Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Αυτά τα λέει εδώ και χρόνια και δεν είχε γίνει τίποτα. Μάλλον για το που αποκάλεσε τον Άρη πουτανακι του Ολυμπιακού έγινε η ζημιά, πρέπει να έβαλε χοντρό χέρι η ΠΑΕ στον Χατζηνικολαου + τίποτα εσωτερικό στον σταθμό.
Εχω περιέργεια να δω που θα καταλήξει τώρα πάντως.
Και επειδή τα λέει χρόνια πρέπει να τον ανεχόμαστε; Η πρέπει να ανεχόμαστε τα σκουπίδια που βγαίνουν στην εκπομπή του. Έλεος με τα αποβράσματα που τους δίνετε και αξία.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Να χαίρεστε τον παπάρα τον Χατζηνικολάου το τσιράκι της δεξιάς που κάποιοι τον έχετε ως τον καλύτερο Έλληνα δημοσιογράφο....
:vomit:

• Like
Αντιδράσεις: fil69

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Στάνταρ τον έδιωξαν λογο Μαρινακη, σιγα μην έδιωχναν κάποιον που εχει την εκπομπή με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα επειδή ελεγε, αραπακος η επειδή τσακώθηκε με την γραμματεα του σταθμού.

Ας βάλουν στην θεση του τον Μπογιοπουλο να γελάμε τουλάχιστον.
Για τον Μαρινάκη τι είπε, πέραν του κραξίματος που του ρίχνει καμία φορά για τις μεταγραφικές κινήσεις; Εγώ όσο ακούω το αντίθετο έχω παρατηρήσει, οποίος παίρνει τηλέφωνο και υπαινίσσεται εμπόριο ναρκωτικών, noor1 κλπ τους ζητάει να το κόψουν με τη μια η τους κλείνει για να μην τον κυνηγάνε.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Για τον Μαρινάκη τι είπε, πέραν του κραξίματος που του ρίχνει καμία φορά για τις μεταγραφικές κινήσεις; Εγώ όσο ακούω το αντίθετο έχω παρατηρήσει, οποίος παίρνει τηλέφωνο και υπαινίσσεται εμπόριο ναρκωτικών, noor1 κλπ τους ζητάει να το κόψουν με τη μια η τους κλείνει για να μην τον κυνηγάνε.
Είχε πει ότι αν κάποιος δημοσιογράφος κάνει κριτική στις μεταγραφές Μαρινάκη, μπορεί να βρεθεί δολοφονημένος...Την επόμενη μέρα ζήταγε συγγνώμη γιατί είναι γνωστή κότα..

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Είχε πει ότι αν κάποιος δημοσιογράφος κάνει κριτική στις μεταγραφές Μαρινάκη, μπορεί να βρεθεί δολοφονημένος...Την επόμενη μέρα ζήταγε συγγνώμη γιατί είναι γνωστή κότα..
Ο Γεωργίου αυτά;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
κρίμα που έδιωξαν τον Γεωργίου..τώρα το είδα..( οι φίλοι που λένε οτι έπεσε σε ατοπήματα έχουν δίκιο, αλλά όσον αφορά την μπάλα ήταν ιδιαίτερα έγκυρος ) εντάξει κάπου θα βγει να τον ακούμε ( πρίν λίγες μέρες είχε μαλώσει με τον Μπογιόπουλο - ο Γεωργίου έλεγε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει πρωταθλημα - ο Μπογιόπουλος του είπε διάφορα - υπάρχει στο utube η συνομιλία - χατζηνικολάου και μπογιόπουλος άρρωστοι γαύροι για αυτό τον έδιωξαν, χαχαχα)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι μου διάβασα την ανακοίνωση του real.fm οτι τάχα τον έδιωξαν επειδή έλεγε ρατσιστικά και επειδή ένας κρητικός έλεγε ανέκδοτα για βιασμούς στην εκπομπή του.

