τσίχλας"!!!