Αυτά είναι δικαιολογίες του κώλου... Ο Γεωργίου τόσα χρόνια έχει πει και κάνει πολύ χειρότερα, ίσα ίσα που τώρα τελευταία είχε ηρεμήσει οσον αφορά τα ρατσιστικά και σεξιστικά. Ποιος ξεχνάει την επίθεση στο βαγιανάτο ή τον καπουτσίδη; Η μήπως αυτά που έλεγε για τη Δήμητρα χωρίς το Δη; Και τις 5 κουταλιές της σούπας;

Κάτι άλλο παίζει εδώ. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την κόντρα που είχε εδώ και αρκετό καιρό με τον Ολυμπιακό. Από πέρισυ πολλά άτομα φανατικοί ολυμπιακοί είχαν σταματήσει να βγαίνουν στην εκπομπή του και έβγαιναν αλλού και τον έβριζαν. Ο Γεωργίου το τράβηξε ακόμα πιο πολύ φέτος λέγοντας κάτι τρελά του στυλ "ξέρω ποιος δε θα πάρει πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός" και "ο Ολυμπιακός θα χάσει από τον κακό εαυτό του" και διάφορα άλλα που νομίζω ενόχλησαν.

Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθουμε την αλήθεια...

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
κρίμα που έδιωξαν τον Γεωργίου..τώρα το είδα..( οι φίλοι που λένε οτι έπεσε σε ατοπήματα έχουν δίκιο, αλλά όσον αφορά την μπάλα ήταν ιδιαίτερα έγκυρος ) εντάξει κάπου θα βγει να τον ακούμε ( πρίν λίγες μέρες είχε μαλώσει με τον Μπογιόπουλο - ο Γεωργίου έλεγε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει πρωταθλημα - ο Μπογιόπουλος του είπε διάφορα - υπάρχει στο utube η συνομιλία - χατζηνικολάου και μπογιόπουλος άρρωστοι γαύροι για αυτό τον έδιωξαν, χαχαχα)
Φίλε δεν είναι έτσι. Ο Γεωργίου είχε πει πολλές χοντράδες τα τελευταία χρόνια. Θα σου πω χαρακτηριστικά μια. Είχε βγει ένα σκουπίδι οπαδός του ΠΑΟΚ κ είχε πει πως όλοι οι Ολυμπιακοί είναι φασίστες. Και πως ο Φύσσας δολοφονήθηκε από Ολυμπιακούς (ψέμμα διότι ο Φύσσας ήταν Ολυμπιακός και η δολοφονία του προφανώς δεν είχε να κάνει με οπαδικά). Και αντί να αποκλείσει δια παντός τον εν λόγω ακροατή, απλά του είπε λες βλακείες, και συνέχιζε κανονικά στις επόμενες εκπομπές να τον βγάζει. Ούτε καν να πει ένα συγγνώμη. Όταν όμως κάποιοι Ολυμπιακοί του λέγανε τα πέρνεις από Μελισσανίδη κλπ. τότε τους απέκλειε. Εκεί ήταν ευαίσθητος. Αν και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ήταν αντικειμενικός, στα υπόλοιπα ήταν ένα απόβρασμα. Ένα άξεστος, ρατσιστής κωλόγερας. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι τον έδιωξε ο Μπογιόπουλος και ο Χαζηνικολάου που τον έχουν εκεί τόσα χρόνια τι να σου πω...Κάτι δεν καταλαβαίνεις...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
Ποιος ξεχνάει την επίθεση στο βαγιανάτο ή τον καπουτσίδη;
:tooth:
:wanker:
αιθέρας κέρβερος να πουμε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Φίλε δεν είναι έτσι. Ο Γεωργίου είχε πει πολλές χοντράδες τα τελευταία χρόνια. Θα σου πω χαρακτηριστικά μια. Είχε βγει ένα σκουπίδι οπαδός του ΠΑΟΚ κ είχε πει πως όλοι οι Ολυμπιακοί είναι φασίστες. Και πως ο Φύσσας δολοφονήθηκε από Ολυμπιακούς (ψέμμα διότι ο Φύσσας ήταν Ολυμπιακός και η δολοφονία του προφανώς δεν είχε να κάνει με οπαδικά). Και αντί να αποκλείσει δια παντός τον εν λόγω ακροατή, απλά του είπε λες βλακείες, και συνέχιζε κανονικά στις επόμενες εκπομπές να τον βγάζει. Ούτε καν να πει ένα συγγνώμη. Όταν όμως κάποιοι Ολυμπιακοί του λέγανε τα πέρνεις από Μελισσανίδη κλπ. τότε τους απέκλειε. Εκεί ήταν ευαίσθητος. Αν και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ήταν αντικειμενικός, στα υπόλοιπα ήταν ένα απόβρασμα. Ένα άξεστος, ρατσιστής κωλόγερας. Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι τον έδιωξε ο Μπογιόπουλος και ο Χαζηνικολάου που τον έχουν εκεί τόσα χρόνια τι να σου πω...Κάτι δεν καταλαβαίνεις...
έκανα πλάκα για αυτό έβαλα στο τέλος χαχαχα...προφανώς και δεν τον έδιωξαν επειδή είπε ότι δε θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός..δεν ξέρω γιατί τον έδιωξαν.. επίσης ανέφερα ότι έχει πέσει σε ατοπήματα .. δεν ξέρω πόσα δεν τα μέτρησα.. όσο τον άκουγα , τον άκουγα για την μπάλα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.804
Πόντοι
9.297
Θα μπορούσε να είναι μέλος μας ο Γεωργίου...ποιος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση θηλυγλωσσους και τερψιπρωκτους;Τα δικαιωματιστικα στην Τατιάνα και στην Ζήνα.Εδω είμαστε άνδρες παλαιάς κοπής όχι μονδερνα μπερδεμένα..

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Θα μπορούσε να είναι μέλος μας ο Γεωργίου...ποιος έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση θηλυγλωσσους και τερψιπρωκτους;Τα δικαιωματιστικα στην Τατιάνα και στην Ζήνα.Εδω είμαστε άνδρες παλαιάς κοπής όχι μονδερνα μπερδεμένα..
Ήταν ο συγχωρεμένος ο γιος του μέλος, είχε κάνει ποστ παλιότερα ρωτώντας που μπορεί να βρει εσκορτ/στούντιο που να μην έχουν πρόβλημα με το αναπηρικό καροτσάκι η κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν ήταν τρολ που δε νομίζω.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
ο Γεωργιου καλα τα ελεγε γενικα. απλα ειναι Υπερβολικος (το εχει παραδεχτει ο ιδιος και τον εχω ακουσει να το λεει) για να καταδεικνυει διαφορετικοτητα και φυσικα να πουλαει. ετσι εγινε γνωστος, ετσι φτιαχτηκε σε ονομα και λεφτα. τον παρακολουθω απο το 1996 σε εκπομπες και διαβαζα Φιλαθλο απο τα 1983-84 περιπου. παιδακι ημουν στο Γυμνασιο και ειχα παραμασχαλα τον Φιλαθλο να με μουτζουρωνει λογω του αθλιου εκτυπωτικου της εποχης.
φυσικα τωρα που επιασε τα 70 (γεννηθεις 1951) θα λεει και μαλακιες. και ποιος με χιλιαδες ωρες εκπομπης και δημοσιου λογου δεν θα ελεγε μαλακιες? ολα σωστα θα ειναι?

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186
αιθέρας κέρβερος να πουμε

ΜΕΓΑΣ....Μονο αυτο εχω να πω..Αυτο το επεισοδιο το ειχα δει live κι ειχα κλασει στο γελιο....
Απο τους ελαχιστους που πηγαν εναντιον στην πολιτικη ορθοτητα της πουστιας που ειναι κυριολεκτικα η μαστιγα της εποχης

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
με περισσότερες λεπτομέρειες.. από την καλύβα του Θωμά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom